Sizce bu sevgi mi yoksa manipüle edilmek mi?

Merhaba arkadaşlar. Askerdeyken sevgilime oyun tarzı bir şey denemek istedim. Arkadaşımın arkadaşından sevgilime yazdırdım. Kız da çok güzel bir kız. Benimki ilk önce sahte hesap sanıyor ve kimsin falan diye konuşmalar geçiyor. Daha sonra kız ses atıyor fotoğraf atıyor konuşmaya başlıyorlar. Kız sevgilin var mı diye soruyor hayır yok diyor. Neyse ben de bunun üzerine intikam için bazı şeyler yaptım. Fakat onu kızla yalnızca konuştuğu için arada fiziksel bir aldatma olmadığı için affetim. O da beni affetti barıştık. Daha sonra bir ay önce falan gayet mutlu mesut otururken beni telefonundan fotoğraf çektiğini ve atmayı unuttuğunu hatırladım ve bakmak istedim galerisini gezerken "camera" bölümünde başka bir kızla selfieleri olduğunu gördüm fakat hemen telefonu kapattı ben de sinirlenip bağırmaya başladım. Hemen telefonu açmasını ve fotoğrafın tarihini göstermesini istedim ama ısrarla göstermedi. İşte gösterseydim daha çok kızardın falan diye her yerden sildim dedi. Önceden yedeklenmis fotoğraf olduğu için sildigim halde geri gelmiş dedi. Neyse biz yine bir şekilde barıştık. Ama içimde hala güvensizlik ve kaygı var. Biraz da benim canım aslında seviyorum çünkü. İnsan başkası olsa ya aptal mısın ayrilsana diyebiliyor ama kendisi olunca durum farklı. Sevgim manipüle mi ediliyor? Aldatsa bile neden bana dönüyor? Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler şimdiden.

Sizce bu sevgi mi yoksa manipüle edilmek mi?