Biri var kasıtlı temas etmek isteyen temas edebilmek için küçük çaplı bir mücadelesi olan.. ama sadece parmağını parmağına değdirmeyi başardı.
Hayır gelir geçer bi temas ne olacak anlamadım ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri var kasıtlı temas etmek isteyen temas edebilmek için küçük çaplı bir mücadelesi olan.. ama sadece parmağını parmağına değdirmeyi başardı.
Hayır gelir geçer bi temas ne olacak anlamadım ki
Yani bence sapıklıktan olsa eline değil koluna bacağına dokunur yere bir şey düşürüp bacaklarına doğru eğilir bence hoşlanması daha ağır basıyor bu konuda ya da dekolte giyiyorsan bakışları önemli yüzüne mi bakıyor dekoltene mi mesela
Yani benim de böyle bir arkadaşım var ona göre tensel bir çekim olduğunu söylüyor aramızda bence yok ama o da elime koluma dokunmaya bayılıyor sadece kolum koluna değmesi için bile uğraşır ya hoşlantı ya da tensel bir çekimin vardır ona karşı ahaha bilmiyorum sapıklık değil bence yine de
Cevap
6Cevap
Bence sana bunlara yapan,
%65 kayınbiraderindir.
%35 komşunun oğludur.
Nedense bunlar hiç sekmez
Dediğine katılıyorum fakat umarım beni yalnış anlamazsın fakat artık çarşı pazarı karıştıran şeyler belli dönemlerde karıştırmasına müsade etmiyor
Bunuda toplumda artık karşılama olasılığı yüksek olduğu için söyledim.
Birde kayınbirader ve komşu değilse kim olabilir sorusunu kendime soruyorum mantıklı cevap bulamıyorum
Anlıyorum işyerinde kaçamak şeyler gibi bir durumdan bahsediyorsun, peki anlamadığım şu var onunla ilgileniyorum derken samimi bir şekilde olarakmı yoksa normal iş olarakmı ilgilenmekten bahsediyorsun? çünkü kelimeler farklı anlaşılır ne dediğini tam bilmek istiyorum
Birinin en ufak şeyini bile beğendiysen eğer ileride ihtimal vermesen bile ilgi duyabilirsin veya onun istekleri ilerletirmeye çalıştığında karşı koyamazsın 3 seçenek buldum bunun hakkında rahatsız oluyorsan tersle veya rahatsızlığını söyle eğer söylemeye çekiniyorsanda üstlerine belirt, diğeri tepkisiz kal sen ne kadar tepkisiz kalırsan o kadar daha belli ederek aynı durumu yapsa bile sonuçta cesaretini toparlayabilirmi yoksa toparlayamayıp yapamazmı görmek için teste soktuğunu farzet, son olarakta seninde yapılan bu tür şeylerden dolayı ilgin ve heyecanın oluşuyorsa vede müsade ediyor veya istiyorsan yap.
Bunu normal erkek veya sapık olarak değil genel olarak cinsiyet içermeden tarafsız baktığımızda alman gereken 3 karar bunlar yap-yapma-tepkisizlik
Buda sana kalmış bir şey, sonuçta her insanın yaşantısı ve durumu farklıdır buda duygu düşünce bakışı farklılaştırır ondan dolayı net cevap aldığın insanların görüşlerine göre değil kendin hür kararlar aldığın cevaplara bak
Kendi fikrine göre davranman veya ne olacak diye beklemen en azından banada yeni birşeyler öğretmiş oldun teşekkürler, Bu arada sondaki emojide imalı bir şey olmuş..🙃
Sanrm amaç seni etkilemek
Biri kim iş yerimi okul mu neresi
Temas seviyor herhalde😂
Seni götürmeye çalışıyor
Seni istiyor dikkat et yalnız kalırsan sıkıntı
O zaman hayırlı olsun akışına bırak aç kanatlarını
Yaş kaçtı bu arada evlilik felan mi düşünüyorsun onla o günlük istiyor olabilir
Oo güzel yolum açık o zaman bende arabada çok güzel şeyler yaşadım kıza hafif baglıydimda yeniliklere açtıkça daha iyi olurum
Amacıne bu kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar