Aşkta hep kaybediyorum?

İnsan aşk hayatında, normal gündelik hayatında her zaman seçimlerini yaşar ve seçim yapabilen insanın mutsuzluktan bahsetmesi garip gelir.
Bunlar sizin için bir deneyim olmuş, bundan sonra biraz daha seçici olmanız size bir güven duygusunun oluşturması yanında mutlu olmanız adına atılacak adımdır. Hatta şu da bir gerçektir ki mutlu olmak için hayatınıza kimseyi sokmak zorunda da değilsiniz. Bunu pekala siz tek başınızada yapabilirsiniz.
Diğer yandan, gündelik yaşamın getirdikleri gibi bir gün aşk hayatınızda yola girecek ve muhakkak kalbinize dokunan biri olacaktır. Sadece siz o noktada biraz daha seçici olun. İlişkilerde her şeyden önce bu, normal hayatımızdaki insanlarla olan ilişkimizle de böyle olması lazım saygı her daim gerekli olan duyulması gereken bir paterndir. İlişkilerinizde bunu görmezden gelene hayatınızda yer vermeyin.
Unutmayın, doğru anahtarı elinize alırsanız o kapı mutlaka açılacaktır.
Her şey gönlünüzce olsun.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yaş küçük bu yaşta efendi erkekle işin olmaz it kopuk serseri peşinde koşup heyecan ararsın sonra hamile felan kalınca yandım anam diye feryatlat atarken efendi erkek derdine düşersin. Tipik kız kuralı budur. Ergenken heyecan arar sonra güven arar güvenden sıkılır bu sefer aldatarak heyecan peşinde koşarlar.
Tanımadığın bir insana bunları yazmaya utanmiyor musun? Ben evlenmeden önce bir erkekle el ele bile tutusmam. Şu mübarek günde ağzımı açtırma
Seni en güzeli engellemek. Daha ne yazdığımı bile anlayamamışsın. Ben sana değil kızların geneli böyledir diye yazdım. Ama anlama yetinin olmaması ve terbiyesizce küfür hakarete yönelmenden ötürü seni engelliyorum.
Yani ciddi düşünmelerini mi istiyorsun seninle? Umutlandığın şey seni sevdiklerini sanman mı? Senin yaşlarda evlenmek isteyen erkek zor zaten eğlenmelik yaklaşıyorlardır. Bu arada aşk diye bir şey yok. Ama seni ne mutlu ediyorsa ona inanmakta özgürsün.
İnanma, güvenme 🤷🏻♀️ en basiti bu. Seni elde etmek isteyenler sen ne kadar nemrutta olsan suyunu da yolunu da buluyor zaten
Madem kaybediyorsun niye ısrarla deniyorsun a q bırak akışına...
Hiç takma hep kazanacağım diye bı kayde yok zeten olumlunun yanında olumsuzda var
Büyümeni daha kaç yasindasın ne aşkı meşkı bu yaşta
Bazı şeylere hayır demeyi öğrenmelisin ve birde iyice tanimalisin ki sonradan herşeyi düşünerek yapmak için 👍 eskiden bende senin gibiydim ama sonra akillandim
hayatına aldığın erkeklerdeki ortak özellikleri belirlemekle başlayabilirsin. insan aynı tip kişileri çekici bulabilir. Sonraki ilişkilerinde ise benzeri özellik gördüklerinden uzaklaş
Kurnaz olacaksın herkese guvenme dik dur
Alma kimseyi, olsun bitsin...
Kumarda kazanırsın kanka
Erkeklerden uzak durmak en iyisi
Herkesi almamanı, önce tanımanı
Niye acaba
Kafanı duvara vur birkere duzelir 😂
Beni al 😜
Hepsinin geçici oldunu düşünerek sevgili ol
Bende bende
Merhaba,
Sizi mutlu edecek bir ilişki yaratmanın önemini hissedebiliyorum. Fakat henüz çok gençsiniz.
Sizin ilişki kurmakla ilgili sorununuz var demek için en az birkaç sene daha geçmesi gerekiyor.
Bazen her seferinde başarılı olamamayı, yaşadığımız deneyimlerin bize tecrübe kazandırdırdığını, özellikle ilişkilerin hayat boyu süren bir oluşum olduğunu ve istediğimize ulaşana kadar birkaç başarısız denemenin olacağını kabul etmemiz gerekiyor.
Yinede zihninizdeki soruları gidermek adına aşağıda paylaştığım kitabı incelemenizi tavsiye ederim:)
Size nerede sorun çıktığını anlama konusunda yardımcı olacaktır:)
Hayatın size güzel deneyimler getirmesi dileğimle,
Sevgiler,