Görücü usulü evlenmeyecek olan erkeklere söylüyorum, kesinlikle efendi ve yardımsever olmayın, güler yüzlü olmayın, paranızı göstermekten çekinmeyin, kızların ilgisini çeken konularda yalan da olsa iyi konuşun yoksa ben ve yakın arkadaşlarım gibi 30-40 yaşında akrabalarınızın tanıştırdığı biriyle ( ne olduğu belli olmayan biriyle) evlenmek zorunda kalırsınız. Kızlar kariyer önemli der, arkadaslarım doktor, diş hekimi, avukat hicbirinin yanında kız görmedim, tip önemli derler ki bu arkadaşlarımın icinde en yakışıklısının bile bir kere kızla mesajlaştığını görmedim. Altın kurallar;sevme, skleme, efendi olma, herkese güler yüzlü olma, iyi laf yap, bol bol gerekli gereksiz espri, bir de herkesi tanıyormuş ve popülermiş havası.
Hayırlı Ramazanlar... Dt. Konyalı
Hayırlı Ramazanlar... Dt. Konyalı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazını okudum Evet haklısın ama ben sana şu kadar söylemek istiyorum Artık günümüzdeki evlilikler Maalesef çok zaten Onun için artık ben gecelik ilişkilere döndüm zaten uzun zamandır öyleyim çünkü dünyanın ne bok olduğunu er ya da geç anladım paranı ön planda oturacaksın zaten kadınların yüzde doksanı para da erkek sever açık konusayim kimse üzerine alınmasın
Hem aşk hayatınız kötü hem de aptal tavsiyeler veriyorsunuz bırakın aşk hayatı iyi olanlar tavsiye versin
Kötü olmasının nedeni anlattığım tarzda birisi olmadığım için 🙂
Nedenini düzeltip iyi olduğunu test etmeden bi karara net olarak varamazsın
Aptal tavsiyeler...
Ah evet... Şimdi hatırladım beni neden engellediğini. Hem de tamamen.
Sen başkalarının yaşadığı acılara saygısızlık ediyordun. Bu da benim hoşuma gitmemişti o nedenle de seni eleştirmiştim.
Sen de bunu kaldıramamıştın.
Ve şimdi yine aynı hatayı yapıyorsun. Ne tesadüf.
Çok ciddi sorularım var sana. Sitede yaşımı yanlış yazmışım bakma aslında 20 yaşındayım. Müsait misin?
Sor bakalim istek atayım
İstek atmana gerek yok reis eyvallah. Buradan sorucam. Çok ciddi bir soru.
Bu kızların böyle erkeklere ilgi duyduğunu bilmene rağmen neden hala iyi kalmayı tercih ettin?
Sorgulama amacıyla sormuyorum. Merak ediyorum.
Yetiştirilme tarzından dolayı, aklım başıma geldiğinde iş işten çoktan gecmişti.
Diğer arkadaşların? Onlar da mı aynı sebepten dolayı iyi kalmayı tercih etti? Yoksa onlarınkisi tamamen kendi hür tercihi olup kızlara güvenmeyip yalnız kalmaya falan mı karar verdi?
Onlar da aynı aile yapısından, zaten aynı okul ve üniversite mezunuyuz ordan da anlayabiliyorum.
O zaman bu durum teknik olarak seni biraz kız meraklısı yapıyor reis. Açıkçası benziyoruz diye bir an ümitlenmiştim. 😒
Bende de 20 yaşımda olmama rağmen benzer bir olay var. Ama sizden tek bir farkım var. Kızlara güvenmiyorum, umursamıyorum, umursasam bile ilişki gözüyle bakmayıp sadece arkadaş gözüyle bakıyorum bazılarına. Bu konuda benziyoruz. Ancak bu, benim tamamen kendi tercihimdi, ailem tam anlamıyla kendi istedikleri birine dönüşmemi istemiş olmama rağmen ki dönüşmedim de. Çıkarcı biri olmak yerine iyi birisi olmayı tercih ettim.
Yine de sizin de tercihinizi anlamıyor da değilim hani. Sizin zevk algınız biraz daha farklıydı ama gerçek şu ki o tarz kızlar senin dediğin şeyler yapılmadıkça tavlanmıyor. Bunları yetiştiriliş tarzından dolayı yapmamış olman açıkçası ilgincime gitti. Ben de belki iyi yetiştirildim ama en azından benim dönüşme potansiyelim varken ben kendim istemedim. Pişman da değilim kararımdan. Bazen yalnızlık daha iyi geliyor.
O yüzden şunu söyleyeyim reis, gerçek aşk aslında iyi niyetli iki çiftin birbirini gerçek anlamda sevmesiyle gerçekleşebilecek bir durum. O tarz insanlardan bunu bekleyemezdin zaten. Baştan anlaman gerekirdi ki ben erkenden fark ettim bunu. Ona göre hareket ediyorum. Tek amacım zevk falan da değil. Ben daha çok "İstesem yaparım ama banane." kafasındayım. Böylesi daha rahat bana göre.
Yetiştirilme tarzını şöyle söyliyim. Konuşmayı aileden öğrenirsin, hatta belli bir yaşa kadar neredeyse hep taklit edersin cevreni. Sonra akıl başa gelir, başka hayatlarla kendi hayatını kıyasa girersin, farklı şeyler görürsün ama istesen de bazı şeyleri değiştiremezsin, bunu temeli atılmış bir bina gibi düşün, temeli atılmış bir binayı tamamiyle değiştiremezsin en fazla ic dekorasyonu değişir. Ya da ne bileyim boyası falan.
O binayı yıkmak demek tamamiyle kimliğinden ve kişiliğinden kopmak demek. Yeni bir karakter koymak ve kimlik oluşturmak da öyle birkac ay veye günde olmaz yıllar gecmesi gerek.
O süreci geçirdim. Kötü bir insana dönüşmek üzere olduğum anlar oldu ama ben istemedim. Gerçekten istemedim. Kendi tercihimdi böyle kalmak. İstemezdim asla. Çünkü onların diğerlerine haksızlık ettiği gibi ben de onlardan farksız ve herkese haksızlık eden birisi olmak istemiyordum. Bu benim hayat amacıma bile çok ters. Böyle olup o çıkarcı ailemi dinlemediğim için mutluyum.
Ben de ailemin yetiştirdiği şekli iyi bulduğum icin vaz gecmedim. Ama günümüzde sevilen tipler böyle değil bundan %100 eminim
Söylesene.
Sevilmek zorunda mıyız?
Bazen yalnız olmak iyidir. Seni anlayan insanlar zaten yoldaşın olduktan sonra bunun verdiği mutluluk sana yetiyor. Bunu yaşadığımdan biliyorum.
Bu dünyada hiçbir şey için zorunluluğun yok ki. Yalnızlık tercihse güzeldir. Beni anlayanlar da genelde benim gibi erkekler zaten onlar da sevilmek icin kendini bozduklarında kimse kalmıyor çevremde.
Sevilmek için asla kendimi bozmam. Bu gerçeğe ulaştığım gün bunu reddettim ben reis.
Tereddütsüz hem de.
Hayatım boyunca bunun uğruna rol yapıp mutsuz olacağıma, kendim olmayı tercih ederim ama mutlu olurum, hala kendi istediğim kişilikte kaldığım, hala iyi niyetli kaldığım için mutlu olurum. Ben zor yolu seçtim. Bundan memnunum.