Neden geç yaşta evlendin? Gerçekten evli misin?

Hayat şartları herkesin istediği gibi olmuyor malesef iki insan iyi anlasiyorsa birbirini seviyorsa tamamlayıp bı şekilde devrani donduruyorsa evlenebilirler bizimkisi erken oldu şartlardan dolayı ama zaten olacaktı ha 5 ay önce ha 5 ay sonra. Her 10 kişiden 9 u evlilik için erken değil mi? Neden acele ettiniz ki? Çok gencsiniz ya felan diyor. Hatta çoğu kişi inanamayip tekrar soruyor.😬Gına geldi 😂 o yüzden açıklık getirmek ve bunu sizinle paylaşmak istedim toplu bir cevap ve bildiri gibi düşünün. Sizlere göre erken evlendik öyle ama sonuçta bu bizim kararımız ve evlendik sadece dua edip mutluluk dilemenizi bekliyoruz. 28.01.2019 tarihinde evlendik ve ben 19 yaşındayım eşim ise 23 şuanda ben çalışıyorum eşim ise okuyor okulunun bitmesini dört gözle bekliyoruz bizim değişik bir hikayemiz ve zorlu yolumuz var. Biz sağ sağlım çıkmayı istediğimiz hayata adım atmayı bekliyoruz. Birbirimize destek olarak da bu sorunlarımızı aşabileceğimizi umut ediyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
Genc yaşta yazmam gerekirken soruda geç yazmasın affola bana bu sitede sorulan bir soruyu sizinle paylaştım çoklu bir cevap ve açıklama yaptım ☺️