"Beni bir gün unutacaksın, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi ;boşuna mağaramdan çıkarma beni." Demiş Oğuz Atay Yani demem o ki kimse alıştığı şeyden vazgeçemez bu bazen bir insan bazen yalnızlık olur. Bırakıp gideceğini hissettiği için ikisini de kazanmak zor olur.
Kişilikile alakalı bir durum genel olarak yeni ayrılmış kırgın bir kalp kazanmak çok zordur bence, bazısı tabiri caizse çivi çiviyi söker taktiğini kullanır yanılgılarla, berbatlıklarla dolu bir hissizleşme dönemine geçmeye çalışır. Yeni ayrılmış insanın kendisine saygısı yoksa oyalanmak için yeni arayışlara girer zaten kendisine saygısı olmayanın başkasına olması beklenemez..
Yeni ayrılmış kırgın birinin kalbini kazanmak daha kolaydır. Yıllardır yalnız olan biri yalnızlığa alışmıştır yalnız da yapabilir. Bu yüzden ona birlikte olmanızın onun yaşadığı yalnızlığından daha güzel olacağını ispatlamanız gerekir ki bu deveye hendek atlatmaktan bile zordur
Uzun zamandır yalnız olan biri artık yalnızlığını sevmeye başlamıştır ve yalnızlığını herhangi biriyle bozmak istemez o yüzden zor bir insandır (kendimden biliyorum) Ama yeni ayrılmış biri boşluktadır tutunacak dal arar kazanmak kolaydır.
İlişkisi yeni bitmiş birinin kalbini kazanmak çok daha kolaydır muhakkak birine ihtiyaç duyar. Ancak kendisi iyileştikten sonra hemen gideceğinden bu sefer sizin kırıklarınız oluşacaktır, pek önerilmez.
Uzun zamandır yalnız olan birini daha kolay kazanırsın ama ilk seçenekteki kız da yarasını kendi saramiyorsa başkasına ihtiyaç duyabilir o da sevgi falan olmaz yani ikisi de zor ya
Ikisi de zordur hele ki kırılmış olanın ki sadece aldatmacadır. Kırılmış biri seni boşluğuna alır ama bir süre dolu gibi olsa da aslında dolmamıştır ve yetersiz gelir yine.
zor soru ama güzel soru? henüz yeni kirilmisken o kisi seni gercekten sevmez sana o kaybettiği kisi gözünden bakar ama uzun suredir tekse cok ayrıntılara bakar zor soru yani
Ayrılık yaşayan büyük ihtimalle seni yarabandi olarak kullanacaktır , diğeri de yalnızlığa alışmıştır bencil hayatına devam etmeye çalışacaktır ve ve ve bence en önemlisi insanları alışkanlıklarından etmeyin yahu.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Henüz yeni ayrılmış ve kırgın birinin kalbini kazanmak mı daha kolaydır yoksa uzun yıllardır yalnız olan birini kazanmak mı?