sevgilim doktor ben de tip fakulresinde okuyorum sevgilim bu sene ise basladi bu kiz da ondan bir kac ay sonra ayni hastanede tibbi sekreter olarak ise baslamisti aramizda sacma kiskancliklar olmaz onun da kiz arkadaslari olur benim de erkek arkadaslarim olur guvenirim de ama bu kiz sinirimi bozuyo bir sekreter ile amiri olan doktor arasinda ozelden mesaj atacak kadar samimiyet olmamali diye dusunuyorum yani orda baska kizlar da var hemsireler rontgen teknikerleri diyetisyenler hepsine esit davranir sevgilim srada içinden gelir hepsine cikolata alir falan hic biri bu derece haddini asmiyor oyle sohbet icerikli degil ama mesajlari soyle sevgilimi corona dan dolayi sahada gorevlendirdiler o hastanede degil yaklasik bir aydir sevgilimin resmini cizmis onu gondermis onun uzerine konusmuslar sonra sevgilim hastaneye ugrayinca eline vermis resmini bir kac gun sonra sevgilimjn resmini kendi bilgisayarina ekran resmi yapmis ben sizi burda yasatiyorum diye cekip gondermis bir gun yanimda hemsire ile konusuyordu ordan bu kiz selam soyluyor atliyor cikolata istiyor falan iyicr sinir olmaya basladim yani onlisans mezunu bir tibbi sekreter oldugunu dusununce kendini doktora yamama olasiligi da aklimi kemiriyo
Güncellemeler
+1 yıl
Bu hareketler etkilemis olabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar