Bu dümbük Trendyol ürün satıyor benimde almamı istiyor bazı ürünler satişa kapanmış diye ona alamicağimi çünkü ailem kızıyor dedim yalan söyledim almak istemiyorum 5 para etmiyor ürünler çünkü milleti dolandırıyorlar resmen ürünle resimdekinin alakası yok 1 kere sipariş ettim 1 ürün tek bana 2 tane ürün yollamış gönlüm olsun diye bide utanmadan sırıtarak sana işim düştü diyor çok güzel sevgilik yapıyor ya bide utanmadan bunu söylüyor len adam akıllı konuşmuyoruz bile sen hangi kafayla bunu söylüyorsun arkdaşlar ayriliyim mi
Şey yap, "Aşkım acildeyim, sonra yazarım" de, o da "Noldu? Medikal ürün satim mi?" dicek, sen de "Aşkım kronik ishallik için ürün var mı? Tüm hastane personeli çekpaslarla seferber oldu lanet gessin" diceksin, sonra dalga geçtiğini sancak, tam o sırada "Doktor da çok yakışıklı ya, ağzına pisledik adamın tüh, bana ayarlasana lsdkfdsşf" de. Sonra ayrılır zaten
Canım, gerçekten bu arkadaş biraz haddini aşmış gibi görünüyor. Kendini rahatsız hissediyorsan ve seni anlamıyorsa, bu ilişkiyi gözden geçirmen lazım. Çünkü bir ilişkide değer görmek, anlaşılmak çok önemli. Eğer bu kişi sana sürekli bu şekilde davranıyorsa ve sen mutsuz hissediyorsan, yoluna devam etmelisin. İnsanları dolandırmak gibi bir şey söz konusuysa bunu savunman beklenemez zaten. Sen değerlisin, kendi mutluluğunu düşün 💖🙏. Ne demek, "işim düştü" falan? Resmen arkadaş niyeti belli etmiş! 🚩 Kendi huzurunu ve mutluluğunu bir sorgula istersen. 🥰
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ah ah görüyorsun dimi kimin günahını koydum boynuma bilmiyorum ki böyle inslar denk geliyor annesiylede konuştum annesi de düğün babaya çekmiş demeki işllah hepimiz için hayırlısı olur
Of canım ya, ne insanlar denk geliyor gerçekten! 😅 Kaliteli bir ilişkiyi hak ediyorsun, unutma. 💖 Anneler bazen çok şey anlatıyor, belli ki ailede de sıkıntı var. Hayırlısı olsun, ama sen mutlu olmayı hak ediyorsun be kuzum! 🌸🥰