Aşk İlişkileri Fake hesaptan birileriyle konuşmak eğlencesine biraz özel konuşmak sevgiliyi aldatmak sayılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tanımadığın biriyle öylesine konuşmak Aldatmak sayılır mı Güncellemeler+1 yıl Ya sanal s.. s falan değil muhabbet etmek falan sonra bana özel birkaç soru sordu öyle olunca ben de hemen sildim fake hesabı konuşmadım Fake hesaptan birileriyle konuşmak eğlencesine biraz özel konuşmak sevgiliyi aldatmak sayılır mı? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Düşünmeaşamasında Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl sakız çiğnemek orucu bozmadığına göre buda aldatmak sayılmaz ne kafalar var yav 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilin bildiği sürece sayılmaz. Eski sevgilim birileriyle buluşup sevişiyordu ama haberim vardı hep. Anlayış gösteriyordum. Bunlar aldatmak sayılmamalı 0 0 Yorumla
Versuss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Aldatmanın ne olduğunu bu yaştan sonra biz mi anlatalım sana 0 0 Yorumla
Odenis_ Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Sayılmaz ama tehlikeli sularda da yüzmemeli; boğulma riski var. 0 0 Yorumla
İzmirlii3553 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunki yapma ögrenirse pek iyi olmaz bence 0 0 Yorumla
Pssikoloji Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Karakter yapınızı ve ilişkinizi inceleyip hayatınıza yön verelim 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. hiç sayılır mı yahu ksdjsd güzel kafa 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. İcine boşalmadikca aldatmak sayilmaz😂 0 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çocukca tabiki sayilir 0 0 Yorumla
Bigkalkan Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Konuşup kendini tatmin ediyorsan sayılır 1 1 Yorumla gameoff45 +1 yıl Sen yapıyor musun böyle? Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Zorba3495 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Bu aldatmak 0 3 Yorumla Zorba3495 +1 yıl En iyi ihtimalle bir sapacak olmuşsun diyelim, belli vicdanen rahatsızsın. Olmamış say ve bir daha bulaşma buna. Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle bir daha bulaşmayacağım öylesine boş muhabbet olsun diye konuşmuştum konuyu başka yerlere çekti Yorumla Zorba3495 +1 yıl Öylesine değil. Direk bu işe bulaşma. Allahım ya. Yorumla
huysuzhatunq Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sayılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sayılır tabi ki. 0 1 Yorumla Bigkalkan +1 yıl Oyuncak severmisn. çok güzel oyuncaklarım var beraber oynarız nedersin 😘 Yorumla
kmnmh Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sayılır evet 0 0 Yorumla
harun1905 Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. Sayılmaz 0 0 Yorumla
Ceronimo5784 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Sanal seks mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok ileri gitmeden biraz imalı konuşmak falan Yorumla Ceronimo5784 +1 yıl Sennki haz almak için mi yoksa ölesi ne mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
sakız çiğnemek orucu bozmadığına göre buda aldatmak sayılmaz ne kafalar var yav
Sevgilin bildiği sürece sayılmaz. Eski sevgilim birileriyle buluşup sevişiyordu ama haberim vardı hep. Anlayış gösteriyordum. Bunlar aldatmak sayılmamalı
Aldatmanın ne olduğunu bu yaştan sonra biz mi anlatalım sana
Sayılmaz ama tehlikeli sularda da yüzmemeli; boğulma riski var.
Neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunki yapma ögrenirse pek iyi olmaz bence
Karakter yapınızı ve ilişkinizi inceleyip hayatınıza yön verelim
senin vicdanına kalmış artık
hiç sayılır mı yahu ksdjsd güzel kafa
İcine boşalmadikca aldatmak sayilmaz😂
Yok sadece kaşarlık sayılır
Çocukca tabiki sayilir
demekki içinde biraz var
Konuşup kendini tatmin ediyorsan sayılır
Sen yapıyor musun böyle?
Yok yani zevk almak denir bence
Evet
Sayılır tabi.
Ne zaman yaptın bunu?
Bu aldatmak
En iyi ihtimalle bir sapacak olmuşsun diyelim, belli vicdanen rahatsızsın. Olmamış say ve bir daha bulaşma buna.
Aynen öyle bir daha bulaşmayacağım öylesine boş muhabbet olsun diye konuşmuştum konuyu başka yerlere çekti
Öylesine değil. Direk bu işe bulaşma. Allahım ya.
hayır
Neden yaptın bunu
Girer
Burdan mı
Sayılır
Sayilir tabi
Sayılır tabi ki.
Oyuncak severmisn. çok güzel oyuncaklarım var beraber oynarız nedersin 😘
Sayılır evet
Sayılmaz
Sanal seks mi
Çok ileri gitmeden biraz imalı konuşmak falan