Kaslı erkeklerden pek haz alan birisi değilim ne sohbeti açar ne kendine öz güveni varmış gibi tavırlarını asla çekemem genelde ben zarif tatlı çocuklardan hoşlanan biriyim. İlişkilerimde bir kaç böyle kaslı erkek çıktım ama ilk görüşmede hep eledim çok yapmacık geliyorlar tuhaftır.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ne olacak erkek kaslı diye kızlar içine düşüyor. Erkeğin poposunu kaldırıyor. Sonra niye egolu. Bilmem acaba niye. Aynı durum maalesef erkeklerde de mevcut. Biraz fiziği güzel kız gördüler mi içine düşüyorlar ilgiden. Sonra güzel kızlar niye havalı. Maalesef fazla havanın sebebi gerektiğinden fazla karşı cinse İlgi, alaka göstermektir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKas, erkeklerde yan etki yapıyor.
Aldatmak dediğimiz şey ise kasla ilgisi yok.
Şunu unutmamak gerek her insan aldatma potansiyeli vardır bunun azı cogu yargısına varmak olasılıklarla yargı oluşturmak anlamsız.
Aldatmayan insan yasamak istiyorsanız izlenim de bulunun ben bunu düzeltirim kafasına asla girmeyin kadınlar genelde bu hatayı yapıyor, görüyorum.
Vücudu çalıştıran kas yapan erkekler biraz kültür kası beyin kası da yapsa güzel olacak işte. Bir şeyi fazla yapınca diğerinden mahrum kalıyorsun. Tahteravalli misali.00 Yorumla
+1 yılGenelde eşcinseller ve transeksüel travesti ler kaslı sever. kaslı olmak demek yanılgıdir kasli demek güç demek değildir yatakta güçlü olmak demek başka şeydir
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski eşimin kaslarına vurulmuştum yapılı ve uzun boyluydu neyse evlenene kadar hiç birlikte olmadık (ah apt. al kafam) adam yatakta tırt çıktı demem o ki her kaslı Erkek değil
511 Yorumla- +1 yıl
Bir çoğu gay oluyor
- +1 yıl
Bır ınsanın kaslı olması boylu poslu olması onun ıyi performanslı oldugu anlamına gelmezkı. Vucud sporu duragan bır spordur yanı yıyıp ıcıp agırlı kaldırmak tam tersıne ınsanı hantal yapar o adam 3 km yol koşsa cıgerlerı yere duser. Esas olan kısının civa gıbı olmasıdır yanı kılolu şişmiş olmamalı ve dengelı beslenıp aktıf bır yasam tarzı varsa mısal spor salonlarında toz , ter kokuları ıcınde spor yapmak yerıne acık havada 1 saat yuruyus cok daha fazla faydalıdır vucud ıcın Helekı 10 yıl cıvarı sıgara ıcem oykusu olan bır erkegın damarları saglıklı kan akısını azalttıgı ıcın cınsellık cok cıddı anlamda sekteye ugrar. Sıgara ıcen bır erkek yası kac olursa olsun cınsellıkte ve eforda ıcmeyene gore %40 geriden başlar. Fınalde genel olarak sıgara kullanmamak dengelı ve duzenlı beslenmek aktıf yasam tarzı olmak kılo problemı ve metabolık rahatsızlıgı olmamak ınsanın kalp damar saglıgını ıyı yonde etkıler buda erkegın her alanına yansır cunkı kanın guzel ve duzgun gıttgı her organa oksıjen ıyı gıder ve canlı kalır penıste buna dahıldır
- +1 yıl
@girlsx35 ... dedi fake hesap
- +1 yıl
@girlsx35 fake olduğunu bu kadar belli etme gizli gay
- +1 yıl
@girlsx35 Nıye sallıyayımkı. Yazdıklarımın tamamı %100 net bılgılerdır konuya hakım olanlar ne demek ıstedııgmı gayet ıyı anlamıslardır . Kas erkege hantallık katar kılo gıbı vucuda yük verır atik ve seri esnek olamazlar hele cınsellık ıle yakın uzak alakası yoktur boylu poslu kaslı olmanın. Şimdi oturdugun yerde yıyıp ıcıp agırlık kaldırmakmı ınsanı daha aktıf ve kondısyonlu yapar yoksa 1 saat yuzen bısıklete bınen uzun yol yuruyup koşanmı ;)
- +1 yıl
@hard_core ben de duymuştum bunu inanırım yani tozla kas olmaz zaten.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
130Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çünkü kız tavlamak için vücut yapıyor bir çoğu.
51 YorumlaOlayın mantıklı şeklı şudur. Kas ve gorsellık uzerıne takıntısı olan erkek ya da ilgi cekmeyı seven cevresınden gözlerı uzerıne cekme meyıllı olan kadındanda erkektende uzak durmak gereklı. Vucud sporu yapan cevremde cocuklar var cıdden cocuk ruhlu ve hayatları kas şişirmek uzerıne ve yemek uzerıne kışın bıle kas gösterıcem dıye atletle gezen modeller var. Fınalde sorunun cevabı kaslı olmalarında degıl kendılerını toplumda gorsellıkle kabul ettırıp ılgı cekme merakıdır ve buna zaafı olan kadınlardan nemalanma ısteklerı olan karakterlerinden dolayıdır.
20 YorumlaKendilerini seks tanrısı sanan aptal kesim onlar genelde hepsi beyinsiz olur insan gibi bir konu konusulmaz. Her sn akillarindan seks ve egoistlik geçer. Orda burda foto cekineyim instagrama atayim kizlara yasayayım düşüreyim tek dertleri budur. Allah bunlardan uzak tutsun cok zararlı.
83 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Zoruma gitmedi de herkesi genellemene bozuldum yinede gorusune saygim var
çünki her arz kendi talebini yaratır. talip çok olunca üreticide patonsiyel satıcı haline dönüşüyor. dünlanın kanunu böyle. Ne zamana kadar ta ki üretici piyasa tatminini elde edip amaç ve olguları değişip istediğini elde edene kadar. Ama unutulmamalıdır ki imkan varsa er ya da geç yeniliğe odaklanır insan. yeniyi elde etmek kolay ise ve yeninin eskiden iyi olacağına inanıyorsa eskiden vaz gecer ya da eskinin yanında ikinci bir yatırım daha yaparak genişlemek zenginleşmek ister. İnsan her ne kadar dilinde öz bir ahlak ve ideal kişilik ten bahsetsede fayda saglamak için bunların hepsini bir kenara iterek yaşar. ve bunu asla yapmadığını idda eder. Çünki yapmıyor gibi görünmek de bir faydadır. İşte bu fayda uğruna ideal kişilik olarak tanımladığı yapıya ters olarak yalan söyleyerek bunu yapmadığını söylemesi de buna açık bir örnektir.
10 Yorumla
+1 yılOlgun dusunceli erkekler varken kasliyi napacaksiniz sonra aldatilinca da hamileyim napacagim diye buraya geliyorlar lan biraz adamlari sevin gobegi bile olsa adamsa sevin noluyor kas olunca gorunuse aldanmayin icine bakim gercekten acirim kasli olsun da nasi olursa olsun diyene 😒
418 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim sende bu anlattigim turden erkekmisin?
- +1 yıl
Yok olgun dusunceli misim demek istedim
- +1 yıl
Fotodaki sen misin ya 🤔
- +1 yıl
Fotodaki sensin ha vay be
- +1 yıl
Yakisikli degil mi ama manken gibi 😂😂😂 ama ici daha onemli disina en fazla yakisikli derim
- +1 yıl
Evlenecek halimiz yok herhalde komedi ya 😂😂😂
- +1 yıl
@asenamorningstar yorum budur 👍 olgun erkekleri sevin
- +1 yıl
Olgun demedim yas önemli değil düşüncesi olgun olsun
- +1 yıl
@asenamorningstar sen anladin demek istedimi olgunu sev hakkini ver bebelerin beyninde olgunluk. arama
+1 yılBundan tam 12 yıl önce vucut geliştirme spor u ile ilgileniyordum :)) Bir birey olarak bana kattıkları özgüven, toplum içinde oturmasını kalkmasını, kendimi ifade edebilmemi sağladı... Ben bodybuilding yaparken bunu hmmm kadınlar, kızlar bana hayran olsun diye yapmadım, yapanı da görmedim... Kadınların tam aksine spor yapmayan diğer erkekler tarafından beğeniliyorsunuz, kardeşim helal olsun bende spor yapmak istiyorum da vakit yok gibi diyologlar geçiyor tanımadığınız insanlarla... Bir ortama girdiniz diyelim bulunduğunuz ortam da avcılar var kadın, kız avcıları bunlar sizle yan yana gelmekten çekinir :)) 12 yıldır spor yapmıyorum ve 12 yıl boyunca da her hafta içerim gece hayatı yaşıyorum Spor yaparken 1 tane bile kız arkadaşım olmamışdı... Fakat ne zaman gece hayatında takıldım, sohbet etmesini, espiri yapmasını öğrendim :)) istediğim bayanla tanışıp sohbet edebiliyorum arkadaşlık kurabiliyorum... Spor yapmak iyidir iyi gençlere tavsiyem 40 dakikanızı ayırın kaslarınızı geliştirin...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Kaslı olup kendinde aldatma hakkı buluyorsa kafasındaki tahtaları eksik demektir. Sadece aldatma değil o insana güvenilmez dertlesilmez dış görünüşe cekimlidir o kisi ve hayatinda hic mutlu olamayacaktır. Ama kafasina sonradan dank eder dış güzellik gelip gecici 🙂
10 YorumlaKarakter meselesi. Bence kaslı veya az kaslı diye ayırmak yanlış. Aldatmak istedikten sonra hepsi aldatıyor. Senin görüştüklerin egolu tipler olabilir ama egosunun kasalarından gelip gelmediği de tartışılır. Yani tamam bir kesim sadece kızlar için kas yapsa da hatrı sayılacak bir kesim de sadece kendileri için yapıyor. Genelleme yaparak önyargı yaratmak yanlış bence
11 YorumlaKaslı erkek beğenilir özgüvenlidir kendine güveni olmayan bir kız o erkeği idare edemez veya tatmin edemez kendine güveni olan birisi lazım sevgi eksikliğinden kaynaklı sevilmek okşanmak ilgi istiyorsunuz lakin özgüveni olmayan biriyseniz gerçekten sevilemessiniz sadece yapışkan erkek türlerinin ilgisini çekersiniz onun verdiği ilgi hoşunuza gider bence kimsenin ilgiye ihtiyacı yok herkes kendi kendine yetebilmeli kaslı erkek severim ve kaslı erkek genelde kendine güvenen bir erkektir.
23 Yorumla- +1 yıl
@Kantarma öncelikle merhaba, kendi dış görünüşüme göre insanları beğenmek zorunda değilim. Beğenilerim mükemmel olabilir. Aynı şekilde hayallerimde istediğim gibi şekillenir. Bir çocuk düşün olmayacak diye hayal etmekten vazgeçer mi? Beğenilerim bu yönde lakin insanların dış görünüşünü beğendiğim kadar, içini de beğenmeliyim. Gerçekçi olursak ben olağanüstü güzel biri değilim ama sırf güzel olmadığım için erkek olsun nefes alsın diyecek kadar da düşmüş değilim. Belli çizgilerim ve beğenilerim var. Yeterince açıklayabildiğimi düşünüyorum.
Bu devirde kas , kız düşürmek için yapılıyor , kimse sağlık için iyi hissetmek için güzel veya kaslı vücut yapmıyor. Ama sorsan hepsi kendini iyi hissetsin diyedir , kimse ben g*t istiyorum o yüzden gösterişli gözükmeliyim demez !
22 Yorumla
+1 yılKas yaptıklarında vücut geliştirilmesinde ozguven artıyor herkes beni beğeniyor moduna giriliyor bu gibi durumlarda hayatındaki kadının onu her haliyle seviyor beğeniyor olması bisey ifade etmemeye başlıyo. Gözü dışarı kayıtı belki sevgilisinden çok daha güzel kızlar kaslı diye ona bakmaya başlıyo e haliyle oo bu kadin cok guzelmis bizim manita elimizin altinda dursun ben bununla bir takilayim diyip obaa dişari bakılıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılAmacınız cinsellik ve geçici göz zevki değilse, İlişki yaşayacağınız insanların boyuna, posuna, kasına, güzelliğine ve endamına değil, düşüncelerine, yüregine, tavır ve davranış biçimlerine bakın. Boy, pos, kas belki 1 saat sizi mutlu eder ama geçicidir. Karakter, ahlak, huy 23 saat lazım ve kalıcıdır.
00 Yorumla
+1 yılBen de tam tersini düşünüyorum. Bir insanın görünüşü iyiyse zaten etrafında yeterince seçeneği her zaman vardır, buna rağmen seni hayatına, başkasıyla bir şey yaşarsa seni aldatmış olacağı bir konuma getirdiyse zaten bir seçim yapmış demektir. Aldatmasına gerek yok çünkü sen olmasan istediği kişiyle istediği zaman istediği şeyi yaşayacakken rahatını bozup ciddi bir yola girmiş. Toplum genelindeki görüş kadınların bakımlı (makyaj, saç şekillendirme, görünüşüne dikkat etme) olması gayet normal ama erkekler bakımsızdır şeklinde olduğu için ve sen bazı şeyleri kafanda aşamadığın için onların "yapmacık" olduğunu düşünüyorsun gibi geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş.
Spor yapmanin insan moralini yukseltigi kanıtlanmış bir şey zaten.
Adamlar hergun düzenli olarak spor yapıp , düzenli besleniyorlar. Bir zahmet biraz güvenli olsunlar.
Ne işe yaramaz kişilerin öz güveni tavan, ama bakıyorsun elinden hic birşey gelmez , bir işe yaramaz. Spor yapanlar en azından bir şeyler için çabalıyor.
Burda spor yapanlara atıp tutan göbekli dayılar ve teyzeler baya guldurdunuz beni 😅
Umarım sizde birgün o spor yapan insanlar gibi fit ve öz güvenli olmayı başarırsınız.
Senin soruna gelirsek aldatma karekter meselesidir.
Zengin, şan, şöhret, spor bu tür seylerler alakalı değil yani. Adamda ya da kadında aldatma pontasiyeli vardır ve bunu yapar. Mesele bu yani. Spor ile ya da zenginlik, şan, şöhret,ün ile alakalı bir şey değil.
Bizim insanlar umarım birgün genelleme yapma huyundan kurtulacaktır. Oyle ümit ediyorum 🙏🏻10 Yorumla
+1 yılgenelde bahsettiğin gibi fazla özgüvenli ve yüksekten bakan şımarık tipler olurlar. Kadınların ilgisine anlık bir heves olarak bakıp hevesi geçince başka yöne eğilir. Bu tip gösterişli erkeklerinde peşinde çok kız olur maalesef bu nedenle arz talep meselesinden üstlerindeki ilgiye yenik düşüyorlar. Düşük karakter meselesi.
Ama herkesi bir tutmamak lazım. Farklı profiller her zaman vardır. ;)10 Yorumla
+1 yılValla bende de bircok kasli erkegin gay oldugu izlenimivar. Erkekler kusura bakmayın gunahinizi aliyorum ama
50 YorumlaAslında sadece kaslı erkekler için değil parası çok olan mal varlığı yüksek olan her erkeğin bir nevi yüksek Ama bu işte karakter şeref de ön planda oluyor yani her kaslı erkek her parası olan erkek aldatır diye bir şey yok. Netice olarak bu birazda kadınlardan kaynaklanıyor parası olan her erkeğin peşinden koşan yatağına giren kadınlar çok olduğu için bu erkeklerde keyfini çıkarma peşine düşüyor.
00 YorumlaYok öyle bir şey aldatmak isteyenin karakterinde sorun vardır kaslı olup olmamasında değil. Ve ayrıca aşağıdaki görüşlerden birine cevap olarak söylüyorum her kaslı olan erkek ilaç ve iğne kullanmıyor. Ayrıca protein tozu, bcaa, creatine, glutemin, amino asit, gainer gibi supplementler ilaç kategorisine girmiyor bile yani bunlar ilaç değil takviyedir.
10 Yorumla
+1 yılSırf kasları için bir çok kız peşlerinden koşuyor bu yüzden sevgiyi kaybetmedikleri için gerçek değerini hiç bir zaman bilemicekler bu yüzden de aldatcaklar her zaman.
10 Yorumla
+1 yılKızların ilgisini çekmek üzere spora başlayan bir kesim var. Kas yaptıktan sonra, en başından beri istedikleri ilgiye sahip olunca da ihanet ediyorlar.
10 Yorumlasen fazla hoşlanmıyor olabilirsin ama ben ve benim çevremdeki kızlar kaslı erkek seviyor göbekli değil göbekli kassız bir erkek çok hantal görünüor çıplakken , burada erkekler hep kendilerini savunmuş kaslı olmadıkları için kaslı erkeklerin gücüde kat ve kat fazla oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
@girlsx35 Kas derken dogal bır kas yapısı vardır bırde yıyıp yıyıp ıcınde tutmus kendını şişirmıs bır grup vardır. Göbeklı erkekte kadında zaten kımse savunmuyor. Tabıkı erkekte kadında özenlı olmalı kımse kaslı erkeklerı kıskanmıyor kaldıkı kendımde oldukca formda bırıyımdır göbek kılo vs sorunum yok ve doğal yollarla oldukca ıyı vucut hatlarına sahıbım. Ancak güçle kaslı olmanın hıc alakası yoktur ;)
- +1 yıl
kızların kas sevmesi doğal çünkü biz de fazla kilolu kadın istemiyoruz aynı şey
- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılVücudunu kullanarak sürekli kız peşinde oldukları için...
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü aldatma potansiyeli yüksek olan kişiler kas yapar (%99) i, spor yapmayi sevebilir ama kimse işini gücünü bırakıp sirf kas yapmak için saatlerce uğraşmaz. Niyet kas sevmek değil, kizlara hoş görünmektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDediğiniz gibi, kas yapan erkekler egolu, gururlu, kibilirli, kendini bir şey sanan insanlar oluyor, normal davrananı görmedim kaslı olupta, mütevazi bir konuşma şekli olan yok sanırım. Dediğiniz gibi yapmacıklar 😒
10 Yorumla
+1 yılBiraz yürüyen ego oluyolar. Çoğu kızda bundan etkileniyo🤦🏻♀️
26 Yorumla- +1 yıl
Ayıp ama
- +1 yıl
Öylesiniz
- +1 yıl
Etkilendiğiniz doğru
- +1 yıl
Beni etkileyemezsin kas meraklisi asalak kızlari etkilersin anca 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Hepiniz aynısınız😂
- +1 yıl
Peki😴
+1 yılKaslı erkek güzel görünüyor ama kesinlikle seçim sebebim değil. istisnalar vardırda çoğu boş kafadan ibaret. Yatak performanslarını bilemem denemem. Spor yapmaktan ve kızları etkilemeye çalışmaktan, kendilerini geliştirmeye vakit kalmıyor herhalde
01 Yorumla- +1 yıl
Kaslı erkeklerle estetikten yapılmış plastik kızları evlendirin de bizde kurtulalım 😂
+1 yılHer kas yapan insanlara kanmamak lazım bazen görünüş aldatıyor ve sonradan maskeleri ortaya çıkıyor mühim olan akıl zeka kültür kas sağlık için lazım gösteriş ve şamata için değil.
10 Yorumla
+1 yılEvet bazıları egolu oluyor. Bunun sebebi şu "ben kaslıyım, sporcuyum, sağlıklıyım, onüme geleni döverim :D, kimse bana laf edemez, tek yumruğumla yere sererim :D , kızlar kaslı erkek seviyor, bekleyin beni kızlar artık beni reddedemeyeceksiniz" 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl tipsiz çirkin erkekler daha çok aldatır. Güzelliğe daha çok zaafları vardır. Kaslı erkek ciddi ilişki düşünmüyorsa belli eder kendini açık açık zaten, tipsiz erkek her zaman ne olur ne olmaz diye seni elinde tutmaya çalışır.
00 Yorumla
+1 yılİnsanda birşey varken illa diğer şey eksik olacak diye birşey yoktur hanımefendi:) çok güzel olup sohbetten yoksun olan kızlar da fazlasıyla mevcut kk mesala ben de bundan muzdarip birisydim, hoş sohbet olmak görünüşle değil iç dünyayla alakalı
00 Yorumla
+1 yılProtein tozuyla kafası kadar kas yapan erkek = her yerine estetik yaptıran kız. İkisininde nedeni özgüven, ilgi ve sevgi eksikliği. Pohpohlanmak istiyor bu tayfa. İlgi nereden gelirse rota oraya çevrilir
32 Yorumla- +1 yıl
buna makyaj yapan kızlarıda ekleyelim.
- +1 yıl
@Selinay21_ doğru tespit
+1 yılHer kaslı erkek aldatmaz, her kassız erkek sadık kalmaz. Ayrıca kaslı erkeklerle alakalı belirttiğin kötü özellikler kassız bir erkekte de olabilir. Genelleme yapmak doğru değil 😊
10 YorumlaBence hem kaslı hem yakışıklı erkekler diyelimÇünkü kaslı ama yakışıklı olmayanlarda varKaslı ve yakışıklı erkekler genellikle tipine ve vücuduna göre davranır kızların hepsini kasları ile tavlayabileceklerini sanarlar ve yakışıklılığı ile bunu tamamlarlar bütün kızlara bunu yapabileceklerini düşünürler bu yüzden ben zaten bu kızı kolay elde ettim başkasında ederim diye düşünüp anlatma eylemini yapıyorlar. ~Bence✨
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudu göstererek kızlara takılan erkeklere İş ciddiye binince boş çıkıyorlar her şey gösteriş değil icraat lazım.
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama herşey ortada var tanıdm bir kaç kişi paso hava civa başka bir şey yok idare etmez yer içer artanı döker havadan geçilmiyor anasını satayım sanki herşey onun tövbe tövbe
Soran+1 yılagzına sağlık aynen
Cevap sahibi+1 yılMillet kıtlıktan açıktan ölüyor adam eeee ben protein alacam bol bol et yiyecem herşey en iyisi olsun yok artanı dök gitsin atın çöpe ben bunu yemem ben güçlüyüm şöyle böyle ama 30/40 tane sınav mekik zor çekiyor sözde kaslı boğazda var kas başka yerde Yok
Soran+1 yılhepsi o protein satan firmaların tuzagı gibi böyle şeylere özendirip gençleri ürün satmak vs.. bir bayan olarak kası seven ucz bir bayan asla olmadım
Cevap sahibi+1 yılİnsan doğal olacak ne olursan ol tamam spor yap sağlıklı beslen de ama gösteriş yapma erkeklik bu oldu bu devirde hep lafda erkeklik nedir edepli ahlaklı olursun �yiyi kötüyü bilirsin ayırt edersin kimsenin namusuna iffetine göz dikmezsin yoldan geçen kadına kıza bakmazsan g. t göbek büyük kas yap ondan sonra ben erkeğim
Soran+1 yılaynen öyle zaman degişmedi insanlar degişti
Cevap sahibi+1 yılTâbi canım herkes değişti insanlık kalmadı
Genellemeye bak be iki tane kezban aldatildi diye herkesi ayni saniyorlar yorumlara baktımda full cahillik akiyor. Kas yapmak o kadar kolay mı yediklerinden zamanindan kısıyor minumum 1 senede kas oluyor. Burdaki kezbanlarda her gun 1 ekmek yiyen tipler kasli erkekler aldatiyor genellemeye bak ya hahahaha. Ozaman soruyorum tüm kasli erkekleri denedin mii
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini bir şey zanneder çoğu
Bende spor yapıyorum ama onlardan değilim tabiki de10 Yorumla
+1 yılhemcinslerim abatrıyor üzerlerine atlıyorlar da ondan :D
50 Yorumla
+1 yılsen kendine güvenmediğin için kaslı erkeklerden de hoşlanmıyorsun haliyle. kendine güvensen böyle bir endişe duymazdın bence
20 YorumlaOyle bir sey yok bnce. Her turlu erkek aldatabilr. varsa da herhalde bana her kiz bakarz coook yagusukluyum diye yapiyorlrdie, sonra da havalarini aliyorlar
00 Yorumlakaslı veya kassız erkek. güzel veya daha az güzel kadın... Bunlar aldatmaya yönelik kelimeler değil , aldatmaya yönelik kelime KARAKTER dir , karakteri olmayan aldatır...
00 Yorumla2 tür insan vardır 1. Kaslı egoist etrafındakilerini ezik olarak görenlen bu tipler bırak ilişkiyi hayatta hiç yere gelemez 2. Salona geldiği anda egosunu köşeye bırakanlar herkezle düzgün ilişkisi olanlar bunlar hayatın her alanında başarılı olur spor ahlakı edinmek çok önemli birşey
00 Yorumla
+1 yıltestesteron ve şehvet duyguları daha baskındır sporla ilgisi var, ve karaktersiz ise bunları çoğu dizginleyemez ve ava çıkarlar.
10 Yorumlaİnsanların güzellik algısı bu şekilde. Kadınlar da ince bel, hatlı vucud. Erkeklerde kas, göze hoş geliyor. Tek başına kaslı erkekler aldatır diye bir yargıya varmak çok ağır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKas karşı cinsi etkilemek için kullanılan bir özellik olabilir ama her kaslı erkek aldatır demek yanlış olur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Bence zeka espiri ve eğlenceli olması bir erkekteki en güzel özellik çok kaslı alıp tarlamı sürdürecekler anlamadım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaslı erkeklerden hoşlanmam diyen pembeliler dürüst olun biraz. Az çok kas ararsınız erkekte çünkü sizin genetiğinizde var buna çekilmek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaslı erkek daha egoist oluyor belki ondandır fakat karaktere bağlı birde 165 boyunda erkek spor salonuna gidiyor şişme kas yapıyor yapmasin bence
12 Yorumla- +1 yıl
Ben 160 boyundayım. 4 ay önce spora başladım. Sigarayı da bıraktım bu süreçte. Bence kısa boylu erkeklerin görünusunu küçümseme! Boş yapıyosun yapma
Cevap sahibi+1 yıl@SuskunNietsche ben küçümsemedim sadece spor salonuna gidebilir ama bazıları abartı kas yapma çabasında ve hoş durmuyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaslı olunca herkes bir halt var zannediyor atlıyor, e erkekte zayıf nefisli sonuç bu
20 YorumlaYapmaciklar zaten yapmacik olmasalar seker pareleei lurdu baklava yerine ndhahabaaj
20 YorumlaGenelde 22 yaş altı kızlar sever kaslı erkekleri ama çoğu büyüdükçe olgun düşünceli erkeklerden hoşlanmaya başlar..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aslında kaslı çapkın görmedim ne tuhaf :) ya çok zayıflar ya göbeği olanlar yani kaslı olmayanlar zampara oluyor gibi.
00 Yorumla
+1 yılŞişirilmiş beden yerine tom ellis abimiz gibi olabilir hafif kaslı cılız olmayan.. Hafif kaslı erkek > fitnessçılaar
00 YorumlaBu bilimsel bir veri mi senin görüşün mu? Senin görüşün. Aldatmak kas ya da başka bir şeye bağlı değildir. Karakter meselesidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kaslı erkek kendinin farkında oluyor özgüveni yerinde oluyor , bizim kizlar tabi genelde peşinden koşacak erkek aradığı için istememesi normal
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kendisine özgüveni fazla olur karizmatik olur o yüzden diyelim ama her insan bir değil bunda bir anlaşalım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Kaslı erkeklerin kadın talibi çoktur bu yüzden seçenekleri çok. Hal böyleyken bu pehlivanlar neden bir kişiyle yetinsinler haklı olarak?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıl😂 😂 Oldukça kaçarım onlardan özgüvenleri yüksek olur onların burun havada kime baksam verir sende kimsin gibisinden haraket eder göbekli makbul valla boşver kası biz türküz😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi
+1 yılyakışıklı olduklarından dolayı çevresinde kızlar çok ee erkekte istekliyse aldatmada oluyor maalesef.
00 Yorumla
+1 yılFazla ilgi alıp özgüvenleri yüksek olduğundan. Kassız olanda da aynı imkanlar olsa farklı davranmazdı
00 YorumlaÇünkü dışını beğenmeyen içini merak etmez kuralı diye bir şey var buna göre kaslar da bir dış özellik olduğu için kaslı erkeklere gelen talep fazla oluyor
00 Yorumla- Devamını Gör (159)
Devamını Gör(204)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem