Hepsi değil bazıları diyelim kaslı olup sadık olanlarda var çevremizden görüyoruz tabiki ancak 😅 önemli olan sertçe tavrını koymak bazı kadınlar bilerek tahrik etmeye çalışıyor çünkü ve kadınların çoğunda kaslı çekici nasıl olsa bakar her kızı taçlar gibi algı oluyor bu yüzden yani bu doğru ama kaslı çekici erkek her yerde ilgi çeker
011 Yorumla- 11 ay
Sana bir sey sorabilir miyim. Bizim yoldan gecen bi kiz sanirim benden 7,8 yas kucuk ama kiz tam benim tipim cok hosuma gidiyor. Ama hic bir seyini bilmiyorum adini bile anca cok nadir belki hafta 1 defa goruyorum o da uzaktan. Acaba ne yapsam bu islerden hic anlamiyorum yardim et lutfen
En İyi Cevaplar
11 ayAlakası bile yok, bu hiçbir şeyi değiştirmiyor. Zaten bu konuda üç tür erkek vardır:
1) Aldatmayı isteyip beceremeyenler,
2) Aldatma potansiyeli yüksek olup da tercih etmeyenler,
3) Hem potansiyeli olup hem de aldatmayı seçenler.
Kadınların en çok çekim hissettiği Dark Triad (Karanlık Üçlü) özelliklerine sahip erkekler ise, hem aldatma potansiyeli en yüksek olan grupta yer alır hem de bunu en fazla isteyen üçüncü gruptur.011 Yorumla- 11 ay
Soru sahibi hanımefendinin neden böyle (Aldatırsa yakışıklı aldatsın) söylediğini merak ediyorsanız yazıyı okuyun:
Kadınlarda Hipergami ve Erkeklerde Poligami: Evrimin Acımasız Seçim Dinamiği ↗ - 11 ay
Altına imzamı atarım. Eksik ama doğru.
- 11 ay
@XAmigdalax Bende bir şey eksik diyorum anımsayamadım?
- 11 ay
Yüksek kalite alfa erkek,
Düşük kalite alfa erkek,
Beta erkek nedir?
Alfa erkek nedir?
Kadınlar neden beta erkeklerle evlenir ama alfa erkekleri arzular vs.
- 11 ay
O yazıya baktım zaten üstat :D
- 11 ay
@XAmigdalax Demek ki bir tane daha yazmam gerekiyor. :)
- 11 ay
Gayet iyi noktaları vurgulamışsın.
Bunu inceleyebilirsin.
Demir Erkek Olma Kuralları! (Rollo Tomassi) ↗ - 11 ay
ve tabiki bu :)
Erkeklere Manifesto ↗ - 11 ay
Yalakalik olsun diye kendi cinsini bilmeyip internetten araştıran @Mountai-Inn yqpay zekada akıl var sende neden yok şaştım bizim cinslerimizi küçük düşüren gercekten bu yalakalar
- 11 ay
@İLKER34İST Size Türkçe dil bilgisi öğreten Matematik hocanızı...
Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. ''Sarışın / 90-60-90 kadınlar aldatmaya meyilli kadınlar mıdır? '' demek ne kadar saçma ve anlamsız ise bu da bir o kadar saçma ve anlamsız. Fiziksel özellikler ''ilk adım'' olarak tanışma fırsatını arttırabilir. Ama kişiyi tanıdıkça soğuyabilir , ondan uzaklaşabilirsiniz.
Şunu da belirtmek isterim ki : Aldatmanın kaslısı zayıfı ; yakışıklısı çirkini ; kadını erkeği olmaz. Aldatmak yanlıştır ve etik değildir. Yapılmaması gerekir.
31 Yorumla
Sen aldatmayla kafayı bozmuşsun aldatmak için kaslı yakışıklı boylu poslu olmaya gerek yok zengin olmaya da gerek yok konuşkan olmayada gerek yok tipinin düzgün olmasınada gerek yok veriyorsun 2 bin liracık 1 saat oluyorsun kadınla sonra akşama yine karının koynuna giriyorsun şu an bence herkes aldatılma korkusu içinde böyle bir fobi oluşmuş
01 Yorumla- 11 ay
Sus be
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kaslı olmakla aldatmak arasında hiçbir bağ yok, dostum! 🏐 Herkesin karakteri fark eder, kaslı erkek daha çok antrenmana zaman ayırıyor diye gönül işlerinde yanlış yapacak değil. :) Sonuçta ben de kaslıyım ama asıl önemli olan güven ve saygı. Spor gerçekten kişiyi disiplinli yapar ama kalp başka, kas başka! 😉 Kas değil, adamlık önemli unutma!
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Aslında aldatmanın kasla, yakışıklı olmakla alakası yok. Karakterinde sadakatsizlik olan her erkek ya da kadın aldatabilir. Ama şöyle bir durum varki yakışıklı ya da zengin olan erkeklerin çevresinde daha çok kadın olduğundan daha kolay aldatıyorlar.
51 Yorumla- 11 ay
Sana bir sey sorabilir miyim. Bizim yoldan gecen bi kiz sanirim benden 7,8 yas kucuk ama kiz tam benim tipim cok hosuma gidiyor. Ama hic bir seyini bilmiyorum adini bile anca cok nadir belki hafta 1 defa goruyorum o da uzaktan. Acaba ne yapsam bu islerden hic anlamiyorum yardim et lutfen
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
11 ayYakışıklı erkek egosu diye bir şey zaten varken bir de kaslı olup Kasım Kasım kasılanına asla gelemem ben 🤣🤣
10 Yorumla
11 ayBir erkeğin kaslı olması, onun sadık veya sadakatsiz olacağını belirlemez. Bir kişinin aldatma eğilimi, fiziksel özelliklerinden ziyade, karakteri, ilişkinin dinamikleri ve kişisel tercihleriyle daha yakından ilişkilidir. Her insan bireyseldir ve yargılarınızı fiziksel görünüşe göre yapmak yanıltıcı olabilir.✨
57 Yorumla- 11 ay
- 11 ay
Gördüğün an tanış yanına git nazikçe adını sor, tanımak istediğini sor
- 11 ay
Başka türlü nasıl olacak
- 11 ay
Öyle yap sende
11 ayHadi Erkekler normalleştiriyor da kızlar bari siz yapmayın
311 Yorumla- 11 ay
Kız şaka sakaa
- 11 ay
Huhhh korktum bir an 😤
- 11 ay
Takip ettiğin o kadın fake aslında erkek haberin olsun
- 11 ay
😂
- 11 ay
Nerden biliyosun
- 11 ay
Bana da yazdi
- 11 ay
Ne didi
- 11 ay
Çoook önceden yazmıştı kesin sana da sitede yorumlarını beğendiğim birisin dedi habsjabsns müstehcen konuşuyor genelde
- 11 ay
Ahahahahaha tam olarak öyle oldu ama çok sohbet etmedim neci olduğunu anlamaya fırsat olmadı
- 11 ay
boş ver uzak dur akdbakd
- 11 ay
Damam 🤪🎀
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
11 ayYok aşko kassız çelimsizlerde aldatıyor ya karakteri bozuk olan herkes aldatıyor ha bide sosyal medyada su seçenek algısı sağolsun bazı karakteri sorunlu arkadaşlar ordan gelen istekleri değerlendiriyor falan seçeneği çoğalan herkes aldatıyor desem daha doğru olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBu sorulardan bıktık gerçekten erkek yakışıklı olur çapkın erkekler aldatır olur.. kasli olur aldatir olur. arabasi olur aldatir olur. gece alami olur eglenir aldatır olur. ta güzel kardesim biz her etek giyeni kaşını gözünü boyayan dydak yaptirana dar giyen kadina kiza o demedik.. ozaman en büyük aldatmaya meyilli olan kadinlar kızlar dır. siz bizi gereksiz eleştiriyorsunuz ayip ama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Göbekli olup aldatan da var. Bu karakterle ilgili. kasla değil.
30 Yorumlayanı genelme yapmıyorum ama bence* abımden ornek alırsam cok kaslı olunca malasma oluyo hep aynada kendıne bakmaktan kaynaklı egoda artıyo aldatmaya meyılılermı bılemem orasını
110 Yorumla- 11 ay
Abine mal demen✨️✨️
- 11 ay
Mqndksnqkdnqlqmsk
- 11 ay
💘💘
- 11 ay
Herkesin itici diyip senin tatlı demen dışında sorun yok hahahshs
- 11 ay
Di mi ya sonunda sanattan anlayan biri
11 ayAldatırsa yakışıklı erkek aldatsın ne demek ya :D Orta seviye bir erkeğin tek eşi olmaktansa, yüksek kalite, iyi görünümlü bir erkeğin hareminde olmak istemek biraz karakter meselesi :D
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Erkeklerin neredeyse hepsi aldatmaya meyilli kaslısı, uzunu, doktoru, pilotu yok bunun.
11 Yorumla- 11 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
11 ayKaslı, yağlı, kısa, uzun,, yakışıklı, çirkin, obez, sıska, uzun saçlı, keltoş, zengin, fakir hiç farketmez erkekler aldatma eğilimindedirler...
11 Yorumla- 11 ay
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
11 ayben bu duruma inanmıyorum çünkü kas eğer vücutta ise güzeldir ama beyni de kaplamışssa ztn o kişi düşünme ve eğilim yetisini kaybetmştir nasıl aldatabilirki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
11 ayHer şey kas degilki kaslı olan her erkek aldatsin.
Öyle olsaydı herkes salona gider vücut çalışırdı.
Şimdi bu zamanda parası olan bir kız bulur ya da aldatır..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir aldatma zihniyeti aldatmak oldukça kötü bir davranıştır. Ancak aldatma gibi olaylar maalesef hâlen daha yaşanmaktadır dünyanın birçok yerinde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayAslında bu karakterle ilgili bir şeydir. ama kas yapan erkek genelde bunu insanlara göstermek için yaptığından etrafa meyilli olmasa da dikkat çeker.)
00 Yorumla
11 ayAldatmak isteyen insanın tipi olmaz. aldatan aldatır her türlü, senin gözlerinin içine bakarak bile aldatır isterse
10 YorumlaKarakterine bağlı için de aldatma hevesi varsa kaslı olmasına gerek yok yeter ki o fırsat eline geçsin kaslı oluşuyla olmayışıyla alakası yok bu işin
16 Yorumla- 11 ay
- 11 ay
@mrcot konuşman lazım mümkünse sosyal medya kullanıyorsa hesabını al çekinerek olmaz ki birde hafta da 1 görüyorum diyorsun iletişim şart nereye kadar uzaktan izleyeceksin bir daha ki görüşün de sosyal medya hesabını iste ya da mümkünse güvenini kazanmayı dene nasıl kazanırsın onu bilmiyorum o senin bileceğin iş şimdiden başarılar
- 11 ay
Aslinda cekinmiyorum ama benim bu zaman kadar sevgilim olmadi pek dusunmedim yani ama bu kiz cok sevecen geliyor ama dedigim gibi bu isleri bilmiyorum nasil olur yoksa yolunuda bekerim, sadece 5 saniye goruyirum yoldan gecip gidiyor. O da her hafta degil bazi haftalar goruyorum hep gecmiyor yani. Bi kac defa ilgimi gorsun diye baktim ama kiz bakmiyor yoluna devam ediyor normal sekilde
Gizli Üye(45 üstü)11 ayKas ile aldatmanın alakası yok, rastgele sorulmuş bir soru.
Adı soru olsun. Aldatmak insanın kendi içinden gelir.
10 YorumlaBu vücutla ilgili olan bir şey değil diye düşünüyorum bu tamamen düşünce kişilikle alakalı bence
00 YorumlaEğer partner durumdan haberdarsa kimse aldatılmış olmaz. Sen baştan olur vermişsin. Yani kimse için bir sorun yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayAslında mesele şu; kızlar kaslı erkeklere vermeye meyilli... Yani suç erkeklerde değil, zilli garilarda... 😛
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Merhaba, bu ilginç soru için teşekkürler. Bence kas ile aldatma arasında bir ilişki yok. Aldatma kötü ama kas spor iyi. 😎
00 Yorumla
11 ayEgo var evet ama karakter meselesi aldatmak kasla ilgili değil.
Göbekli erkekler daha çok aldatıyor 😂😂
00 Yorumla
11 ayAlın bütün kızlar sizin olsun kızlar. 2 gün sonra bıngıl bıngıl yağlı tulum olunca ağlamayın sakın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayİlgini gösterirsen adamı kırmazsan en karakteri sağlamdır ama silemez lağaluğalı seviyesiz konuşursan sktr lan bu mı kaldım der. Kadınlar konuşurken bazen fark etmiyorlar ama erkeğin gözün de sıfıra indiriyorlar bazı hareketleriyle.
00 YorumlaCirkin erkekler daha cok aldatır ki güzel bi kızla sevgili olur oo demek ki yasikliyim ben diyip aldatir
01 Yorumla- 11 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
11 ayAslında alakası yok karaktere göre değişiyor. Ama bana niyese öyle his veriyor o konuda haklılar. O yüzden göbekliler candır sjsj
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 11 ayBence alakası yok ya. O kadar yakışıklı olup sadık olan erkek çok ki. Yani bunun dış görünüş ve kas ile ilgisi olmadığını düşünüyorum ben.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayYani bence hayır aldatan her hali ve tipiyle de aldatır bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Diyoruz göbekli erkek güvenilir erkektir diye işte
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu karakter ile ilgili olan bir şey kasla alakası yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEvet bazıları öyledir ve kız arasınlar yatsınlar kalksınlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. alakası yok kişilik meselesi görünüş meselesi değil
00 Yorumla
11 ayOlabilir ama hepsi de bir değil bence. Sırf fiziki görünüşü aynı diye aldatır da diyemeyiz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yakışıklı ya da kaslı olmasıyla alakası yok Karakter yoksa çirkin bile aldatıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Ne alâka
Kasları değil beyni olan aldatmaz!
00 YorumlaAldatırsa yakışıklı aldatsin ne ya. Ayrıca kaslı olmayan erkekler de yakışıklı oluyor.
08 Yorumla- 11 ay
11 ayKarslı , yozgatlı , mardinli çapkın olur diye ayrım yapmak yanlış olur diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı.
11 aySeks bağımlısı ise evet normalde de 2 3 günde bir yaparlar herhalde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayHayır değildir diyecemde çoğunun amacı o zaten neyse :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYakışıklı ve kaslı erkeğin özgüveni gereksiz yüksek olur Ayşe olmazsa Fatma olur derler ve evlenmezler kullanır atarlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKaslilardan uzak duru o vücudu boşuna yapmıyorlar, beğendiği kızı elde edip bırakıp başka kızları elde edebilmek için o ugraslari
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAldatirsa yakisikli aldatsin?
Ozaman sende ici bos kutular gibi suslu olani secersin , icinde sadakat olmayani..05 Yorumla- 11 ay
Ne kadar boş bi yorum.
Cevap sahibi11 ayBoyle bir sacmaliga boyle bos bir yorum gider diye dusundum.. napim🙄
- 11 ay
O zaman çok güzel düsünmüşsün, pardon..
Cevap sahibi11 ay🤣🤣
- 11 ay
Neden bu kahkaha?
11 ayKaslı olanda fit olanda olmayan da aldatabilir. Özellikle kaslı olmasına gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYazık sana yazık
215 Yorumla- 11 ay
Bana yazık 😭😭
Cevap sahibi11 ayEvet
Cevap sahibi11 ayNe saçma bi düşünce
- 11 ay
Sığ bir yobazım özür dileim
Cevap sahibi11 ayKendinden özür dile
- 11 ay
Bizim hesaplasmamiz mahserde
Cevap sahibi11 ayKendinle mi
- 11 ay
Evrt
Cevap sahibi11 ayKendinden özür diledin mi
- 11 ay
Mahsede
- 11 ay
Mahşerde
Cevap sahibi11 ayNeyse. Nasılsın
- 11 ay
İyiyim sen
Cevap sahibi11 ayİyisin ben
Cevap sahibi11 ayGünaydın
Gizli Üye(18-24)11 ayYakisikli aldatsa uzulmem ya
22 Yorumla- 11 ay
Hakkidir der geçeriz jabdksmslsmd
Cevap sahibi11 ayAynen oyle adnwjdkwk
Gizli Üye(30-35)11 ayHayır karakter eğitimi ile spor aynanda birbirine engel değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ay3 doz aldatılırsın xd
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayHiçbir erkek bulduğu fırsatı geri çevirmez tabi buna değer biriyse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ay"Çalıyor ama çalışıyor" söyleminin ilişki versiyonu. Şaşırtmıyor güzel ülkem :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKaslı erkeklere talep fazla olduğu için ihtimal olarak daha yüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayAldatirsa yakışıklı aldatsin ne ya sonra aldatilinca ağlamayin awk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayBu aldatsa ben özür dilerim
20 Yorumla ben bel altımı kadınlara açmayan adamım kurban olayım nasıl aldatmaya meyilli olabilirim?
01 Yorumla- 11 ay
Bel altını neden kadınlara açasjn zaten
11 ayŞayet karakteri varsa, dünyalar güzeli olan bir kadın, herkesin hayran olduğu bir erkek aldatmaz. Karakteri olan biri, birinin onuruyla oynamaz.
00 YorumlaKişiye bağlı ya aldatanlar yakışıklı mı oluyor vjxldö
02 Yorumla- 11 ay
Yok ya öyle olsa gam yemem
11 ayKarakter meselesi ama cogunluk olarak her erkek aldatır
10 Yorumla
11 ayİnan hiç bilmiyorum ki
11 Yorumla- 11 ay
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allahtan kaslı değilim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
11 ayO nasıl düşünce ya :D
10 Yorumla - Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne