Aşk İlişkileri Sevgilinizin geçmişi önemlimidir? kıvanç125 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar mı daha çok eskiyi önemser erkekler mi önemser?evgiliz Sevgilinizin geçmişi önemlimidir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mцzlцsцfle Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Geçmişteki şeyleri tekrar yapma düşüncesi varsa önemli 1 0 Yorumla
Ali6677 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Tamam her insan hata yapabilir ama yinede her zaman güvenlik arşiv soruşturması yaptım yine yaparım geçmişi önemli ki geleceği belirler. Ayrıca ihanet olmadığı müddetçe sans verilmesi taraftarıyım 0 0 Yorumla
Charming-boy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Vay be 😂 erkeklerde hep masum benimki asla yapmaz evlenilecek kiz bu. 1 0 Yorumla
ersankuneri_ Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Geçmişe vereceğin örnek riley reidse önemlidir tabiki 😬 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. hahaha her türk kızının durumu :D 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Değildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmişteki şeyleri tekrar yapma düşüncesi varsa önemli
Tamam her insan hata yapabilir ama yinede her zaman güvenlik arşiv soruşturması yaptım yine yaparım geçmişi önemli ki geleceği belirler. Ayrıca ihanet olmadığı müddetçe sans verilmesi taraftarıyım
Vay be 😂 erkeklerde hep masum benimki asla yapmaz evlenilecek kiz bu.
Geçmişe vereceğin örnek riley reidse önemlidir tabiki 😬
Hahaha çok güldüm bu fotoya
hahaha her türk kızının durumu :D
tabikide önemli
Erkekler
Öğrenmek istemem
Değildir