Evet Arkadaşlar bu adam kim biliyor musunuz? bu Adam benim çocukluk aşkım Emret Komutanım izlerken bu adamın sevgilisi gibi hayal ederdim kendimi
bu adam benim herşeyim peki size göre bu Adam Yakışıklı mı Çirkin mi? Bana Göre Türkiyenin gelmiş geçmiş en yakışıklısı :( :( sizce şu an ki halı değil Gençken?
Ay aynen kanka haklısın şimdiki halinede bak istersen tutunamayanlarda oynuyor trt1 in dizisi Yüzü yine aynı yüzü yakışıklı ama Kilo almış bence spor yapsa 6 ay felan kilo verse eskisi gibi imaj yapsa Efsane olur :( :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fazlasıyla yakışıklıymış bir zamanlar..
Aynen öyle şimdide Tutunamayanlar dizisinde oynuyor geri döndü inşallah eski zamanlarına geri döner fotoğraflardaki gibi olur hali inşallah :)
Ay saçları çok güzel ya. İnsanın baktıkça bakası geliyor 🤭 Ayrıca benzetildiği Leonardo'dan bile yakışıklıymış :D
Ay aynen kanka haklısın şimdiki halinede bak istersen tutunamayanlarda oynuyor trt1 in dizisi Yüzü yine aynı yüzü yakışıklı ama Kilo almış bence spor yapsa 6 ay felan kilo verse eskisi gibi imaj yapsa Efsane olur :( :(
Keşke eski haline dönse de gözlerimiz yine bayram etse. Baktım, fena sayılmaz, söylediğin gibi sporla ve birazda tarzla eski gibi olur :D
Ahh ahh Arda Kurala bunu yapan hayat bizlere neler yapmaz ki :( :(
Zamanında öyleydi... zamanında biz de öyledik virüs geleli çöktük...
aynen öyle haklısın şuanda tutunamayanlar dizisinde oynuyor oradan takip ediyorum gençken leylim ley şarkısını oradada söyledi gözlerim doldu :(
Aşıktım bu haline dizisini hiç kaçırmazdım. Hayatına yazık oldu psikolojik rahatsızlığı tam popülerken başladı
çok olmasa da yakışıklı
Yerli DiCaprio sdfj
Bence Eski haline fotoğraflarındaki haline geri dönse kıvanç burak çağatay barış aras hepsini Gölgede bırakırdı :( :(
Onlar yaşlı zaten şimdi herkes sakal moduna geçti jsdk
Aynen ama Arda bir 6 ay spor yapsa kilo verse imajını eskisi gibi yapsa bence tam olur çünkü yüzü yinede yakışıklı :(
Eskiden DiCaprio ile Brad Pitt de bebek suratlıydı şimdi herkes yaşlanıyor jksf