Kötüyse neden?
Kötü bişey (Müslümanım)
İyi bişey (Müslümanım)
Kötü bişey (Müslüman değilim)
İyi bişey (Müslüman değilim)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
5 yaşında çocuğa anlatır gibi kötü bir şey olduğunu anlatırdım ama farklı bir görüşe saygın yok, leş yorumlar yapmışsın, karşı fikirdekileri azarlamışsın, sen o yüzden laftan anlamazsın. Ve evet şeriat istemek bölücülüktür, Türkiye Cumhuriyeti'nin yönetim şekli Cumhuriyettir, rejimi yıkmak istiyorsan bu bölücülüktür, Laikliğe karşı propaganda bile bölücülüktür. Anlamamanı anlıyorum, başka türlüsünü de zaten senden beklemem.
bölücülük yapan Hdp ve onunla yakınlaşanlar
biz vatanımızı devletimizi milletimizi seviyoruz
iftira atmayacaksın bana
bölücülük iftiranı sana iade ediyorum
Sen bana hiçbir şey iade edemezsin, Cumhuriyet ve Laik düzeni yıkmaya kalkışan bölücüler bana hiçbir şey iade edemezler. Garibim sanıyor ki bölücülük sadece terör ile oluyor, o kadar bilgisizsin işte. Bu ülkenin yönetim şeklini değiştirmeye teşebbüs eden herkes bölücüdür, CUMHURİYET'i yıkmaya hayret eden herkes bölücüdür, demokratik, laik, sosyal hukuk Devletini bitirmeye çalışıp şeriatı getirmeye heveslenen herkes bölücüdür ve darbecidir, Cumhuriyet'imize darbe yapmaya teşebbüs ediyordur. İran'ın ve Afganistan'ın Cumhuriyetlerini yıkıp şeriat düzenine geçiren darbecilerden hiçbir farkları yoktur. Çağın gerisinde kalmış şeyler ile modern dünyadan bizi geride bırakmaya çalışan gericilere geçit vermeyeceğiz. Sen ve senin gibiler ulu önderimiz Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'e zarar veremeyeceksiniz. Hadi yallah Arabistan'a, orada şeriat var gidin de boyunuzun ölçüsünü alın, şu güzelim Cumhuriyet'i kendi seviyenize çekmeye çalışacağınıza hazır kendi seviyenize çekilmişi varken hayalinizi orada bir görün deneyin. En son bir şeriat sevdalısı Kabe'ye gitmişti geçen aylarda, kadının birine yanlışlıkla dokunmuş tıkmışlar içeri. Anladı Anyayı Konyayı, kurtarın beni buradan diye ağlıyordu en son, gördü şeriatı o leş ülkede. Şeriat meraklılarına tavsiyemdir, gidin bir deneyimleyin bakalım, Cumhuriyeti bölüp parçalamak size bir numara büyük gelir.
şeriat adı altında ideolojik bir yozlaşma eşiğinde olan sözde konunun uzmanlarının ideolojik ve subjektif değer yargıları dağıtılacağı için kötü. Hz muhammed (s. a. v) ve 4 halife dönemi geçti. Allahın hükümleri bireyin kendi benliğinde yaşayabilir günümüzde. Ana yasa haline getirilmesi mümkün değil
Kadınlar yoldan çıktı buna bir dur demek lazım gerekmez mi
kadınlar yoldan çıktı gibi trajikomik bir söylemi duyduktan sonra artık eminim. Bu ülke seküler kalmalı. Herkes istediğine inanmalı.
Birisinin doğru ve yanlışı, dünya görüşü, zevkleri , kendi hayatı hakkındaki bireysel seçimleri sana kalmadı, karışmak hiçkimsenin haddine değil.
Ayrıca ahlak sadece kadın için değil iki cinsiyet için vardır. Ahlakın tanımı giyim kuşam gibi basit şeylerle de sınırlı değildir.
Kız arkadaşım iranlı türk. Orada şeriatın tanımı şu an söylediğin şey.
Bu ülkenin en son ihtiyacı olduğu şey sizin gibi düşünen insanlar dostum.
Kabul et. Herkesin kendi hayatı var ve insanların hayatları hakkındaki seçimlerinde söz hakkın yok, olmayacakta.
Burası Müslüman ülke.
O zaman bırakalım pkk Kürdistanı kursun yani bunu mu söylüyorsun bırakalım herkes istediğini yapsın bayrakları yaksınlar Kur'an'ı yırtsınlar sokak ortasında Gmail yesinler Herkes kafasına göre takılsın Öyle mi yani Bunu mu diyorsun
ananda kadin yoldan ciktimi ananda la senin ayrica sen ahlak polisimisin mk evladi aksama kadar kari kiz kovala p*rno izle sonra ahlaktan bahset seni varya +18 doverim anan bile taniyamaz
Anam elhamdülillah tesettürlü kapalı babama hizmet ediyor Kadınlık görevini biliyor. Şimdiki kızlar edepsizliği ele almışlar açık saçık geziyorlar feminist olmuşlar Allah hidayet versin.
bilader senin nasil bi sapik oldugunu biliyorum bosa din taklidi yapma senin gibi coook onun bunun evladi var bu taklitleri yapip p*rno izleyip kizlarin özeline giderek seks muhabbetleri yapan dur cikarcam seni ortaya la merak etme
konuyu manipüle etmeye çalışmak ve acitasyon acınası bir şey.
Okuman yazman varsa insanların kendi hayatları hakkındaki bireysel seçimleri demişim. Yanı seçimlerinin sonucu bireyseldir.
Birisinin istediğini giymesi seni etkileyen bir durum değil.
Birisinin senin dinine inanmaması seni etkileyen bir durum değil.
Birisinin saçını kapanmaması seni etkileyen bir durum değil.
Birisinin evlenmeden ilişki yaşaması seni etkileyen bir durum değil.
Birisinin gitar, piyano çalması seni etkileyen bir durum değil.
Bunların hiçbiri de seni ilgilendirmiyor. İnsanlar özgürdür.
Yolda açık bir kızı mı gördün? Ahlaktan, etekten mi dem vuruyorsun? Bak-ma-ya-cak-sın. O iradene sahip çıkacaksın. Bu kadar basit.
Burası onbinlerce yıllık tarihe sahip bir coğrafya. Birçok dine ev sahipliği yaptı.
Türkiye Cumhuriyeti seküler bir ülkedir. Eskiye nazaran daha az olsada çoğunluğu müslümandır. Fakat ülkede azınlık bir kısım şeriat propagandası yapar.
Pkk bir terör örgütüdür ve bu toplumsal bir sorundur. Insanların ölümlerine yol açmaktadır. Onla bunu kıyaslamak ahmaklıktır. Sokakta birisi cinsel ilişkiye giremez. Yasalara aykırı zaten. Ayrica toplum tarafından da linç edilir.
Kabul etsende etmesen de insanlar özgür ve hayatları hakkında söz söyleme yetkisine sahip tek kişiler. Senin insanların hayatı hakkında söz hakkın yok
Beni ortaya çıkartınca haber ver.
Küfür ve hakaret davasına ek olarak ;
TCK 136 - Kişisel Verileri Ele Geçirme ve Yayma Suçundan da hakkından işlem yapacağım.
Yorumlarımı kaldıran Venetor senin de amacın nedir anlayamadım.
Senin güzel bi dayaga ihritacin var, denk gelirsen seni +18 dövmeyen adam degil
Ben kibarca soru sordum.
Kendi fikrimi SAYGI çerçevesinde paylaştım.
O ise
-küfür, hakaret
- tehdit
- Kişisel verileri ele geçirme ve yayma
olarak 3 (üç) farklı Dalda Dava yiyecek.
Bekliyorum.
Çıkarsın ortaya beni
Beni ortaya çikartınca haber versin.
Yazdığı her şeyin SUÇ olduğunun bile farkında değil.
Öğrenecek.
:D :D :D la olm senin yaptigin bu ayaklari 15 seneo ce yapiyorduk varsa kicin gel sana telimi yazayim ordanda bi güzel söveyim onuda eklet dava sürecine ne dersin var mı kicin :D git ananla eglen diyorum sana ama kafan basmiyor biz basariz artik sana
Cevap
4Cevap
Kötü bir şey
hay seriatiniza cakayim baydi artik bu yobazlik bu devirde
Dinimize karşı saygılı ol
seriat ile dinin ne alaksi var kamil seriat istemek vatan bölünmezligine karsi ve bölücülük sucudur, anayasa maddesine bak. sizide egetinin ben
Şeriat gelince vatan mı bölünüyor. Kürdistan demedik Şeriat dedik.
sen bi anayasani iyice ögren abicim sonra dinimiz ayaklari yap orada burada.
Müslüman olmak suç olmuş. Allah affetsin senii
La bi sus mk ya sabah sabah kimlerle muhattpa oluyoruz
Kardeş seriat Allah in kanunudur. Ve bizler inanmışlar olarak sen saygısızlık ediyorsun. Allah a inanıp seriati kanununu reddetmek ahmaklıktır..
@sessiz1diyar :D :D :D bu tür cevresine din tacirligi yapan yobazlar hic bitmeyecek maalesef, saniyorlarki böyle davraninca dinine düşkün ahlakli saygili efendi biri görünüyorlar oysaki tarikatcilarin tecavüzüne ugramis ahlaksiz kafa bel altina calisan hic biri üretmeyen hep tüketen findik kadar beyni ile orada burada havlayip saygi bekleyen yobazin tekisiniz. Vercekleri cevapta hep aynidir allah kitap müslüman seriat vs vs. keske baban o gece korunsaymis be olm
Bre insanoğlu, sana kardeş diye geliyorum sen yine bildiğin gibi saygısızlık yapıyorsun. Anladık ıslama muslumanlara kin nefret dolusun sevmek zorunda da değilsin. Ama saygısızlık edersen bi gün gerçek hayatta bunu dışa vurursan yani zor biraz ama senin kemiklerini sıyırırlar. Saygılı olmayı bil insan ol adam ol..
Kardeşim bu sürekli küfür ediyor bununla tartışılmaz bunu Allah'a havale etmek lazım
@sessiz1diyar La olm sen nasil bi onun bunun evladisin ya sen kimsinki beni müslüman düşmani gösterceksin milleti bölemi bolmeye calisityorsunuz mk fetöcü oglanlari sizi. Bana bi denk gelde sana müslümanligin 5 sartini ögretiyim. mk terörösti gecmis bize ahkam kesiyor. Nereye kadar o delikte saklanip boluculuk yapacan mk oglani
@sessiz1diyar o seriat kanunlarina göre dikerim seni alacagin 3 hatunuda senin bi yerine sokarim, aksama kadar p*rno izleyip sitelerde burdanda müslüman ayaklari yapma travesti ibiş seni
Her gün birinizi bir gün hepsinizi sapik oglan unutma bu sozumu, dini sizin gibi teröristlerden kurtarcaz hic merak etme
Çok iyi bir şey battı ortalık görmüyor musun
Kim battı
Ksar dolu ülke onu diyorum
haklısın
Seriat Allah in kanunudur neden kötü birsey olsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?