Gizli Üye(25-29)+1 yılCorona var nere gidin. Bitsin sonra git. Bende gideceğim. Lafa gelince kıskancız, erkeğiz, sevdiğimizi sever sayarız koruruz diyorlar işe gelince bir halt bildikleri yok. Anca lafta kalıyor. Gerçekten seven insan bulamazsın bu ülkede. Ha evet seven bulursun ama seni değil. Onların da sevgilisi, eşi nişanlısı var. İyileri elleri ile koymuş gibi buluyorlar. Ben anlamıyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılOfff kezolar iyileri kaptı 😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılSen sus. Kendi elinle itmişsin.
En İyi Cevaplar
+1 yıl1.93 boyum asla ama asla 187 kızla çıkmam iğrenç kolu bacağı erkek gibi kocamandır isterse sarışın mükemmel olsun yine bakmam itici ve saçma egoları var iğrenç yahu baktıklarında göz göze bile gelmiyoruz dışarda boy her şey demek değil halbuki kız dediğin 160-165 olur hadi en fazla 1.72 fare dediklerin daha çekici ve güzeller senin gibi erkeksiler daha çok yalnız kalır travesti misin nesin 187 ne öyle leş :)
03 Yorumla- +1 yıl
ulan sana niye salyam aksın şeyimi bile sürmem sana trans gibisin ahahahaha mahallenin delisi gibi kendi kendini öve öve delirmiş burda ahahahhaah ondan yalnızsın sen kimse sevmiyor seni istersen 2 metre ol bu iticilikle evde kaldın daha çok zırlarsın kız demeye bin şahit lazım sana
- +1 yıl
zırlama lan kezopatra yolda senin gibi travesti tipli kızlar baktığında bakmıyorum bile koca bulamıyom diye ağlamaya devam et minyon kız candır evleniceğim kız da minyon olucak merak etme yokluktan o koca poponu parmaklarsın sen yakında özgüvensiz çok dert olmuş erkeksizlik ahahahaahahaahahahaah
- +1 yıl
deliriyolarsa niye yokluktan ağlıyosun sen nası bi eziksin ya o boyla 2.04 bile az Çok kötüsün uzaylı😂😂😂😂
+1 yılYüz vermeyip sonra da şikayetçi olman saçma. Ayrıca benim çıktığım belçikalı model kısa boyuna rağmen sana bin basar ondan eminim 😂 Ve uzunsun diye herkesi eleştirmen saçmalık. Ben 185 im. Bazı insanlar 190. Bazıları da 2 m ye ulaşıyor 😄 Ama beyin olmayınca pekte önemi kalmıyor. Bunun en güzel örneği ise sensin
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya öncelikle dediğin nitelikte bir kız şu an buraya yazmazdı. Bende önceden mankenlik yaptım ama sevgilin yoksa bu dış görünüşünle asla ilgili değildir. Çevrene bir bak kimlerin sevgilileri var görüyorsundur. Egodan uzaklaştıkca sevgili yapma şansı artar.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. bir gün karşına çıkan insanı sevdigine inandırırsan aradıgını bulursun anlatdıgın özellikler senin mutlu olacagına veya tercih edilecegin anlamına gelmez çünkü herşeye sahip olsanda rabbin istemeden bir hiç oldugunu anlaman gerekli nasibin neyse kısmetin o bunu zamanla yaşayarak hayat sana. Ögretecek
00 Yorumla
+1 yılAblamda turk erkeklerini begenmiyor yabanci erkekler gercekten cok tatli saygili. Birde boyun masallah manken gibi oldugu icin burdaki erkekler sana kisa geliyor olabilir. Yabanci erkek istemen normal
10 Yorumla
+1 yılArada bir yüz versen deyecek bir adama
belki.. bir şansın olur.. ne dersin?00 Yorumla
+1 yılNedenmi yok şu an sen bedenini ön plana çıkartıyorsun sen kendini övüyorsun gönülden bakan insan için bunlar ölçü değil bu zihniyetle anca o azgın tenekelere zil olursun.
24 Yorumla
Soran+1 yılSende memeni şişir anca tm
- +1 yıl
Tamam kibir abidesi.
Soran+1 yılSize göre herkes kibirli aleyna tilki kibirli şu kibirli. Elesirmekren başka ne ise yariyosunuz kıskanç ezikler
- +1 yıl
Ayy sen bu tarz hitaplarla insana hiç iyi enerji dağıtmıyorsun ve dediğimde haklıyım samimi ve ciddi olsan bunlar başına gelmez yolun açık olsun manken kardeş.
+1 yılÖncelikle senden 2 cm kısayım ve bunlar bize bakmaz gibi düşünüp egoist görüyorlar bizleri ama saçma.
30 Yorumla
+1 yılo kadar mantıksız bir danışıklı dövüşe başvurdun ki önce fındık kurtları diyerek tüm bu sitedeki kızları gömmüş oldun bir de arka çıkmalarını bekliyorsun :D
19 Yorumla- +1 yıl
uzamak dışında hayatta bir aktifliğin var mı. hawking; dünya onu konuşuyor.. Boy: 1,70. Eistein; denince akan sular durur.. boy: 1,75. Bill gates dünya teknoloji lideri ve en zengini.. boy: 1,77. Sen peki? 1,87 boyunla sanırım mankenlik yapmışsın bir aralar. silikon yaptırıp göğüslerim büyük diye kasılsan silikon yaptırabiliyorsa zengin herhalde derim anlarım. hiç yükseklerde ben meyve ve sebze veren bir ağaç göremedim olsa olsa iğne yapraklı çam ağaçları var ormanda. ver suyu ne olduğundan habersin büyüyüp uzasın
Soran+1 yılEinstein sanki haremi varmış 😂😂
- +1 yıl
laa sizin gibi uzun boylu kızlar daha çok horoz gibiler. fotomozu seslerimizi kıyaslasak benden erkeksi durursun yanımda. hem olmayan hangi meziyetin övünmesi bu :) boyum uzun sevgili bulamıyorum desen anlarız da diğer kızlar kısa arada tek tük senin gibi uzunlar var asıl anormal sensin güzelim
- +1 yıl
trol soru ihtimali var diye es geçiyorum anlamsız tartışmayalım :)
- +1 yıl
eistein nın haremi niye olsun :) allah aşkına bunu neyle açıklarsan açıkla ama mutlaka açıkla :D
Soran+1 yılHep böyle ezilince sallar durursunuz sayıp sayistirirsiniz size çok dokundu çünkü fikirlerim amca
- +1 yıl
20 yaşındaki kız da amca diyor ya.. ufal da cebime gir.. ama o zor :)
- +1 yıl
ya? fikirlerin hangileri onlar.. soru başlığına bak detaydaki yüz vermiyorum kısmına bak. diğer kızlara gidince onları aşağılamışsın. sonra erkekleri suçlamışsın. gömdüğün kızları da dayanışmaya çağırmışsın. bunların hangisi fikir? sanki her kız 1,90 dalyan, erkekler fındık kurtlarına mecbur gibi. zırvalık.
- +1 yıl
ekle bari tatlıya bağlayalım. senin gibi küstah kızları severim samimi ve esprili olurlar :)
Senden 1 cm uzunum tam aradığım boy eski sevgilim 1.45 ti kısa boyun çok sıkıntısını çektim. Eli yetişmiyordu, eline alınca yarısı dışarda kalıyordu, ağzına sadece kafası giriyordu kusarım diyordu, dolaptan tencereyi ben çıkarıyordum yetişmiyordu boyu, el ele iken hep eğiliyordum. Ayakta öpüşmek zordu. Uzun boy candır 😊
019 Yorumla
Soran+1 yılYalanını sksinler ezik
Soran+1 yılEzik skinden başka meziyetin yok kalkmış skimde skim diye havlama abaza senin gibileri cok gördüm ben. Skinden başka meziyeti yok ezigin
Soran+1 yılHe he ondan Allahin fikirsizi seni😄 yok kafası giriyordu eline alıyordu bilemem ne kodumin abazasi senin skini şov yapacağın yer değil burası. Skten bol bisey yok Turkiyede o yüzden boşuna uckurunla hava atmaya kalkma en uyuz olduğum tip. Biz siz değiliz et diye kudurmuyoruz uza
- +1 yıl
Malesef eski sevgilimde yaşadım öyle şeyler. Ayrılma sebebim seks yapmamasıydı. Yatağıma girmişti her seks yapmak istediğimde ‘bakireyim, evlenince’ dedi ben de ayrıldım. Sadece memesine, yüzüne, koluna boşalttı beni hep. Onla bu siteden tanışmıştık geçen sene.2-3 yalanını yakalayınca ayrıldım
Soran+1 yılÖl sen pislik. Sokacak delik ariyosun mikrop
Soran+1 yılEvlen o zman ne bok yiyorsan ye. Burda senin skis sokuslarini dinlemeye gelmedim
Soran+1 yıl145 kız mi ellemiş sjdjd la bir uza ya
- +1 yıl
umursamazlığına yarıldımm aahaha :)
- +1 yıl
hanginiz olabilir :)
+1 yılsöylediklerinin hepsi yalan bence, bipolar kişilik bozukluğun var psikiyatriye görün.
20 YorumlaBoydan kaybediyorsun kanks o boya uygun türkiye de erkek yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Onlardan kalır bir farkin yok tatlim. Sende de ego var.
10 Yorumla187 ne. Yanında küçük kardeşin gibi kalırım :P :D :D
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede bulman imkansız sayılır. Üst coğrafyalara bak, mutlaka bulursun.
00 Yorumla
+1 yılHem yok de engel koy hemde benimle niye olmuyorlar de. Ne içtiysen bu kafayı yapabilmek için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyazının tamamını okumadım ama 187 çok uzun :// çoğu kişiye pek hoş geleceğini zannetmiyorum. bazıları da çekiniyordur belki kendilerinden uzun olduğun için. uzun boy iyi, çok iyi ama ne bileyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl187 boy ne hulk gibi bişey sin, 175 üstü karı tipsizdir zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılKıskanç 😂😂
+1 yılSevgili durumu fizik ya da yüz güzelliği ile olmuyor nasip ise sevdiğin olur
10 Yorumla
+1 yılCinsel olarak yetmeyebilirim endişesi oluyor erkeklerde anladın. Ben anca 1.60 a yeterim galiba. Boyum 1.84,5
00 Yorumla
bulursun bır basketbolcu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl187’lik bir hamımefendinin olabileceğine olan inancım tükenmişti mükemmel bence
00 Yorumla
+1 yılsenin derdin egonu tatmin etmek, sevgili falan değil.
00 YorumlaEgo lular diyene bakar mısın 187 boyu var 190 egosu 😂😂
00 YorumlaBence genelleme yapma önemli olan boy fizik güzellik degol önemli olan insan olmak
00 Yorumlanerelerdesiniz ya 1.87ler 1.90lar? gözlerimiz yollarda kaldı
00 YorumlaYuz vermezsen oyle olur sonra nıe sevgılım yok dıye ağlarsın kanks
00 YorumlaBöyle güzel kıza hızım yetmez diyip yoktur bence 187 yi duyunca bir içim gitti valla😀😀
01 Yorumla
Soran+1 yılDetayı oku
+1 yılah aman Hint kumaşı sin ztn Allah'ım ya sendede havalar havalar biraz olumlu ol karsindakine
00 Yorumla
+1 yılBen 175 im senin boyundaki biri bana çok çekici geliyor ancak ben size gelmiyorum napalim yani :d
00 YorumlaBu manken boyu ve oldukça fazla ben 1.70 olduğum halde uzun boylu insanlar denk gelmedi bana.
00 Yorumla
+1 yılKişiliğin yüzünden olabilir mi?
44 Yorumla
Soran+1 yılNe varmış kisiligimde
- +1 yıl
Kendini bir şey zannedip milleti aşağılaman... Yazdığın yazı midemi ekşitti.
Soran+1 yılHerkesin istekleri kriterleri farklıdır yavrum saygı duymak gerek
- +1 yıl
İstekten bağımsız cümleler var yazında. İnsanları aşağıladığını fark edemiyor musun?
9 ayNerelisin ben talibim sana bende 193 üm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBoyu değil canım işlevi 😂
00 Yorumla
+1 yılKaracabey Harasi'ndan mi kaçmış laaa bu 😃😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimsenin peşinden sonsuza kadar kosmaz
00 Yorumla
+1 yılHay maşallah ama benden kısasın :D
05 Yorumla
Soran+1 yılSen kacsin ki
- +1 yıl
Şaka şaka 1.85 benim :(
Soran+1 yılEh bulursun bir karı amca
- +1 yıl
Aradığımı nerden çıkardın... arayan sensin ben değilim
Soran+1 yılSen bilirsin amcacim
sen erkek denk gelmemişsin ya
00 YorumlaAllah'ım 187 mı bul beni kaçalım 😅 185 de benim kurtar beni dertten 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılAbicim hadi işine git boydaslarınla oyna hadi
Boyumuz uzun diye topuklu da mi giymeyelim. Kusura bakma da mankenim ben işim gereği de giyiyorum 190 aşağısini yanımda gezdirmem. 2.03 erkeklerle gezmiş biriyim anladın?
Akıl var mı akılll zeka vs
00 YorumlaHiç aşık olmamış birisini bul
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulayim
+1 yılMaşallah niye gerçekten
17 Yorumla
Soran+1 yılOkusana detayi
- +1 yıl
Bomboktan biriymissin ondan anladım a
Soran+1 yılBombok mu 😂😂😂 aynaya bakta bombok gör
- +1 yıl
Profilin gizli neyin havasindasin 🙃🙃
Soran+1 yıl😂 kendimi sergilemiyorum senin gibi
- +1 yıl
Vakit kaybısin egoist pislik
Soran+1 yıl😘😘😘😙😚😚
+1 yıl187 boy bir kadinda cok be gülum
00 YorumlaAz kalsın beni de geçcen mk
00 Yorumla195 boyum var 180 üstü hatun bulamadım daha
03 Yorumla- +1 yıl
175 üstü desen belki derdim vardır türkyiede ama 180 üstü bulma imkanın uzaya çıkma imkanın ile aynı. Biraz daha üst coğrafyalara bakmayı dene, en kısası 180 oluyor.
Görmüş geçirmiş vay be
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. konuşup tanışalım istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim yanımda az bir kısa kalıyorsun
00 Yorumla
+1 yıl174 boyum var findik kurdun olabilirim saygilar
00 Yorumla
+1 yılMaşallah benim boyumdan kız 😄😅
00 Yorumlabende 1.90 benimde yok alısırsın zamanla
00 Yorumla
+1 yılAha kendini begenen bir aşüfte daha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks yaparken de partner nasıl buluyorsun zor olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNba e alalım seni
00 Yorumla Çok uzunsun)
20 Yorumla
+1 yılCanm yaş kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok uzunsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı