Yenildiğimiz duyguların hep aşk olması ne kadar saçma değil mi? Aslında hayatın gerçekliğinden uzaklaştığımızda kendimizi hep aşkta buluyoruz. Bu yüzden insan evladı hep saçmalığı sever.
aşk şudur sen aşıksındır diyelim çocuksun 17 ya da 18 yaslarında ama karşına aniden hiç hoşlanmadığın tarzda bir erkek gelir sen ilk baş o erkekte istediğin hiç bir özelliği bulamazsın işte hani istersin hayalindeki erkek olsun neyse bu erkek senle sürekli ilgilenir ama sen sürekli istemezsin :) ama tuaftır tüm kaderin ya da hayatın seni o erkeğe bırakır işte ona kader deriz.. ama sen zorlarsın işte benim dediğim olacak olsun onu istemiyorum dersin evlenirsin ama aklın onda kalır işte buna kader deriz.. ya da şöyle gelişir o hoşlanmadığın kişiye zamanla aşık olursun
İnsanların aşk dediği şey hayvanları çiftleşmeye zorlayan kimyasal bir reaksiyon diğerleri hakkında bir şey diyemicem emin değilim aşkın ne bok olduğundan
Kimi Aşklar tesadüfle başlar ya da tam tersi direk tutulmayla başlar, zaman içerisinde çiftler arasında yaşanan uyumsuzluklarla birlikte yara almaya başlar, kimi Aşklar bir ömür boyu sürerken kimi Aşklar çarçabuk tükenir biter, Kader vardır ve her insan kendi kaderini belirler, kaderi veren Allah her zaman en azından iki yön gösterir size, insanlar seçimleri ile yaşar ve bu onların kaderi olur, öğrenilmeyen her şey hayatımızda sürekli önümüze çıkar, tekrar tekrar tekrar, taaki öğrenene kadar.
Hiç isteyerek aşık olmadım 😂😂 İsteyerek aşık olsam hevesim kaçar bırakırım ama İstemsizce olunca insan bı bağlanıyor elinden gelen bütün çabayı harcıyor