Arkadaşlar bugün okulda erkek arkadaşım bana asılan bir çocuk vardı çocuk iyi, temiz bir çocuk fakat sevmiyorum bana çıkma teklifi edip duruyordu defalarca söyledim seni sevmiyorum felan diye uyarmıştım erkek arkadaşım öğrenirse seni çok kötü yapar diye hayla bana asılıyordu bugün gene okuldayken çocuk bana gene seni seviyorum dedi bu kez kollarımdan tuttu bende koluma bırak felan deyince erkek arkadaşım gördü çocuğa sebep sormadan vurdu ve yere yatırım yumruklamaya başladı zar, zor ayırdık elinden banada kızdı sevgilim herşeyi anlattım zor sakinleştirdik okul çıkışında çocuğu sıkıştırıp bir daha dövdü yanımda ço kfeci dövdü azından birden yanaklarında kan gelmişti yerde sürükledi bazen kıyafetini yırttı elinden zor aldım çocuğu erkek arkadaşıma bağırdım yolda çocuğu yerden kalkamadı çocuk sonra erkek arkadaşım bana hadi gidelim dedi kolumdan yolumuza devam ettik arkadaştan öğrendim çocuğa dikiş atmışlar kaşına daha büyük olay çıkmasından korkuyorum ne yapıcam ben?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. çocuğun yaptığı hareket yanlış, ama sevgilin okulda yaptıktan sonra birde okul çıkışı dövmüş ve bu okul çıkışı dövmesinin sebebi sana artislik olsun diye, 2. kez devam ettirmesi yavşaklıktan başka bişey değil, zaten zayıf ufak tefek bir çocuk ne diye bu kadar darp ediyor, çok canice, sırf egosunu tatmin edip yanında güçlü görünmek için, sadece seni seven bir insana bu denli zulüm yapmasına sen ne gözle bakıyorsun
14 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Soran+1 yılZaten kızdım sen ne yaptığını sanıyorsun dedim daha ne uzatıyorsun yeter felan diye bağırdım yolun ortasında sen karışma dedi bana kızdı sen yüzmü verdin felan dedi bana niye söylemedin daha önceden dedi. :(
- +1 yıl
neden ayşe, fatma, leyla değilde sevgilisi olan sen acaba? ayrıca sevgilinle aynı okulda olduğunu bildiği halde seni okulun ortasında onca kişinin ortasında kolundan tutması falan, bilmiyorum saçma gibi geldi bana, bence sen olayı ateşlemeye çalıştın, ama işler düşündüğün gibi gitmedi, olay büyüdü ve sende bunun suçluluk duygusunu çekiyorsun şuan, evdeki hesap çarşıya uymamış
Soran+1 yılYa ne alakası var ben öyle kızlardan değilim kesinlikle erkek arkadaşımı aldatmadım, aldatmamda ben seni istemiyorum dedi gidiyordum dur gitme dedi kolumda sıkıca tuttu ben ne yapıyorsun sen dedim hemen orda erkek arkadaşım kantinde çıkmış bizi gördü olay çıktı anında.
En İyi Cevaplar
sen defalarca reddetmene rağmen anlamıyorsa dayağı hak etmiş diyebiirim senin bişe yapmana gerek yok ki hala laftan anlamıyorsa bidaha dayak yer bu kadar basit yani
dayak yiyen çocuk sevgilinden intikam için adam toplamayı deneyebilir uyar sevgilini dikkatli olsun21 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim bana bişey olmaz diyor gelsinler felan diyor oda dik kafalı.
+1 yılŞikayet ederse hapse girer okulda kamera vardır zaten sen karışma ya da erkek arkadaşın Özür dilesin diycem ama çok sinirliymiş bakmasın bile o zaman tehlikeli işler şahsen biri beni öyle dövse kılımı kıpırdatmam tazminat davası açardım ailesi falan şikayetçi olsa yandı çocuk
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni taciz ettiğini desem erkek arkadaşıma genede bişey olurmu? Defalarca söyledim istemiyorum diye hep geliyordu sonunda kollarımdan tuttu kamerada vardı ayrıca korkuyorum ben ya off. :((
- +1 yıl
Tamam sana bişey olmaz seni taciz etti de erkek arkadaşın tehlike de onu taciz etse daha kolay olurdu gerçi avukata bağlı çok iyi olsa avukatın bişey olmaz ana dava ediceğini sanmam
Soran+1 yılÇocukla konuşmayı düşünüyorum şikayet felan etmesin diye yani beni seviyorsan lütfen söyleme gibisinden belki işler hea?
- +1 yıl
Sakın deme daha aklında yoktur belki şikayet sen getirirsin aklına
Soran+1 yılHaklısında okuldan atılır diyor herkez benim yüzümden okul hayatından olacak:(
çocuk senin erkek arkadaşın olmasına rağmen hala nie sana asılıyo yok kolundan tutmalar fln.
valla bu olay benim başıma gelicek hiç acımazdım çocuğa erkek arkadaşın tepkisinde çok haklı14 Yorumla
Soran+1 yılAma çıkışta bir daha dövdü çocuğu yarın muhtemelen hocalar gelicekler disipline felan verirlerse, okuldan atarlarsa? Ayrıca çocuğu çok uyardım dinlemedi beni çok seviyordu ama olmayacağını söyledim genede bırakmıyordu.
- +1 yıl
bu konuda senin hiçbi suçun yok suç tamamen sana asılanda tamam senden hoşlanmış olabilir ama eğer sevgilin varsa bırak seni rahatsız etmeyi bunu söylemeyi bile düşünmemesi gerekirdi.boşver sen hiç kafana takma nolucaksa olsun hiç dövüldü diye acımada çocuğa.unutma onun seni bu şekilde rahatsız etmeye sana dokunmaya hakkı yok!
Soran+1 yılHaklısınız çok haklısınız çocuğa son kez diycem peşimi bırak diye yoksa olacaklarından ben sorumlu değilim felan diycem bırakır artık kardeşlerimde dövücekti ben zor tutmuştum hepsini.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılanormal bir durum yok. sevgilisi olduğunu bildiği halde bir kıza yavşamaya devam eden erkek, hele ki en sonunda kollarından tutup canını yakmaya başlıyorsa o kızın sevgilisi tarafından sağlam dayak yemeye mahkumdur. kimi şikayet ediyo o pardon da? beni taciz ediyordu sevgilim de beni korudu dediğin anda sevgiline zerre bir şey olmaz. biraz fazla dövmüş evet o kötü olmuş ama yaptığı bir yanlış yok sevgilinin.
313 Yorumla
Soran+1 yılYani hiç bilmiyorum ki ya adam toplayıp erkek arkadaşımı döverlerse oda bunun altında kalmaz yani oda adam toplar büyük kavga çıkar benim yüzümden olucak ondan korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılbir bok yapamaz o korkak karaktersiz. içim rahat etsin diyorsan yanına gidip bizden uzak dur rahatsız etme de ve çek git. yapacağını sanmıyorum öyle bir şey.
Soran+1 yılBende yapacağını sanmıyorum erkek kardeşlerim daha önceden dövüceklerdi biraz yumuşak yani pasif bir çocuk olduğunu görünce çocuğu tehdit ettiler buna rağmen hayla bana seni seviyorum diyordu en sonunda işte bugün git başımdan seni sevmiyorum dedim ama bıktırmıştı cidden gidiyordum kolumdan tuttu o sırada erkek arkadaşım kantinden birşeyler almış bizi gördü.
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmis sen dert etme sevgilisi olan kiza bu kadar yavsanmaz. Sen de dunya guzeli falan olmalisin ki sevgilini hice sayip kustahca sana acilmaya devam etmis.
Soran+1 yılYa güzellik felan değil bişmiyorum nedenini söyledim neden bu kadar ısrar ediyorsun diye seni seviyorum diyor sürekli aynı şey.
Cevap sahibi+1 yılkafaya takmış seni artık allah'ın şizofreni. ciddiye almaya değmez hala rahatsız ederse bir tane de sen patlat.
Soran+1 yılBen sevmem patlatmayı felan ya uyararak göndermeye çalışıyorum elbet bırakıcak beni.
Cevap sahibi+1 yıluyarınca çok anlıyor ya baksana bırakmış peşini? yediği dayaktan sonra bile hala seni seviyorum derse alttan bir tane diz çak neye uğradığını şaşırsın. pısırık bir şeye benziyo zaten dayanamaz o acıya.
Soran+1 yıl:((( Zaten onuda uygulucam bir gün canını yakmak istemiyorum ama benden tokatı yemeyinceye kadar bırakmıcakda galiba peşimi. :(
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle at o tokadı. öncesinde dediğim gibi alttan diz at (bu canını acıtır), sonra da yüzüne tokat at (bu da gururunu incitip utandırır). ikisini ard arda yaparsan yüzüne bakamayacak duruma gelecektir muhtemelen.
Soran+1 yılBana birşey yapmasın sonra zaten müsade etmem ama o anlık şeyle yaparsada ne olur blmiyorum? :/
Cevap sahibi+1 yılyapamaz zaten o dizi yiyince canı çok yancak ve sana bile gücü yetmeyecek kadar direnci kırılacak. ha oldu ki sana zarar vermeye kalktı. hemen tırnaklarını kullan ya sapla gitsin koluna yüzüne çiz her yerini. acınacak birisi değil inan bana mutlaka sen de dövmelisin onu.
- +1 yıl
Zaten yazmışsın çocuk pasif, korkak birisi diye. Senin erkek arkadaşın çocuğu direkt dövmek yerine (yüzünü kanatacak kadar) biraz gözünü korkutsaydı çocuk zaten bidaha yanaşmazdı sana. Asıl suçlu senin o mağara adamı sevgilindir. Umarım çocuk şikayetçi olur da bulur belasını.
yahu bırak. iyi diyorsun. adam olsaydı da sevgilisi olan kıza yavsamasaydı. duygularına engel olamazsınız ama en azından İYİ biri olsaydı eğer böyle yavşamazdı ikide bir. sevgilin haklı.
36 Yorumla
Soran+1 yılŞikayet felan edermi ondan korkuyorum ayrıca çocuk biraz saf birşey erkek arkadaşım aşırıya kaçtı şikayet etmesinden çekiniyorum okul hayatı yanarsa erkek arkadaşımın?
Soran+1 yılArkadaşları baskı yapmışlar benim arkadaşlarım söylüyor. :(
Soran+1 yılİnşallah ya pff. :((
Ahaha çok iyi yapmış bende böyle bir tanesini dövmüştüm telefon numarasını istedi bende hastanelik ettim korkusundan şikayet edemedi beni aferin lan erkek arkadaşına adam işte adam
12 Yorumla
Soran+1 yılAma çok kötü dövdü çocuğu ya zaten çocuk cılız bişey yani zayıf erkek arkadaşımı dövemezdi zaten özellikle okul çıkışında çok kötü yaptı çocuk eyrden kalkamadı kafayla vurdu burnuna yere düştü üzülüştüm. :((
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. bir kuku için ya rap ne güneşler batıyor. bu erkeklerin derdi ne bilmiyorum beyb.
56 Yorumla
Soran+1 yılYa böyle olacağını biliyordum çok kıskanç erkek arkadaşım korktuğum oldu. :(
Soran+1 yılYok ya bana hayatta birşey yapmaz beni çok seviyor ayrıca ben müsade etmem bana birşey yapmasına.
Soran+1 yılBana birşey yapamaz yapacak olursao beni tanır burnundan getiririm kardeşlerime söylerim gerekirse yani bana vuracak seviyeye gelirse.
sen o çocuğa ümit vermemiş olsan o sana yaklaşmazdı zaten... ortalığı kızıştıran bence sensin...
48 Yorumla
Soran+1 yılYa valalhi billahi defalarca dedim sevmiyorum diye olmaz dedim hayla geliyordu ısrar ediyordu sonra uyardım erkek arkadaşıma söylerim dedim hayla geliyordu ben ümit felan vermedim çocuğa.
Soran+1 yılOff ya ama defalarca belkide 100 defa söyledim git artık başımdan diye bunu anlamayacak kadarmı seviyor beni? Offf. :(
Soran+1 yılTakıntılıydı ya canınıda yakmak istemememiştim. :(
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılO dayak yerken millet ne yapıyordu hiç mi ayıran yoktu?
11 Yorumla
Soran+1 yılÇıkışta parkta kavga ettiler sonradan millet geldi bırakmıştı zaten okulda millette ayırdı arkadaşları felan geldi yeter lan tamam felan diyorlardı.
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. 250 gr et için yapılana bak şimdi şöyle düşün erkak arkadaşın ama 2.inci ne saçma çocuk saf temiz bir çocuk ben o çocuğuun yerinde olsam alırım emaneti saplarım erkek arkadaşın boynuna o zaman ne olur acaba :)
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden yaa? :((
Soran+1 yılOffff demeyin şöyle yaaa :((
Soran+1 yılYaaa. :(
- +1 yıl
üzme kendini yine safsa bişey yapamaz zaten sevgilin bir daha döver ama sevgilin haklı onu diyimmm bende aynısı yaparım ama 2inci defa parkda dövmek bunlar saçma sapan şeylerr sen zaten onu okul bitince bıracaksınn ilerde o çocuk onu görüp bişey yaparsa bilemem nefret çok güçlü bir duygudur bakınız adolf hitler...
- +1 yıl
Ne haklısı kardeşim bir insanı dövmenin zarar vermenin neresi haklı? hangi insanlığa sığar?
Çıkma teklifi eden çocuk zaten pasif, korkak birisiymiş. Bunun o sadist sevgilisi çocuğun gözünü korkutsaydı zaten korkak olan biri yanaşmaz bidaha. uyarmadan dalmış çocuğa neyden bahsediyorsun?
+1 yılBirsey yapamazsın tek yapacağın
sana sorarlarsa olduğu gibi doğruyu söylemen
Üçünüz içinde Olay büyümeden hayırlısı olsun artık ne diğim07 Yorumla
Soran+1 yılZaten söylicemde işte okuldan felan atılırsa sevgilim?
- +1 yıl
Atılır mı? bilemem ama yaptığı çok fazla ve ağır olmuş sonucuna da katlanacak artık.
Okulda aniden görünce hadi dayanamadı dövdü sinir anıydı der anlarız da
Çıkışta da bu kadar dövmesinin gereği yoktu. Yaptığı çok yanlış
Soran+1 yılBiliyorum zaten yeter neden dövüyorsun daha felan dedim sen karışma felan dedi mesaj atıyorum şuanda bişey olmaz bana diyor.
- +1 yıl
İnşallah olmaz
Bunun yüzünden eğitim hayatınızda bir sıkıntı olsun istemem
Soran+1 yılOfff. :(( Kamerada felan var taciz desem kurtulmazmı gene? :/
- +1 yıl
Bence bunu deme çocuğa da yazık daha çok başı belaya girer o zaman kesin
Okuldan atılacak tacizden dolayı emniyette dosyası da açılabilir o zaman
Sen olanları olduğu gibi anlat ki vicdanın hep rahat olsun
En iyisine artık hocalarınız karar verecek. - +1 yıl
Birde taciz mi diyeceksin? yok artık. Bence sen sevgilimi nasıl kurtarırım diye kafanda sinsi planlar hazırlamak yerine gidinde o çocuktan özür dileyin. yaptığı ne kadar ayıpta olsa mağdur olan o olmuş.
Hem sevgilin hemde dayak yiyen çocuk çok fakirler o yüzden oldu olay biz çok zenginiz kavga etmeyiz neyse parası veririz o kendi kendini döver çünkü zengiNiZ
15 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin ya? :/
Soran+1 yılBir gidin ya ne zengini?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk kendi kaşınmış ama bu kadar sinirli bir sevgili seninde başına dert olur, hadi bir kez dövmüş ikinci niye. Şikayet olursa ve daha önce vukuatı varsa hapse girebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha önceden birşeyi yoktu kavgacı birisi değil ama beni çok seviyor yani aşırı kıskanç biraz fazla sahipleniyor beni çocukla konuşmayı deniycem şikayet olmaması için. :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşının da paçasını aşağı alır birisi merak etme. Senin gözüne girmek için bir salaklık yapmış arkadaşın onun dayılandıgına bakma sen bide ben edeyim sana çıkma teklifi bide beni dövsün :D :D :D karton mafya.
13 Yorumla- +1 yıl
oglum oyle ya da boyle kızın yanında indirmiş cocugu ama onu da biri indirir elbet. kar mı kalacak yanına?
Soran+1 yılYaa demeyin şöyle şeyler ya. :(( Erkek arkadaşımın çevresi geniştir ayrıca bana hava atmak için yaptığını hiç sanmıyorum zaten onu seviyorum ayrıca kavgacı bir tip değildir beni seviyor, kıskanıyor ama bu dediklerinizde ciddimisiniz yani dayak yiyen çocuk adam toplayıp döverlermi eğer böyle birşey olursa daha kötü olur çünkü sevgilimde arkadaşlarını toplar hepsi benim yüzümden olucak. :((
Cevap sahibi+1 yılKomaya bile sokarlar kimse dayak yedikten sonra oldu bitti demez biri bıçağı takar ondan sonra olan gene bıcaklanana olur. Ayrıca herkesin çevresi vardır. Birisi gelir bütün sülalesini talan eder çeker gider.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakın bu çocuksu oyunları deminde erkek açtı geçen haftada aynı tarz 2 lem yapıldı. Hiç anlaşılmıyor sanki yazanda erkek. Erkeğin konuşmasından anlamıcaz sanki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. Cocuk takıntılı biriymis demekki canı dayak istemis
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni çok sevdiğini biliyorum defalarca uyardım dinlemedi erkek kardeşim görmüştü ne oluyor felan diye oda uyardı herşeyi anlattım çocuk biraz saf yani okulda bile dalga geçiyorlar erkek arkadaşım Oğuzun haberi olmasın sakın diye çocuğu oda tehdit etti sevgilimin adı Oğuz bu arada.
- +1 yıl
Peki üst üste dövmek mi doğru?
hak etmıs elıne saglık sevgılının.senın yanında yapmasaymıs ıyımıs.
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha büyük olay çıkmasından korkuyorum ben banada çok kızdı neden söylemiyorsun yüzmü veriyorsun felan gibisinden erkek arkadaşımlada biraz kötü olduk şimdi. :(
Soran+1 yılPeki ne olur okuldan atarlarmı erkek arkadaşımı?
Soran+1 yılEvet.
Soran+1 yılOkuldan atılma durumu var sevgilimin benim yüzümden okul hayatı kararsın istemiyorumda.
Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Çocuğun kaşıntısı varmış. Seninkide kaşımış. eline sağlık. En başta sevgiline söyleseydin bu kadar uzamazdı olay.
15 Yorumla
Soran+1 yılYa çocuk biraz saf gibi temiz bir çocuk ama canı yansın istemedim gene döverdi beni aşırı sahipleniyor.
Soran+1 yılİnşallah birşey olmaz okul hayatımıza felan korkuyorum. :(
Soran+1 yılİnşallah yaaa. :((((
Gizli Üye(30-35)+1 yılsalla gıtsın sen cok uyarmıssın ama dınlememıs bende olsam aynısını yapardım...
01 Yorumla
Soran+1 yılYa şikayet ederse? :(
+1 yılkendi kaşınmış iyi olmuş dövmesi helal olsun sevgiline :D
14 Yorumla
Soran+1 yılAma fena dövdü okuldan ya atılırsa her gün okula gelir hayla çocuk bana asılıyormu diye daha büyük sorun çıkmasından korkuyorum.
- +1 yıl
sana asılması zaten büyük bir sorun :D
Soran+1 yılOfff ne olur peki sonucu? :(
- +1 yıl
hiçbişey olmaz merak etme :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sevgilinin dövüştüğü kişi zihinsel engelli felan herhalde armut mu topluyordu eli :))
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ufak tefek biraz yani sevgilim fizikli bir çocuk ayrıca daha uzun çocuğu eliyle tuttu resmen sallandı çocuk yere düşürüp dövdü.
Soran+1 yılBende çok üzüldüm bağırdım o kadar zar, zor aldım elinden benide çekiştirdi elinden almaya çalışıyorum diye karışma sen felan dedi.
+1 yılSuçsuz yere suçlu duruma düşmüş seninki, bukadar ileri gitmemeliydi
022 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok ileri gitti fena dövdü çocuk zaten ufak tefekti yani sevgilimin fiziği iyidi hayatta çocuk bişey yapamazdı zaten demiştim okulda uğraşmaya değmez diye ama dinlemedi çok kıskanç banada kızdı neden daha önceden söylemedin diye.
- +1 yıl
ailesi mahkemeye falan verebilir
- +1 yıl
şahsen ben verirdim :)
Soran+1 yılCiddimisin?
- +1 yıl
Yüz en önemli yerimizdir.kalıcı izler bırakırsa ne olacak?
Soran+1 yılÇocukla konuşsam acaba düzeltebilirmiyim arayı?
- +1 yıl
Bu çocugun ailesi yok mu? Senin çocuguna bunlar olsa sen ne yapardın?
- +1 yıl
Sorun çocuk değilki. ailesi
- +1 yıl
ailesiyle konuşma imkanın varsa şansını dene.
- +1 yıl
Çevrede kimse yok muydu? biri de gidip ne oluyo demedi mi
Soran+1 yılÖyle olucak galiba benim yüzümden işler kötüleşti bırak kendi Babam, annemde bana kızacak noluyor? diye. Ailesi beni dinlermi ki ayrıca yalan söylüyorsun derlerse?
- +1 yıl
yarın okulda neler olacak ona bir bak sonra adım atarsın güzel dille konuşursan anlarlar belki
- +1 yıl
sevgilini kışkırtmadıgına eminsin değil mi :)
Soran+1 yılHayır tabiki kışkırtmadım okulda döverken herkes ayırmaya çalıştı yetere felan diye bağırdım zaten çocuk sana birşey yapamıyor dedim ufak biraz çocuk bana kızdı neden söylemedin daha önceden diye okul çıkışında az daha tokat atıcaktım erkek arkadaşıma yolun ortasında bağırdım sen ne yaptığını sanıyorsun felan diye ama dinlemedi sen karışma diyor bana.
- +1 yıl
eğer kaşı falan açıldıysa en az okuldan atılır.
Soran+1 yılCiddimisin ya? Peki beni taciz etti diye belirtsem kamerada var kurtulabilirmi?
- +1 yıl
Seni taciz ettiyse senin okul idaresine demen gerekir sonuçta sevgilin kocan değil yine kurtaramaz paçayı kusura bakma realistim biraz ama
Soran+1 yılÇocukla konuşmam gerekiyor son çare olarak beni seviyorsan lütfen şikayet etme felan etme desem?
- +1 yıl
Çocuğu halledebilirsinde ailesine ne diceksin?
- +1 yıl
bir insanın yüzünü dağıtmak bu kadar kolay olmamalı
Soran+1 yılBilmiyorum ki bunları desem gene suçlu ben olucam çok sıkıştık arada. :(
- +1 yıl
sana bişey olmaz merak etme
Çok gördüm kıza kanka arkadaş derler sonra bir bakmışsın çıkmaya başlamışlar yani arkadaş ayağı ğ.ö.t ayağı
04 Yorumla
Soran+1 yılNe olur peki?
Soran+1 yılOfff yaa. :((
23 yaşındayım daha 1 kız için bir küfür bile yemedim. bırak kavagayı vs. ayrıca elemanda suç var sevgilisi olan kıza öyle şey denmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte beni çok seviyormuş defalarca söyledim sevmiyorum diye başımdan ayrılmıyor tehdit ettim sevgilime söylerim diye gene dinlemedi sonunda sevgilim gördü.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEllerine sağlık öpüyorum sevgilinin ellerinden. İyi yapmış keşke çenesini yerinden oynataydı da bir daha asılmasın kimseye.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kötü dövdü yerden kalkamadı o anki halini görseydiniz çok kötü olmuştum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirazda sakin uyarabilirdi 2.ye döverdi sen nabıcaktınki zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılOff ya defalarca bağırdım yeter diye geldi bana kızdı sen karışma felan diye beni ikin plana attılar resmen.
Cevap sahibi+1 yılbu bildiği kıza artislikten baska bişey değildir gücü yettiğine sağlam birine aynı seyi yapabilirmi acaba
Soran+1 yılBilmiyorumki kavgacı bir tip değildir ama çok sinirlendi çocuğun bana seni seviyorum lafını felan öğrenince.
Cevap sahibi+1 yılişte kızın yanında artislik yapmak kavgacı olmasa da
Soran+1 yılArtistliğe ne gerek varki durduk yere?
Cevap sahibi+1 yılkıza ben güçlüyüm dicek ya birini dövdüğünü ispat etmek bende birini döverim erkeğim demek ama o gücü yetene öyle herkese artislik yaparsan basına bela alırsın o cocuk benim kardeşim olsaydı sevgilinin şeklini bende değiştirdim tabi o cocukta fırcayı yerdi
Soran+1 yılOff böyle kavga ettiğini daha önceden görmemiştim yani kavga etmezdi hiç ilk defa yaşadım böyle olayı.
Cevap sahibi+1 yılneyse yapcak bişey yok konuyu kapatın olmamıs gibi
Offf :D kurban olurum oyle sevgiliye ahah :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAma feci dövdü aşırı sahipleniyor beni iyi birşeymi?
Soran+1 yılNeden ki? Millete rezil olduk bütün okul bize baktı müdür yardımcısı felan geldi gözler benim üzerime çevrildi hemen benim yüzümden oldu diye erkek arkadaşıma birşey olmasından korkuyorum benim yüzümden. :(
- +1 yıl
işte senin gibiler yüzünden oluyor bunlar iğrencsin
+1 yılhangi konuda ne yapacağını bilmiyorsun?
111 Yorumla
Soran+1 yılDaha büyük olay çıkacak erkek arkadaşım bilmiyordu bana asıldığını artık öğrendi ben nasıl engelleyebilirim sözümü dinlemiyor direk dövdü çocuğu ona nasıl hakim olurum?
- +1 yıl
öğrenmiş çocuğu da hastanelik etmiş zaten daha ne olay çıkacak?
Soran+1 yılGene dövmesinden korkuyorum biraz fazla kıskanç çocuk iyileşince döverse gene diye ayrıca çok serttir yani bazen erkek arkadaşım çok kıskanıyor beni banada kızdı zaten bende ona kızdım ordan bozulduk birazda.
- +1 yıl
kusura bakma ama hiç inandırıcı gelmiyorsun.çocuk kendine çeki düzen verirse en fazla omuz atar, bir iki vurur o kadar.tekrar hastanelik etmez.
Soran+1 yılYa tanımıyorsunuz ki çok aşırı hemde ne kelime sahipleniyor beni kıskanç gördüğü zaman çocuk gene gözü bana bakarsa döver!!
- +1 yıl
erkek adam sahiplenir, dövüşür bunda bir sıkıntı yok.ben diğer çocuğun pısırıklığına şaşırdım.
Soran+1 yılÇok zayıf bir çocuk erkek arkadaşım fiziği çok iyi yani çocuğu bir tuttu eliyle abartısız çocuk sallandı olduğu yerde sonrada dövdü zaten biraz saf bir çocuk yani okulda dalga bile geçiyorlardı ben çok üzüldüm ama. :(
- +1 yıl
çocuk sancaktarları toplamasın :D veya rapor alıp şikayet ederse çok büyük sıkıntı olur.
Soran+1 yılBeni rahatsız etti kamerada var bu kanıt olurmu?
- +1 yıl
evet olabilir.
Çocuk şikayetci olursa hiç iyi olmaz yani
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin ya peki dayak yiyen çocuklamı konuşsam işler düzelirmi?
Soran+1 yılOff adam toplayıp kavga etmelerinden korkuyorum. :(
o kadar uyarmışın hak etmiş biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hak etti ama biraz saf bir çocuktu yani seviyordu işte beni uyardım defalarca olmaz diye dinlemedi korktuğum başıma geldi çocuğu daha beter etmesinden korkuyorum ayrıca sevgilimede birşey olursa ben biterim benim yüzümden olursa. :(
Soran+1 yılİkisiylede konuşucam çocuğa bir daha yanıma gelme seni sevmiyorum diycem.
+1 yılHaketmiş bıraksaydın daha fazla dövseydi.
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım bana çıkma teklifi eden çocuğu feci dövdü ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımm ne yapayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler