Erkek arkadaşım bana çıkma teklifi eden çocuğu feci dövdü ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımm ne yapayım?

Arkadaşlar bugün okulda erkek arkadaşım bana asılan bir çocuk vardı çocuk iyi, temiz bir çocuk fakat sevmiyorum bana çıkma teklifi edip duruyordu defalarca söyledim seni sevmiyorum felan diye uyarmıştım erkek arkadaşım öğrenirse seni çok kötü yapar diye hayla bana asılıyordu bugün gene okuldayken çocuk bana gene seni seviyorum dedi bu kez kollarımdan tuttu bende koluma bırak felan deyince erkek arkadaşım gördü çocuğa sebep sormadan vurdu ve yere yatırım yumruklamaya başladı zar, zor ayırdık elinden banada kızdı sevgilim herşeyi anlattım zor sakinleştirdik okul çıkışında çocuğu sıkıştırıp bir daha dövdü yanımda ço kfeci dövdü azından birden yanaklarında kan gelmişti yerde sürükledi bazen kıyafetini yırttı elinden zor aldım çocuğu erkek arkadaşıma bağırdım yolda çocuğu yerden kalkamadı çocuk sonra erkek arkadaşım bana hadi gidelim dedi kolumdan yolumuza devam ettik arkadaştan öğrendim çocuğa dikiş atmışlar kaşına daha büyük olay çıkmasından korkuyorum ne yapıcam ben?
Erkek arkadaşım bana çıkma teklifi eden çocuğu feci dövdü ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımm ne yapayım?