Erkek arkadaşıma tokat attım ne yapmalıyım?

Yaklaşık 2-3 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı. Aynı okuldaydık ve kendisi eski sevgilimin arkadaşlarındandı. Sevgilimle ayrılsak da onunla aynı okulda olduğumuz için görüşmeye devam ettik. Üzerinden 1 sene geçti o okul değiştirdi ve ben farklı birisini hoş bulmaya başlamıştım daha önceden de konuşmuşluğumuz olan bir insandı ikimiz de tanıyorduk, eski sevgilimle konuşurken de o çocukla diyalog halindeydik ancak aynı zamanda sınıf arkadaşımdı. sanırım bu yüzden başta okul değiştirdikten sonra yeni hoşlandığım çocukla görüşmemi istememişti, ufak bir tartışma geçmişti ama kabullenmiştim. sonrasında fikir değiştirip ne yaparsam arkamda olacağını söyledi. ben de bu çocuk ve arkadaş grubuna dahil oldum. her şey normaldi ve grupla anlaşmaya başlamıştım. bir gün okuldan çıkıp bu grupla içmeye gittik. 2 saat boyunca fazlasıyla kafam iyiydi ve sonra çocukla öpüşmelerimiz oldu. bir şekilde yakın arkadaşımın bunlardan haberi oldu ve bana mesajla birkaç kez or∆$pu gibi kelimeler kullandı, ben de hak etmediğimi, yaptığımın bununla alakası olmasığını düşündüğüm için engellemiştim, sonrasında görüşüp halletmek istediğini söyledi. görüştük, yine ben istediğimi yapmakta özgür olduğumu söylediğimde, bunu abime söyleyeceğini, iyiliğim için olduğunu falan dile getirdi, ben de böyle bir şeye hakkı olmadığını söyledim. iş tehdit boyutuna kadar gitti. ben de kalkıp gitmek istediğimi söyledim. izin vermeyip çantamı tuttu. halledeceğimizi söyledi. oturdum ve yine o®os¶u ka$ar gibi kelimeler kullandı ben de yine kalkıp gideceğimi söyledim aynı şekilde engel oldu. oturdum ancak o sırada yine birbirimize bağırıp çağırıyorduk. en sonunda yine aynı küfür kelimelerini kullandı, sonunda ben de ona tokat attım. ağladı ve "bu kadar mı ya" deyip gitmek istediğini söyledi. bu şekilde ayrıldık. akşamına sadece tokat adına bir özür mesajı attım ve o günden beri konuşmadık. tamamen objektif olarak haksız mıyım ne yapmalıyım bilmek istiyorum.
Erkek arkadaşıma tokat attım ne yapmalıyım?