Eşimle çok severek evlendim. Agresif olduğunu daha önceden de biliyordum. Ama sevgililikle aynı evde yaşamak aynı olmuyormuş. Kavgada çok hararetlenip bana küfür etti ve bacağıma şiddetle vurdu. Kendimi çok berbat hissettim gururum incindi. Bende ona vurdum "bana vuramazsınn"dedim. ve tartıştık. Şimdi yatakları ayırdım. bu 2. gün. daha bir gün önce yıl dönümüzü kutlamıştık. Napcagımı bilmiyorum? Duygusal davranmak istemiyorum. Mantıklı olmak istiyorum. Artık ya hep ya hiç. Ya boşanacağım ya düzelecek. Bir ömür böyle bir evliliğe katlanmak istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Boşan. Çünkü geçmişinde de agresif olduğunu bile bile evlenmişsin. Evlendikten sonra agresif bir insan olmamış zaten geçmişte de öyleymiş. Ee bu adam kaç yaşına gelmiş daha da düzelememiş şimdi düzelmez. Yapmayacağı şeyleri yapmış bunun farkında değil mi? Eğer farkındaysa farkında olup eşine küfür edip bağırıp vuruyorsa psikolojik olarak sorunludur. Eğer farkında olmadan yapıyorsa yine psikolojik olarak sorunları vardır. Her türlü tedavi şart. Ve boşanmanı öneriyorum. Her şey ufak bir kavgadan başlar ve boşver düzelir demekle büyür. Ya çözümü kökten hallet ya da acı çek.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kavgalar hoş değil ama malesef oluyor. Önemli olan telafi etmek. Seni anlıyorum ama ayırmak daha da soğukluk getirebilir. Nedeni önemli, misal annesine küfür edip burda da eşim vurdu diye kendini haklı gibi göstermek çözümü yaparken işi zorlaştırabilir. Eğer öyle bir şey yoksa özür diler diye düşünüyorum. Ve bu ilk olmuş. Ona çok üzüldüğünü böyle bir şey istemediğini sorunları konuşarak çözebileceğinizden bahsedebilirsin.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Maalesef sevgililikle aynı evde yaşamak arasında büyük fark vardır.. ben henüz evlenmedim ama kız arkadaşımla bir süre beraber yaşamıştım.. kavgalarımız olmuştu ama şöyle bir şey bulduk kendi aramızda.. “yatağa asla küs girmemeliyiz.” Bu şekilde ilişkimiz bitme noktasındayken 5 yıl sürdü.. aranızı düzeltebilecek bir durum varsa düzeltin mutlaka..
00 Yorumla
Ya sana vurmamış olsaydı , keşke yatağı ayırmasaydınız derdim. Ama eşinle konuş ve bir daha böyle bir şiddet uygulamayacağını söylemesini iste. Aksi takdirde de boşan, eğer ki dayağa meyilli bir yapısı varsa. Ama değilse bir şansı hak edebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
90
Cevap
109Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. 3 günü geçirmemeye özen göster.. otur konuş.. gerekirse rest çek.. ya adam olsun , ya da boşanırım de..
agresif insanlarla evlenmeyin çok pişman olursunuz dediğimizde bize kızıyorsunuz ama , başınıza gelince anlıyorsunuz.. agresif sinirli insanla ömür geçer mi? dışarı agresif olsun.. sen ona emanetsin ve o sana iyi muamele etmekle yükümlü kılındı.. senin uygunsuz hareketlerin veya yaşam tarzın yoksa , sana böyle şiddet uyguladığı için ve hele ki küfür de ettiği için mahşer günü rezil rüsva olur kul hakkından.. ve zulmettiği için..
ya öfkesini yenmeyi öğrensin ve sana sözlü veya fiili şiddet uygulamaya bir son versin veya aynı şey tekrarlanırsa boşan.. bunu da kavga ederek bağırıp çağırarak söyleme.. bir de buna delirmesin... ama restini çek.20 YorumlaSeverek evlenmişsen mücadele etmeni tavsiye ederim. Sorun onun agresif olması değil bence. Agresifliğı sırf sana karşıysa sorun olabilir. Yatakları ayırman doğru değil ama olmuş, anlayışla karşılamak gerekir. Eğer düzelmesini istiyorsan, ilk yatakları birleştir, ama öyle kuru kuruya değil. Duygularını bir mektuba yaz, nedenlerini, hatta kendi hatalarını. Onun seni anlamasına kapı aç. Agresif bir kişiliğe sahipse eşin, şunu ondan bekleyemeyiz hemen, o da duygularını açabilmeli. Hayır, senin uzman olduğunu düşündüğüm konuda, senin hünerlerini göstermen ilişkinize olumlu yansır. Bunu bir süre yapmanı tavsiye ederim. Ve bir süre sonra onunda alışıp, belkide kendi duygularını sana yansıtır.
10 Yorumla
+1 yılBence çok fazla abartılı düşünüyorsun içinden öfke ve sinir geçtiği için sadece gözüne öfke perdesi inmiş ve olumlu düşünmeyi bir kenara bırakmışsın. Sen daha bu kadar kavga da boşanma niyetinde olduktan sonra, yatakları ayırdıktan sonra boşa evlilik yapmışsın, ben annem ve babamın ne kavgasına şahit oldum evlilik bu kadar basit değil sevgilin değil artık kocan ve seviştim sen bu adamla, güzelce konuşun, geçim derdi sonuçta bu evlilik ile sevgili olmak aynı olacak değildi ve daha neler ol olur iyi günde kötü günde söz vermek diye buna deniliyor.
#ŃïŕṿäńäĠäṃệṩ10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi yapmışsın ama kafanda büyütme burdan hemen boşanmayı düşünmene gerek yok. Gerçi hep yapar devam eder diye ayrılacaksan anlarım yol yakınken. Huzursuz bir ailede huzursuzca büyüyecek çocuklar gelmeden. Yine de eşin bir adım atarsa yani illa özür değil ne biliyim bir su isterse bile ters gitme ama daha sonra bu yaptıklarının senin için çok büyük kötülükler olduğunu ve ondan vazgeçmek zorunda hissettirdiğini ona sakince duygularını karşıya geçirerek anlat. Yine de bu kadar üzülmeye değmez balım bizim evde annemle babamın ve başka anne babaların her gün yaşadığı şeyler bunlar ne yazık ki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl1 ay evde kalsın bebek bile yaparsınız merak etme. Bu 4 - 5 ay içerisinde yüzlerce hamilelik olacak bir o kadar da boşanma olacak. Psikolojik sorunlar artacak hatta belki bu yüzden canına kıyanlar bile olacak. Sokağa çıkma yasağı olursa bunlar daha da fazlalaşacak. Kadın evde temizlik yapacak erkek ve tüm çocuklar ortada dolaşıyor , kadın toparlıyor erkek ve çocuklar dağıtıyor durumu yani.. Zaten okullarında açılacağını hiç sanmam artık.. Herkesin ruh sağlığına dikkat etmesi lazım..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılŞiddet hiçbir şekilde haklı çıkarmaz eşini. Gerçi ne oluyor biliyor musun? Vurmasını unutuyorsun da söylenenler boğazda düğüm olup takılıyor. Daha sonra çok pişman olacakları laflar söylüyorlar, sonra özür diliyorlar. Çözüm mü peki? Hayır değil. Bu katlanarak devam ediyor. Saygı kalmıyor evlilikte. Çocuk olmadan boşanmalısın bir an önce. Sonrası imkansız çünkü.
10 Yorumla Evlılkte tartısmalar olur vs ama sevıye ve saygı asla bozulmamalı zaten evlendmeden önce bunları yakamıs olman gereklıydı ışin ıcıne hakaret ve sıddet gırerse uzatmanın hıc anlamı yok bence bu ılerde artarak devam eder sen ıpın ucunu fazla vermissın. Ilk kez ouyorsa hıc tavız verme ve asla esneme uzatabıldıgın kadar uzat ve ıkıncısını yaparsa teredıuut etmeden bosanacagı ı net olarak ıfade et eger bunu bılrek tekrarlarsa tereddut etmeden ayrıl cunkı sıddetın hıcbır mazaretı oiamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılYataklar ayrılır, tabaklar ve odalar ayrılır önemsiz şey bunlar. Asıl mesele gönüller ayrıldığında başlıyor. :):
252 Yorumla- +1 yıl
İlk defa doğru dedin kral
- +1 yıl
@Oturundayiyin krallar her zaman doğru konuşur. Ama sık sık yanlış anlaşılır.
Kardes kimseye bakma sen ilaki evlilikte sorunlar olur ilaki kavga olur. Kocanin sana vurmasi normal degil ama kari koca arasinda olan seyler. Yok bir evlilik sonuna kadar dort dortluk gitmez. Sen bence hicbirsey olmamis gibi kocanla konus ve seviyorsan onu duzeltmeye calis. Belki bir problemi vardir ya da baska birsey. Zamanlada daha surekli dovmeye calisirsa o zaman soyle bidaha boyle olcaksa ben bosanirim. Yani surekli bosanayim falan deme bence cunku bosandiktan sonra hayat daha guzel degil cogu zamanda daha kotu oluyor ve hele senin ekonomik ozgurlugun yoksa eger...
10 YorumlaValla ben bekarım tavsiye verecek duruma gelmedim henüz bu konuda ama bizim ihtiyar derdi ki ( iş arkadaşı uzun yıllar evli) evlilikte bazı yıllar var onları geçersen daha birşey olmaz 1. yıl 5. Yıl bir iki daha vardı ama unuttum onları en cok boşanmalar bu civarda gerçekleşiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatagini ayirmak çözüm değil
Bu aranızda sadece soğukluk yaratır
Sana tabi. ki kendi ezdir demiyorum ama
Onun sana davrandığı gibi sende ona davranmamalisin
Bu iliskiyi daha da cikmaza sokar
Onun siniri gecene kadar susmalisin
Siniri gecince bu sefer sen baslamslısin
Ayni anda ikiniz birden sinirli davranırsanız yürümez biri sinirliykern diğeri alttan almalı evlilikler böyle yürür10 YorumlaDuygularını onunla dürüstçe konuşup çözüm bulmak varken boşanmak bence doğru değil. Tüm yolları denemeden boşanma yoluna girmek ne kadar doğru? Hem de onu sevdiğini söylüyorsun. Bir kavga mı seni bu düşünceye itti? Seviyorsan sevdiğin için mücadele edersin. Lütfen iyi düşün, önce konuşmayı dene. Eğer konuşmak istersen, derdini anlatmak istersen ben buradayım. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım, hiç olmuyorsa dinlerim. Hakkınızda hayırlısı olsun:)
10 Yorumla
+1 yılBoşanmalısın, bir kere vuran bir daha vurur.
Yinede şans vermek istiyorsan senin seçimin tabi ama ben bu zamana kadar hep en ufak şiddetin dahi zamanla büyüdüğüne şahit oldum izlenimlerim de bu yönde...30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimde uzun sureli bir iliskim var biribirimize etmedigimiz kalmadi hakaretler kufurler.. itis kakis bir sekilde yinede ayrilamadik bazen kiziyorum kendime neden ayrilmadin diye bazen ise diyorum gercek ask bu cunku kim olsa ayrilirdi ikimizinde yerinde.. kufur ettiyse uyarsaydin bacaginada bence bilerek vurmamistir.. evliliklerde yatak ayirma olayi pek iyi degil acikcasi biraz bekle mutlaka duzelcektir unutma zorluk cekmeden rahata eremezsin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@uusluu tesekkur ederim
+1 yılİnsan gibi al karşına çayını kahvesini önüne ver
Benden memnunmuusn de basla konuya bunduurm beni üzdü
Varsa bir durum biliyim eksiğimi tammlayim
... bu ona iyi gelecektir
Arkadaşta davrans sorunu var gündem iyi değil bunu yap sen22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle arayı açmadan konuşmalı inşallah eşi pişman olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılVurmasi hoş olmams açıkçası. Küfür siddet vs unsurlar evlilige hayli kötü etki eden etkenler barışsanız dahi temelinzde bir çıta kırmış oluyrsnz malesef..4 senelik evliyiz küfür siddet vs unsur olmadi olsa kaldiramam açıkçası babam kiyamams hic bide esimden mi tokat yicem şaka gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin kötü bir adam gibi gelmedi bana tamam yaptığı ayıp ama neden vurdu konu neydi tartışmanın gidişatı nasıl oldu sen daha iyi bilirsin al karşına konuş eminim o da çook pişmandır bak eminim buna hep öyle olur kendi diyodur içinden ulan karakterimi seveyim kadına vurdum diye uzatmaya gerek yok ama uyar vurmak olmaz bidaha yapmayacağına emin ol.
00 YorumlaDaha yeni yeni alışıyorsunuz evlilikte sorumluluk alıyor her iki taraf da ve hayat tarzı baştan sona değişiyor her adımı atarken 2 kişilik düşünmek zorunda kalıyorsunuz zamanla her şey düzene girecek sabretmek soğukkanlı sakin konuşarak halletme yoluna gitmelisiniz
00 Yorumla
+1 yılsevgililikte laylaylom 2 yemek bir kahve amcak tanıdığını sanırsın aynı evin içinde yaşamadan kimse kimseyi tanıyamaz. avrupada adamlar önce yaşıolar sonra bakıolar oluosa evlenıolar. bizde evlılıklerın çoğunun kötü olmasının sebebı bu. ınsanları birbirini sadece tanıdığını zannedıyor aynı evin içine girene kadar.
00 Yorumla
+1 yılBence geç olmadan boşan eğer düzelmesini beklersen bir ömür boyu kavga gürültüyle yaşıyacaksın belki bir çocuğunuz olucak ve o da sizin tartışmalarınızla büyüyecek yani kısacası demek istediğim hazır yol yakınken kurtul kendine daha güzel bir eş bul bu benim düşüncem hayat senin hayatın iyi düşün taşın erkenden vazgeç bu evlilikten bu eşten hayır gelmez bence
00 Yorumla
+1 yılBence uzatmanın hükmü yok karı kocalık bu herşey olur millet alışmış zaten iki bağırıp çağırmaya boşanmaya çalışıyor aklını başına topla o yuvayı nasıl kurduğunu unutma erkek gururşu olur fazla küslükde iyi değildir Allah bile demiş bir müslüman en fazla 3 gün küs durabilir barış ölmezsin özür dile ölmezsin hem o sana sinirlenip vurduysa sua tribini at zaten o pişman olup gelir ama senin ona karşılık vermeni sindiremez unutma bunu kadın dediğin nerde susup susmicanı bilmeli
01 Yorumla- +1 yıl
Barışabilir de niye özür diliyor dayak yiyip özür dilerse o dayak artarak gelir
+1 yılEvlilik gercekten fedakarlik yapmaktir ve bosancam bitcek su olcak bu olcak bunlari dusunme oyle cok kolay seyler degil bunlar bazen erkekler sinirle kadinlarda naptigini fark etmeyebiliyo eminim ki cok pisman olmusturda oturup guzelce konus ona gore davranmasini soyle kadinlara siddete tamamiyle hayir ama bu kari koca arasinda bacaga kola arada iki tarafta yapabiliyo cok takilmayin
20 Yorumla
+1 yılSevgili olmadan evleneceğin kişiyi nasıl tanıyacaksın? Aynı evde yaşamak şart. Hatta aynı yatağa bile girmek gerek. Diyen batı özentisi kesim görsün bu soruyu. Bir insanın gerçek yüzünü o istemedikçe göremezsiniz. Size de geçmiş olsun. İkiniz de adım adım barışma yoluna gidin. Yeni bir yuva kurmak kolay olmayacaktır. İlla olmuyorsa da boşanın ne diyim.
20 Yorumla
+1 yılŞiddet ve hakaret başlamışsa buna hep devam edecektir. Çocuk yoksa emin olana kadar yapma. Özür dilesede yine yapacaktır. Vermeyerek terbiye etmeye çalış.
20 Yorumla
+1 yıl😂😂😂sen diğer evlilikleri nasıl sanıyorsun ev içinde herşey olabilir olur da kaçınılmaz yani ama uzatmamak lazım ne zaman ya barissakmi dediğinde hemen sarılıp barismalisiniz çünkü zaman boşa geçiyor kuş kalmak yerine mutlu gecirin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYol yakınken boşanmak en doğrusu ama biraz alttan alıp, ilişkşnizin düzelmesini sağlasan belki çok uzun sene böyle kavgalar olmayabilir de. Çocuk doğarsa belki daha bağlı olur ama ihtimaller hep 1. En garanti.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılBence 10-15 yıl sonra çocuğun olup ayrılacağına şimdi ayrıl kurtul. Şiddete eğilimli bir insanla ömür geçmez. Bugün bacağına vuran yarın silah da çeker. Zor karar biliyorum biraz sakin kafayla kocanın eksisini ve artılarını düşün ona göre karar ver.
00 Yorumla
+1 yılŞiddetin affı olmaz. Çünkü tekrarına kapı açmış olabilirsin. Bu vurduğu zaman hayatınız da her hangi bir ekstra stres? Maddi manevi Farklı sıkıntı? Alkol vs her hangi bir madde kullanı mı? Gibi faktörler mevcut muydu?
00 Yorumla
+1 yılİletişim problemli ilişkilerin sonu diye düşünüyorum. İki taraf da iletişim kurabilmek zorunda yoksa ilişki sağlıklı yürümüyor. Düzelebileceğini düşünmüyorsan ayrıl derim.
10 Yorumla
+1 yılGeçer cicim aylar başlar geçim ayları. Sevgililikte bağlayıcı bri durum olmadığından herkes rol yapar gerçek karakter ise yaşayınca başlar. Flört aşamasında en kötü ayrılırım dersin ama evlenince ayrılamazsın. O yüzden çiftler evlenmeden önce bir yıl aynı evde yaşamalı.
00 YorumlaBunun icin insanlardan fikir isteme, bunu yaşayan sensin devam eder ya da bitirirsin buradan kimsenin akliyla bir ömür pişman olabileceğin bir karar verme. Kimse ne olduğunu ne konuşulduğunu bilmiyor. Tek bildiğimiz kocanın sana el kaldırmaya hakkının olmadığı ki küfür etmek nedir🤦🏼♂️
00 Yorumla
+1 yılHaklı iken yatakları ayırararak haksız duruma düşme doğru şekilde tepki vermelisin konuşarak uzlaşmayı denemelisin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen neden bu soruya çok üzüldüm. 😞 seviyorsan katlan diyeceğim olmayacak ayrıl desem zor. Konuşmak herşeyin en iyisidir. Konuş onla
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk kavgadan ayrilinmaz. Bir taraf ateş ken diğer taraf su olmak zorunda. Bunu bir mecburiyet olarak görme kendini neden alttan alacak mısım gibi düşünme. Sen böyle yaparsan oda seni alttan alır yeri gelince..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKatlanmak zorunda da degılsın şiddet ve saygısızlığın sonu gelmezse yaşamak zindan olur insana. olaya netlık kazandırman şart zaten ama huylu huyundan vazgeçermi oda var
00 Yorumla
+1 yılFlörtlükle veya sevgililikle kimsenin gerçek karekterini tanıyamazsınız diye, diye dilimiz kurudu. İllada evlenmeden evvel sevgili olunmalı ve birbirimizi tanımalıyız diyor başka bir şey demiyordunuz.
00 Yorumla
+1 yılO küfür filan hos değil olmasa iyimis ama vurması kabul edecegin bise değil. Bunu kabul etmediğini bir şekilde izah ederek barışmak faydanıza olur.
34 Yorumla- +1 yıl
Salaklığından vurmuş işte bir anda napçağını bilemeyip
- +1 yıl
Ya bende evliyim. Hiç mi kavga etmiyoruz. Cook. Sesler yükselmiştir çok zaman. Yanı ne bileyim hiç eşime küfür ettiğimi hatırlamam. Saygı ile ilgili bu cinsiyeti önemli degil
- +1 yıl
Tamam işte sen akıllı bir erkeksin demek ki karısını döven erkeklerin çoğu aklı lafa yetmediğinden fiziksel gücünü kullanır
- +1 yıl
Basiretsizlik. Valla bak. Bir de haksızlığını bastırma güdüsü. Ya bu konu üzerine yürür giderim de ne biliyim yani. Kadına vurmak filan bu adamlar git valla sokakta daha farklı durumlardalar.
Mantıklı bir hareket yapmışsın ortalık sakinleşene kadar bekle. Adımı onun atması gerek. Gene de şans isterse vermelisin ama.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. bir dahaki tartışma da daha ileri gitmeyeceğinin garantisi yok bence ders alacağı bir tepki göstermelisin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şimdi gelip bir özür bile dilememiştir güya dilese bile bu affedilemez birşey agresif herşeye çabuk sinirlenen biriyle yaşam sürülmez bir yapan bir daha yapar belki daha beterini yapacak
00 Yorumla
+1 yılCanım şiddet girdiyse araya mantığını koyup bı önlem almalısın bı sosyal hizmet uzmanı ve psikolog la gorusmeni tavsiye ederim ilerleyecrgin yolda sna rehber olan birileri olması lazim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmazsan bir kaç yıl çocuk sakın yapma.
Kendisini karşına al düzgünce konuş anlat anlaşın baktın olmuyor bir kaç gün evden uzaklaş yine olmazsa boşan.21 Yorumla- +1 yıl
@Akrepkadıını Zekı kadınsın;)
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Agrasif olduğunu bile bile evlenmişin ne gerek vardı ki? Sevsen bile, iyi düşün derim, sinirli insana tahammül etmek kolay olmuo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Siz evliliği evcilikle karistirmissiniz. Barissaniz da hemen çocuk yapmayin. 10 yil bekleyin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılçok teşekkür ederim sayenizde evliligin çok b oktan birşey oldugunu ögrendimM
24 Yorumla
Soran+1 yılDaha 18sin biişi diyemiyorum
- +1 yıl
18 im ama bu sitede görüyorum herşeyi :D
Soran+1 yılBu siteye iyi şeyleri yazmaz kimse zaten o yüzden hep kötüleri görürsün. Herşeye rağmen aşk güzel şey
- +1 yıl
siz daha iyi bilirsiniz peki :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Yatak ayırma ayrılığın başıdır.
Anlaşamıyoruz diyorsan konuş ve bitir.
Bu iki taraf içinde en hayırlısı.
.00 Yorumla
+1 yılYatak ayırmayı erkek yapar
Kadın yaparsa ipler kopar ,
Biraz daha sakin ol , otur konuş ,
Yuva yıkmak kolay , devam etmek maharet07 Yorumla- +1 yıl
@bsra3009 beyinsiz işte boşver
- +1 yıl
@İlhamBekleyenKiz terbiyesiz
Bu Kuran'da yazar ,
Allah bizi yaradan
O en iyi bilir ,
Ahlak yoksunu - +1 yıl
Bak sen ahlak yoksunu dedin diye ahlaksız oldum eyvah
- +1 yıl
@İlhamBekleyenKiz Zaten yoktu
Olmayan seyi dert etme - +1 yıl
Din bir tek size inmedi hadsiz
- +1 yıl
@İlhamBekleyenKiz sana da indi ise aç oku ineni
Bu bit hadsizlik ise bunu siz baslattiniz
Bence de mantıklı davran ve kırmızı çizgilerin aşılmasına izin verme. Eğer aranızda büyük bir sevgi varsa her şey konuşarak çözülür zaten.
00 YorumlaÖfke kontrolü yapması şart, gerekirse destek alsın gerekirse beraber gidin. cozulmesi şart yoksa bu şekilde ilerlemiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılGelde ikna et.
Soran+1 yılHaklısın ne diyim ama bulunduğumuz konumda o dediğin imkansız şu an için
Soran+1 yılBulundugumuz konum derkrn. Yaşadıgımız yeri kastettim.
Bir ömür böyle gitmez. Saygı kalmamış. Nasıl tükettiniz bu saygıyı 1 yılda
04 Yorumla
Soran+1 yılSaygısızlıkları affetmek bşka saygısızlıkları doğuruyor
Soran+1 yılBelki başkası için daha önceleri bende bu yorumu yapardım. Ama ağızdan kelimelerin çıktıgı kadar kolay olmuyor olamıyor
+1 yılBir evlilik hemen düzene oturmuyor ki ne kadar sevgili olursanız olun.
Annemle babamın ya da ablamın evliliği de hemen düzene oturmadı 5 /10 yıl sonra evlilik oturuyor o zaman tam bir aile oluyorsunuz00 Yorumla
+1 yılBir kere vurmaya yeltendiyse devamı gelir derler. Ki geliyor emin ol. Konuşabiliyorsanız hala belki bir umut var demektir karekterini bilemem kendinden taviz verme. Ezilirsin.
20 Yorumla
+1 yılAynı durumdayım bekle gör politikası izliyorum aynını sana da tavsiye ederim
21 Yorumla- +1 yıl
Hatalı olan gelip özür dilememiş pekte beklenir görülecek birşey kalmamış ya yinede hayırlısı diyelim onaşr için.
+1 yılYumuşama sakın. Sana vuramaz! Illa ozur dileyecek, bekle
10 Yorumla
+1 yılBenim eşim yatağı ayırsa bir daha o yatağa giremez yatak kutsaldır cinsellik için demiyorum bunu
10 Yorumla
+1 yılEşin ile yaşadığın sorunu buraya soracak kadar akılsız ise evlenmemeliydin. İyi günler.
10 YorumlaBence eşinle oturup Konuşmalısın. Ona incindigini üzüldüğünü anlatmalısın.
00 YorumlaFevri ve deli bir kocan var
Bu öfke patlamalari hep devam edicek
Değiştim diyip degişmicek00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Boşan daha saygılı daha kibar Asla şiddete başvurmayan erkekler var Daha kaliteli birini bul
05 Yorumla- +1 yıl
Yok onların nesli tükendi. Kalanların hepsi öküz 😂🤣
- +1 yıl
Benim eski model olduğumu nereden çıkardın 😊 yaşa bakarak mı?
- +1 yıl
Yani bu yorumdan bunu çıkardığın için seni tebrik ediyorum 👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılhayır gelmez bu şekilde yaşanmaz, yanlış yapmışsın bilerek evlenip
00 Yorumla - Devamını Gör (139)
Devamını Gör(184)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026