+1 yılCanım benim Kıyamam Nasıl kocalar var. Erkekler dırdıra gelemiyor. Bir tanede çocuğun varmış Allah bağışlasın Dırdır yapma Onun karşısında güçlü dur. Sessizliğinle restini çek ona. Öyle güçlü ol ki onun bir kuruşuna bile tamah etme. Anladığım kadarıyla kendi emeğinle çocuğunda olmasına rağmen para kazanabilmişsin. Demek ki güçlüsün. Kendini geliştir. Ayakların üzerinde dur. Dediğim gibi paranı kazanıp onun bir kuruşuna bile tamah etme Bazı erkekler parasıyla ediyor kadını Öyle olmayan erkeklerde var tabiki. Allah iyilerle karşılaştırsın. Evet çocukla dışarı çıkmak zor ama para kazanabildiysen çocukla dışarı çıkabilirsin Bebek arabasına koy çocuğunu. Güvendiğin birisine emanet et. Yerde de yatma bu arada. Sanırım yerde yatma sebebin vicdan azabı çekip yanına gelmesini sağlamak. Öyle kişilerde vicdan olmaz. Sağlığını düşün. Kendini ihmal etme. Her şeyden önce annesin sen
11 Yorumla
Soran+1 yılcanım valla çok iyi anlamışsın beni bebek arabası geçen ay bozuldu daha tamire götürmedi annesi de şehir dışında daha gelmedi bnmde bir tanıdığım yakınım yok ama baba çok cesaret verdim yarın çocuğumu da alıp gideceğim gerçi kitapçı bize 25 dakika uzakta ama bn çocuğumu taşırım ve oraya giderim yorumun için sağol :)
En İyi Cevaplar
Allah kocana akıl fikir merhamet versin
34 Yorumla
Soran+1 yılSevmiştim ama yanlış kişiyi sevmişim.
Soran+1 yılGörünüşe kanmasınlar iyice tanısınlar.
+1 yılİnsan eşine bunumu yapar ya ne yapabilirsin ki ya bu adamı çekeceksin ya da bırakıp gideceksin onu biraz kendinden uzaklaştırır annenin yanına falan gidersen belki yokluğunuzda biraz ders alır yani sizi kaybetmenin korkusunu biraz yaşatmalsın ona belki😒benimki sadece bir fikir size uyar ya da uymaz
13 Yorumla
Soran+1 yılAnnem babam yok.
- +1 yıl
Pardon onların yokluğunu hatırlattığımn için özür dilerim fiziki zarar verecek olursa polise gitmek ve tehdit edin polise giderim deyin madem kimseniz yok En azından size fiziki olarak zarar vermesin. Manevi zararına gelince işin oldukça zor bu kısmını çözmek gerçekten zor git sen nereye gidersin para durumu zaten bozuk iş imkanı da çocuk var diyorsun Allah yardımcın olsun ne diyelim keşke elimizden bir şey gelseydi inan gelseydi elimden bir şey karşılık beklemeden bir iyilik yapmak isterdim öteki tarafa yatırım olsun diye Allah yardımcın olsun 😔
- +1 yıl
Sabah sizinle ilgilendiyse demek ki biraz umursuyor sizi barışırsınız bence
+1 yılİşte sıkıntı eşlerinize muhtaç gibi hareket etmeniz kendi ayaklarının üzerinde durmalısın güçlü bir kadın olmalısın 👍
12 Yorumla
Soran+1 yılNe maddi imkanım var ne de ardımda beni koruyacak bir annem babam var.
- +1 yıl
Herşey maddiyat değil yapabileceğine inanmak bile başarmanı sağlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
Benim anlamadığım kitap için ne iş yaptın? Çalıştım demişsin ya. Evden mi çalıştın? Boncuk vs. Bir de internete girebiliyorsun anladığımız üzere buradasın. E internetten kapıda ödeme seçenekli kitap siteleri var, oradan sipariş verebilirsin. Bir erkeğin bir kitap için eşini döveceğini ve o eşin de tutup soğuk kanlılıkla bunu anlatarak "ne yapmalıyım? Diye sormasını pek inandırıcı bulmadım ben. Git boşa diyenler olmuş, bunu duymak vicdanini rahatlatmak eşine de burda bidünya laf sayalım istiyorsan bunu ben yapmayacağım. Çünkü tek taraflı dinlediğim şeyi yüzde doksanı yalan ve çarpıtılmış çıkıyor.
42 Yorumla
Soran+1 yılEvden çalıştım evet.
Evlilik evvçcilik oyunu değildir. Kızdım oynamıyorum, küstüm oynamıyorum olmaz. Evliliğin kuralları vardır. Dini, milli ve hukuki değerleri ilkeleri vardır. Bu ilkelere uyacaksanız, sabırlı ve hoşgörülü olacaksanız devam edin. Yok eğer şımarık bencil kaba ve dangalakça tepişmeye devam edecekseniz çocuk falan yapmadan bir an evvel boşanın. Bilmiyorsanız oynamayın. İllede oynayacaksanız sabırla öğrenin ve öğretin. Nokta
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. selam.. öncelikle ne söyleyecegimi inan bilmiyorum :( bildigim tek şey gercekten bir eş sevdigi insana nasıl böyle davranışlarda bulundugu.. ve hala ney yapmak istedigini bilmeyen sen .. neyi düşünüyorsun daha gercekten böyle biriyle hayat daha ne kadar sürer sence.. ve bir eş eşinden nasıl madi olarak hesap tutar.. bunlar yanlış düşünceller.. en iyisini genede sen bilirsin sonuç ta bu kişiden birde cocugun var ama bu sorun olmamalı bence akılı karar ver hayatının geri kalanını dah güzel ve yarından umutlu yaşamak istiyorsan. kendi hayatını bu kişiye baglı kalmadan yaşamalısın bence..
28 Yorumla
Soran+1 yılCevap basit seneye sınavı kazanırsam buna tekmeyi vuracağım..
- +1 yıl
anlıyorum.. ama bu söyledigin zaman sarfında bu insanla aynı havayı bile solumak insana zor gelir.. tek söylemek istedigim şey tabiki genede herşeyin dogrusunu sen bilirsin.. bu arada cok sevdigin bu kitap nedir bilmiyorum ama gercekten hala alamadıysan benim sana küçük bir hediyem olsun arkadaşım.. ve kendinide üzme derim deymeyecek insanlar için bu cok sevdigin olsabile.. yaşadıgımız hayat saten cekilmez bir halde birde gereksiz insanlar için iyice dibe vurmaya gerek yok..
Soran+1 yılKpss2020ye gireceğim inşallah liseyi zor bitirmiştim bari atanayım bir yere gireyim diye düşündüm.
- +1 yıl
dogru bir düşünce mutlaka calış.. bu hayat senin.. bazı yorumlarını okudum çok üzgünüm ama anne ve baba yokmuş sanırım.. bak kimseye baglı kalarak yaşamak zorunda deyilsin senin benim gibi tonlarca insan var bu hayata sakın kendi hayatını mahfetme bir başkası için kendi ayakların üztünde durmayı ögren olur mu.. bu arada özelden mesaj yazmak istersen konuşmak isterimn
Soran+1 yılBende istanbuldanım imam hatip lisesi mezunuyum.
+1 yılÜzücü bir durum. Evli değilim ama her evliliğin geçirdiği zorlu bir süreç olduğunu ve bu süreci sağlıklı atlatan çiftlerin evliliği oluşturan yapı taşlarının daha sağlam olduğunu düşünüyorum. Belkide öyle bir süreçten geçiyorsunuzdur. Evlilikte kadının yeri ve rolünün çok önemli olduğunu düşünüyorum asil ol aciz ve yıkık gözükme kocana ve kendi ayakların üzerinde durmaya çalışırken evlilikte üstüne düşen sorumluluklarından geri kalma kalsanda bunu kocana hissettirme. Daima güçlü kal kendinide asla üzme ve son birşey daha aranızda ne geçerse geçsin eşlerin yatağa küs girmemesi gerektiğini önce sen anla sonrada kocana idrak edebilceği bir şekilde anlat. Evliliğin temeli o yatak odası çünkü.
00 YorumlaBu soruda bir anormallik var. Öncelikle yazdıklarını iyi okumalısın. Beyin fırtınası yaptırma bize. Eğer dediklerin doğru ise ve kocan bunu yapıyorsa, karakter yoksunudur. Zararın neresinden dönersen kardır. Ama bize anlatmadığın birşeyler var da bu yüzden yaptıysa bile yanlış bir davranış. Kızmanın veya küsmenin de birçok yolu var hele ki çocuk var ortada seni dövüp kovması ve yerde yatman bu adamlığa sığmaz.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gitsin esler arasinda para saklama mi olur ya adam degilmis valla ben calismazken esim her istedigimi yapar bensiz asla para harcamaz hep bütçemiz ortakti simdi calisiyorum yine onun çalıştığını ben yiyorum böyle şey mi olur. Boşan hic bir kaybin olmaz ne adamlar var size adam denk gelmemiş ne yazik ki.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşin, kuran'da yazanı yapmış.
Neyse konu bu değil.
Eşinle kavganın konusunu pek anlamadım. Ama böyle bir odunu evliliğe layık görmendeki ana temel sevgi aşk falansa, biz üçüncü kişiler için çok da üzücü bir durum değil. Yaşadığın hayattan kurtulabilmek için evlenmişsen, boşanabilir ve bir iş bulup çalışabilirsin.16 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılBaş kaldırmadan? Ben ondan para mı istedim neden baş kaldırmışım? Alır mısın dedim parasını bn ödeyeceğim o da oyaladı sonunda uyumaya gitti o beni dinlemedi.
- +1 yıl
Senin gelir sağlayıp, kendi kararını vermen ve kitap aldırman, evin erkeği varken böyle bir şeye karar vermen de bir baş kaldırıdır. Sen sadece evin eksiklerini ondan isteyebilirsin. Parasını hazırlayıp, onu ikinci plana atamazsın.
Soran+1 yılOkumama izin verdi zaten ayrıca bn ondan para mı istedim? Ne baş kaldırısından söz ediyorsunuz? Eşimi ikinci plana atmam söz konusu dahi değil. Bana böyle davranmasına rağmen 4 saat boyunca evimi temizledim evde uslu uslu oturup çocuğuma baktım sütlaç yapıp yemekten sonra ikram ettim afiyet olsun ona konumuz şu: burada ne baş kaldırısı var?
- +1 yıl
Tamam o zaman. Bu şekilde hizmetini et. Köşene çekilip, otur ve yeni emirleri bekle. Öyle kafana göre kitap için para biriktirdim falan, bunlara sen karar veremezsin. Gerekli görürse kocan karar verir. Kendi kendine kitap almaya kalkman, onun otoritesine karşı saygısızlıktır.
Bu arada başkaldırıyı günümüzdeki anlamı ile anladığımızı varsayalım ; o zaman dayak yemeyi kabul ediyorsun yani?
+1 yılBen ne okudum ya yerinde olsam bir bardak su vermem ona !
62 Yorumla- +1 yıl
Ruh ikizi bunu beğenmedi
+1 yılbu yüzden kızlar okuyup mesleğini eline alıp çalışmalı ve kocalarına muhtaç olmamalı gerektigi zamanda basarsın tekmeyi hayatına devam edersin
100 Yorumlasakin ol güçlü kalmaya çalış çocuğun için derin nefesler al önce derin cam varsa odada aç balkon varsa çık biraz üşü ve balkondan ya da camdan derin nefes al su varsa yakınında iç kafan dolu uyuyamazsın biliyorum ama çocuğunla ilgilenmeye çalış odak noktanı başka şeye ver ve yor kendini belli süre sonra uyuyacaksın ve sabah kalktığında daha sağlıklı düşüneceksin
20 Yorumla
+1 yıl3. okumada anladım soruyu... Ortada çocuk olmasa boşa derdim ama çocuk çok küçük. Kocana gelince; seni değil odadan kovmak, yataktan dahi kovamaz. Başkasıyla yatma sebebi bir kadın için bu kadar. Bunu bilmiyorsa; bebekçe davranmaya devam etsin. Kölesi mi sanmış seni? Sakın çağırırsa beraber olma biraz gururlu ol. Görevlerini yapmalı bir eş olarak yoksa erkek çok.
06 Yorumla- +1 yıl
Sağ olsun? Bari soru açıp bizi de meşgul etmeseydin. Sen karakter olarak iyice bağımlı ve maddiyata düşkün birisin belli ki. Zayıfsın da ne yazık ki. Sana şiddet uygulamış, yerlerde süründürmüş bir onursuzu sırf sana senin paranla kitabı aldı diye ayaklarına kapanacaksın neredeyse... Af buyrun; evindeki köpeğe kötü davranan biri geldi gözümün önüne sonra da can sıkıntısı geçince önüne kemik koyan... Sonra o köpekçik de bundan mutlu olur ve patisini kaldırıp sahibine gülümser ya... İki gün sonra bu soruyu güncellerken; lütfen kendi hatanızı da sorgulayın olur mu?
Soran+1 yılKadın kısmı alttan almalı biraz tamam çok sinirlendim hatta sinirden çok ağladım buraya sordum ama bndede hatalar var çok acele davrandım. Sizin görüşünüzede katılmıyorum eminim siz bekarsınız ayrıca sanırım evli olsaydınız bile bir dayanağınız var birşeylere güveniyorsunuz ki bu yazdıklarınızdan bunu çıkardım benim hiçbir güvencem yok hem affetmeyip ne yapacaktım çocuğumu alıp nereye gidecektim sokaklarda aç kalırdık evladım için katlanmalıyım bnde çok memnun değilim bu hayattan ama mecburum. Öyle bir öfkeyle kapıyı çarpıp çıkmak kolay. Çocuğum için katlanıyorum.
- +1 yıl
KPSS'ye gireceksiniz bir de? Bence memur olmayı genç ve 'koca iznine bağlı olmadan çalışabilecek' kişilere bırakın. Allah muhafaza; memur maaşınız kocanızın maaşını geçerse; 3. sayfaya cenaze haberiniz çıkar. Ya buradakilerle kafa buluyorsunuz ya da cidden siz tavır koymaktan acizsiniz. Ne demek çocuk için katlanmak? O çocuk mahallenin bakkalından mı? Kocanız; öz çocuğunun bakımından (bakın, maddiyattan bahsetmiyorum) eriniyorsa; o koca yerin dibine girsin. İnsanın dayanağı önce Allah, sonra da bedenidir. Çalışın, kitap parası çıkacak kadar az maaşlı iş mi olurmuş? Dilencilikten bile millet binlerce TL kazanıyor. Temizlik bile yaptım sırf hayat tecrübesi için, sizin çocuğunuz var ve aç kalmaktan bahsediyorsunuz...
Soran+1 yılÜçüncü sayfalarda mı yok kocam o kadar da gaddar değil her şeyi ne kadar da basite alıyorsunuz bir çocuğunuz olduğunda bu konuyu tekrar konuşalım olur mu? Eğer kocanız benim eşim gibi olursa ve siz de söylediğiniz gibi onu terkedip kendi ayaklarınız üzerinde durabilirseniz çocuğunuzla o zaman sizi ayakta alkışlarım ama şimdilik bu konuyu sonradan tekrar düşünün derim.
Soran+1 yılAyrıca sizin yaşınız 30 u geçmiş benim yaşım henüz 24
- +1 yıl
Yaşınızla değil, kişiliğinizle ilgisi var. Ayrıca kocanızın gaddar olduğunu kendiniz açıkça anlatmışsınız; bu kadar düşürdüğünüz kocanız bir kitap aldı diye, şimdi neredeyse ermiş oldu. :) Ya tükürmeyin ya da tükürdüğünüz yemeği yemeyin. Haklısınız, evli değilim ama evlilik için haldır atmak yerine eğitimime öncelik verdim. Keşke geç evlenseydiniz de, kocanızı daha merhametli ve alicenap biri seçseydiniz. Ben bu örgüde size inanmakta zorlandım açıkcası... Dediğim gibi maddi ihtiyacım olmadığı halde temizlikçilik bile yaptım sırf günün birinde muhtaç olursam zorlanmamak adına.(Yüksek lisans mezunuyum ve 2. yi okuyorum) Size tek tavsiyem; kendinizi kimse için düşkün konumuna sokmayın, size birşey olursa kocanız 2. kadını, çocuğunuz da kendine eş bulmayı bilir. Aşk uğruna evlenmeyi tahayyül dahi etmem, kalite önemli.
+1 yıl"Kitap almak için para biriktirdim" yazsaydın beynimizi daha az bulandırırdın ama inşallah bu soru troldür çünkü eşinin bu kadar istediği bir şeyi sırf kendi egomanyası için engelleyip üstüne böyle hayvanca davranan birinin var olduğuna inanmak istemiyorum.
10 YorumlaEvli biri için çok zor olduğunu biliyorum ama, çok tehlikeli olduğunu sende farkındasındır. Paranı birktirmiş kitap çıkartmışsın, sen başının çaresine bakabilecek güçlü bir kadınsın. Çocuğunu düşünüyorsan onunla birlikte git bence en hayırlısı bu olur. Çocukta şiddet izlemek istemez. Tek bir hayatın var. Kendini tehlikeye atma. Sen iyi olursan çocuğunda iyi olur. Kimsenin seni korkutmasına, demorolize etmesine izin verme. Kendini kendi çocuğunu korurmuş gibi koru. İlerisini düşünme bence, bir ömür böyle, ne kadar iyi hissedersin ki? Umarım senin için herşey iyi olur. Güçlü ol. İyi dileklerimiz seninle♡
00 Yorumla
+1 yılKıtap yazacak bılgı donanıma sahıpsenız parası sızden degerlı olana dovmeye kalkana hatta odadan kovan adama napacagınızı bılmrnız gerekıyor oyle bsırıyle omur gecmez ve esım dıye guvenıp sarılamazsınız kımse sızden daha degerlı drgıl yapacagınız sey oturup konusmak ve onun gozunde ne anlam tasıdıgınızı anlmak gerekırse de kımse kımseyı uzmeye hakkı yok konusur ayrılırsınız
02 Yorumla- +1 yıl
Evet şimdi daha ıyı anladım ama kıtap yazmada bıle kdın olması yeterlı sızce de oyle bır adamla evlı olmak zor degılmı
+1 yılKadın derdini anlatmış millet kitabı merak ediyor hey Allahım... Bence aile büyüklerinle konuşmalısın ve bu böyle devam etmez. Zaten sürekli ekonomik şiddet uyguluyor ve sonuç buraya gelmiş. Ayrılsan senin için iyi olur ve ayrılamıyorsan ikinci çocuğu yapmamaalısın
02 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSakın kafa ile gündüz durumun seni ne kadar incittigini konus, kitabın senin için olan degerini anlat, ağladım dedim ya burdan ben üzüldüm 🙁 cocugunuz da var hay Allah im belki bir sureligine ailenin yanına git aklı başına gelsin diyicem ama evi bırakmak da doğru olmaz gibi ne diyeceğimi sasirdim
03 Yorumla- +1 yıl
Barismissiniz sevindim 🙂
Soran+1 yılSağol canım barışmayıp ne yapacaktım ki hem :)
- +1 yıl
Yani cocugunun babası sonuçta 🙂
Karakter yoksunu Erkekler iyi Kadınlarla Evleniyorlar nasıl bir haktır anlamış değilim.
Akrabaların yok mu sığınacak kimsen felan68 Yorumla
Soran+1 yılAkrabalar uzak olsun benden, bana küçüklüğümde sahip çıkmadılar şimdi mi sahiplenecekler?
Soran+1 yılAnnem babam yok kuzenimde kalıyordum o beni hergün dövüyordu evinden kaç kere kovmuştu bnde ondan kurtulmak için evlendim sonuç bu kimsesiz olunca sonuç böyle oluyor.
Soran+1 yılMaddi imkanım yok.
Soran+1 yılSeneye sınava gireceğim kpssye inşallah atanırsam işim olacak.
+1 yılBoşan gitsin yazanlara saygı duyuyorum, aynı şeyi düşünüyorum lakin bu şartlarda bu laf biraz yaraya tuz basmak gibi oluyor sanki. Belli ki ayakta durabilecek bir maddi gücü yok bide çoluk çocuk... Zor ya Allah yardımcın olsun
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu soru gerçekse kusura bakma ama aşırı safsın beynini kullanamıyorsun gelip buraya yazmaklamı çözüm bulucaksın sana bunu yapanın 2. Seferinde yapmama ihtimalini biliyormusun? Ayrıca trolse buna inananlar ve üzülenler var salak salak şeyler yapmayın.
20 YorumlaKendi ayaklarının üstünde dur okuyamadıysan açıktan oku sinavlara gir muhtaç olma ona erkekler çalışmayan eli para tutmayan kadını küçümserler genelde
50 YorumlaBu ne ya. Böyle koca mı olurmuş. Eminim devamı gelir ve şiddete de başvurur yakında. Balık baştan kokar ayrılmayı düşünmelisin. Şiddet hiçbir zaman affedilmez
40 YorumlaBiz bir sinek oldururken bile hesabını nasıl vereceğiz dusunurken millet karısını dövüyor yataktan atıyor ALLAH ihsan etsin eşini ve sanada sabır versin
30 Yorumla
+1 yılSenin adına gerçekten çok üzüldüm. Lütfen biraz daha sabırlı olmanı öneriyorum. Buradan olumsuz bir yorum yapmak istemiyorum. Eğer evliliğiniz yürümez ise, yapacak bir şey yok. Ama bir çocuğunuz var. Boşanmanız durumunda olan çocuğunuza olacak.
10 Yorumla
+1 yılOnunla evlenmekle hayatının hatasını yapmışsın. Ezik hayvan işte. Böyleleri nasıl evlenip aile sahibi oluyor anlamıyorum
50 Yorumla
+1 yılÖnce bir sakinleş ve hataya başka bir hata ile karşılık verilmez unutma sen sessiz ve sakin dur ki o anlasın hatasını yani anlaması için düşünmeye fırsatı olsun
14 Yorumla- +1 yıl
Kitap olayını tam anlamadım zaten
Soran+1 yılDers kitabını sipariş etmesini istedim internetten nasıl alınır bilmiyorum.
- +1 yıl
Anlatırım ben dur az
- +1 yıl
Ordamısın
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana para vermiyosa yataktan kovmaya ne hakkı var.. kocan tam öküzmüş diycem öküze hakaret olucak.. annene babana anlat onlar uyarsın..
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Böyle birisini neden kendine eş diye aldın ki?
Siz kadınları anlamıyorum gerçekten kendinize böyle zulmedicek insanları niye seçiyorsunuz41 Yorumla- +1 yıl
Çönkü kendi kendilerine Gaşşınıyorlar!.. Gaşşınıyorlar!.. Gaşşınıyorlar!.. 😂
+1 yılBuldunmu beyaz atlı prensini. At at değilmiş prens prens değilmiş hepsi bir katırdan ibaretmiş o da tepmiş zaten. Önce işini gücünü edinseydin b*k var böyle cahillerle evlenmekte🙄
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şe. efsiz ya. şakla ayrılarak en iyisini yaparsın insan karısından para saklar mı ya birde kitap için karısını dövet mi sadece bir kitap yazıklar olsum
20 Yorumla
+1 yılAğlama.. Sana tavsiyem başka bir çocuk daha yapma. Ben evliliginin sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Esin bencil ve merhametsiz çünkü. İyi planla olc tart
20 Yorumla
+1 yılYaaa arkadasim internetten kitap siparis etmesini bilmiyorsun , ama bu sitelere girmeyi, profil vs acmayi biliyorsun. Nasil istir bu 🤦🏻♀️
24 Yorumla- +1 yıl
Her kitap internet üzerinden satılmıyor.
Soran+1 yılAynı şey mi?
- +1 yıl
Kadın parayı zor buldum diyor kredi kartını nereden bulup internetten alışveriş yapacak?
- +1 yıl
Ozur dilerim ben internetten siparis vermesini istediniz sandim
Sabır çek ablacım. Tatlı dille konuş sürekli bir şekilde alttan gir üstten çık ama yuvana sahip çık. Merak etme hiçbir emek boşa gitmez. Allahtan yardım dile gönlünü ferah tut
20 Yorumla
+1 yılevet kocan tam bir düşüncesiz ahmağın teki sanırım allah kolaylık versin ben olsam böyle bir adamla baştan olmazdım.
21 Yorumla
Soran+1 yılBaştan tanıyamıyorsun.
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İncitmeden sevmek varken böylelerine sinir oluyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bu kadar düşüncesiz, bencil insanlar ile çok zor,
Birde çocuğunuz var,
Bence detaylı olarak konuşun bu konuyu, ve bunun benzeri bir şeyi tekrar etmemesini isteyin,
Kovmak demek ne demektir ya !!
.00 Yorumla Allah yardımcın olsun. konuyu Tam bilmiyoruz bosan desek bir dert boşanma desek bir dert. İkinci çocuğu sakın yapma. yapabileceğin şeyleri sen daha iyi bilirsin. iyice düşün ve ona göre çözüm bulmaya çalış.
01 Yorumla
+1 yılAllahimm bunalima giriyorum burdaki sorulari okurken ya rezillik ayrilican artik napıcan bacım
50 YorumlaKadınların akıllarını başlarına alması gerekiyo bence hiçbir kadın ekonomik özgürlüğe sahip olmadan evlenmemeli ki bu gibi durumlarda boyun eğmek zorunda kalmasın kendi ayakları üzerinde durabilsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Nasıl bir kitapmış o öyle aylarca çalışıp para biriktirdin almak istedin kalvgaya sebep olan kitapmı sadece
14 Yorumla
Soran+1 yılSorma yaa
Soran+1 yılKpss işte
En ufacik olayda bunu yapan o maldan boşan bir an önce yoksa huzursuzlukla bu yuva yürümez ve çocukta etkilenir. Ayrica hangi kitabi istiyordun anlamadim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef ki bekarken aşk insanın gözünü kör ediyor. Yakın çevreler her ne kadar uyarsada dinlemiyoruz. Bunlar hep evlilik dışı cinsel ilişkinin dinen yasak olmasından. Böyle birşey serbest olsaydı belkide kimse birbirini iyice tanımadan evlenmezdi
24 Yorumla- +1 yıl
Yasak olması demişsinde, kendin bile inanmıyorsundur buna.
Dışarı dönenlerden ya haberin yok safsın ki bu yorumu yazanın olduğunu sanmam ikincisi kötü niyetlisindir.
Cevap sahibi+1 yıl@Apoliteist saf değilim. Döneblerden de haberim var fakat bazı insanlarınevlendiklerinde ve bekarken yaşadığı cinsellik aynı seviyede değil. Evlenmeden bekaretletini kaybetmek istemedikleri için evlilikten beklentisi sabah akşam sks oluyor. Günümüzde ailesinden ayrı yaşamayan hangi genç kız bu konuda özgür ki.
- +1 yıl
Peki hiç düşündün mü niye sek oluyor bekletilerin geneli? Burada sakın cinsiyet gözetme yanlışına düşme çünkü iki taraftada bu sorun var.
Cevap sahibi+1 yıl@Apoliteist dün bir arkadaşım şunu dedi. "Ben deniz kenarında yaşamak istiyordum. Eşimle bunun için evlendim." Bu sözden yola çıkarak ekonomik özgürlüğü olmayan insanlar bazen evliliği ya da insanları hayallerine giden yerde basamak olarak kullanabiliyorlar. Sonrada sorun sıkıntı... Bir de böyle bir durum da var. Benim görüşüm tabiki.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılElinde telefon var kitap alamıyon yav hehe sana inanan senin gibi olsun.
29 Yorumla
Soran+1 yılSiteden nasıl alınır bilmiyorum.
- +1 yıl
Kitabın adı ne kitap ne kadar Aylarca bir kitap için çalışıp ve alamamak?
- +1 yıl
N11. com istediğin kitabı sipariş edebilirsin kargoyla 2-4 gün sürüyor gelmesi.
Soran+1 yılKredi kartı istiyor kapıda ödeme yok.
- +1 yıl
evden çıkamıyor musun?
- +1 yıl
en kötü kırtasiyeye bile gitsin kitap siparişi yaparsın
Soran+1 yılBn yine etrafıma bakarım ama kırtasiyede olacağını sanmam.
- +1 yıl
Kitapsan gibi kırtasiyelerde istediğin kitapları alabilirsin. olmasa sipariş edersin.
Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. ve hala bunu sineye çekiyorsun yani yazık gerçekten nasıl insanlar var.
24 Yorumla
Soran+1 yılGidecek bir yerin olmayınca mecbur.. .
Soran+1 yılAnnem babam öldü.
+1 yıldüzelirsin geçmiş olsun oluyor bazen öyle sacma sapan seyler bıraz esın anlayıslı olması lazım.. sıkma canını ben gönderım kıtabı sana olmaz mı hedıyem olsun... sız mutlu olun..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Karşına çek düzgünce konuş eşinin senin de senden para istemicem de elin yabancısından mı isteyim de he hala aynı boşan derim bir ömür böyle nasıl yaşicaksın kadına kalkan eller kırılır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDövmek ne demek yaa. Ne ayıp şeyler bunlar.. Hiç saygısı yok mu bu adamın.. Karakola şikayet etsen kafasını kırarlar vallahi onun.. Bu nasıl bir erkeklik ya !
02 Yorumla- +1 yıl
Seni anlıyorum boşanmak zor geliyor. Ama en iyisi bu güzelim. Sen kendine saygı duyacaksın önce. Sonra ondan saygı bekle. Çocuğunu alıp kendine yeni bir hayat kur. Ve sana bu şekilde davranan ne kadar iyi bir baba olabilir. Çocuğuna nasıl davranacak bir düşün. Sen her kim olursan ol senden bir tane var. Çocuğun baba dayağı ve sevgisizliğiyle büyümesin. Anne sevgisi ile büyüsün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılya ne oluyor ya herkes eşini dövüyor öldürüyor işkence ediyor hayırdır yani neler oluyor ya
44 Yorumla- +1 yıl
ya ben adam akılı biri gelip onu mutlu ediyim oda beni etsin diyorum adamlar eşini dövüyor heh ise bak ya sad3ce bu değil haberlerde görüyoruz zaten işkence edenleri öldürenleri filan
- +1 yıl
hmm edemez
Bence ekonomik özgürlüğünü kazanıp o kocayı boşamalısın.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle vefasız hayırsız pislik bir adam ile evlenirken kendi kafanı kullandın şimdi de o güzel kafanı yor ben ne yaptım ne yapabilirim diye?
51 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şiddete asla boyun eğme.. Merhameti olan düzgün bir insan olsa bunu yapmazdı.. Gerekirse boşan
30 YorumlaÇok kırıcı bir durum
Nereden buluyorsunuz bu tipleri hiç anlamıyorum ki30 Yorumla
+1 yılyok boyu uzun olsun yok yakışıklı olsun şu bu derken karaktersiz enayilerle eş oluyorsunuz sonra böyle oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne yapman gerektiği konusunda 2 seçenek var bu kritik kararı verecek olan sizsiniz
Çok üzücü bir durum Allah sabır versin 😔10 Yorumla
+1 yılcanım benim boşanıyorsun böyle bir varlıkla aynı evde bulunman bile hata o gözyaşlarına değecek biri değil sana böyle davranıyorsa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne kitabı bu eşinle dikleşmeye değecek bir şey miydi?
14 Yorumla
Soran+1 yılSeneye gireceğim sına için kpss kitabı ayrıca 1 kuryş dahi ödemeyecek bn ona parasını verecektim.
Soran+1 yılBilmiyorum.
+1 yılEvde koltuk yok mu hic niye evde yatiyon ve eşinin cimri oldunu bildiğin halde niye evlendin ozaman bir kitap icin yaptiği şeye bak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekara kari bosamak kolaydir diye bir laf var yorumlara bakinca o aklima evlilikte olur oyle seyler burda yorum yapanlara sorun bakim annesi babasi hic kavga etmemismi her kavga bosanma nedeni olacak olsaydi simdi şu yorum yapanlarin hic biri dunyada olmicak direk cani katil piskoloji bozuk degilse burdaki yorumlari hic ciddiye alma yuvani yikma
04 Yorumla- +1 yıl
Ben evli biri olarak boşan yazdim. Bir kere insan gibi davranmiyor siddete meyilli yataktan kovmak parayi sakinmak ne demek ben esimden asla böyle bir sey görmedim evlendigi kisi adam degil insan değil.
Cevap sahibi+1 yıl@ЂanShe ya el kaldirsada bisey olmaz abartmayin kocasi sonucta en ufak el kaldirmada herkes bosanacak olsaydi...
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Çevremdekiler kavga ederler de hiç biri şiddete maruz kalmadı yani birde sorunu sen düşün şiddet bugün yapıyorsa ilerde de yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. O adam her ne kadar öküzse sende de suç var. Sen böyle bir kocan olduğunu bilmiyor muydun eminim biliyorsundur bile bile anne olmuşsun. Çocuk olmasa istediğini yapabilirdin ama çocuğun olunca işler zorlaşır. Çek şimdi cezanı
39 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl gaddar bir kadınmışsın.
- +1 yıl
@Apoliteist Çocuk doğurmasaydı yorumum farklı olurdu şimdi isterse her gün dövülsün banane
Soran+1 yılİnsanları tanımadan etmeden yargılamaya devam edin siz..
- +1 yıl
Çocuğu ne çabuk büyüttün de suça karıştırdın, çocuğa konuyu nasıl bağlandın orası ayrı bir konu tabii.
- +1 yıl
@Apoliteist Asıl önemli olan kadın değil çocuk. Bir kadın çocuk olmadan kendi ayaklarının üzerine durabilir ama o çocuk bu olaylara maruz kaldıysa suça yönelik olacaktır. İleride suç makinesi olacak çocuklar dünyaya getiriyorlar. Herkes anne olmak çocuk doğurmak zorunda değil. Onun p×çini de kimse çekmek zorunda değil. Türkiye zaten gittikçe psikopatlaşıyor bari yeni nesil düzgün gelsin.
Soran+1 yılSizehiç yorum yazmıyorum artık kafanızda nasıl bir senaryo kurduysanız..
Soran+1 yılAyrıca p*ç babası olmayana denir babası olan birine söylendiğini ilk kez duyuyorum.
- Devamını Gör (176)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat