İnsanların yorumlarından, bittiyse de verebilecekleri olası tepkilerden uzak yaşayan kişiler ve sadece iki kişi'nin yaşadığı aşk, daha doğal ve saf bir ilişki'dir benim gözümde. Sosyal platformlarda dakika başı paylaşımlar yaparak sevgi gösterisinde bulunanlar, bana pek samimi gelmiyor nedense. 😅
İlişkinizi gözlerden uzak mı yaşarsınız, yoksa çevreniz yaşadığınız ilişkiye şahit mi olmalı?
Bir ilişkim varsa bu kesinlikle ciddi bir ilişkidir o yüzden herkes bilir, beni gizlemeye çalışan biri ile birlikte olmam mümkün değil, beni sevmiyor vakit geçiriyordur diye düşünürüm, tabi kadın için biraz daha fazla süre gerekli olabilir, ama ilişki ciddiyse ve halen gizliyorsa o ilişkiyi de tekrar bir gözden geçirmek gerek
3.4. kişiler ile ailem dışında paylaşmam anlatmam kimseye iliskim hakkında yorum yaptırmam asla.. Gezerim dolaşırım yemek yerim sinema tiyatro spor şu bu ama birilerinin bile bile gözüne sokmam bunu.. Zaten sosyal medya hesaplarım yok kiz arkadaşım olsa ondanda sosyal medyada paylaşmasını istemezdim..
Bilen elbet duyacaktır bir şekilde de, oturup yaptıkları her haltı yanındakilere anlatanları anlamıyorum, adı üstünde ilişki yani. Ne anlamı kalıyor ona buna anlatınca. Bir de çevren genişse yandın zaten, her dakika sorular falan.. Neyse.
Gözden uzak yaşamak daha benlik... ulu orta yaşamayı sevmiyorum duygularımı... nazar değmesin bize belli ölçüde haberdar olabilirler ama gözler önünde yaşamamıza gerek olduğunu düşünmüyorum...
Ama bu bütün kadınlar için geçerli değildir her insan farklıdır unutma sizin iyinizin olduğu gibi kadınların iyisi ve kötüsü vardir önemli olan ise iyi bir kadın seçmektir
@Çamlı123 bütün kadınların özündeki güdü hipergamidir. Hipergami de güce tapmaktır. Dolayısıyla iyi kadın yoktur diğerlerine göre daha az kötü kadın belki olabilir.
@Çamlı123 bakın tecavüzcüleri ve sapıkları da siz kadınlar doğuruyorsunuz çünkü sapık erkeklerle evlenip onların spermleriyle dölleniyorsunuz. Yani sapıklara değil iffetli erkeklere meyletseydiniz sapık erkekler birbirlerini hamile bırakamayacakları için tarihten silinip giderlerdi. Kapiş?
@Çamlı123 benim sevgilim olmaz ve olmayacak çünkü kadınların yavşadığı aygırlardan değil taşladığı insanlardanım çünkü kadınların hakimiyeti altındaki dünyamızda şairlerin çoğu yalnız ölür ama mafyaların dörder beşer tane sevgilisi olur. İşte kadın budur.
@Çamlı123 annem kötüyse Allah onu da ıslah etsin. Ama onun bana öğrettiği tüm erdemlerden bütün kadınlar tiksindiğine göre annem kötü olamaz. Bana garipleri doyurmamı sokak hayvanlarına bamamı mazlumu korumamı temiz olmamı güzel sanatlarla ilgilenmemi tembihledi ben bunları yaptıkça da kadınlar bana "sünepe" diyip kötülere sadistlere cahillere yavşadı. Hangi tarafın kötü olduğuna karar ver. İstisnaların kaideyi bozmadığını da anlayıver.
@Çamlı123 yoo belki o da kötüdür bana kötü yanını göstermiyordur. Ya da tövbe etmiştir. Farklı ihtimaller mümkündür. Siz koşulsuzca tüm kadınları aklamaya çalışıyorsunuz ben ise kadınların en az yüzde 90'ının zihnen ruhen ve bedenen ne kadar kötü olduklarını yaşanmış terübeler ve ilim ışığında açıklamaya çalışıyorum.
@Çamlı123 hanımefendi her insan farklıdır ama her insanın ortak yönleri de vardır. erkeklerin muhakkak kötüsü vardır ve asıl sorun olan kadınların iyi erkekleri ezip kötü erkeklere yavşamasıdır.
Evet bazı kadınlar kötü ablalarımı sevmiyorum mesela öz annemi de sevmiyorum hissizlestim insanlar sağolsun ben sana küçüklüğümü anlatsam beni anlarsın her kadın öyle değil