İlişkinizi göstere göstere mi yaşarsınız yoksa gözlerden ırak mı olursunuz?

İlişkinizi göstere göstere mi yaşarsınız yoksa gözlerden ırak mı olursunuz?
Ben ilişkimi gözlerden uzak yaşarım.. ama bile bile de gizlemem özellikle.. sadece her şeyi reklam yapmam.. çünkü yeri ve zamanı vardır. bazı kişiler var ki gözümüze sokarak ilişki yaşıyor onların kafasın da çözemedim.. insan niye kendini reklam yapar ilgi çekmek ister başarıymış gibi..
6 ay boyunca tek bir paylaşım yapmayıp son anda erkek arkadaşımın sadece elini gösteren bir story atmıştım. Bir hafta sonra ayrıldık, ona bile pişman oldum. Irak olsun ☺️
Şahsen ben ulu orta yaşanan aşkları samimi bulmuyorum, saygı çerçevesinde uzakta kendi dünyanda yaşayacaksın. Kiytirik işlere tahmulum yok baba.
değer verdiğim aşık olduğum kişinin kim olduğunu herkese söylemek isterdim herkes onu görüp de benim sevgilim olduğu için kıskansın isterdim
Cevap
10Cevap
Saklamam ama milletinde gözüne sokmaya gerek duymam..
Göstermiyorum gözlerden ırak yaşarım sonra çok nazar değiyor 😅😂
Herkesden uzak yaşarım ben çünki ikimizin arasında olan bir şey ama insanlae daha çok sitede bazı insanlae göze sokuyolar anlamıyorum 2 kişi vardı ikisinide engelledim cok ergen davranışlar falan bıktırdılar
Hayatımda biri varsa o an yanımda yoksa bile o varmış gibi davranırım, çevrem bilir sevgilim olduğunu ama geriye kalan her şey mahremimdir.
Ne saklanırım ne de gösteriş yaparım. Doğal olurum doğal davranmayı severim rol yapamam. Normal olan da bu değil mi zaten.
Gösterişi samimiyetsizliği sevmem, ilişkim varsa kimsenin gözlerine sokmam , kendi halimizde olmak daha iyi
Kimseden gizlemem bile bile ama alenen de yaşamam göz göre göre. Her şey olması gerektiği gibi usul usul edebince olmalı.
Göze sokmak için ekstra çaba harcamam ama saklanmam da.
Hakeden olsa göstere göstere yaşarım kimse umrumda değil😀
Canım nası isterse öyle yaşarım. Dışarda bazen öperim de sarılırım da nasıl mutluysm öyle yaparım
Ne gostere gostere ne de saklarcasina. Olmasi gerektigi gibi yasarim.
nazara inanıyorum bu yüzden çok fazla ulu ortada yaşamaya gerek yok
ne saklıyoruz ne göze sokuyoruz. ikisi de problemdir
Göstere göstere çıkarmak ayrılığa davetiye çıkarmakla eş değerdir..
Ne saklarım nede insanları gözlerine sokarım. Keyfime bakarım.
Kimsenin gözüne gözüne sokmam, köşe bucak da kaçmam. Olması gerektiği gibi yaşarım.
Hayatımı saklamam ama ortaya da saçmam. Denge önemlidir.
Gözlerden uzak yaşarım
Ben pek bir kişiyi söylemek istemzdim ne gizli bede gösterişli
Çok fazla göz önünde yaşamayı sevmiyorum
Göz önünde olan her şey erken yıpranır.
Gözlerden uzak
Gözlerden uzak.
İlan ederek yaşamayı daha çok severim
Göstere göstere @S1F1R-B1R ❤️
Gözlerden ırak. Göz önünde olmayı sevmem
Saklamam, gösterme gereği de duymam 😄
Mütevazi bir şekilde yaşarım.
Gözlerden ırak olmak