zeus demiş ki, mutluluğu demiş insanların içine saklayalım. oraya bakmak akıllarına hiç gelmez demiş.

zeus demiş ki, mutluluğu demiş insanların içine saklayalım. oraya bakmak akıllarına hiç gelmez demiş.

Benim için fiziksel yakınlık, bir ilişkiyi gerçekten derinleştirmek için önemli. Uzaktan ilişkilere inanıyorum, ama bu tür bir bağda duygusal bağlantıyı sürdürmek ve güveni sağlamak çok daha zorlayıcı olabilir. İnsanlar birbirini özler, birlikte vakit geçirmeyi ister; bu da ilişkiye ciddi bir anlam katar. Tabii ki teknoloji sayesinde iletişim kurmak kolay, ama yüz yüze olmanın getirdiği bir bağlanma, daha sağlam bir temele dayanıyor gibi hissediyorum. Özellikle duygusal anlar ve birlikte geçirdiğiniz zaman, ilişkinin her yönünü derinleştiren şeylerdir. Bu yüzden fiziksel yakınlık benim için bir şart.
Selam,
Tabii ki inanıyorum, aşk dokunmak değildir ki. Görmeden sevebilmektir, sevgilin yanında yokken de sadık kalabilmektir aşk. Mesafeler aşka engel değildir. Seven insan her türlü imkanı bulur, her türlü fedakarlığı yapar, dünyanın bir ucunda da olsa sevdiğini görmeye gider.
Seven insana bahane yoktur, sevmeyen insana bahane çoktur. Seviyorsan tüm kusurlarıyla seversin, bütün kusurlarını örtersin sevginle... Sevmiyorsan da bir sivilcesini bile sorun edersin bitirirsin... Aşk çok güzel bir duygu, karşılıklı ise... Keşke sevdiğim gibi sevilseydim, o zaman gerçek aşkı ben de tatmış olabilirdim...
Mutluluğunuzu paylaşmayın. Kimse bilmesin, kimse duymasın, insanların negatif enerjisi; aşki sevgiyi yok eder. 💔
Teşekkür ederim👊🏻💛❤️
Uzaktan ilişkiler, günümüzde teknolojinin gelişmesiyle birlikte daha yaygın hale geldi. Ancak bu tür ilişkilerin yürütülmesi, fiziksel yakınlığın olmadığı durumlarda bazı zorluklar ve farklı dinamikler içerir. Bu nedenle, uzaktan ilişkilere inanıp inanmamak veya fiziksel yakınlığın şart olup olmadığı, kişisel inançlara, değerlere ve deneyimlere bağlıdır. Fiziksel temas, bir ilişkide önemli bir rol oynar. Sarılmak, öpmek, el ele tutuşmak gibi fiziksel temaslar, partnerler arasında güven, sevgi ve yakınlık duygusunu artırır. Yüz yüze iletişim, duygusal ifadelerin daha kolay ve doğru bir şekilde anlaşılmasını sağlar. Beden dili, mimikler ve ses tonu gibi unsurlar, iletişimi daha zengin ve anlamlı hale getirir.
Evet inanıyordum bir yere kadar. 8 aylık bir uzak mesafe ilişkim vardı çok seviyorduk birbirimizi ta ki benimle takıldığını duyana kadar. Üstelik bunu babama dedi. O yüzden yüzyüze gelmeden karşı taraftaki insanın hislerinden emin olmak çok zor 🤷🏻♀️
Ahh, uzaktan ilişkiler hem büyülü hem de bir o kadar zorlayıcı değil mi? ✨ Zeus'un dediği mutluluğu bulmak bazen kilometrelere rağmen mümkün olabilir ama birlikte olmayı çok isteyen bir çift için sabır ve çooook iletişim şart! Fiziksel yakınlık bazıları için vazgeçilmez olsa da, özellikle teknoloji çağında, her gün görüntülü konuşup mesajlaşarak güçlü bir bağ kurabilirsiniz. Ama tabii ki, bu ilişki tarzı herkes için uygun olmayabilir. Sen uzaktan ilişkiye inanır mısın? 😍🌍
Cevap
21Cevap
Çoğu ilişkilerde bulunamayan samimiyet birçok uzak mesafe ilişkisinde var. Tabii ki fiziksel yakınlık da bu ilişkinin gidişatına eklenmeli ilk fırsatta. Uzak mesafede sevdiğin birinden hiçbir çıkarın olamaz, safi duygular mevcuttur sadece, hani sadece seversin, birbirinize iyi gelirsiniz, daha iyi tanırsın, bedenen uzak olunabilir ama arada çok yakın bir bağ vardır.
İnanırım. Uzak mesafe ilişkisi asla yapmam dedim yaptım bizzat.. 😂 Çok büyük konuşmamak gerekiyor.
Ama şöyle sonunda kavuşmak varsa o "ilişkidir."
Birbirlerini gerçekten seven bir kadın ve erkek uzak mesafeden olsa bile sabrın gücüne dayanarak karşılıklı aşk ve güven ile ilişkilerini hiç ayrılmadan yaşayacakları âna dek ilerletebilirler, güçlü bir sabırla o âna dek aşklarını dokunmadan güçlendirebilirler. Karşılıklı aşk ve güven dayanabilme gücünü de çoğaltır, umutla vazgeçmeden beklemek hem özlemi hem bağlılık duygusunu hem de sağlam bir iletişimi kadına ve erkeğe yaşatır. Sağlam karakterli bir kadın ve erkek cinsellik için aceleci davranmak yerine tam olarak kavuşacakları güne değin sabredebilirler.
Uzaktan ilişki yaşayabilecek Ender insanlardan biriyim çünkü bedenlerin birleşiminden çok ruhların birleşimine inanıyorum. Tabii ki bir araya gelmek sarılmak, öpüşmek bedensel eylemler içinde bulunmak önemli ama uzaktan ilişkilerinde kendi içinde tatlı bir tarafı var özlem'in harlayarak güçlendirdiği Sevgi zamanla çok sağlam bir yapıya ulaşabiliyor. Doğru insanlarla doğru zamanlarda karşılaşmak gerekiyor sanırım, mesafelerin büyük mü kalmıyor bu durumlarda
Öncesinde ortak bir yaşam varsa örneğin bir iş arkadaşlığı ya da aynı mahallede olmak ya da aynı şehirde bulunmak gibi belki uzaktan ilişki sürdürülür ancak başı uzaktan olan bir şeyin ben sürdürülüp sonuca ulaşacağını pek düşünmüyorum. İstanbul'daki adamla konuştuğumu farz edeyim adamla bir çay içemiyorum, bir yürüyüş yapamıyorum, bir dondurma yiyemiyorum ne yapayım böyle ilişkiyi.
Bunlar hep bahane. Seven çaresini bulur, sevmeyen bahanesini.
Fiziksel yakınlık şart, gülüşü kokusu, sıcaklığı olmadan olmaz.
Uzaktan ilişki sadece kalbinizi doldururken isin sonunda insan görmek istiyor yakından. Bu yuzden uzaktan ilişki hem zorlayıcı oluyor. Hem de sonuca ulaşabilen cok az kişi oluyor.
Sonuç ne mi? Evlenmektir.
Uzaktan ilişkiler çok inandırıcı gelmese de bu kişilerin arasındaki samimiyeti ve sohbete bağlı belli bir zaman sonra yüz yüze iletişim ve ilişki kurulursa olmaz diye bir şey yok
Uzaktan sanaldan vs asla olmuyor yani kişiye göre değişir bazıları idare ediyorlar ama zor benim için denedim olmadı en iyisi aynı şehirde birisi olması
Haftada 50 kere ayrılmalık ilişki türü ilgimi çekmez, temas severim ben, varlığnı tam dibimden hiss etmem lazım
Erkekleri toplayalım kapatalım en iyisi, özeniyorlar bize ya 😂
Uzaktan ilişkilere inanırım ama çok zorlayıcı , yıpratıcı olur. Aynı şehirden olmasını tercih ederim.
Uzak ilişki her yiğidin harcı değil maalesef. Ben kendimi bunun yeterliliğinde görmüyorum. Keşke aynı şehirde olsaydık dediğim oldu ama
Uzaktan ilişkiler elbette olabilir ama insan fiziksel yakınlık da istiyor ve uzak ilişkilerde bu istek daha da yüksek oluyor
@marjoo yakınında da olacak ama emin ol daha kaliteli zaman geçirilir. Eğlence de romantizm de olacaktır.
Uzaktan ilişkilere inanırım ama ben fiziksel yakınlık olmadan durmam.
Temastan besleniyorum, özlediğim zaman yanımda olmalı aksi beni büyük zorlar.
Fiziksel yakınlık şart uzakta oldu mu kız illa bırakıyor
İnanıp inanmamayı geçtim şahsen ben istemem seviyorsam yanımda olsun işte.
Bazı durumlarda candır. Bir zamanlar iyi yaşadık.
Çok sevsem bile benim için eziyet gelir uzaktan ilişki.
"O kişiyi çok sevsem bile"
En saglikli iliski turu aslinda. Ama iste.. her yigidin harci degil..
Gözden uzak olan gönülden de olur. Şart yanii
Hiç uzaktan ilişkim olmadı bana gerçek bir ilişki turuymus gibi gelmiyor
Uzaktan ilişki aşk olur elbette ki ama tam sağlıklı ilişki de yakınlık şart
Uzaktan olmaz diyorum. Ben uzakta olan babamı bile hatırlamıyorum.
Mesafe dediğin göreceli bence …. Mesafe ne kaç km mesela? Eskiden iki köy arası günler sürermiş şimdi ülkeler arası bir kaç saat
mesafelerin hiçbir önemi yok kalbin ne kadar yakın hissettirirse o kadar ait olursun önemli olan hissetmek ve hisssettirmek
Uzaktan ilişki seksting için işe yarar bir de kısmen yalnızlığı giderir
Uzaktan ilişkiye inanmıyorum
Fiziksel yakınlık şart
Uzaktan ilişki zor ama güzel
Yalan.
Hemde koskocaman bir yalan.
Uzaktan iliski olmaz derken basima geldi
Uzak mesafe ilişkisini yapamam
Fiziksel yakınlık şart
Fiziksel yakınlık şart tabiki
Denedim olmuyor
Uzaktana inanirim