AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
Eğer devamlı olmayacaksa affet 8 sene ya. Alkol etkisinde olmuş birde. Biliyorum herkes nasıl neee dicek ama bende evliyim ve sevdiğiniz birini affetmek istersiniz. Ama.2. Asla affedilemezaffedilemez!
Herkesden ziyade sen ne diyorsun kendine dostum herşeyi bir kenara bırak senin yüreğin ile konuşalım👍
Bunun konuşulur ve sorulur yani yok. Kesinlikle hayır...
Durmadan güncelliyirsunuz soruyu ama insan soru sorulduğundan beri bir gelişme oldu mu ya da son durum nedir onu yazar güncele...😉
Son durum devam ediyoruz. daha açık olmaya karar verdik..
Sen evlimiiydin?
Konu ben miyim şu an. Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim ama güncele yazsaydıniz herkes sonucdan haberdar olurdu. Bu kadar insan yorum yapmış sonuçta...
Trolll olduguna inaniyorum artik bu sorunun 😀
Senin evli olup olmaması sormamın sebebi durumu nasıl algıladığınla alakalıydı.. hoscakalin
Zaten ilk yorumumda nasıl algıladiysam ona göre cevap vermiştim... Aynen geçerli, ihanetin düşünülecek ya da devam edilecek bir tarafı yok. Tabi herkesin kendi kararı...
Affet affet hatta ilerleyen zamanda grupta yapın. Sonrada niye depremler arttı diye sormazlarmı. Bişey derim de yorumu kaldırırlar
Ben olacağım onu ayaklarından bağlar arabanın arkasına güzel bir düğüm atar
20
30
40
50
60
Insanliktan çıkmaya gerek yok ayrilirsin biter. Bu zihniyette olman mide bulandırıcı.
Defol lan
Yazıp midemi bulandırma
Sen hiç birini alaattin mı
Aldattin mı
Şerefsiz değilim
Iyi en azından kendisi her halti yiyip kadın yapınca psikopata bağlayanlardan değilsin. Ama yine de canice düşünmemeni öneririm. Sen kendini bozma efendi ol.
La içmiş aldatmış bu bir bahane mi
Ben onu savunmuyorum karşındaki ne yaparsa yapsın şiddete başvurma diyorum.
Ben kadına el kaldırani göreyim işin ucunda ölümde olsa dalarım
Ya neyse😊
Bence bitirme pismansa gerçekten bir daha yapmaz. Uzun süreli iliskim olmadı ama aşık olduğum insanı kaybetmek istemem.
Uzun süreli ilişkin olmadığı o kadar belli ki acemiliğinden
Umarım aldatılırsın da bu sözlerini hatırlarsın
@kaptanpırays bu dileklerin senin başına gelsin inşallah
Bu kadar basit olmaz tek gecede birlikte olmak onceden de aralarinda bir sey vardir kesin boşan bence bir daha nasil guveneceksin hic iyi biri diye de düşünme kaybetmek istemiyorum da deme
İlginc bir celiski.
Alkollu bile olsa insan esini, iliskisini, evliligini bildigi icin boyle biseyi kabl etmemesi gerekir aslinda.
Aranizda bahsetmedigin farkli sorunlarda var olabilir mi
Afetme net yani yapan bir. Daha yapar zaten bazı şeyler affedilmez bu onlardan bri
Zor bir karar
Zordur ama net olmalısın bnce afettmemelisn
Ayy çok üzücü ya ama devam etsen sürekli aklına gelecek
Öyle olur mu
Ay bir de kadın
Ben sizi bir an kadın sandım karınızmış
Aşılamaz mi bu
Aranızdaki bağı pişmanlığı bilemem ama ben affetmedim çocuğunuz var mıı
Evet esim
Üzüldüm iyice kafanızı toplayıp düşünün böyle yerlerden fikir almak aklınızı karıştırabilir ciddi bir durum çünkü devam edersem ne olur etmezsem ne olur gibi
Yok çocuk hayir
Bitir hatta Cüneyt Arkın şamarını da esirgeme hayatta bazen duygularla değil mantıkla hareket etmek gerekir zor olsa da. eğer bu kararı Alamazsan ilerde daha büyük boynuzlara itiraz edecek hakkın da olmaz kişiliğini bile kaybedebilirsin
Hadi sana olan sevgisinde kusur etti diyelim çocuklarına nasıl yaptı bunu?
Ayrıca senin bulunmadığın bir ortamda alkol kullanmaması gerekirdi
Ben olsam affetmezdim
Ama seni de kesinlikle yadırgamıyorum
Çok az erkek senin gibi düşünür
aldatan bir daha aldatır
Uzun yıllar olsa bile ihanetin asla affedilebilecek bir yanı yok çocuklar olsa bile
Affedince tekrar yapmıyacağının bir garantisi var mı?
Oda rahatsiz olmus pisman olmus beliki itiraf etmis. Biraz surundur ama bir sanş ver derimde aranizda hep bir guven skintisida olur hep aklinin biyerinde kalir.
Ne şansi lan bütün karılar öyle demiş
Kardeş neyi bekliyosun ben olsam yolu vermiştim simdiye kadar o***puluk yapan her zaman yapar yanlış anlama hayatından çıkar gitsin ilerde bidaha pisman olma.
Üstadım allah yardımcın olsun bu durumu bende yaşadım malesef ama sonrası olmuyor tabii ki de karar senin. Senin hayatın sonuçta.
Sen affetmiş miydin sonraki süreç nasıl geçti?
Mesaj ile konuşalım istersen böyle ulu orta konuşamıyorum
Yandaki 3lu noktaya basıp gizlen
Olmuyor
Sen takılma onlara acıyı en iyi yaşayan bilir en doğru kararı sen verirsin
Vallahi zor durum. O durumu yasasam. İnan o anda bitirirdim. Cunku alkolden once. Zaten konusmustur o sirada alkol vs almislardir. Sonrasi malum. Yani tamamen alkole baglamak cok sacma alkol alip kendine hakimde olabilirdin. Yanlis yapmis. Ayril
Ben affetmezdim insan eşine sadık kalmalı her zaman.
Aldatan kişiyi hiçbir zaman affetme, bir yapan devamını da getirir.
Ben olsam aff etmem çünkü kusura bakmada abi. Bidaha yapabilir.
Dayı mezhep genişse affet böyle bişey olabilirmi ya? gönder gitsin
Uzun ilişki adamıyım ama senin yerinde olsam dokunamam miğdem bulanırdı.
Tabiki affetme demek kolay ama bitirmekte zor. Kendine bakacaksin yapabilir miyim unutabilir miyim?
Erkek olsun kadın olsun ihanet bence kabul edilebilir bir şey değil.
.
Tekrar yapacağından emin olabilirsin.
.
eğer ayrılmıcaksan olaya bakışını değiştir. ateşli gecelerinize fantezi kaynağı olur bu yasanan. seks esnasında bunu konusarak müthiç tahrik olur, deli gibi sevişirsiniz
Kral Ben Olsam Ayrılıldım Ama Gururumu Onarabilirsem Herşey Düzelebilirdi
Ben sizin yeriniz de olsam devam etmek erkektir yapar biranlık bir şey di demek olayı basite indirgemek olur hanımefendi siz yıllarca onun her zor durumunda yanınızda oldunuz diyelim affettiniz peki kadın olarak kendine saygınız ne olacak benim tavsiyem hemen hukuki süreci başlatın unutmayın aynısını siz yapmazdınız
Soruyu soran erkek yalnız farkında mısın?
Bilemiyorum çok zor bir durum. Umarım kararınızdan pişman olmazsınız.
Kadın olsa hemen affederdi. Mağdur erkek olunca gram üzülmedim.
Kaşarlarla evlenilmez en başında yapmış hatayi zaten
İtiraf etmesini taktir ettim. Ama affedilecek bir şey gibi değil sanki. Yüreğin yine ona ısınamaz eskisi gibi. Tabii sen de aldatıp bunu saklamadıysan
Çocuğunuz varsa affet. Yoksa gerek yok sonuçta ihanet ağır bir şey.
Bir daha güvenemeyeceksin yanında iken bile aklın onda olacak boşa gitsin fingirdestigi alkolikle yaşasın
İlk önce bekara eş boşamak evet kolay..
Sana gelip anlatması konusunda denecek bişe yok. Affedip affetmemek sana kaldı..
İkinci defa yapacakmi bak bakalım
Bir kere yapan bir daha yapar, bazı şeyler affedilmez, mesela vatanına ihanet eden birini affedebilir misin, mümkün değil...
Ne oldu affedebildiniz mi?
Evet birlikteyiz
Bakış acımı degistirdim mi diyim değiştirdik mi diyim öyle bisey... merak mi ettin:)
Evet merak ettim, inşallah bir daha aldatılmazsın, hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim. 🙂
Sen evrimiydin?
Sen evlimiydin?
Hayır bekarım, hiç evlenmedim.
Anladım biz devam ediyoruz.. kendimizi yeniden keşfediyoruz..
Şaşırdın mi?
Bu devirde hiçbir şeye şaşırmaz oldum artık.
Çok geniş bir anlam var bu cumlede?
Ne işi varmış o. c yanında sirketmis kadınlar çalışabilir ama namussuz ca çalışma olmuş bence ayrıl çünkü başkası eklemiş senden sonra miden kaldırmaz
Otursaydi evinde orspu
Gelip söylemiş. Söylemeyebilirdi. Her şeye rağmen bir şans daha verin derim.
Mutlu bir evliliğin aldatması olmaz. "Alkolün etkisiyle" de tamamen bahane. Zil zurna sarhoş olana kadar aklı neredeydi, yakınlaştılar demek ki.
Bence herkezin bir sansi daha var. Ama gercekten yaptiysa alkollu dglse istiyerek yaptiysa yalan soyler vs vs. Ama gercekten durust bir kadinsa dogrulari soyluyorsa bence bir sansi hak etme. Hem bu devirde kadinlarda erkeklerde hep aldatiyor.
Öyle aşkın ızdırabını... Valla şimdiye kadar boşanmaman hata
Uzuldum adina cocuk varsa bir nebze isin daha zor bosansan baba evine gitmen ayri zor olacak kendi acindan allah yardimcin olsun
Komedisin, yorum yapmak için yazmak diye buna denir sanırım. Erkeklerin baba evine gittiğini bilmiyordum boşandıktan sonra. Soruyu nasıl okudun ve nasıl üzüldün onun adına o an düşünmekteyim.
@Apoliteist karıştırmış yahu olabilir hemen üstüne gitmeyelim. d
@purple2323 ben onu kadin görüş sandim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂birden aldatti diyince bunu erkek sandim
Kısaca öngargı diyoruz buna.
@Apoliteist alakası yok sen önyargının kelime anlamını bilmiyorsun galiba kötü yorum yapmadim
Önyargının sadece olusuzlukla bağdaştığını sanıp bana önyargının ne olduğunu bilmediğimi iddia etmen, ilk başta yaptığın yorumdan daha komik. Şu an yapmaya çalıştığın şey, hedef saptırarak basit bir savunma refleksi geliştirme izleniminden öteye gitmiyor. Onun için önyargı kavramını kendince bir çerçeveye oturtuğun anlamından ziyade bir yerleden okuyup iyice anlamanı tavsiye ederim.
@Apoliteist sacma sapan bir yanlis anlamayı nerelere getirdin ben gulerek soledim yanlis anladim diye yok ön yargı filan diyorsun neyse
Gelip söylemeye bilirdi bence affet. Birde işin diğer boyutu var farklılığı yaşadı. Canı tekrar ister. Bu sefer yapmadan önce söylesin
Bune a.. q konulu po.. r.. no gibi ofis ve patrona s.. ktirrken kocasına yakalanan kaşar konulu. grupmu yapmışlar bir sorsaydın be abim
Yahu belli ki bir halt yemis bu patronuyla evli degil ama
Bir kere kandırılan ikinci üçüncü diye devam eder oda senin aptallığın olur için alıyorsa birşey demem ben asla affetmezdim
Bunu bize sorma psikoloğa git. Gün geçtikçe öfken artabilir kendini değersiz yetersiz hissedebilirsin
guzel kardesim bu durum bence cok guzel ve esinin seni sevdigini gosterir icin rahat olsun ve bence affet en dogrusu bu cunku alkol var arada bilinc altini tamamen kaybediyor insan cunku
Affet mertce bunu sana söylemiş ve cocukların da vardır muhtemelen onlar için bari affet ha şunu da unutma erkek yapınca hovardalık kadın yapınca o. Rosbu. Luk olmamalı
nasil inanacaksin ki dogru soyledgine onu anlmaya calis. kanit tut elinde bosanmaya karsi her turlu. bir zaman icinde duzelmezse bosa. ama bir yandan da baska birini mi arasan diyorum
hala suruncemede mı
Bir daha yaparsa şüphesiyle yaşayabilecek misin? Bide eğer ayrılırsam ne olur diye de düşün. Bı sure ayrı kalın daha sağlıklı olabilir karar vermen için
Affetmek büyüklüktür , unutmak aptallıktır.
Mevlana boşuna dememiş ne olursan ol yinede gel diye
Şahsım adina konuşayim. ben affedemem. ömrümun sonuna kadar bu konu hep gözumün önunde olur.
Yinede sen bilirsin ama birbiez alıştımı gerisi gelir şimdi affedeceksin sonra yine yapacak iyi düşün taşın derim
böyle olinca ne affet nede affetme diyebiliyorum şart kos senin için neler yapabilir öğren ama para ile değil
Bekara karı boşaması kolay derlerKendin otur etraflıca düşün bundan sonra bu yaptığı davranışı unutur musun
İhanet affedilmez kardeş bunu sakın unutma ben de 7 yıllık ilişkimi tek celsede bitirdim belki evlilik değildi ama bizim de vardı yaşadığımız şeyler.
Seni sevmese anlatmazdı. Bir daha yapmayabilir belki. Alkol de varmış. Bende bu yorumu rasgele yazmadım. Ayrıl demek kolay ama, eşin değerli biri ise, ilk ve son kez şans verip, birbirinize sarılın. Gerekirse alkolden uzak dursun.
İçinden ne geliyorsa onu yap ama unutma ki bir kere yapan hep yapar
Gercekten bidaha yapmiyicagina inaniyosan affet ve o is yerindende ayrilsin