AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
3 yıllık evliydik 1 buçuk yaşında çocuğum var mesajı yakaladım affetmedim s.. ettim gitti...
Afedersiniz ama midem geniş değil bir anda buz oldum ona karşı
Çocuğunuzun velayeti sizdemi annesindemi?
1 buçuk yaşında olduğu için annesi de istiyorum dedi çocuğu avukat ile görüştüm çocuk çok küçük o yüzden kadın hayat kadını olsa bile bakacak durumu varsa anneye verirler uğraşmayalım boşuna dedi bende uğraşmafım annesinde
Kız mı erkek mi peki
Siz hayırdır? 🙄 Kız
Yok öylesine merak ettim sadece
Üvey baba meselesi var siz yinede çocuğunuz 3yasina gelince velayet davasıni tekrar açın
Annem ve eski kaynana bu çocuk ne annesinde nede babasında olur biz bakacağız diyorlar öyle kaldı eğer ki evlenirde anasında kalmaya başlarsa o zaman dediğinizi yaparım teşekkürler bilgilendirme için ☺️
Rica ederim
Gerçekten şu soruya inanan var mıFake im diye bağırıyor
Sorunun fake olduğu belil de, güzellemeli yorum yapanlar fake beyinli mi diye bir düşünmek lazım.
Hahaha aynen
Hazmedebiliyorsan devam hazmedemiyorsan ayril... bu ikisi arasinda kaliyorsan işkencedesindir
Asla affetme sal ipini kurtul. Asla durmaz emin ol hayatını yer kurtul kardeş
İste gerçekçi yorum
Aldatanı affetmek erdemlik değil boynuzuna kılıf uydurmaktır
Bahane bence sen aldatsaydin dunya basina yikilirdii
Ben şu an ne okudum. Allah yardımcınız olsun. Vallahi şok oldum. Boşa dememisler; içki bütün kötülüklerin anasıdır.
Bir kez aldatan yine aldatır. İhanet affedilmemeli.
abi sen bilirsin ama sevgili olsa tamam da (buda cok kötü bisey) biriyle birlikte olmus namus diye birsey var artik hem eskisi gibi de olamaz hicbirsey ama yinede sen bilirsin
AKIL vermek gibi olmasın ama bem olsam dakikasında bitirirdim bu isi bir kere yapam hep yapar hep kuskuda kalırsın ALLAH yardim etsin kimsenin basına vermesin abicim rezil indanlar
bilinci yerinde değilmiş alkollüymüş sonuçta bunu sana itiraf edebilmeside pişmanlığının göstergesi vicdanı saklamaya el vermemiş
Başkasının ilgisi hoşuma gitti dediğine göre bilinci biraz da yerindeymiş
o da doğru kadının içindeki aşk bitmiş sadece uzun süreli bir ilişki olduğu için suçluluk duyuyordur
Aşk maşk değil, Türkiyede kadınlara bak komşuna akrabana yarıdan çoğu hiç sevmedikleri adamla görücü usülü evlenmişler ama hiçbirinin gözü kaymıyor. Öyle yok aşkım bitti bilmem ne defolur gidersin aşkın bittiyse aldatıyosan kendi uçkur düşkünlüğündür Allah uzak etsin hepimizden aldatmayı da aldatılmayı da amin.
dayı demişya farklı bir kişiden ilgi gördüm diye yine görse bide yakışıklı olsa yine yapar boşan git ilk önce bir kafayı topla yurtdışında veya egede sonra yeni hayata başla
Çok kötü çok üzüldüm ama dikkat etmesi gerekirdi ben olsam asla affetmezdim ne malum doğru söylediği içimde o şüpheyle yaşayamam asla Allah yardımcın olsun
Yolla gitsin' bahanesi olmaz ihanetin' bir keresi bin kereye bulaşan illet bir virüstür''
.. yilllar sonra farklı birinin ilgilenmesi değişik geldi.. Demiş
aldatan insana 2. şans vermek bile bile lades demek unutma
Alkol bahene olmaz kendi içinden gelmiş aldatmak izmirli mi eşin
bir erkeğin karısını çalıştırması ve doğan sonuç alın işte
Nasıl bir esin var kalmak bacım surtuk nefret ettim ondan sana nasıl yapabilir ki bunu nefret ettim napiyorsun et sogu bu yaptığı insanlığa sığmaz sakın çocuk yapma boşanmak direkt boşanmak acını kalbine göm bunun uuzn ilişkiye alakası yok 5 senedir beni aldatan birini sevdim düşün uzak durdum en sonunda bana açıdan bise katmadi ayrıl çok ciddiyim ayrıl seni hakedecek seven birini bul sadık
Kadın çalışırsa aldatır mı bu nasıl bir algı ve zihniyet? Anlayamıyorum.
Bu karakterle alakalı bir durum, çalışmayla doğru orantılı değil.
@BilmişBey bir kadınla erkeğin aynı yerde çalışması helal değil gunahtir dinimiz boşuna yasaklamamistır mesela Allah alkol yasak dediyse siroz karaciğer CA sebebine dolayıdır o nasik bir zihniyet dediğin şeyler huzur ve sağlık bozdu için yasak benim zihniyetine sakın ama sakın yorum yapma ! sensin zihniyetsiz ve kadınların çalışması evet beklentileri hep yüksekte olduğu için oluyor üzgünüm zaten karısı adama demiş "yıllar sonra farklı birinin ilgilenmesi değişik " demiş ne bekliyorsun ki?
ulan hem dersiniz kadınlar çalışın hemde dersiniz ki kadınların gözü yüksekte kadınlar çalışınca aldatıyor bir özveri geliyor istekleri falsn kadınlar zengine bakıyor bilmem ne bir karar verin artık
ben ille de çalışsın diyen bir zihniyet değilim. benim maaşım yeter de artar. ama çalışmayacak diyen bir zihniyette değilim. eşimse, hayat arkadaşımsa saygı duyarım emek verip okumuş çalışmış tabii ki önünü kesmem.
Benim çalıştığım iş yerinde de kadınlar erkekler var ama böyle vakalar yok. bu insanın kendi karaktersizliği neden anlamak istemiyorsun? ha benimle ilgilenmedin başka herif ilgilendi ben de onunla seviştim. yok ya oldu başka? eşim benimle ilgilenmedi diye dışarda benimle ilginen bir kadınla mı sevişeceğim. bu tamamen insanın için de yatan iğrençlikten kaynaklı olan bir durum.
Çalışmasa bile evinde oturur internetten birini bulur aldatır ya da kaçar. yok mu örnekleri? doluu.
Yani yapacak olan her türlü yapar kardeşim sen kafanı yorma.
@BilmişBey valla bend çalıştım iş ortamlarını biliyorum merak etme sen
Hadi bacım uza.
@BilmişBey sen uza cüce kalmışsın
Sfhjgkfkdlldflfjf he canım he
@BilmişBey sjsjjssjsakak ergen
şeriat yanlısı gafil bir yobazsın gizli hanım efendi
Yazdıklarının troll olduğuna inanmak istiyorum ama ne mümkün
@kaptanpırays şeriat ne alaka pardon islam diyor bunu !!@!
kendine ben pinti yim sorumluluk almak istemiyorum demiyor da yobaz diyor Allahin
gönlü fukarasi
tadını aldımı devamı gelir genelde. senin farkına varmaman kendi itiraf etmesi 2. bir şansı hakkediyor gibi görünüyor ama sen bileceksin yine de
ikinci şansı herkes katleder, evli değilim hiç olmadım da bitir demek kolay değil ama bitirmezsen bir kere olan tekrar olur
En azından pişman olmuş söylemiş sana itiraf etmiş bir şansı kabul etmiş
gece nerdeymiş nasıl bişey yaşanmış aralarında dansta öpüşme falan mı?
kimsenin gazına gitme öncelikle adam akıllı konuşmak istersen beklerim saygıyla
Ne karar verdiniz daha doğrusu nasılsınız ve ne yaptiniz
birader şimdi benim kararımla ayrılma sen ne istiyorsan onu yap çünkü o kadınlar yaşayacak olan sensin ben değil ve ben olsam boşanmazdım
Ben 1.5 senelik nişanlıma o şansı vermedim ki benden sonra sevgili olduğu herkesi de aldatmış bir kere yapan bir daha yapıyor affetme bence
alkol alması bahane olamaz
aldatmanın bahnesi affı yoktur
sende erkegim diye geziyorsun. sıksana kafasina sokak ortasinda ibreti alem olsun tum. ka. sarlara
Yeminle asik oldum yoruma
Ihanetin telafisi kahpeligin bahanesi olmaz demişler. Bir kere yapan bir daha yapar. Sakın affetme.
Birkaç gün daha bekle. Aldatıldığını öğrendiğin anki acıyı hala hissediyorsan yollarınızı ayırın.
Baldizi ayarlasin sana... ya da kimi istersen ödeşin
insanlarin degismeyecegine inanan biriyim ama eger atlatacaginizi dusunuyorsan affet
eşin zaten söylemiş farklı kişileri hissetmek istiyor
Resmen kasten yapılmış bir fiil bilerek alkol alıyor sarhos olacağını biliyor ve sarhos insan ne yaptığını bilemez
İşten çıkart evimde oturursa ve birdaha aldatmayacagına söz verirse birşans daha ver insanoglu yanlışsız olmaz
Eyer arsızsa hiç kapıdan içeri alma
Bahane ınanma saklamamıs helal olsun tek takdır edılecek yanı bu terk edebılıyorsan et
Peki senin açından son durum ne? Ne yapmaya karar verdin
Sen olsan naparsın acaba
@Hakandoye basarım tekmeyi
Helal sana
Affedersen alkolü bari yasakla Belli sen affetcen (sadece seninle içebilir)
bikere yaptıysa devamı gelir sende boynuzlarını sayarsın az delikanlı ol muhtaç olmak yerine.
İçinizden geldigi gibi davranın ne sizi mutlu edicekse onu yapın affetme ve affetmemek size kalmış
bir kere yapan bir kere daha yapabilir. bunu affet ama sonrasını bilemem
Dostum bununla yaşayamazsın zor yani Allah kolaylık versin
Artık swinger veya grup mu yapıyorsunuz, itiraf et bakalım.
İkinci bir şans vermelisin bence ama beklentini yüksek tutma tekrarlarsa ayrılırsın
Bence Affet herkes mükemmel değil
Millet de iyice saçmalamış ya
Hatasız kul olmaz Bazı hatalar küçuktür bazıları büyük demiş zaten kötü niyetli değil
Nasıl anlamadim?
İhanetin affı olmaz. Asla affetme
Bir defa yapan binlerce defa daha yapar.
Gerçekten sevse aldatır mıydı? Affetme
Aldatmanin bahanesi yok. Affedilmemeli.
Bir daha yapar. Gunahi boynuna
Karısını oraya yollayan kişide hiç suç yokmu?
Bu iş gel git olayı gibi , sular gelir üstü örtülür, sular çekilince hatırlarsın. ve vurur.
Affediver gitsin be bilinçli olsa yapmazdı
Cok zor bir durum ben asla affedemem
👋👋👋👋👋👋
bundan sonra üçlü yaparsınız artık. ortagınla
unut onu bırak gitsin.
Affet. Olayı anlattığında tahrik oldun mu.
Aldatmanın affı olmaz
Afet gitsin şeytana uymuştur seni bulamistir ve teseli bir baskasinda bulmustur
Buyur burdan yak. Miden kabul ediyorsa affet.
Aldatan bidaha aldatır
Tam tersi olsaydı nasıl olurdu onu dişin
Çocuk yoksa aga hiç düşünme boşa
Boşanma dosyasi hazirlansin
Sanırım aşmak çok zor gibi duruyo
Mide hacmine bağli