Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, 2 senelik ilişkim var sevgilimle yakında evleneceğiz. Senin bağlılığını düşünerek yorum yapmak istedim. Öncelikle aldatmak kötü bir duygu. Bu fiziksel olur, temas olmadan olur her şeyiyle kötü. Sevgilimle buna benzer bir olay yaşamıştık. Kavga etmiştik ve birbirimizi görmediğimiz 1 hafta olmuştu. O arkadaşları ile takıldığı bir gün bir kadının yanına geldiğini benim bir arkadaşımdan öğrenmiştim. Belki o an o mekana gitmeseydim aldatılırdım. Oda çok alkollüydü. İnsan düşünce gerçekten aşk her şeyi affeder mi diye sorguluyor. Güvenmek vs. Ayrılmadan önce şu an yaşadığınız taze bir olay. Biraz beklemeni öneririm. Ya küçük çocuk psikolojisi yüzünden affet diye yalvarıyorsa. Hani küçük çocuklar sırf hata yaptıkları için özür dilerler sonra tekrar aynı hatayı yaparlar ama öğrenilene kadar gizlerler ya. Bununda onlardan biri olmadığını anlaman gerek. Zaman verirsen, yalvarmalarının sahiciliğini anlarsın. Kadın psikolojisine bakarsak da.. Seven bir kadın psikolojisi. Şayet ben sevgilimi aldatsaydım ve it gibi pişman olsaydım. Bedenimi bir başkasına açtığım için vicdan azabı çeker ve tekrar ona ait olmak için her şeyi yapardım. Bu psikolojisi de olablir eşinizde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sakin kafayla düşün bir süre uzak kal topla kendini ve eğer istiyorsan seviyorsan karını bırakma derim. Tabiki aldatmanın bahanesi olamaz ama boşansan başkasıyla evlensen onun buny yapmayacağını nerden biliceksin? Bana kalırsa yuvanı yıkma affet eğer yapabilirsen. İlişki koçu bal diye bir sayfa var insta da eğer istersen ondanda seans alıp danışabilirsin kendi ilişkim için konuşmuştum ben çok güzel tavsiyeler veriyor.
27 Yorumla
Soran+1 yılÇözüyorum kendi içimde sanirim.. o sayfa nasıl?
Cevap sahibi+1 yılProfesyonel bir ilişki koçu belki anlatmak tavsiye almak istersen diye söyledim
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılKonuştuk konuşuyoruz ikimizede biseyler öğretti bu durum..
Soran+1 yılVe devam :) dedim ya ilginç şeyler öğretiyo bazi süreçler insana kendini de farklı tanımaya başlıyorsun.. kendimize şaşırıyoruz şu an mesela
- +1 yıl
Neden şaşırıyorsunuz ki
Soran+1 yıl@pislikbabam çünkü kendini farklı açılardan tanımaya basliyosun dedim ya.. ilk defa bisey oldu mesela biz de sasirdik
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence affet, hep erkek mi aldatacak kadın aldatmışsa nolmuş, isteyerek mi, hayır, bence bunu sorun etme
660 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe diyon ya
Cevap sahibi+1 yılYok
- +1 yıl
Bunu bile feministliğe bağlamışsın bravo👏😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılNe feministliği ayol sadece mukayese yaptım
- +1 yıl
Ne diyosun Allah aşkına😂😂Ankaralı Türk kızıyım ben
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür yarappim 🤲🏻 anlayan anladı
Cevap sahibi+1 yılNickinden dolayı 😑
Cevap sahibi+1 yılAhlak bekçiliğini başka kıza yap kaptanpırays, kadın, yanında erkek olmadan tuvalete gidemicek de dersin yakında sen
Cevap sahibi+1 yılBilip bilmeden konuşuyorsun adam soruda da değinmiş ayrıl kurtul demeyin bu zor benim için demiş, ben de diğer seçeneği düşünmesi gerektiğini yazdım, ama sen haklı da olsa haksız da olsa yine kadını suçla tamam sen haklısın
Ayrıca koca her bir haltı yeyince erkek adam yapar eder ama Kadın en ufak bir hatasında öröspü, yollu kaşar olarak anılıyor
Soran+1 yılSon sözün ne gizli? Bu olayı aş gitsin mi diyosun?
Cevap sahibi+1 yılGizlicim bana kalırsa karını affet diyorum, zaten sen de soruda yazmışsın ayrıl falan demeyin kolay değil seviyorum karımı diye demek ki hala seviyorsun ama senin bileceğin iş tabii, bu arada bu eksi atan kırolar ne geri kafalıymış ayol, biraz medeni olun, en azından kadın kazara olduğunu anlatmış; evet bilerek yapmamış ama anlatmaya bilirdi de fakat anlatmış, ayrıca karının yaptığı şeyi doğru bulmuyorum, onu savunmuyorum da ama kınamak da benim haddime değil, sağlıcakla kal gizlicim 😊
Cevap sahibi+1 yıl2 gün aradan sonra yorum yapmak için benim cevap yazmamı mı bekledin ecnebi şey 😑
Cevap sahibi+1 yılBu arada adam görüldüğü üzere karısını seviyor ki, bana fikrimi sordu, gurur murur aşkın karşısında etkisiz kalır hele ki candan seven biri için 😏
Cevap sahibi+1 yılSil yorumunu bildirim gelmesin ya da bildirimi takmana gerek yok
Cevap sahibi+1 yılYa zaten adama illaki karısını affetmesini söylemiyorum benim fikrim bu ve gizli soran da karısını sevdiğini belli etti zaten, yoksa 2 gün sonra gelip görüşüme neden fikrimi sorsun, öyle değilm mi, peki sen aldatsan karının seni affetmesini istemez miydin? Evet bal gibi de isterdin değil mi? Ama mağdur kadın olunca namussuz or... oluyor 😑😏 seviyim zihniyetini
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana saygı duyuyorum, bilmeden atıp tuttum özür dilerim senden
Soran+1 yılGizli bayan biz bunu konuştuk aramızda.. birbirimizi anladigimiz noktalar oldu..
Cevap sahibi+1 yılEe ne oldu yani gizli bey
Soran+1 yılDevam ediyoruz.. ikimizinde biseyleri yeniden ele alması lazım.. Senin bakış acın güzel.. Ama anlatamamissin kendini nurdakiler dimi?
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım en son yazdığını 🙄
Cevap sahibi+1 yılDevam ediyoruz.. derken
Cevap sahibi+1 yılEig yi de hak ettik öyle değil mi 😁😅
Soran+1 yılBurdakilere kendini anlatamamissin dedim?
Cevap sahibi+1 yılAynen sanırım öyle oldu
Cevap sahibi+1 yılAma sen beni anladıysan sorun yok 😊 sorması ayıp ama aranız nasıl barıştınız mı
Soran+1 yılEvet yani aslında garip hissettiren şeyler var.. Yani kendimizi de yeniden tanıyoruz bu anda.. Nasıl anlatsam çok ilginç ya... ordamısın? senin bakış acın geniş olduğu için fikrini almak isterim?
Cevap sahibi+1 yılBakış açım geniş değil gizli soran ne kastediyorsun 🤨
Cevap sahibi+1 yılKarına bahsettin mi görüşümden ne dedi
Soran+1 yılEvet bahsettim haklı aslında dedi güldü.. ordamisin
Cevap sahibi+1 yılZilli kari 😂 niye güldü bana
Cevap sahibi+1 yılYa şu beni eksileyenleri bir engeller misini amca
Soran+1 yılBir an çıksana gizliden takip atayım sana
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılNiye ki
Soran+1 yılRahat konuşup paylaşabilmek icin
Soran+1 yılSustun kaldın?
Cevap sahibi+1 yılNe dememi istiyorsun
Soran+1 yılBenim isteğime göre mi bisey diceksin
Cevap sahibi+1 yılNe istiyorsun ki
Soran+1 yılYaklaşımın farklıydı güzeldi.. yazmak istedim seninle sohbet etmek istedim durustcesi bu. farkli bir amacım yok buarada.. iyi geldin bana
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim herkes böyle der zaten, sohbetimin iyi geldiğini ifade ederler
Cevap sahibi+1 yıl11 tane dar kafalı eksiyi basmış
Soran+1 yılOoo günler sonra buna mi baktın evet çok eksilemisler... banada hakaretler zaten gormuyo musun:)
Cevap sahibi+1 yılGünler sonra bakmadım biri beğendi görüşümü o sırada gözüm takıldı
Soran+1 yılOlabilir tabi.. bana da sozel saldırılar var.. nasilsin?
Cevap sahibi+1 yılNe gibi saldırılar mesela, iyiyim sen nasılsın
Soran+1 yılNasıl affedersin güzel kardeşim misin tarzı hakaretler.. evet bende iyiyim saol.. Böyle şeyler söylüyorlar yazdılar da zaten.. bence insan doğasını tam anlamiyorlar
Cevap sahibi+1 yılHem güzel kardeşim diyip hem lâf saydırıyorlar demek
Soran+1 yılGüzel kardeşim ne?
Cevap sahibi+1 yılSen yazmışsın
Nasıl affedersin güzel kardeşim misin tarzı hakaretler.. evet bende iyiyim saol.. Böyle şeyler söylüyorlar yazdılar da zaten.. bence insan doğasını tam anlamiyorlar
Soran+1 yılGüzel kardeşim değil ya . Ga. vat yazıyolar:)) ama KS kendi onu degisitiriyo argo diye galiba:))) yani aldatan kadınla nasıl olursun diyip hakaret ediyolar
Cevap sahibi+1 yılO diyenler eminim ki daha güzel kardaşimdir 😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Soran+1 yılDedim ya farklı acıdan kendimizi anlamamizi sagladi
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBizi kendimize getirdi.. daha yakinlastik ve daha şehvetli olduk mesela... ilginç dimi
Cevap sahibi+1 yılKim sizi kendinize getirdi, seni niye aldattı sen neden kabul ettin mesela
Soran+1 yılYa burdan nasıl cevap vereyim bunlara senle sohbet etmek hoş.. istiyorum da ama burdan konuşmak zor bunlari
Cevap sahibi+1 yılAbi güncellemede naptın klavyeye mi oturdun ne bu
Wksownsiwbjensjbe
😂
Soran+1 yılBelkide
+1 yılMerhaba,
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir aç gözlülük ve doyumsuzluktur!
İhanetin sebebi, bahanesi olmaz, olmamalı!
Seven sevdiğinden başka bir karşı cinse kör sağır dilsiz ve sakat olmalı! Görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalı!
İhanetin erkeği kadını yoktur. Hemen hemen herkes ihanet ediyor...
İhanet edenlerin canı cehenneme!
Affedip affetmemek sizin karakterinize kalmış, ben affetmem!
Önce tedbir sonra tevekkül. Alkol tüm kötülüklerin anasıdır. Uzak durulması gerekir...
Ben böyle bir şeye izin vermezdim...80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aldatana ikinci bir şans verilmez.
312 Yorumla- +1 yıl
ya birak bu sacmaliklari basbaya affediyorlar hem aldatanlar da genelde kadin
- +1 yıl
sen affetmezsin orasi dogru ama istisna
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekara es boşamak kolaydır. Bende bekarim şimdi diyecegim aldatmanin affi olmaz diye ama bazen boyle dense de olmuyor. Hayat sartlari, aile baskısı, cocuk olmasi işleri fazlasıyla degistiriyor. kimi cok sevdiginden affediyor, kimi cocuklar icin affediyor, kimi de elalem bir sey demesin, ailem sorun eder simdi, duzenimiz bozulmasin diye affediyor. Burda durumun icinde olan sensin arkadaşım. Bosaninca ne olacak bunu dusunmelisin? Esin çalışıyor mu mesela? Cocuk var mı? Etraftan, ailenden neden boşanıyorsun diye baskı yer misin? Eşini seviyor musun, esine karsi duyguların var mi? Yoksa bu olaydan sonra sogudun mu? bunlar ve aklima gelmeyen birkac sorunun cevabı önemli. Ayrica esinin dürüst olmasını takdir ettim. Esini kimler kimler aldatıyor ama esini adam yerine koyup, söylemiyorlar. Boynuzlamaya devam ediyorlar. Bekarım. Simdi bu kafayla sana aldatmanin hicbir affi yoktur diyecegim boyle düşünüyorum Şu an ama bazen
evlensem esim aldatsa ne yaparim diye düşünüyorum iste orasi kocaman bir sessizlik. Cevap verememe. Cekip gider miyim? Boşanır miyim yoksa hayat sartlarima göre, cocuklarima göre bir şans verir miyim? bunun cevabini soyut olarak dusunmeme ragmen veremiyorum kendime. Sen ise bunu somut anlamıyla yaşamışsın. Daha zor. Cevap bulmak daha zor. Ya bosanacaksin ya da bir hata olmus bir daha olmasin sana son şansını veriyorum deyip eşine devam edeceksin.10 Yorumla
+1 yılAldatmanın affı olmamalı bana göre; zordur bitirmek lakin kendinizi çokça kaosa sürüklersiniz o görmezden gelinmişlikle "kara lekeyle" yaşamak acı verir. Aldatmak eylemi duyguları sömürür, iyi niyetlerinizi suistimal eder ve beklentilerinizi kaosa sürükler. Karşımdaki insana koşulsuz şartsız güvendikten sonra benimle oyuncak gibi oynuyorsa ona olan tüm hissiyatım bir anda silinir. Geriye telafisi yoktur bakın zor demiyorum "yoktur, imkansız" diyorum. Çünkü aldatan bir kişinin genomlarına kayıtlıdır bu aktivite bir daha yapmayacağının garantisini veremez. Birleşilse bile eskisi gibi olamaz. Kırılan vazo bile yapıştırılsa hep eksik kalır. Kalp daha farklı bir şey kırıldığı zaman tamiratı yoktur kendi kendini boğar. Aldatan kişiye ikinci şansı vermek tekrar aynı yollardan geçip defalarca ölüme yürümek gibidir. Hatadır tecrübelerden ders çıkaramamaktır.
50 YorumlaBende 11 senelik evliyim alkollü mekana eşim olmadan gitmem ki nekadar içerse içsin eşiniz sallamış alkolün etkisiyle die yatmaz kimseyle demekki istiyomuşki içinde bu zaten varmışki yapmış sana tavsiyem kendini kandırma çünkü insan en güzel kendini kandırır şunuda unutma eşin bunu gene yapıcak sana yarın bigünde karşına geçip boşanmak istiyorum başkasını seviyorum dediğinde hiç kaldıramazsın ayrıl diyemem ama akıllı davran bunun alkolle alakası yok kandırmış düpe düz duyulmuştur ogün yaşadıgı kulağna gelmeden kendi uyanıklık yapmış
60 Yorumla
+1 yılYaşadığın Durum Çok Zor Bir Durum.. Aşırı Sevmişsin ama Şunuda Unutma eşinde seni çok sevmiş ve oldukça da dürüstmüş. genelde bu durumu senden saklasa ruhun dahi duymazdı ama açık açık söylemiş ve dürüst olmuş. kabullenıle bılır mı bılemem ama şu da bir gerçek aynı durumda sen olsaydın itiraf edermiydin. ya da elimin kiri aldattım 1 geceydı yasandı bitti dermiydin? Sen ne Derdin..
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın kesinlikle.. insan hep gerçeği bilmek istediğini sanıyor ama bazen keşke söylemeseydi diyor
- +1 yıl
İnanıyorum ki bir hata sonucu olmuş. Alkolde buna bir etken yaratmış. Eğerki Eminsen Bir daha tekrarlanmayacağına bence kalbinin sesini dinle. ya da ben hayatım boyunca bırak aldatmayı yan gozle dahı kımseye bakmadım onunda buna hakkı yok dıyorsan dırek boşan
+1 yılEski eşim aldattı affettim sonra tekrar yaptı! İnan bana pişman bile olsa aklından tekrar yapmak geçecek. Bu arada o adamı yatağına nasıl alacaksın bile bile bunu! Önce kendi itiraf etti diğerini ben yakaladım ve boşadım! Bu kadar basit. İçmişmiş. Ağzına içseymiş o zaman! Uçkurunu tutma sonra içki bahane olsun
103 Yorumla- +1 yıl
Yanlış yazmışım özür. Kadını yatağına nasıl alacaksın olacaktı
- +1 yıl
İşte aradığım yorum
- +1 yıl
Çok sert.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatmış olması yaptığı şeyi telafi etmez.. soru gerçek ise bu senin ne kadar kaldırabildiğin ile alakalı bir durum..
ama ona her dokunduğunda aklına gelicek ve taviz tavizi doğurur
Aldtsmanın ne bahanesi -nede telafisi yoktur66 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru
- +1 yıl
Bazen mantıklı karar almak gerekiyor..
Duygular değişkenlik gösterir
Soran+1 yılArada kalmak çok zor...
Soran+1 yılBu ikilem zorluyo anlıyo musun.. Sen evli misn
- +1 yıl
Arada kalıcağın bir durum olduğunu zannetmiyorum..
Bu tamamen senin bunu sindirmen ile alakalı
Neyin ikilemi anlamıyorum , seni aldatan birine karşı duyduğun sevgi mi ikilem..
Güldürme beni lütfen , bugün affetsen yarın tekrar yaşayacaksın Aynı şeyi..
5 yillik bir iliskim var... Hemde en zor olanindan... Uzak mesafeli iliski... (ulkeler farkli). Birbirimizi cok az goruyoruz ama iliskimiz guven uzerine kurulu... Guven cok guzel bir kelime... Iliskinin temeli... Sarsildi mi iliski biter...
Ben sana bitir demiyorum ama birdaha eskisi gibi guvenebilcekmisin esine? Eger güvenirim diyorsan... bir şans daha tanı... Ama guvenemezsen bitir... Aksi halde sen kendini bitirirsin, surekli şüphelenirsin, kontrolcu birine donusursun... Esinde sana kendini ispat etmek için bir cehennemden gecer... Birbirinizi yıpratırsınız...20 YorumlaBitirmelisin çünkü o artık hep mideni bulandıracak. Hiçbir zaman eskisi gibi olamayacaksınız. Birkaç ayın zorlu geçer mutlaka çok canın yanar ama geçer. Böyle daha çok canın yanar.
80 Yorumla
+1 yılOf en korktuğum şey galiba bu. İtiraf etmesi kesinlikle artı bir şey fakat şirket etkinliği ve aynı yerde çalışıyorlar bir de genelde bir kere olunca sanırım bilmiyorum kötü bir şey demek istemiyorum ki çünkü kendi itiraf etmiş ve özür diliyor. Bence biraz zamana bırakmalısın fakat tepkili de olmalısın hatta seni kaybedeceğini düşünmesi bile gerekir. Bitirmek kolay değil elbette asla ama aldatılmayı kabul etmek hele hiç kolay değil ve bence alkolü de hayatınızdan çıkarın ne yazık ki alkolün etkileri belli işte.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan kişi, affedildiği takdirde bu konuda en az bir tık cesaret kazanır.
Bu ne demektir? Eğer bu konuda yönelimi baskınsa, bu konuda cesur adımlar atabilir.
Bu işin mantık tarafıydı.
Bitir veya devam et demek bize düşmez. Burada insiyatif tamamen size ait.
Ona bir şans daha verebilirsiniz, o da bu mekanizma çerçevesinde devam eder. Sadakatini sürdürür. Veyahut bitirirsiniz, bu da sizi kabahatli yapmaz, hakkınızdır.
Sadece, alacağınız karardan ötürü kesinlikle pişman olmayın. Alacağınız karar, pişman olmayacağınız bir karar olsun. Yani, alacağınız karar sonucunda her olasılığa açık olun.
cut.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBeyefendi bence acele etmeyin. Kendinize biraz zaman tanıyın.
Nasıl bir zorluk yaşamadım ama tahmin edebiliyorum.
Kendinize bir süre beliirleyin bir veya birkaç ay gibi, o süre zarfı içerisinde hem düşünceleriniz netleşir hem de bu durumla ilgili bir destek alabilirsiniz.
Sizin uzun süreli bir ilişkiniz var ve bu hemen ayrılmak veya hemen affetmekle çözülmez.
Biraz bekleyin. Eğer inancınıza etki edecekse eşiniz, bu süredeki hal ve hareketlerini de göz önüne alın ve kalbinizle mantığınızın pekiştiği noktada bir karara varın.
Olgun olmayan insanlardan uzak durun.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. şimdi şöyle bişey var
sen aldatmış olsaydın diye düşün...
sen aldatmış olsaydın herşey normal sayılacaktı!
o aldatınca da normal sayılabilir bence..
itiraf etmesi güzel bişey en azından seni kandırmamış ya da arkandan iş çevirmemiş en güzel yanı bu
zaten bu devirde aldatmayanı zor bulursun.
içini rahatlat kafana takma bu devirde bunlar zaten normal sayılıyor...
işin özünde o da insan! ve insan dediğin hatalarıyla vardır.
hatasıyla kabullenmelisin eşini.
hem mutlu olmuş... evlilik mutlu etmek mi yoksa mutluluğunu kısıtlamak mı?
meksika açmazı gibi sorudur bu! şahsıma aittir.
geniş görebilirsin belki beni ama cidden gayet normal affet bence seviyorsun zaten.
ayrılsan ne olacak? başkasıyla evleneceksin! peki onun aldatmayacağını garanti edebilir misin?
en azından dürüst bir eşin var. bence boşa ayrılmayı bile düşünme...
ilk hatasında terkediyorsa seviyor mu diye düşünürüm !00 YorumlaBir arkadşaım vardı kadın, eşini aldatıyordu, aşğıl diyodu, eşi de çok iyi bir adam, çok uyardım, o zaman ayrıl dedim, yazık adama haksızlık, neyse kısa bir aman sonra ilişki yaşadığı aşığım dediği adam sadece cinsellşk için onunla olduğunu anlayınca pişman oldu ayrıldı. Sonra o efendi eşi de yurtdışına gidince bir yabancı kadınla birlikte olmuş tabi eşi soğuk ilgilenmeyince onun ilgisi cazip geldi, kadın arkadşaım eşinin görüşmelerin yakaldı be benimşe ğaylaşıyo mapıcam die, ayrılmayı düşünüyoruz, dedim aynı boku sen yedin aylarca, adam ilgisiz olunca yapmış, bir birinizi nesen görüp değer bermiyosunzu macere arıyosunuz kızdım, sonra haklısın dedi şimdi anlıuorum adamın ne yaşadığını desi ve şu an mükemmeler..
Sen de eminsen karının bir daha böyle nir bok yemeyeceğinden inanıyorsan ve geerçekten bunu unutacak kadar seviyorsan affet..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. "yilllar sonra farklı birinin ilgilenmesi değişik geldi ve alkolluydum dedi." Kritik bir cümle. İnsan alkol alınca bilinç altına girer ve içindeki gizli kalmış düşünceler açığa çıkar. Yani bence bir daha yapma ihtimali yüksek gibi. Çünkü kusura bakma ama bir kere o duyguyu yaşamış. Bir daha isteyecek. Şu anda bu olayın pişmanlığı içinde. Ama bu durumu aşsanız bile zaman içinde belki senden soğuyacak ve başka bir insan haline gelecek.
Şu anda sizi bağlayan çocuk da yokmuş. Ayrıldığınız zaman bir süre aklına gelir. Sonra kendi hayatına odaklanırsın. Başka birini bulursun.
Ama şimdi olayın şokunda olduğun için ve aranızda sevgi bağı olduğu için bence doğru düşünemiyorsun.
Karar senin Allah yardımcın olsun00 YorumlaBenim 5 yıllık ilişkimde başıma gelmişti. 3. Yılında oldu hatta.
Bu durumda kadının seni tekrar kazanmak için çaba sarfetmesi çok önemli. Özür dileyince bitmiyor. Sürekli içini kemiriyor.
Ama eğer seni kazandıysa, suçluluk duygusu onu da kötğ yapıyorsa bir süre sonra normale dönüyor. Belki bir, belki iki yıl.
Burada kilit nokta, seni tekrar kazanmak istemesi.
Böyle bir sorunu, bu denli olgunluk ve samimiyetle paylaşman, aktarman ayrıca takdire şayan.
Geçmiş olsun, umarım halledersiniz bu durumu00 Yorumla
+1 yılEvli değilim daha önce bir beraberliğim de olmadı ama bu çok zor Allah yardımcınız olsun ki rabbimin düşmanımın başına bile vermesini istemem. Konuya dönecek olursak abi affetmek Allah'a mahsustur yani eşin bilinç dışı da olsa zina işledi ve bunu rabbimin sevmediği haram kıldığı içki yoluyla yaptı ve bence asıl önemli olan bu. Içki nasıl bir kafa yapıyor bilmiyorum ama tüm kötülüklerin anasıdır dendiğine göre baya şuur yitirici birşey olsa gerek. Bence affetmek istiyorsan ama sonradan kadının başına kalkmayacaksan bunu kaldırabileceksen olanı kabullen ama içinde eşine dair tek bir güven problemi bile olmamalı. Ben kendi açımdan yorumlayacak olursam Allah korusun ama ben kabullenemezdim.
31 YorumlaBen 6 yıl evli kaldim. Ve senin yaşadığını yaşadım. ve bir kızım var. Gerçi o itiraf etmedi ben yakaldim.Öldurmek ile boşanmak arasında kalmıştım boşandım kızımın velayetini de aldım. Yani boşan başka yolu yok. Tabi mezhebin geniş ve onu koynuna alacak diyorsan onda senin kişiliğin. Kadın mı yok dünyada dolu. îyikide boşanmişim. şiddetle tavsiye ederim. Günumizde kadınlar malesef böyle oldu. Aldatmayı namussuzluk olarak görmüyorlar. Bizi bu hale sokakda Batı'nın geniş meshep kültürü.7 yıl oldu bosanali. Evlenmek istesemde bir tarafım istemiyor malum okadar çok orspu çok ki piyasada o yüzden bende rotayı yurt dışına çevirdim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun zor bir durum bu affetmek büyüklük tür biz insanlar sinanmak için yaratildik emin olman gereken tek bisey var böyle durumla birdaha karsilasmandan emin olmalısınki buda zor tabi ama eşinin nabzını sen daha iyi bilirsin yaptığı hatayı kabullenmesi ve af dilemeside güzel bisey ( eğer ki birdaha yapmaz benim esim diyebiliyor san affetmelisin yok bundan emin olamam diyorsan noktayı koy yaşam senin hayat senin kardeşim elini vicdanina koy ve öyle karar ver -konusmak istediğinde mesaj atabilirsin saygılar hayırlı geceler
00 YorumlaBitirmenin ne kadar zor olduğunu iyi bilirim 8 yıldan ve eblilikten bahsediyorsun, hayatını komple değiştirmen gerekecek zorlu bir süreç olacak mental olarak bu u kaldıramayacağını düşünüyorsan bitirmeye girişme ama bunu kabullenmek daha zordur güvensizlik olacak içinde hep ikiniz açısından da daha kötüye gitmesi olası tabiki. Bu konuda beraber terapiste gidin bence aşıp aşamayacağını gör duyguların hafiflerse affedebilecek duruma gelirsen devam edersin. Kendi tecrübelerime göre söylüyorum bu aldatma sadece bir defayla kalmıyor hiçbir zaman.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruyu bir kadın soruyo sandım o zaman bile cevabım acilen ayrılmasın olucaktı ki sen bir erkeksin bir erkek karısının cinselliğe bu denli yönelmesini nasıl kabul eder hadi erkekler çapkındır derler seninki kadın haliyle yanmış o.. nun teki. İlişkine devam etsen nereye devam edeceksin ilişki ikili olmaktan çıkmış kadın açık kapı Acunun da Şeyma 9 senelik karısıydı sevgilisiydi ama tak boşadı adam kadın gece eğlencelere gidince. Yani tek değilsin ben seni kınamıyorum sevmek çok zor ama benim yakınımda çok sevdiği dünyalar güzeli 8 yıllık eşini aldattığını duyunca direk sildi kadın yalvarmasına rağmen. Bu iğrençlikten sonra en fazla takıntın olur o senin sevebileceğini mi sanıyosun o pis bedeni ya da karım diye sahiplenebilir misin?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler öldürüyodu bu namussuz eşleri biri de diyor barışsam mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yapan insan, tekrardan yapıyor kesinlikle.. 5 yıllık bir ilişkim var ama evlenmeye karşıyım, aşırı dozda. İnadına kaçasım geliyor hayal edince bile. Daralıyorum. İçsel olarak söndürüyor heyecanı refleks olarak. Evli mi, yoksa flört demek mi daha çekici? Siz düşünün. Sırf bu yüzden evleniyorum. Uygun bir an gelirse aldatabilirim çünkü.. Yasak olanın verdiği heyecan-zevk bambaşka. Flörtöz takılın eşinizle, evlenmeyin. Ten uyumu hat safhada ve beyinler de uyuşuyorsa yani "O" kişi ise, ruh hastası olmadığınız sürece aldatmaz-aldatılmazsınız.
011 Yorumla- +1 yıl
Hayatın amacı ne !
Cevap sahibi+1 yılHayatın amacını evlilik olarak gören herkes eksilmesin, lütfen. :)))) Farkına varacaksınız ama çooooook geç olacak.🎇
Cevap sahibi+1 yıl*eksilesin
- +1 yıl
Yo hayır hayatın amacı evlilik demedim zaten Amacı nedir sana göre
- +1 yıl
50 yaşına geldiğinde böyle demiceksin emin ol
- +1 yıl
Senin gibi düşünen bir evladım olsa evlatlıktan reddedip sokağa atardım
Yazıklar olsun
Düşünce yapısına bak
Evlenmeyi düşünmüyor ya da evliliği kendine uygun görmüyorsundur saygı duyarım
Ama evlilik gibi güzel bir şeyi lekelemeye çalışmaya kimsenin hakkı yok
Dünyanın %99'u haksız da bir senin gibi sapkın azınlık mı biliyor doğrusunu?
Her kimsen beni engelle. Herhangi bir sorumda yorumunu filan görmek istemiyorum senin
Cevap sahibi+1 yıl@kaptanpırays Kıyamam ya.. :))) Boynuzları çıkmış hemen. Benim gibi bir hatun denk gelemez sana zaten, kasma. Rahat ol. :))) Evet ten uyumu 1. sırada ve evlilik benim kişiliğime uygun değil. Sadakat etkisi yaratmıyor, daraltıyor aksine. Birçok insan için de böyle. Hala göremiyorsan bu senin sorunun, ütopyanda yaşamaya devam et... Ben de sadakatimi korumak için evlenmeyeceğim? Bu kadar basit. Hoşça kal.🍹
- +1 yıl
Sapkın olduğun kadar küstah ve terbiyesizsin de
Hiç şaşırmadım
Ne biçim bir ailede büyüdüğün ortada
Hadi güle güle
Cevap sahibi+1 yıl@kaptanpırays Beyne bak... :))))) Hakaret eden sensin, ben değil. Yani terbiyesiz olan da sensin bu durumda. Kapiş? Farklı fikirlere saygı göstermeyi dahi öğretememiş mağara kafalı bir aileden geldiğin besbelli. Umarım bir gün insan olmayı öğrenirsin.. Hiç umudum yok ama, yine de bir şansı var herkesin bu hayatta. :)))
- +1 yıl
Sen hakaret duymamışsın emin ol
Soran+1 yılGizli aslında fikir olarak yakın şeyler söyledin.. aslında mesele insan doğası mi diyosun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük ihtimal başkasından duyma diye itiraf etti ya da bu suçu işlediği adam bidaha istiyor onu ve söylemekle tehtit ediyor veya partide durumu fark edenler oldu. Vsvs. Alkolün etkisi falan bahane yapmak istedi yaptı. Şimdi rahat yuvasını hayatını dağıtmak istemiyor.
Başka birinden kathiyen duyma ihtimalin olmasa bence sana söylemezdi.
Ve eskisi gibi ona baka bilcekmisin onunla aynı yatakta huzurla yatabilcekmisin yaptığı yemek leri yiğebilcekmisin her sabah seni aldatan kadının suratını göreceksin10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence bilerek anlatmış. Senin onu terk etmen için. Sana da o yüzden söylemiş. Hatta kızma ama sana anlatması bile fantezisinin parçası olabilir. Eğer affedersen yapmaya devam eder diye düşünüyorum. İlişkinizin bitmesinden korksa söylemezdi. Neden söyledi çok mu dürüstmüş dürüst olduğu kadar da sadık olsaymış mesela. Valla her alkol alan aldatmıyor. Alkol bahane bence, hatta alkol almamış bile olabilir. Kötü bir durum insan eşinin başkasının altına yattığını düşünüp çıldırır sen bunu ileride asla unutamayacaksın evli kaldığın sürece de aklına gelecek onu zaten eskisi gibi sevemeyeceksin. Senin onu affetmen demek ilerideki aldatmalarını onaylaman demek. Ve sana bir daha söylemeyecek aldattığını.
00 Yorumla
+1 yılBen de yaşadımeşim değildi ama 4 yıllık uzun bir ilişki vardı ve aldatıldım. O da alkollü olduğunu kendinde olmadığını söyledi. Onu çok sevmeme rağmen sindiremedim yaptığı şeyi. Hem sarhoşken istediğimiz ama yapmaktan çekindiğimiz şeyleri yaparız. İçinde öyle bir şey olmasaydı eğer içkilli olsa bile yapmazdı bunu. Ben ona 2. bir şans vermedim ve pişman da değilim. İhanet asla affedilmemeli. Bahanesi her ne olursa olsun. Onu ne kadar seversen sev.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlkollü olmasa değişen birşey olacak mıydı?
Üstelik başkasının ilgisi hoşuna gitmiş..
Var mı bunun daha ötesi?
Onu da geçtim..
Ve sen hala seviyorum diyorsun..
Sevmek bu kadar ucuz mu?
Herşey seviyorum kelimesi ile örtülebilecek mi?80 Yorumla Bence neden aldatma gereği hissettiğini onu evliliğinde nelerin mutsuz ettiğini sorgulamalısın. Genelde evlilikte kadınlar eşlerinin kendisini ailesinin karşısında ezdirmesinden şikayet eder. Mutsuzsa hep arayışta olucaktır. Alkol bahane. Afeedeceksen de onu kaybetmek istemiyorsan onun için değişmen gerekecek buda kişiliğinden ödün vermen demek karar senin.
26 Yorumla- +1 yıl
Dediğin gibi dahi olsa aldatmanın gerekçesi olamaz
Demek ki kocan seni akrabalarının yanında ezdirse gidip başka bir erkeğin altına yatacaksın - +1 yıl
@kaptanpırays burada ihaneti savunmuyorum ama hangi arkadaşımla konuşursam konuşayım hep bir mutsuzluk hep aynı konular "kaynanam bana şunu yaptı ama bizimkisi açıp ağzını birşey demedi. " günümüzde insanların ne olduğunu bilemeyiz teknoloji gelişti ve birçok evli erkek kadın sosyal medyada sexting yapıyor. Bu kişinin dini inancına birazda vicdanına kalmış. Erkeklere bakacak olursan onlarda eşlerinin yataktaki performansından mutsuz. Birçopuneşi hamile olunca 9 ay seks yapmadan duramıyorlar sanki kadın o çocuğu tek başına yapmış gibi. Yani illaki hepsinin evlilikte mutsuz bir yanı var. Ben birçok yorumumdada hep yazdım insanlar evlenip çocuk yapmış olmak için iyice tanımadan evleniyor ve evliliğin büyüsü geçip sorunlar başlayıncada aldatıyorlar diye. Neyse uzun lafın kısası aldatmayı savunmuyorum hiç bir zaman. affedip affetmemek aldatılan kişinin karakterine kalmış. Ve ben bekarken şunu derdim aldatan insanlara tüü senin kalıbına ama evlenince acaba niçin aldattı diye düşünüyorum.
- +1 yıl
@Alprstha meram etme erkeklerde yapıyor bana özelden çok mesaj geliyor karısı hamileymiş te seks yapacak birileri lazımmış. Yani sen bekar olduğun halde sen de burada arkadaş ya da fucbody arıyorsun sonuçta. Bu kişiye kalmış. Ama bana göre değil ve kim ne yaparsa yapsın ger koyun kendi bacağından asılır. Neticede zina günah...
- +1 yıl
Bu dediklerinden sen de muzdarip misin?
- +1 yıl
@kaptanpırays eşimi hiç aldatmadım oda beni aldatmadı. Evet evlilikte insanın pek çok sorunu olabiliyor ama zina bana göre olmadı hiç. Hatta bu hesap eşimle ikimizin. Elimizden geldiğince bildiğimiz bir konu ise yorum yaparak insanlara yardımcı olmaya çalışmaktan başka gayemiz yok.
Baştan sona kadar okudum bende kadın kocasını aldatıyor sandım erkek olduğunu sonradan farkettim. Çok düzgün ifade etmişsin kendini. Ben yerinde olsam affetmezdim böyle demesi kolay ama yine tekrarlamayacağı ne malum? İyi düşün derim. Eğer ihanete göz yumuyorsan ona bir fırsat daha vermiş olursun.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSolmuş bir çiçeği dik ve niyet et deki eğer bu çiçek tekrar canlanırsa en geç 2 gün içinde Allah affetmeni, evliliğini devam ettirmeni istiyor, eğer canlanmazsa daha da solarsa affetme. Allah her şeyin en iyisini bilir. Bu işi ona bırak kararsızsan. Bekara boşamak kolaydır ama işin diğer ucunda da ihanet var. O yüzden ben bir şey demeyeceğim. Çiçek ne alaka diyene de şunu diyeceğim. Allah isteyince ateş güllere dönüşmedi mi? Yüce Rabbim yaratmadı mı her şeyi? Her şey onun elinde bir insanı bile taşa çevirebilir isterse
10 Yorumla
+1 yılKardeşim seviyosan sonuna kadar dur. Onu bunu dinleme gönlün ne istiyosa onu yap ver bir şans daha sevgililik değil bu evlilik tabiki de herkesin yapıp yapmaması gereken şeyler de var ama 2. Şansı ver 🍀
Belki herşey daha güzel olur senin açından01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl güzel olur mesela?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiliyor musun ilk defa ihanete karşı onu kaybetmek istemediğini söyleyen bir adam gördüm. Erkekler normalde bunları itiraf edemezler her şeyi silip atarlar. Ya da onlar gerçekten sevmeyen insanlardır. Sen gerçekten seviyormuşsun, ve o kadın çok büyük bir sevgiyi kaybetmiş. Kıyamam sana. Umarım mutlu olursun her ne karar verirsen:)
321 Yorumla
Soran+1 yılBir yanda sızı ama bir yanda da kaybetmek istememek.. arada kalmak o kadar zor ki anlatamam
Cevap sahibi+1 yılYaşadığın durumu anlıyorum. Arada kalmak bir yanın git diyor bir yanın kal. Bundan sonra onsuz nasıl yaşayacağını düşünüyorsun affetmek istiyorsun ama ağır basan şeyler oluyor çok üzüldüm gerçekten
Soran+1 yılBaşına gelmiş gibi anlıyosun geldi mi?
Cevap sahibi+1 yılBen geldiğini sanmıştım yanlış anlaşılmadan dolayı böyle bir şey yaşadığımı sandım. Sonradan doğruyu öğrenmiştim 5,6 saat boyunca bu düşüncelerle baş başa kalmıştım aynı senin gibi düşünmüştüm
Soran+1 yılKeşke söylemeseydi diyorum biliyo musun
Cevap sahibi+1 yılÇok seviyorsun değil mi
Soran+1 yılEvet.. aşabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılSen istersen her şey olur. Affetmek istiyorsan affet herkes hata yapar alkolünde etkisi var. Aşabilir misin evet ama hemen değil
Soran+1 yılMesela birlikte oldugumuzda ne hissedicem çok merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılDene ve gör sen içinden geleni yap boşver herkesi nasıl iyi olucaksan öyle davran. Bir kere yaptı diye bir daha yapıcak diye kesin bir yargı yok. Belki çok pişmandır çok kötü durumdadır.
Soran+1 yılSenin yaşın kaç?
Cevap sahibi+1 yılYirmi üç yaşındayım.
Soran+1 yılUzun süreli ilişkin oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılEvet 2 yıllık bir ilişkim var
Soran+1 yılSenle konusmak iyi geldi ondan konuşuyorum.. ilişkinde cinsellik var mi?
Cevap sahibi+1 yılAnladım, evet oluyor
Soran+1 yılAnlayislisin cidden.. gerçekten rahatlattin
Soran+1 yılBir an gizliden çıkarmısin sana takip atayım?
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılAma baştan sona iliskiyide sorgulatiyo insana böyle seyler
+1 yılGüzel kardeşim. Sarhoşun mektubu okunmaz derler ama aksine okunur. Sen hiç duydun mu, sarhoş olan birinin gelin annemin hayrını sorun dediğini? Hayır! Sarhoş insan bilinçlidir, içinde ki bastırılmış duygular bu etki ile dışa vurur, refleksler azalır ama bilinç uygular ve tatbik eder. Bana kalırsa ihanetin bedeli ağırdır. Rabbim ıslah eylesin ama hoş bir durum değil ve karar senin. Bana kalsa ben ikinci şansı vermezdim ve hukuki süreci başlatırdım.
10 YorumlaAffeder misiniz, affetmez misiniz orasını bilemem lakin mutlu evliliği olan insanlar alkol gibi bahanelerin altına saklanıp eşini aldatıp birde ''yıllar sonra değişik geldi'' derse kusura bakmayın ben bu palavraya kesinlikle inanmam.
60 Yorumla
+1 yılKardeş demekki sen seviyorsun eşin değil. Çünkü eşler birbirini çok seviyorsa eğer değer veriyorsa davranışlarına hareketlerine sözlerine, ortamda ve çevrelerine dikkat edilmesi gerekiyor. Yani benim bir kocam var, benim bir eşim var diye herkese böyle hissetirmeli. Demekki senin eşin karşısındaki şerefsiz erkeğe hissetirmemiş ve hissetirmediği içinde bu olay meydana gelmiş bana göre affedilmeyen hata. sakın kötü bir şey yapma hayatını karartma en azından gözünle o hali görmedin bırak onlar ALLAHTAN bulacak cezalarını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. hayır, affetme. Alkolün etkisi yok olsa anlam veremezdi halbuki sana anlatıyor 8 yıl sonra kendini iyi hissetmiş falan her şeyi gayet düşünmüş tartmış zevkini yaşamış kendini iyi hissetmiş kaçamağı yapmış vicdanını da rahatlattı senin sırtına bindi şimdi yük. Hiç tartışmadan ayrıl ve kötü olma, senden nefret etme bahanesi verme kahrından 1 senede ölür.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılPismansa ve durust oldugu icin bir sansi daha hak ediyor bence, hep kadinlar mi erkekleri affedecek bence bir sans daha ver eger seviyorsaniz birbinizi ve sayginizi yitirmeyecekseniz ve senin onun yaptigi hatayi yuzune vurmaman gerek
49 Yorumla- +1 yıl
bunun kadını erkeği yok. yol olur bacım yol.
- +1 yıl
@kıvancc1903 biliyorum bunu kadini ve erkegi yok ama adam demis karisi sarhosmus ve isteyerek yapmamis ve gelip itiraf etmis saklayabilirdide. Ve bunu hepimiz biliyoruz ki hep kadinlar affediyor bir kerede koca affetse sorun olmaz bence
- +1 yıl
bence sarhoşmuş ya da değilmişmiş isteyerek ya da istemeyerek olmuşmuş itiraf etmiş ya da etmemişmiş bir önemi yok. sanada şöyle sorayım diyelim ki enişte seni aldattı ne yapacaksın ne diyeceksin tamam bir daha olmasın falan mı?
- +1 yıl
@kıvancc1903 konu ben degilim burda bir esim yok boyle bir durumuda daha once hic yasamadim umarim yasamamda o yuzden ne soylesem olmaz adam belliki affetmek istiyor bende onu yureklendirdim diyelim. Benim babam annemi kac kere aldatti ama malesef annnem onu hep affetti 1 degil kac kere ben olsaydim cok cok onceden noktayi koyardim ama konu ben degilim
- +1 yıl
bende yaşa demedim. bunu isteyecek kadar kötü biride olmadığımı düşünüyorum 😀 zaten seninde dediğin gibi ben nokta koyulması taraftarıyım. affedilecek durumlarla affedilmeyecekler ayırt edilmeli. konu bende değilim mesela ama diyelim ki affettim en büyük yanlışı kendime yapmış olmazmıyım.
Soran+1 yılTekrar dene mi diyosun?
- +1 yıl
O denemek istiyor, yazdiklarindan ben bunu anladim. Eger esinin yuzune yaptigi hatayi vurmayacaksa ve saygilarini yitirmeyeceklerse denesin diyorum ben
- +1 yıl
Cinsiyet ayrımcılığı yapmasanız ölürsünüz zaten
Soran+1 yılBen sizi anliyorim Diferente.. bubi ilginç durumu da anlıyorum aslında biraz destek istedim aslında..
+1 yıl8senelik evli ve köpek gibi severken defalarca aldatılmiş biri olarak yaziyorum bu görüşü. şuna inan o duyduklarını ve hissettiklerini hicbir zaman unutmayacaksin. artik güvenemeyeceksin ve o kadin sana her dokundugunda miden bulanacak.. nasil birisin bilmiyorum ama bunu bilipde kabullenmek imkansiz gibi bence. ayril boşan diyemiyorum ama bunu bilebile evli kalabilecegini de düşünmüyorum. piskolojini cok iyi anlayabiliyorum ☹️umarım en dogru kararı verirsin kendin icin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnliyorum bir yandanda bende evliyim kendi acimdan dusundugum zaman gercektende cok zor. Bence zamana birak. Sana soylemese baskasindan duysan dahami iyiydi. Alkolun etkisini bilirim insan ne yaptigini bilmez. Bence zamana birak hersey olacagina varir.
213 Yorumla
Soran+1 yılEvli olmayan anlamiyo hemen hadi bitti demek kolay degil dimi
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle.
Soran+1 yılBirde inanmıyorlar ama cidden sevgi var uyum var.. belki cidden anlık biseydi anlık bir merak duygusu alkolle gelen birazda cesaret?
Soran+1 yılSende çok genç evlendin galiba?
Cevap sahibi+1 yılEvet 18 yasimda evlendim Şu an 20 yasindayim
Soran+1 yılPeki senin son yaklasimin ne?
Cevap sahibi+1 yılIhanetemi?
Cevap sahibi+1 yılBak hatanin normal kafaylami yapildi onu arastiririm ama 1 defa oldu bu hata affederim ama unutamam 2. ye oldumu asla affetmem
Soran+1 yılMerak Ne derece etkilidir sence?
Cevap sahibi+1 yılNasil yanii?
Soran+1 yılYeni anlık bir merak bir heycan? Birde kadınlarda beğenilme duygusunun çok yüksek olduğunu düşünürsek?
Cevap sahibi+1 yılBence sarhossa bunlarla bir alakasi yok
Soran+1 yılBence var ya sarhoşluk kendini bilmeme haki değil ki
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBizim ne dediğimiz değil senin duyguların önemli aynı evi aynı yatağı paylaşmak istiyorsan affet
23 Yorumla- +1 yıl
çocukların annelerine olan tavrı çok önemli. baba ancak o zaman affedebilir.
Soran+1 yılEvet istiyorum ama biraz zorlandım.. ne diyosun son noktada?
- +1 yıl
ben senin yerinde olmak istemezdim. toplum erkeğin kadını aldatmasını kaldırıyor. ama kadınınkini kaldıramaz. mümkün olduğu kadar konunun yayılmalısını sağlamalısın. şu aşamada en doğrusu karşı tarafa "sizli ifadelerle dürüstlüğü için teşekkür etmeniz." bu ona olayın ciddiyetini anlatacaktır. araya mesafe koyduğunu gösterir. akabinde çok ciddi düşünmen gerekiyor. nedenlerinin dediği basit sebeplere olması durumu üzerine düşünmelisin. içki içiyor ve içkinin etkisiyle ilgiyle içine başkasının yaprağını alıyor. o an zevkten ölecek kadar zevk alıyor. inliyor. öpüyor okşuyor fazlasını istiyor. sabahsa büyük pişmanlık. bu noktaya kadar çıldırırken bu noktadan sonra karının hüznü ve üzgünlüğü senide etkiliyor. Sen bunu yapsaydın onun tepkisi ne olurdu. bu noktadan devam edebilirsin. Ama seni affedip affetmeyeceği bir yana, çocukların için bir fedakarlık yaptığında, bu zikiştiği adamla tekrar görüşüp zikişmeyeceğinden nasıl emin olabilirsin. Zikiştiği adamla konuşsan seni ciddiye almayacaktır. bence o bunun hata olduğunu bile düşünmüyordur. jartiyerli karını zikmenin tadını çıkarmıştır. Çok iyi düşünmelisin...
+1 yılbunu sana kendinin söylemesi, senin onu farketmeden onun itiraf etmesi güven telkini sağlayacak bir şey ama bu yinede onu masum kılmaz ;
onu affetmen düzeninin çoluk çocuğunun evinin yuvanın dağılmaması
onu affetmen ise bu yaptığı çirkinliğin meşrulaşması artık dahada relaxable bir uslup ile hareket edebileceğini sana unutturmamalı. Bu durumu göz önünde bulundurmanda fayda var...00 Yorumla
+1 yılalkol insana prensipleri ahlak yapısına uygun olmaya hiç bir şeyi yaptıramaz. alkolüydüm lafoına inanmayın. insan alkolü iken sadece baş dönmesine engel olamaz. ama iradesi yerindedir. irade yoksa zaten alkol komasına girmiş demektir. ve ölmüşl demektir.
inanmayın böyle laflar
o iş yerindeki vaandaşla bir işi varmış. ilişki ile çözeceğini sanmış çözememiş. sonra geri vites atmış. inanma kovala gitsin konuşma bile00 Yorumla
+1 yılKardeşim öncelikle merhaba. Tamı tamına 4 kez aldatıldım aynı kişi tarafından. Her seferinde öyle bir çabaladı ki affetmem için dayanamayıp kabul ettim affettim. 4 kez başkasıyla ilişkiye girdi. Senin duygunun en az yarısını anlıyorum. Ama yine yapıyor bir defa yapan tekrar düzelmiyor. Çok düzgün bir insan olması lazım bunun için. Şans vermeden bilemezsin. Ama benim tavsiyem şans verme. Çünkü her seferinde öyle bir batıyor ki adamın kalbine. Taş gibi kalbim var diyen adamı bile yatıyor yere. Allah en kısa zamanda mutluluğa ulaştırsınn.
00 Yorumla
+1 yılAffetsende aklına gelecek her seferinde. Unutamazsın. İlişki eskisi gibi olmaz. Ben affedemezdim ne kadar sevsem de gururuma yediremezdim. İhanet ne de olsa. Üzüntünü anlayabiliyorum. Güzelce düşün yine de. Bir evliliği, bir yuvayı bitirmek kolay değil. Hele çocuklarınız varsa 2 kez düşün. Umarım her şey düzelir
00 YorumlaHocam, bir kere aldatan yine aldatır. Ayrıl... ben kaç yıllık ilişkimi bitirdim. Eğer uzun süre sonra farklı birinin ilgilenmesi ona heyecan veriyorsa, bunu sürekli tekrarlar. Sana şöyle söyleyeyim... twitterda bir sürü evli kadın yazdı bana. Ya da ben yazdığımda karsılik verdi. Hicbiriyle birlikte olmadım, olmam da. Aldatmak ve aldatılmak cok kotu bir sey. Ben de aldatıldım zamanında... o kadınların hepsi daha önce eşlerini aldatmışlar. Seninki de seni yine aldatır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Evli değilim ve ilişkim yok ama bunun kararını en iyi sen verebilirsin. Tabi en önemlisi bu bir kerelik bir şey miydi yoksa bu adama cinsel ilişkinin yanında başka duygular da besliyor muydu? Kadınlar erkekler gibi değil duygusal açıdan daha kolay bağlanabiliyor sığınma ihtiyacı hissediyor. Onun bu durumda adama karşı neler hissettiğini eşi olarak en kolay sen anlarsın.
00 YorumlaAffet desem kerizlik gibi olur affetme desem senin duygularına karşı çıkmış evliliğine bir etki etmiş olurum ama sana ne yaşattığı ortada nedenini sorup eğer bir daha yapmamanın güvenini sana verecekse ki yaptığını asla savunmuyorum ben olsam bende belki direk boşanma aşamasına gelirdim ama bazen düşünceler farklı oluyor ortada evlilik var sen bunları düşün tart ona olan güvenini sorgula sonucunu yap bir daha yapmama garantisi olmayabilir buna da dikkat et.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sonuçta kendisi itiraf etmiş ki bu affetmek konusunda önemli bir artidir.
Bazen insanlar farkli bedenlerle sevişmek ister ki burada onemli detay buna gerçekte neden ihtiyaç duydugudur
Eşin bunu yaptıysa bunda mutlaka senin de bir şekilde payın vardır
Sonuç olarak duygular önemlidir. Olayın arkasindaki psikolojik durumu beraberce anladiktan sonra ikiniz hala devam etmek istiyorsanız milletin ağzına bakmayıp ilişkinize devam edin derim.01 YorumlaAldatmanın bahanesi, savunulacak hiç bir yanı olamaz. Sevgi de ayrılığa dahildir. Bol keseden sallamıyorum. Ancak bu saatten sonra sağlıklı bir evlilik sizden beklenemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılAbi yanlış anlama ben de bu tür konularda çok medeni sayılmam fakat eşinizin bunu size kendi itiraf etmesi HARİKA birşey. İtiraf etmese başkasından duysan ayrıl derdim ama sakın yapma belli ki pişman hatasının farkında ve telafi etmek istiyor. Seviyorsan ayrılma herkes bir şansı hak eder. Dene bir süre içindeki kin öfke her neyse geçmeli. Geçmezse mecbur ayrılcaksın zaten ama bence eşiniz karaktersiz biri değil büyük bir hata hapmış ve farkında..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Kendi itiraf etmesi bir yandan iyi bir şey ama aldatma varsa bir yerde eksiklik vardır yeterince ilgi veremiyor musun yatak odanızda mı problem var temiz mi değilsin yemek mi yapamıyorsun kendini sorgula aldatma yüzünden boşanan çiftlerde hata tek taraflı değildir affedip etmemek sana kalmış ama bir kere yapan bir daha yapar insanlar değişmez kendini check et sorunu bulursun
011 Yorumla- +1 yıl
İlgisiz bırakılmak da karşı tarafın yeterince temiz olmaması da yatak odasında işlerin yolunda gitmemesi de ALDATMA SEBEBİ DEĞİLDİR !
Memnun değilsen boşanırsın olur biter !
Utanmasan "sen buna müstehaksın" filan yazacaksın adamcağıza şuna bak
- +1 yıl
Yazıklar olsun sana
- +1 yıl
Kusura bakma ama yarın bir gün evlensen de kocanla sorunların olsa aldatacakmışsın gibi konuşuyorsun
Belki öyle birisi değilsindir ya da kendini böyle ifade etmek istememişsindir ama yazdıklarından böyle bir sonuç çıkıyor
Avukat mısın noter katibi misin yoksa daktilocu musun mesleğin ne bilmiyorum ama bir hukukçunun böyle bir bakış açısına sahip olmaması gerekir - +1 yıl
İyi halt ettin
Avukat olmuşsun ama insan olamamışsın - +1 yıl
Senin gibi aldatmayı meşru gören aldatan kişiyi savunan evladım olsa evlatlıktan reddederim
- +1 yıl
Okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır diye boş yere dememişler
Kalbinizi bu işten ırak tutmaya çalışın hocam. Affedersen bir ömür boyu eşinin yüzüne baktığında aldatmış bir kadın yüzü göreceksin. Eşinde her ufacık şeyde senin bu durumu onun yüzüne vurman korkusu ile yaşayacak. Sineye çekecek elbette ama bir noktaya kadar. Çok sevgi çok aşk ihaneti örtmez. Artık karı koca değil iki yabancı olacaksınız. Bence siz birbirinize bunu yapmayın. Boşanın derim. İhanet gözünün önünde olduğu sürece hayat senin için çok daha zor olacak.
00 YorumlaHocam allah kımsenın basına vermesın ama soru bıle cok abest geldı. Bunun bır kadının ıtıraf etmesı bıle onun nekadar pişkın oldgunu gösterıyor altadmanın affı olmaz herzaman yapar onu bu anlamda yolunu ayır kendıne layık bırını bul yolunuz yol degıl.
00 YorumlaYıllar sonra farklı birinin ilgilenmesi değişik geldi. Cümlesini aklınıza iyi kazımanızı tavsiye ederim.
Onun haricinde diğer arkadaşlar söylenecek her şeyi söylemişler. Bense size şunu hatırlatmak isterim;
Adliyeler, aldattıktan sonra af dileyen eşlerin tekrar aldattığı dosyalar ile dolu.00 YorumlaÇok zor biliyorum ama kabullendiğinde senin duruşun bozulmuş olacak diye düşünüyorum, ve bu ilerde başını ağrıtacak hayatını enerjini düşürecek emin ol herşeyine bu güvensizlik yansıyacak onun içinde senin içinde bundan böyle güvensizlik içinde bir hayat olcak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLaflara bak laflara...
Domuz eti yiyince
Kafalar da hayatlar domuz/gavur gibi oluyor tabi...
Meşrebi bozuk mezhebi geniş yaratıklar.
Hangi ara türediniz lan bu ülkede siz
Kendini ilah zannedip kibirli kibirli dolaşıp yüksekten yüksekten konuşurken...
Kol gibi girdi mi şimdi boynuz?
Sende bu meşrep bozukluğu varken...
Bunu da sindirir senin miden.
Dert etme
Altı üstü bir gececik...
Bir sefercik...
Yemiş
Olmuş bitmiş
Rahat ol...33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin için paylaşmaya gider
Yaz bunu bir yere
Cevap sahibi+1 yıl.. işin *...
Cevap sahibi+1 yılöylemi
Gizli Üye(25-29)+1 yılacaba neden arayıp sormadın? Senin de büyük suçun var alkolün etkisiyle olmuş olması ve bunu kendi itiraf etmesi güzel bir şey senden alamadığı ilgiyi başkası verince de etkilenmiş alkolde olunca işin içinde bırakmış yani bence gözlem yap pişmanlığını tart gerçekten eski güveni verirse affet şehir değiştirebilirseniz değiştirin değiştiremiyorsanız da yapcak bir şey yok
12 Yorumla
Soran+1 yılIlgisiz biri değilim ki ben.. nerden cikardiniz
- +1 yıl
Pardon da aldatması mi lazim bu nasil bir kafa
+1 yılerkeklerin aldatma konusunda bu kadar rahat olmasını kendisini affeden ya da aldatmasını umursamayan kadınların da sebep olduğunu düşünüyorum, bu tarz erkekler iyi insanları haketmiyor, kendine edersin bence, seni düşünse, evliliğini düşünse asla böyle bir şey yapmaz, yalnızlıkta çok kötü birşey değil zamanla alışırsın ya da gerçekten iyi biri çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılAlkol bahane ya. Hiç bir zaman alkollüyüm diye, hatta alkolden birazcık dengesiz yürüyorken bile alkolü bahane ederem bir erkekle yakınlaşmadım dediğin açıdan. Eşin adamı istemiş yani tüm suçu alkole atıyor.
30 Yorumla
+1 yılSimdi ilk olarak ben sunu soracagim ve gerisini ondan sonra yorumlamak istiyorum bunu size neden anlatti esiniz yani siz mi hissettiniz sikistirdiniz da ondan sonra soyledi ya da birbirinize cok mu seffafsiniz da ondan mi soyledi nasil ve neden anlatti
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz birbirimize karşı rahattık uyumluyduk ondan
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok zor bir durum. Yani kendini o hale sokmaması gerekiyordu bence eşinin. Affet diyemem. Bu sana kalmış bir durum
30 Yorumla - Devamını Gör (279)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat