AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
Bir insan seni seviyorsa neden baska bir insanin ilgisiyle hemen degisip gevseyip birlikte olsun bu sorunun cevabini kendine sor. Bir iliski zayif ise bu reddeye gelir veya gelebilir mi diye kendine sor sarhosluk hali trans degil o insan yine herseyin bilincinde demek ki senin sevgin yetersiz kalmış ve yetersiz bir sevgide sence bir tekrari daha olmazmi kendine sor?
iyi sikemedi mi acaba 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Eee bahanesi olacak tabiki.. alkolün etkisi diyecek.. bir seferlik diyecek.. tatli geldiyse bir alkol dha alir belki bir gün.. yani yanlış anlama sende Serdar Ortaç gibi genis bir adamsın demekki nasıl kabullenebiliyosun durumu.. tm uzun soluklu evlisin ama yanls anlama ben olsam artık bu evlilik mantık evliligi bende alkol alıp baska bir kadinla o nasi yaptiysa aynını yapardım yani ya da ayrılırdım kimse kusura bakmasin yani
Vllahi pes yani
Sen onu affedersen eger yarın yine yapar o senin eşin ya nasıl yapabiliyosun bunu 8 yıllık nasıl için alıyor iğrenç bisey ya , şu an bile ben tiksindim sen nasıl yanında durabiliyosun onun aldatmak ne demek ya seni sevse hadi geçtim onu sana saygı gösterse bunu yapmaz sana bildigin dolaylı yoldan benim gözüm artik başkalarına kayıyor bitirelim diyor ve sen hala onun yanında kalıyorsun senin için aliyo mu böyle biseyi yoksa saf mısın sakına affetme , bir yapan bidaha yapar SAKINNN
Birde yatmış yani bile bile yatmış, bilmiyorum net bir şey diyemiceğim o anki ruh hali ve karşı tarafın ilgisi hoşuna gitmiş vede pişman olmuş zaten.
Yani?
Sarhoşmuş ama kim ne derse desin insanların düşüncesini dikkate almak senin işin bana kalırsa affet dürüstçe söylemiş, kızkınlığın falan zamanla gecer, 8 yıllık evliymişiniz birde mutlu olun inşallah derim.
Olanla ölene care yok demişler
Senin başına gelse affedersin yani?
Kafaya bak kafaya
8 yıl ömür geçirmşlr bir anda bırakması kolay mı?
Gel döv birde
Ben bazi noktalarda anlıyorum aslında.. seni de anlıyorum.. bir çok boyut var dimi
Sonuç olarak ne oldu?
Görünce merak ettin aklına geldi sanirim dimi:))
Eşinin seni aldatması mı aklına geldi?
Hayır güncellemeyi görünce senin aklına geldi sordun diyorum
Yoo benim aklıma neden gelsin defalarca güncellemiişin zaten
Insanların dusuncelerini merak ettim hassas bir konu çünkü
Kaç ay geçmiş daha mı boynuz takıyor yoksa bunu mu merak ettin?
Bu ne acımasızlık canımı mi yakmak istedin? Hoşuna mi gidiyor bu?
Yooo, sen merak edip güncelleme yapmışın bende yorum yazdım o kadar zaman geçmiş sen daha iyi bilirsin canın yanmaya devam mı ediyor yoksa acın gecti mi diye yoksa beni hiç ilgilendirmez.
Ben insanların bakış acilarinin hepsini okudum hassas konu.. herkes yazmış kimi inançlarına göre kimi değer yargialrina göre kimiside sadece kendine göre.. bunu merak ediyorum sadece..
İhanetin affedilebilir hiçbir yanı yok canımdan çok sevsemde asla affedemem yediremem ben gururuma.
Önemli olan dürüst olmuş olması ama o da neden dürüst oldu o var.. neyse ayrılma son bir şans ver insanoğlu hata yapar ilki hata olur ikinci ayni hata gercekten aldatmak kandirmak olur. Cunku ayni hata 2 kere yapilmaz
Bravo
Affetme diyemem. Cunku sevgi ve ask cok guclu. Nefretse daha guclu.. malesef. Ama ask sevgi. Bazen her seyden daha guclu olabiliyor. Ve hepsini tek tek yenebiliyor. Bende aldatildim. Kolumu kesse o kadar acir miydi bilmiyorum. Cok asiktim cok seviyordum. Ama affettim. Cok zor oldu. Hala aklimdan cikmiyor da. Ama cok da seviyorum ask bazen daha guclu gelebiliyor. Yani diyecegim o ki bunun cevabi tamamen senin icin deki sevhi ask ve onun sevgisi ve aski kurtarabilir. Ancak o sekilde bir affetme soz konusu olabilir zaten bunlar yoksa mide bulantisindan baska bisey degil...
Kadının ga√atı da böyle oluyor demek ki
Aldattı mı? Aldattı. Bitti ikinci şans verilmez ayrıl boşan bitir.
valla ben böyle bir şey yaşasam kadına hak vermezdim söylediği söz bile işkillendiriyor insanı baksana "yıllar sonra farklı birinin ilgilenmesi" ve ayrıca alkol almayı bahane etmişte olabilir itiraf etmesi bir şey değiştirmiyor amaç birlikte olmak ve ilgi sahibi olmak
bekara koca boşamak kolay denilir ama şunu da unutmayın beyefendi, insanları değiştiremezsiniz. ve bazı şeylerin gerçekten telafisi dahi olmazken bir özür üstünü kapayamaz. insan onuru için yaşar. eşinizin yaşadığı bu durumu insanlar biliyor siz biliyorsunuz.. etrafta öyle dolaşması asla bir erkeğe yakıştıramayacağım bir durum.. affedecekseniz bile mutlaka belli bir müddet geri dönüş yapmayacağınızı belirtin. zor da olsa tekrarını istemiyorsanız bunu yapın..
Aldatılmak çok ağır olsa gerek. Erkek için daha ağır olmalı ihanet. Asla cinsiyetçi yaklaşmıyorum. Bana göre aldatmanın cinsiyeti olmaz. Sonuçta günah herkes için aynı. Tek suçlu eşin değil. Eşinle ilişki yaşayan kişi bilmiyor muydu eşinin evli olduğunu? Neden evli bir kadının sarhoş olmasından faydalandı? Çocuğunuz var mı bilmiyorum. Bunu kaldırabileceksen, çocukların da varsa, tekrarlanmayacağından da eminsen bir şans ver. Her şey güzel olsun ikiniz içinde 🌺
Benimde 10 senelik ilişkim oldu bizde nikahtan 1 hafta sonra ayrılık çünkü beni aldattı ve oda gelip itiraf etti ben grurlu bir kadınım ben sarhoşken bunu yapmazken onun yapması beni sevmediğini gösteriyor. Bana seviyorum dese de o senelerdir benimle olan düzeni seviyordu hiç pişman değilim inan
alkol bir bahane olamaz, alkollüyken işlenen suçlar mahkemede de indirime gitmez, sonuçta sarhoşluk sana kendiliğinden gelmedi onu sen çağırdın, şöyle ki affetme asla, sarhoş bile olsa insan kendini ve neyin yanlış olduğunu bilir, madem sarhoş neden kendi kolunu kesmiyor, yanlış olduğunu biliyor, burda işine gelmiş, etkilenmiş, azmış ve yatmış, böyle seni satmış birine yeniden asla kapını açma, evine alma, bırak sürünsün, kendini daha fazla rezil etmene gerek yok.
Karini tek başına şirket etkinliğine niye yolluyorsun kardeşim? Bilerek yapsa direkt boşa derdim ama alkolün etkisiyle yapmış. Şuuru yerinde değildi. Bu seferlik bir şans ver ve yaşadığınız şehri değiştirin. Eğer ayni seyi tekrarlarsa bas tekmeyi. O zaman seni salak yerine koymuş olur.
Artık bundan sonra güvenin yok ona karşı... hep kontrol ediceksn.. beraber olduğunda bile aklına gelecek... psikolojin bozulacak.. ve o seni terk edicek... kusura bakma ama eşin tam o.. PU...
Acaba eşin neden böyle bişey yaptı. Ben de ipin ucu dayım. Affedilir gibi değil ama resmen eşime yalvarıyorum benimle ilgilenmesiçin oralı değil. Uyuyor. Halinden memnun. Sürekli bir yeri ağrıyor horlayahorlaya uyuyor. Başkasınımı bulayım diye kavgalar ettim. En son bul birini dedi
Yalanın batsın fakee
Sonunu getirmemişsin ama bulup bulmadığınıda yazman gerekiyordu, yarım hikaye olmaz.
@Hakandoye niye fake olsun ya gerçek
@Apoliteist yok bulmadım.
@esmeryldz ilgisizlik falan değil biz çok iyi ve uyumluyuz.. Ve fake falanda değil soru
Cidden sana git başkasını bul dedi mi
Evet. Ben başkasını ı bulayım benimle ilgilenmesi için dedim. Bul dedi
Bazen başkasını bulsam rahatlıcak gibi geliyor. Ondan bişey beklemem o da rahat eder. Öyle geliyor. Ahlaki olarak yapamam. Böyle biri olmadığım için yapamam. Ama resmen acı çekiyorum. Ama yapılmaz da diyemiyorum. Tek diyebildiğim Allah korusun
İhtiyacın var mı
Bence bunu gizlemesi gerekirdi anlatması dahada kötü olmuş. Çünkü bazı hataları insanlar kaldiramayabilir. buda büyük bir hata. Ama affedip affetmemek sana kalmış.
Keşke söylemeseydi diyorum bende zaten dimi?
İtiraf etmesi çok olgunca ve güzel bence. Sonuçta bir anlık bir şey ve her insan yapabilir bunu belki. O yüzden affetmelisin diye düşünüyorum.
Demek ki mutlu bir evliliğiniz yokmuş abicim ya da alkol almasaymış insan yiyeceği haltı az çok hisseder önceden yazık günah yani olan sana oluyor
Biraz az ye kocan da seni böyle boynuzlar
Sonunda kendini ifşa ettin
Ben hiç evlenmedim sen bir uza
Abicigim allah yardım etsin doğru düşünün kararınızı kendini verin ne desek boş biz eşini bırak desek de yanında olamayacağız bırakma desek hicbirseyi eski haline getiremeyecegiz allah kimseyi sasirtmasin
Zor bir soru ben napardim bilmiyorum umarım en doğru kararı verirsin
Ama bir kere oldu ve emin ol devamı gelicek
Gercekten anlik bir sey olduguna eminsen ayrilmak hata olur
Öyle olduğunu soyluyo evet
Samimi olmasaydi sana soylemezdi ve büyük ihtimalle hic bir zaman haberin olmazdi. Kendi icinde pismanlik yaşıyor, sen de bu soruyu sorduguna gore affetmek istiyorsun. İnsanlar ihanetin affi olmaz vs gibi atip tutabilir disardan konusmk kolay çünkü
İkinize biraz daha zaman ver
Ben anladığımı düşünüyorum onu.. burdan şimdi hakaretler yağar geniş güzel kardeşim bilmem ne ama cidden öyle.. kadın doğası belkide biraz birazda alkol dimi
Tamamen alkol demek olmaz ama etkisi oldugu kesin. Mantıklı bir muhakeme yapamiyorsun çünkü o kafayla. Bunun genislikle vs ilgisi de yok kesinlikle. Bu asamada mantikli olan biraz nadasa birakip birbirinize zaman tanimak olur bence
8 yıl güzel geçti ama sonuçta belki birinin anlık farklı ilgisi ruhunu okşamış olabilir diye düşündüm bunun sevgiyle alakası yok belki de... belkide insan doğası ya da ego.. hala begeniliyo muyum düşüncesi belkide.. alkol bu süreci hızlandırmış olabilir.. ki kadınlardaki beğenilme duygusu çok çok yüksektir... Ben böyle düşünerek kendimi mi teselli ediyorum yoksa?
Kesinlikle haklisin dusuncelerinde. Kadını böyle hissettigi icin ya da o an begenilmek hosuna gittigi icin suçlayabilir misin bilemiyorum ama teselliyse de mantikli bir cerceveden bakiyorsun
Çok freud okumanın faydası mi acaba
ya da kadın doğasını mi çok iyi anlıyorum?
kendini övmek icin mi yazdin bunlari anlamadim ki
Yo asla.. Ama biz han erkek şöyle erkek böyle deriz ama kadın doğası bambaşkadır aslında ama içlerinde gizlidir bence..
Anlamak zor yani
Usta den kaç yaşındasın o kadın kaç yaşında? Ve ortada çocuk var mı?
Soruda keşke bahsetseydin
Bence ickiliyken insanin asil karakteri ortaya cikiyor ben noyle birsey yasasam o kisinin yuzune bile bakmam midem bulanir sen hala evli kalmaktan bahsediyorsun nasil bir mide var ki sizde?
Aldatana ikinci bir şans verilmez ama eşiniz alkollü olduğu için ve o an siz yanınızda olmadığınız için yapmış.
Addedebilirsiniz ama bunun içinde asla bu tür ortamlara sensiz gitmemesini tembih etmelisiniz
Hocam sağlıklı düşünmelisin evet hala ona karşı sevgin vardır ama sana bunu yapmış sen belki affedebilirsin ama o bunu baz alarak bir kez daha yapabilir aklını başına topla yol ver hayatını yaşa... Senin adına gerçekten çok üzüldüm...
Bunu kabulleneceksen bir sans vermeyi deneyebilirsin. Ama su soyledıgın bana mantıklı gelmedi. Mutlu bir evlilikte insan baskasını nasıl aklından gecebilir. Bunun nedenlerini ıyıce ogrenmen ve onun bunu bir daha yapmayacagından emin olman lazım
Madem ihanet etmiş boşa ozaman. Boşamıyosan eğer ozaman gerçek bir ihanet olmadığını gösterir.. bu ozaman senin beyninde dönen şizofreni hikayelerden başka bişey değildir.. Aldatsaydı çoktan boşamıştın
Bana karşı sevgisine eminsem çok takmam aldatma mevzusunu. Yatak işleri yetenek mi desem pek anlamam bu işleri aradığını bulamayabilir. Bu yüzden dışarıda bulmuştur. Benim için duygusal anlamda ne hissettiği önemlidir. Aldatılsam sorun etmezdim
Keşke itiraf etmeseydi.. Değişik olmuş.. Bilmiyorum ki senin hislerin ile ilgili bir şey.. Yani karşılıklı konuşup bir karara bağlamak lazım, aşk değil saygı bitince fos..
Evet bende keşke söylemeseydi dedim biran.. Ama sonra iyiki söyledi de dedim.. karmasik duygular insanı bir garip yapiyo.. bir yandan onu da anlıyorum aslında.. ne garip dimi
Affetsende devami gelir kendini yorma kendi kendine yaparsin yasadim biliyorum..
Adam en azından söylemiş çok pişman olmazsa söylemez biri eşini çok seviyor vicdan azabı çekiyor demek ki bence ikinci bir şansı hakediyor devamı gelmez bence çok pişman olmuş baksanıza
ben bir musluman kadın olarak evella içki içen birisiyle evli kalmam mumkun değil. seninki hen içki içiyor hem zina yapmış, allah hidayet nasib etsin ne diyim. ona senden değil allahtan tovbe dilemesini soyle tövbe ederse bir daha içki içmeyeceğine ve zina etmeyeceğine namaz kılacağına yemin ederse ozaman sende affedeyi ver hatasz kul olmaz ama hatayi tekrar etmemeli.
Çocuk olsaydı düşün derdim.
Çocuk yokmuş, asla affetme. Hickimse senden, kendinden kıymetli değil.
şu an kaybetme korkusu ile bu ruh halindesin, affedersen içinden çıkmayacak.
Kaldıramayacaksın, ve affedilen kadın senin bu çaresizliğini görüp bir daha aldatacak.
Valla affetme denmez bence sonucta seviyorsunuz affet. Her şeyi unut gitsin de denilmez devamı gelmeyecegıne soz verebilr mı cunku affedince yıne yapabilir de
Hah oldu tam oldu
Günün böyle sorularını hep GİZLİ PEMBE sorardı artık mavi sormaya başlamış
Kesin bu yönetimdekilerin bir aldatma sorunu var. Aksi takdirde günün sorusu sürekli aldatma üzerine olmaz
Kendisinin itiraf etmesi ile ona bir şans verebilirsin. En azından affettim düzeldik ya da düzelemedik en azından denemiş olduk dersin. Affetmek istediğin için diyorum 1 şans verebilirsin
Ben iş yemeğine gitsem ki gidemem kocam beni elli kere arar
Bende aradim
Anlık duyguyla ve alkolun etkisiyle yaptı diyelim lakin bir taraftan yillar sonra başkasından gelen ilgi hosuna gitmis o an karsilik vermesine bu sebep..çok zor dostum ya hep aklına gelir sevdigin kadının bu yaptığı
Evlilik sevgili olmak gibi degl evet hazmedilmesi cok zor bir durum ama gel bide onu gönlüne sor gerçekten cikmaz bir durum kmse büyük konusmasin herkesin basina gelebilecek bir durum bunu yasayan anlar bence onun gözünü korkutmalisin ona o korkuyu yasatrsan belki bir umutla duzelir ama hemeb btrmek olmaz
Avcunu açta avcuna anlat bunları, boşa gitmesin bari. İlkler son olmaz hiçbir zaman.
@Apoliteist
Fikrimi soyledim kmseyi ilgilendrmz
Kimse, kimseyi ilgilendirmeyen bir yorum yapmaz. İnsanlar kimseyi ilgilendirmediğini düşündüğü şeyleri kendine saklar, öyle ulu orta söylemez. Bu cümleyi okuduktan sonra düşünmeni tavsiye ederim.
karar senin ben bekarım acıkcası zordur tabi. kendi adıma su an tabi karar verirdim hani bugunkü benle ama sana söylememe gerek yok. sen kendi içinde değerlendireceksin.
İşin kötüsü affedersen gene yapacak. Çünkü meselenin özü aynı işyerinde olmalarıdır. O herif eşini rahat bırakmayacak. Ve sen bunu bile bile eşini o lanet olası fuhuş yuvası işyerine yollayacaksın ya da yollamayacaksın.
Kesin olarak verilmesi gereken kararlar vardır hayatta. Tereddüt etmeden, düşünmeden, olduğu gibi. Bunlardan biriside ihanet konusudur. Kesip atacaksın ihanet eden eli. Asla ama asla af yok. İhaneti affetmek, acizliğin göstergesidir. Ne kadar seversen sev, kaç yıl geçerse geçsin, ihaneti sineye çekip eskisi gibi olacabileceğini sanma..
Lütfen kendinize biraz saygınız varsa affetmeyin. Sizi üzmek istemem ama sonra daha çok üzülebilirsiniz. Bir hatayı yapan aynısı daha sonra da yapabilir. Kendi ağzıyla demiş yıllar sonra başka birinin ilgilenmesi hoşuma gitti diye. Hoşuna gittiyse öyle devam etsin. Afedersiniz ama, tam bir... neyse.
Yıllar sonra birinin benle ilgilenmesi güzel geldi diyor Ya bu kadar basit olmamalı her şey bence sonuçta seninde bir erkeklik gururun var yıllar boyunca nasıl dayanıcaksın ben dayanamazdım herhalde seni bilemem ama sevginin azaldığı zamanlarda kendinden nefret edersin bunu bilmiş ol BİRDE FLÖRTÖZ TAKILIN EVLENMEYİN DİYEN VAR SİZLERDEN NEFRET EDİYORUM İĞRENÇ AŞAĞILIK PİSLİKLER Sendede suç var gönderme kardeşim öyle alkollü etkinliklere içiyorsanız evde başbaşa için
Yalvarıyorsa 3 ay gitsin başka yerde kalsın eğer hala yalvarırsa affet
Kadınlar cinselliği duygusal olarak ister erkekler gibi fiziksel değil yani affetme
Dostum çocuğun varsa büyüyene kadar katlan derim zaten artik hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır Kararı sen ver Ama unutma ihanet eden yine ihanet eder
Yüzsüz ya gelmis söylüyor bir de karşına geçip "ben seni aldattim bik bik bik"
Bitane çakamadın mı ağzına
Ohoo sen nerdesin. Kadın bilinsede bir şey olmayacağını bilmeden yapar mı? Zevki yaşarken bile bik bik bik anlatırken bir şey olmayacağını çok iyi biliyordu.
@Apoliteist aynen öyle
Adami baya hafife almış tasak geçmiş resmen söyleyerek de
Insan biraz utanir da sessiz sedasiz ben ayrilmak istiyorum der
Adam ayrilsin diye bir de gidip söylemiş kaşar ya
Adam diye baktığını sanmıyorum. Ayrılmak istemek için söylemediğini, kendisinin böyle kabullenilmesini gerektiğini zira kendisinin çapkın kız olmayı seçtiğini deklare ederek free takılmayı belki ileride daha farklı şeyler yaşamak için yol yapma arayışı içine girebilmek için yaptığını düşününebiliriz. Nihayetinden bundan sonra herşey kendisi için mübah görünebilir.
İnan bu konuda ne desem haksızlık olur.. zor bir durum olsa gerek.
Eşini tanımıyorum otur konuş kaybetmek istemiyorsan ve belirt bir daha olursa biter de ama dikkatli ol. Ama içinde hep kuşku kalacak bu bilerek karar ver. Zor durum Allah yardımcın olsun
Öncelikle böyle bir mahremiyeti burada paylaşman ve saçma bir şekilde ne yapmalıyım demen son derece saygısızca. Önce eşine saygısızlık sonra bütün yaşantınıza. Bunun kararını verecek olan sensin.
Elbette karar senin ama ihanetin bedeli ağır olur bunu sen yapmış olsaydın ve eşine söyleseydin inanmıyorum ki seni affetsin ama belli ki sen çok seviyorsun gene de iyi düşün devamı olursa gene üzülen sen olursun
Bu senin evliligin buna sadece sen karar verebilirsin. Ona tekrar guvenebilecek misin? Ona hala saygi duyacak misin? Herhangi bir davranisinda ima arayacak misin? Gerekirse bir evlilik danismanina gidin. Ama sizi hak etmeyen biri oldugu kesin.
İlk defa ihanete uğrayanın erkek olupta affetsemmiki diye sorguladığını görüyorum senin gibi bir düşünceye sahip birini kaybederek karın aptallık etmiş
8 yıl var sevgi var ve anlami yoktu diyo.. Zor hemen vazgeçmek ki.. kolay mi
Bence başkasını bul. Yeniden sevemem deme. Sevebilirsin. Her gecenin sabahı vardır.
Guncellwme yapıp duruyon naptın affettinmi yoksa ayrıldınmı karından
Birlikteyiz filozof.. yeni keşiflere başladık
Napıyonuz
Daha farklılaştı biseyler daha özenli oldu. Cinsel hayatımız bile renklendi.. garip mi sence?
Bilmem bakıs acısına gore değişir
Senin bakış acina göre peki?
Evett?
Bir de "sana söyledim eğer bir daha yapacak olsma söylemezdim pişman olmasam söylemezdim" de dedi mi? 😂
😅 😅 Ulan kadınlar
@Kominikeyşın ne erkekler var şimdi eşit herkes bence
Lütfen Bu konun içine beni çekme. lütfen.
@Kominikeyşın çektim bile :)
Ben o bildiğin erkeklerden değilim ama🙃
Dalga mi geçiyorsun?
Söyledi mi söylemedi mi?
O kadından hayır gelmez sana kardeş şu an bile yanında tutuyor olman büyük hata bunu ikinci yapışında anlayacaksın ama çok geç olacak.
Sen aldattın mi hiç dürüstce?
Evett?
Asla net
Aşık olmadığımı bile aldatmam
Derhal boşan. Böyle kadınla aynı evde kalma hatta delilleri kaybetme mahkemede sun yoksa tazminat ödetir. Böyle aldatan kadın çok var. Tek erkekle yetinmeyi bilmezler akilları uçkurda
Vay be aldatan karıyı kabul etmis
Asla affetme. Söylemesi onun suçunu azaltmıyor. Evli barklı kadın ne haddine alkol içip başkasıyla birlikte alır bunu göze almış. Ayıptır be kınamak değil amacım ama aldatan asla affedilmemeli bunu yapan yine yapar!
Eğer çocuğun varsa onun için belki ayrılmamayı düşünebilirsin ama eskisi gibi olamazsın o ihanet kaldırılmaz.
Affet denilse de affedemeyeceğini sen de göreceksin :) her zaman aklına gelecek.. geçmiş ola.. bitti o evlilik
Ne diyeceğime bilemiyorum asla da demek istemiyorum kesin konuşmak falan...
Aklindan kalbinden ne geçiyorsa onu yap
bence buna sen karar vermelisin ya da psikologlara başvurulabilirsiniz. Çocuğunuz var mıydı?
Yok hayirr
Anlık olduğu ne malum sen aldatsan o affedermiydi ve seni boynozlamış zaten duyulucak itiraf etmesende ömür boyu boynozla yaşama yol ver gitsin
Eşininde seninde ...