#Penguensoruyor

Sevdiğini olduğu gibi kabul eden ve bir kişiyi sevdiğin şekilde kalması, hiç bir şekilde değişmemesi..
Bu değişiklik genelde erkeklerde çok oluyo nedense kızlarda bilmiyorum da ben şahsen öyle değilim🤔 sevgili olana kadar ilgi alaka ondan sonra geç yazmalar falan filan..
Biri için değişmek şerefini kaybetmek olur. Eğer kötü bir insansan ve biri sana ışık olursa ayrı mesele ama sen iyi biri olduğun halde birini elde etmek için değişiyorsan o değişim zaten kalıcı olmaz. O yüzden sevdiğini olduğu gibi kabul eden daha makbuldür.
Cevap
4Cevap
Sevdiğini olduğu gibi kabul efen sevgili daha makbuldür.
Hiçbir zaman değişmemelisin. Sevdiğini olduğu gibi kabul etmelisiniz.
Olduğu gibi kabul eden çünkü değişirse hem kendinden ödün vermiş olucak hemde karşı tarafın bu durumdan sürekli tatmin olması da değişecek ve sürekli değiştirme eğiliminde olucak yaşanmış olarak söylüyorum
Ben olduğu gibi kabul ettim ama karşı taraf hiç bir çaba sarf etmiyor ilişkiye zarar verir miyim acaba diye bence iki tarafta karşılıklı bazı şeyleri törpülemeli yoksa kimse olduğu gibi ilişki yürütemez çok zor
Olduğu gibi kabul eden çünkü insan yetmişinde ne ise yedisinde de odur. Beni seven değişmesin çünkü bu onun kendi kişiliğine olan sevgisini bitirir.
Olduğu gibi kabul edendir. fakat bana mantikli gelen bir yönümü huyumu degistirmemi istiyorsa ve seviyorsam kabul ederim. tabiki ondanda bazı değişimleri bende isterim.
Olduğu gibi kabul eden.
değişen daha iyidir ama kötü özellikler varsa değişmeli!
🤔🤔oldugu gibi seversen her halini seversin Sevdigni degistrmek icin degil de oldugu gibi sevmelisn bence
Sevdiğini olduğu gibi kabul eden kişi daha makbuldür 🌺
Olduğu gibi kabullenmek her zaman önemli olur.
Oldugu gibi kabul eden.
İkiside değildir makbul! ☝🏻
Olduğu gibi kabullenen
Olduğu gibi kabul eden.
1.,3.,4. resimler😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?