Nişanlım ota boka her şey çok karışıyor yüzme yazılmak istiyorum Sadece bayanlara özel olan bir yer ve buna bile izin vermiyor Bu beni durumlar çok yaşıyorum benim gibi olan ve bu durumları yaşayıp kurtulan arkadaşlar varsa bana destek olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. İki seçeneğin var..
1 seni kıskanan ve dışarıya karşı korumaya çalışan bir erkek ile evlenmek
2 ya da mini etek giysen seni kıskanmayacak bir tipleme ile evlenmek..
Ne istediğinize siz karar verin, aşağıdaki yorumlara baktığımda, eşinin karışmayacağı ve istediğinizi yapmanız dan dolayı diğer erkeklerin memnun olacağı yorumlar görüyorum, acaba neden böyle? 🤔 Aşağıda ki erkeklerin bu durumdan menfaati acaba nedir? 🙄
Bu iki seçenek ve iki soruma kendi içi nizden yanıt verebilirsiniz..32 Yorumla- +1 yıl
Katılımınız için teşekkür ederim 🤝
Burada bulunma amacım bu sadece rabbimin emrettiği doğruları, bildiğim kadarıyla insanlara anlatmaktır, içinde bulunduğumuz şu anki konuda yorumcuların çoğu, modern erkek olarak görünmeye çalışıp, kadınları kendi istediği emeller kullanmak için bu yorumları yapıyor, diğer yandan çoğu evlendiğinde aslında örnekte olduğu gibi tavır alıp kıskanacaklar, çünkü zamanında kendilerinin yedikleri naneleri, şimdi yabancı erkekler kadınları üzerinde yiyebilir..
İşte soranın bunu net anlaması lazım, günümüzde, sevgi mi, yoksa özgürlükmü dersek asıl soruyu biz sormuş olacağız..
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi geceler öncelikle ;🌙
Yazdıklarınızı okudum ve ne kadar mutsuz, yıpranmış olduğunuzu gördüm. Kendimi sizin yerinize koydum ve sizinle empati kurmaya çalıştım. Ve sizi anladım, anlıyorum.
Öncelikle sakin olun ve bunu ona her yaptığında kesinlikle bir sınırının olduğunu ve daha fazla devam ederse ailesiyle konuşacağınızı belirtin. Lakin hala devam ederse uzman psikologdan yardım alabilirsiniz özellikle nişanlınızın adına.
Unutmayın siz kimseyi çekmek zorunda değilsiniz, siz çok güzelsiniz.♥️00 Yorumla
+1 yılSeven insanda belirli bir düzey kıskançlık olur lakin her insanın bir kişisel alanı olmalıdır ve buna nişanlın dahi olsa herkes saygı duymak zorunda duymuyorsa da ilişkinizi tekrardan bir gözden geçirmenizde fayda var derim ve ayrılmak senin yararına olur ilerde evlenince daha da büyük sorunlar çıkarır çünkü
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir insan nişanlın ve bir ömür böyle yaşayabilecek misin? Bu tür kişiler kolay kolay değişmez. Evliliğin cehenneme dönebilir. Onun için iyi düşün ve ona karar ver. Nişanlım ile oturup her seyi konuş ona göre net bir karar ver.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
84Cevap
+1 yılpeki ona isteklerini güzel bir dille mi anlatıyorsun yoksa inatlaşarak mı çözmeye çalışıyorsun
sanırım bu biraz önemli
güzel bir dille anlattığında orta yolu bulacaksınız..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bak yazında nediyorsun İZİN VERMİYOR
yahu sen doğal hakkın olan şeylerde onun izin verip vermeme hakkının olduğuna kendin bile inanmışsın o nasıl inanmasın.
Sen önce kendini sorgula arkadaş değil nişanlım eşim bile olsa yüzme dersi almama o ne karışıyor ki tescilli kölesimiyim ben onun diye bir sor kendine00 Yorumla
+1 yılNişanlanmışsınız çok yol kat etmişsiniz. Birbirinizin istediklerine istemediklerine saygı göstermelisiniz. Onunla bu konuyu güzelce konuş ve saçma olduğunu açıkla. Yakında evlendiğinizdede her şey böyle sürerse ne yazık ki mutsuz bir evlilik olur. Geç olmadan konuşmak en mantıklısı 🙏🏼
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlanana kadar kafan neredeydi ben anlam veremiyorum senin gibilere. bu dünyada insanlar flört denen şeyi laf olsun diye değil çiftler birbirini tanısın diye icat etmiş. birinin iyi ya da kötü huylarını tanımadan iki söze hediyeye kanıp basıyorsunuz yüzüğü sonra sövgölöm bönö kösötlöyör hüüüüü hepsi size müstehak
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👏🏼👏🏼
+1 yılOnunla bu durumu açıkça konuş ve ilerisi için seni olumsuz etkilediğini söyle. Kendine çeki düzen vermezse ailesine yansıt olayı onlar konuşsun.
00 YorumlaAyrıl ondan, kimse senin hayatına karışamaz! Sadece tavsiyede bulunur. Yüzmeye gitmek istiyorsan git, geleceğine engel olanların elinde yarın geçmişim nasıl olurdu diye düşünme. Ortadoğu zihniyeti var adamda, ke, ko kısaca adam.
20 YorumlaSen insansın
En önemlisi bir bireydin
Kimsenin mali veya evcil hayvani da değilsin
Allah kullarını bile zorla inandirtmiyor hür iradesine bırakıyor
O kim ki sana karışıyor
Sen eş olacaksin köle değil
Asın bunları ve yol ver gitsin
Şimdiden böyleyse ileride sebi eve tıkar sonra gider başka hatunlara sende karnında yanında kucağında bebelerle boyun bükersin
Bu ortadoğu zihniyetteki adamları red edinde azıcık bir boh olmadıklarını anlasınlar00 Yorumla
+1 yılYa bence senin kararlarina saygi duymayip bu sekilde davraniyosa ilerisinide dusunmelisin bence hic bir sekilde istedigin seylere izin vermicegini, sana ayril diyemem ama belkide yaptiginin farkinda degil otur konusun halledin eger olmazsa da guzelce dusunmeni tavsiye ederim cunku ileride cok buyuk sikintilar cekersin
00 Yorumla
+1 yılOturup ciddi bir dille uyarmanız lazım nerde basım davranması gerektiğini bilen bir kadın olduğunuzu, bu tarz direktiflerinden çok rahatsız olduğunuzu söyleyin. Çünkü bu şekilde alışmış evlenince çok sıkıntı yaşarsınız.
10 Yorumla
+1 yılŞu insanlara nasıl katlanıyorsunuz? Kendinize saygınız yok sizin, kendinize.
60 Yorumla
+1 yılMillete nişanlını kötüleyeceğine , ilişkinden dert yanacağına , ya nişanı at , ya da uzlaş , nişanlın ota boka karıssaydı burda bunu yazıyor olamazdın
21 Yorumla- +1 yıl
bravo
- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılYanlıs hatalı vede üzücü olmadıgını bildigin ve senin icin iyi olacaginı dusundugun hicbir degerlerinden baskasi icin vaz gecme
Lakin arkası gelmez aynı durumlari yasar durursun ve asla kıymetin bilinmez00 Yorumla Bayanlar için ayrı ise ve erkek yoksa gidebilirsin de ona bir şey demek saçma olabilir ama erkeklerle fazla iletişim kurarsan veya hocası erkek olsa bile öyle bir havuza gitmek istiyorsan eğer nişanlın için gerçekten zor bir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla hem gönlünü edeceksiniz, tatlı dille ikna edeceksiniz.
Veya ikinci seçenek çatışacaksınız, ya çivi çiviyi söker ya da bu ilişki noktalanır.
cut.10 Yorumla bende nişanlıyım ama ben sevgiliyken de kendime hiçbir zaman karıştırmadım arkadaşlar herkes farklı bir birey yapmayın izin vermiyor şöyle yapmıyor falan o snin sahibin değil nişanlıyken bunu yapan evlenince dışarı çıkartmaz heralde kadın olarak kendinize bunu yapmayın ya kıyafet saç her şeyi karşı tarafa sorup sorup şimdi de izin vermiyor demeyin keşke böyle alıştırmasaydın..
00 YorumlaAl karsina konus ağır konusmak gerek bazen de risk almak gerek sen ona öyle dersen düsünür ona göre yapma etme der simdi kiskaniyor anlasiliyor ama cok kiskanclik herseyi bok eder nekadar ciddim oldunu göster yine devam ederse biraz zorla korkut ayrilmakla ya da Ara vermekle korkut belki ozm değisir bende herzaman ise yaradi benimde öyle bir sevgilim vardi öyle biraz rahat birakti
00 YorumlaAyril simdiden kafayi yemissin onla, hayati nasil gecircen..özgür bir hayatin olabilir hayatini hayallerini tek bir kisiye adama büyük bir hic icin
00 Yorumla
+1 yılMantıklı bir açıklaman yoksa dinlemeyeceğim seni de ve gitmelisin bence 😊 sanki köpek sahipleniyorlar otur diyince oturacaksın kalk diyince kalkacaksın
00 Yorumla
+1 yılNişanlın sorunlu ise bunu onunla hallet konuş destek al olmadı doktora götür eğer aşkından ölmüyor isen de ayrıl bir zahmet. Geçmez hayat böyleleri ile.
00 YorumlaŞaka maka bir yana ama sen herşeyden önce bir kadınsın kardeşim senin o adama sözünü gecirmen lazım baktin olmuyor at nişanı gitsin hayatını zehredersin. Nacizene bir fikir
00 YorumlaKarışma gibi bir hakkı yok henüz evli değilsiniz ve daha başında bu kadar insanı boğup sıkıyorsa evlendikten sonra daha neler olur kim bilir
10 YorumlaHayır ben bu kadınları da anlamıyorum ki neden ona soruyorsun ki git yazıl
20 Yorumla
+1 yılKurtulmanın tek çözümü var onu biliyosun, nişanlıyken böyleyse evlenince perdeler bile hep kapalı olur desene
10 YorumlaBöyle erkeklerle niye evleniryorsunuz veya nisanli vs oluyorsunuz ya? Hem erkek kadın karışık olsa ne yazar onu irgalamaz? ? Bir erkeğin seni kısıtlaması kıskanmasi seni seviyor anlamına gelmiyor açın biraz gozleriniziiii
213 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu anlatmak istiyorum anlamıyor
- +1 yıl
Benim babamda boyle. gencligimi yasayamadim hayatini yakarsin bak soran kizz akilli ol
- +1 yıl
(O Adami savunmuyorum) Ama hem erkek hem kiz karisik olsa ne yazar cumlesi kadar anlamsiz pervasizca ve daha agir diyorum boyle asagilik bir cumle kurman cok yanlis , Eger senin icin hem erkek kadin ayni yuzme salonunda egitim gormesi normal birde esine sormadan boyle birseye cesaret ediyorsan Vah Haline senin esinin yazik
- +1 yıl
Ilk Once Ozgurluk kavrami ile , Es koca kavramlarini ogrenmen lazim , O kadin esine dedikten sonra bence kadinlara ozel yuzme kursuna gidebilir bence cok normal , ama bir kadinin esine sormadan kadin erkek karisik yuzme havuzuna egitim amacli gitmesi cok yanlis, Dunyada ne kotu dusunceli erkekler var o zaman esin seninle evlendikten sonra sen git erkeklerle yuzme kursuna o erkekler ne dusunuyor senin hakkinda (( Bak tekrardan soyluyorum yobazliga karsiyim nefret de ediyorum ama bu kadar rahatlik bu kadar gorgu ahlak kurallarina uymayanlardanda nefret ediyorum )) Eger esine haber vermeden erkek karisik yuzme kursuna gidebiliyorsan bu senin hayatin esini irgalamazsa bence evlenme git erkeklerle normal beraber ol
- +1 yıl
@Emre_sgkpnr Emre kardes boyleleri duzelmez oldugu gibi defedicen
- +1 yıl
Adamdan mi?
- +1 yıl
O bu problemi yasayan insanin problemi sahsi fikrim , Kadinin yuzme kursuna gitmesi cok dogal bir istek kadin tabiki akyivite yapabilir , Adam abartmis yanlis
- +1 yıl
Hayatinda Mutluluklar ama bu dusuncelerle zor
- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılBukadarı cok bile hele evlendiginde görürsün Evden dışarı adım atmak bile yasak olur herşey daha cok kısıtlanır
00 Yorumla
+1 yılBir ömür bu adamın kurallarını yaşamak zorunda kalacaksın. Ne yapman gerektiği açık değil mi? Adam mı kalmadı. Ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılAnlaşman çok zor ileride, bence ilişkinizi bir gözden geçir.
Evlenince de bunun böyle olacağını bilerek bir kez daha düşün.
Sonra pişman olma.00 Yorumla
+1 yılBenimki de öyle olmaya çalışıyor ama ben patlayınca bişey diyemiyor. Bu benim hayatım müdahale edemez ama ediyor işte az kaldı ayrılcam ama
00 YorumlaO kimki izin alıyon sen alıştırmışsın onu böyle bas tekmeyi gitsin özgürlüğmü kosıtlıycak parçalarım onu
00 Yorumlaİzin verme bacım. Ağırlığını koy kim olursa olsun sana karışmaya hakkı yok, sen bunu belirtmene rağmen hala karışıyorsa tekmeyi bas.
00 Yorumla
+1 yılYani konuş nedenini sor seni böyle kısıtlaması iyi değil ki ilerde evlenince sıkıntı yaşarsınız her şeye karışan bir eş istemez insan.. Eğer haklı bir cevabi varsa ki nasıl olabilir bilemem ama o zaman tamam yapmayacağım diyebilirsin..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlınken böyleyse evlenince evden çıkabileceğin tek sebep kaynanana gitmek olur şimdiden hazırlıklı ol 😀
00 Yorumla
+1 yılBende nişanlıyım ama bu insanları anlayamıyorum, izin vermiyormuş PARDON? Izin mı aldın? Ona ne senin zamanın, senin istediğin birşey ne hakla izin vermiyor
00 YorumlaYasayan olarak: kendinden vazgecme, kendinden daha fazla vermeden kendinden kaybetmeden bitir. Her insan essiz ve sen boyle oldugun icin sensin. Ya sevsin ya sevmesin ya göze alsin ya almasin
00 Yorumla
+1 yılValla kusura bakma da sen kölemisin. Bu hareketleri yapmasına önceden müsaade etmişsin şimdi tepene çıkıyor bana kalırsa al karşına konuş. Çünkü bu böyle gitmez sonunda üzüleceğine başta üzül. Kimse vazgeçilmez değildir bunu unutma
00 Yorumlaİlk baslarda bunlar hos olsada sonradansıkıyor evlendikden sonra bunaltır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavrını koyacaksın ondan ayrı bir bireysin ve evlenecek kadar da aklın başında madem, senin kararlarına saygı duymayı öğreteceksin ona... Evlilik tapu devri falan değil
00 YorumlaPekte hödükmüş nişanlın konuş durumunu anlat ültimatom ver
00 Yorumla
+1 yılKarışmasına izin verme bebeğim bu senin elinde eğer daha da abartırsa ayrılırsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendisiyle bir konuş olmadı trip felan at bir süre konuşma
00 Yorumla
+1 yılKonuş düzelmezse ayrıl gitsin ona muhtaç değilsin senin hayatına karışamaz bir birey olduğunu unutma
00 YorumlaBu kadar negatif özelliğe katlanmanı sağlayan pozitif özellik ne merak ettim şimdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAt nişanı şimdiden böyleyse evlenince markete bile gidemezsin
00 Yorumla Bende nişanlıyım ama hiç sık boğaz etmem kendisini her zaman konuşup orta yolu bulmaya çalışıyoruz genelde benim dediğim oluyor önemli olan kırmadan incitmeden sözünü geçirmek iki taraf içinde geçerli
10 Yorumla
+1 yılkarışabilir ama istediğini yaparsın. bir süre sonra umursamamayı öğrenır
00 Yorumla
+1 yılbisey yapamazsin nişanlıma ihtar çekiceksin böyle herşeye karışacaksa biraz düğün işini düşünelim felan de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumlari yasayip kurtulamazsin, ayril yol yakinken cunki evlenince keske nisani atsaydim diyceksin.
00 Yorumla Bir insanı tam tanımadan nişan yaparsanız böyle maganda erkeklerle baş başa kalırsınız siz kızlar ne yapıyorsanız kendi elinizle yapıyorsunuz
20 YorumlaNişanlıyken böyleyse evliyken düşünemiyorum bile, yol yakınken bitir bence sen bu ilişkiyi yoksa evlenince daha kötü olabilir.
00 YorumlaBurda yazarak degilde onunla konusarak çözmeye çalış sonuc alirsn emin ol
00 Yorumla
+1 yılSende ona karışman lazım. Nişan evlilik ve vb şeyler bunu gerektiriyor. Müdahale etme durumu.
00 Yorumla
+1 yılbiraz detaylı anlatsan? sen ne iş yapiyosun o ne yapiyo? nasıl tanıştınız? eğer kendi ayaklarının üzerinde durmak istiyosan bunu açıkça ona belirtmen şart. bu durumdan hoşlanmadığını söylemen şart. yoksa durmaz
00 Yorumla
+1 yılBaştan söyle ona ben böyle biriyim karışmandan hoşlanmıyorum de çünkü kıskançlık da dozajında olmalı uzaklaşırsın bir müddet sonra da sogarsın ona bunu anlat başta bilsin ki bunları ilerde sıkıntı yaşama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAga senin işin zor daha nişanlıyken böyleyseniz yani ileri düşünmen gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynısını yaşıyorum ama herkes seven adam kıskanır diyor. Beni gerçekten sevdiğine eminim ama bilemiyorum yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Yüzmeye yazılmanda sakınca doğuracak bir durum yok.
İrtibatı kopart bence00 YorumlaEvlenince evden cikabilecegini dusunme sevgini bir kenara birak mantikli düşün omrun boyunca evde mi oturmak istiyorsun
00 YorumlaBu konuda kendisiyle konuş sıkıldığını çok baskı yaptıgını söyle böyle devam ederse ilerde sizin için sıkıntılı şeyler olacaktır
00 Yorumla
+1 yılnişanı boz. böyle adamlara sinir oluyorum şu an seviyorsun aşıksın ama bir kaç sene sonra neden evlendim böyle biriyle der dövünüp durursun.
00 YorumlaKapalı dindar bir kızmısın veya nişanlın ailen öyle sanırım ki bu yüzyılda aşırı sacma bir olay yoksa evlendin mi camasır asıp yemek yapmaktan baska aktıvıten olmayacak gibi gorunuyor
10 Yorumla- Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem