Anlaşmalı evlilik yaptım ve karşı taraf devam etmek istedigini soyledi. Ne yapmalı?

Ikimizde belli isteklerimiz için anlasmali evlilik yaptık. Anlasmamizda 6 ay evli kalacaktık. Aynı evde ev arkadaşı gibiydik. Hicbir munasebet olmadi aramızda. Bunu kendisine evlenmeden belirtmiştim. Hic yanlış hareket yapmadı beni rahatsız edecek. Güzel bir iletisimimiz ve arkadaşlığımız oldu. Yavastan 6. ayımızı doldururken kendisine boşanma davası acmamız ve avukat tutmamız gerektiğini söyledim. Bunu dedigimde biraz duraksadi dusundu ve istemeyerek tamam olur ayarlarız dedi. Birkac gun sonra bana benimle evlenir misin dedi. Anlamadım dedim. Ben bu evliliğin formaliteden çıkıp gerçek bir evlilik olmasını istiyorum. Aile olmak, eşim olmanı istiyorum. Benimle gerçekten evlenir misin dedi. Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilemedim. Hemen cevap vermek zorunda değilsin. Cevabın hayır olursa zorlamam boşanırız zaten benim avukatım hazır. Bu evlilik gercek olsun cok isterim, sana karşı duygularım var, olmaması gerekirdi biliyorum ama oldu yapacak bir şeyim yok dedi. Kafam cok karışık. Bende sanki bir seyler hissediyor gibiyim ama bu his ona duygularım oldugundan mi yoksa 6 ay boyunca yanimda olup ona alışmamdan mi kaynaklı bilmiyorum. Ona karsi hislerim alışkanlık mı, duygu mu ayırt edemiyorum Şu an. Bir yandan da bir anlaşmaydı. Anlaşma şartlarına uy ona göre hareket et diyor bir tarafım.
Anlaşmalı evlilik yaptım ve karşı taraf devam etmek istedigini soyledi. Ne yapmalı?