El ele bile tutuşmamış birisi hakkında ne düşünürsünüz ve tavsiyeniz denir? Sizce hayatını yaşamamış mıdır o kadın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendi verdiği tercihlerden rahatsız değilse o kişi hayatını yaşamıştır elbette ama pişmanlıklar duyuyorsa bu konudaki eksikliğinden dolayı bir eksikliği ve hayatını olumsuz etkilediği söylenebilir. Tavsiyem ise yalnızca gerçekten istediği şeyi kendisinden bir şey kaybettirmeyecek ve pişman olmayacak çerçevede hayatını şekillendirmesidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl38 yaşına kadar hiç sevgilinin olmaması anormal bir durum. Günümüzde ve ülkemizde bakıldığı zaman başka bir sonuç çıkmıyor ortaya. Ya baya çirkin olmalı, ya da sorunlu olmalı.
31 Yorumla
Soran+1 yılKşar değil ki kızların çoğu gibi önüne gelenle sevgili olsun. Sevmeyi sevşlmeyi bekledi karşılıklı olmadı. İnsanların çoğu sevgi, aşk, sadakat, özel olmak gibi kavramları bilmiyor ve bir kısmı da bildiğini sanıyor
Kötü düşünmem namuslu kızmış derim ki namuslu hanım bir kızsa zaten her şeyinden belli eder kendini insan. niyetim ciddi ise yinede bir araştırırım kızı da aileyi de
10 Yorumla
+1 yılOlması gereken bir durum abartmaya gerek yok. Niye tertemiz olan bir kızı gözünüzde bu kadar farklılaştırıyorsunuz ki. Onlar yapılması gerekeni yapıyorlar her gördüğü pizzanın üstüne eriyen kaşar gibi basit değiller
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
85Cevap
Ne Düşünürüm Biliyormusun? At Yalanı S. k.. yim inananı Diyerek... Hep Sahtekar Ben de Öyle Dedim Şimdi Kuçaktan kucağa para için atlıyo kimseyi öpmedim kimseye sarılmadım ilkimsin diyodu şimdi paralı bir p.. ç le keyfine bakıyor... Malesefff
01 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşöedim derken kız kaç yaşımdaydı, o adamla olduğunda kaç yaşınsaydı?
+1 yılBana gore yasamamistir baskasina gore yasamistir kime gore neye göre. Haa kendini tanriya adsmis tum omrunu namaziyla orucuyla kuraniyla dini ilimleriyle eliyle beliyle diliyle tam bir hayat yasadiysa o zamsn harcsmsk yerine aksina kazsnc icinde gecirmistir yok aksine bunlari da yapmadiysa o zaman o hayat çöptür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbişey düşünmeyiz. hayat illaki sevgili demek değil. onun haricinde ne yapmış o yaşa kadar onu merak ederim. mesela kariyermi yapmış mesela gezmiş görmüş eğlenmiş mi. yoksa evde kös kös pineklemiş mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılGezmiş görmüş birisi. Aslında biraz da bunun etkisi de var mesela film zevkleri, kitap zevklerine kültürüne vs de bakmıştı
- +1 yıl
kültürünü vizyonunu yükseltmişse sevgilisinin olup olmamş olmasını umursamam
Kısmet derim , senin tercihindir belki mutlu olursun umarım
11 Yorumla
Soran+1 yılBen değilim ama mutlu olur umarım
Vay be helal olsun. Cidden çok sabırlı birisiymiş. Fakat belirli zevklerden mahrum kalmış..
10 Yorumlahiç öpüşmemişi değil de 37 yaşında bakire bir kadınla buluştum internette tanıtığım. yemek yedik hatta benimle şarap bile içti zaten ondan sonra bu fasıl açıldı. başta inanmadım sonrasında konuştukça doğruyu söylediğini hisetttim. açıkcası ilk ve son görüşmemiz oldu. o yaşta hala bakire olan kadının evet osrunları olduğunu düşünürüm ve görünce kaçarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlay ne biliyor musun, atıyorum 27 yaşında öpüşmemiş bir kadın biriyle date e çıkıyor adam şüphe ediyor başlamadan bırakıyor. Kız yine 30 yaşında çıkıyor aynı önyargıdan adam bırakıyor. Sonra 35 38 40 45 vs vs diye gidiyor. Belki de sizin düşünce yapınız bu kızı öldürüyor
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. 33 yaşında ki arkadaşım aklıma geldi. Hayat yaşamak o işten ibaret değil. Ama geç kalınmış bir durum olarak değerlendirebilirim.
06 Yorumla
Soran+1 yılKadın mıydı erkek miydi
Soran+1 yılErkeklerde daha çok oran olarak
Soran+1 yılYa tamam da belki de erkekler reddetmiştir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBalta girmemiş orman gibidir.
Keşfedilmemiş diyar gibidir.
Sonradan bulunmuş gezegen gibidir.
Hiç tatmadığın meyve gibidir.10 Yorumla
+1 yılHiçbirşey demem. Ruh ya da beden sağlığın yerinde olmadığını düşünürüm. Ama sağlıklıysa o zaman da büyük saygı duyarım.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka herkes kaşar mı sevdiği kişiyle olmayı beklemiş o da çıkmamış karşısına
Soran+1 yılBen direkt sağlığının yerinde olmadığını düşünmen önyargın için yazdım. Sen doğru bir şekilde anlatamamışsın ki. Önce sorgularım sağlıklı mı dsğil mi eğer sağlıklıysa saygı duyarım yazsan tamam da direkt sağlıksız düşünürüm ama... diye devam edince karşındakine benim ön yargın var böyle düşünürüm ama tanıdıkça sağlıklı olduğunu görür saygı duyarım diyor izlenimini veeriyorsum
- +1 yıl
Yani doğru anlatamamış olabilirim. Uykum geldi zaten 😂. Hemen eksilemiş gerizekalar ama. Neyse. Benim içimi Allah bilir zaten. Buradan o kadına da tekrardan büyük saygı duyduğumu söylüyorum. Ama Birazda geç kalmışsın bul artık ciddi birisini :)
Bizimle düşündüğünüz önemli değil. Senin ne düşündüğün? Kendin için önemlidir. Çık dışarı gez dolaş gez toz arkadaş bul. Hayat Ömür bitiyor Sonra pişman olursun.
00 YorumlaFena Olabilir zaten Sevgilisi olsa veya evlense Tam bir bomba gibi patlar
03 Yorumla
Soran+1 yılO yaştan sonra istek kalır mı
Soran+1 yılDeğilim.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Dini inançları için bunu yaptı ise,
Muhteşem bir insandır.
.10 Yorumla 38 yaşında hiç sevgilisi olmamış birisinin çok çekingen ve fobisi olduğunu düşünürüm
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılalttaki yorumlara baktım, illa yatmalımı herkes o.. mu demişsin şu tabirine bir baksana ya içinde resmen yaşama istegi var bunu ama bir nedenden yaşamamışsın buda sende sinir ve öfke yapmış, yapana o.. gözüyle bakıyorsun yazık cidden kendi hemcinsimin böyle düşünmesi ne acı
139 Yorumla- +1 yıl
Ben de anlamadim arkadasin sikintisi nedir. 38 yasindaki adamin da yapmamis olmasina inanmiyorum. Ben burda 2 gun yapmasam icimde volkanlar patliyor 38 yil ne demek ya. Salliyor kesin.
Cevap sahibi+1 yıl@ShadowSky123 yapmaması degil sorun yapanlara or.. demesi hemde kendi hemcinslerine isteyen istedigini yapar bu tabiri takması, onun içinde bir yapma istegi olup ya tabularından ya da bşka birşeyden yapmadıgını gösteriyor
- +1 yıl
Evet bu dediginde haklisin. Benim şahsi fikrim de şu. O... pu diyen de o 38 yasindaki kisi de yapmistir. Buraya gelip de boyle millete caka satmak moda olmuş işte.
Soran+1 yılİkinize de yazıyorum; @ShadowSky123
1. si bu kişi ben değilim bakire değilim.
2. si demiseksüel diye bir kavram var araştırın cahil kalmayın...
Biseksüel, aseksüel, aromantik, homoseksüel, demiseksüel, panseksüel vs vs bunlar olan kavramlar kendinizle bir tutmayın.- +1 yıl
Ah bu hikayeler beni bitiricek. Okuyup okuyup burda milleti trollüyorsunuz.
- +1 yıl
Ergen sensin bence
Cevap sahibi+1 yılaltta sana yorum yapan kişi nedne olmadın diyor normal bir cümleyle, sen direk herkes o.. mu olmalı diyorsun :D adam sana ne diyor sende direk herkes o.. mu olmalı diyorsun içinde bir sks istegi var ama bunu nedne yapmadıgını bilemem, ama bu sende sinir ve öfke yapmış içine atmışsın ve yapanlara o.. olarak bakıyorsun ne yazıkki
- +1 yıl
Patlamaya hazir bomba 😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@ShadowSky123 bırak ya ne bombası :D anca millete o.. deyip dursun
Cevap sahibi+1 yılsevgililerimle yaptım hep diyorsun (lerimle) ama yapanlarada o.. diyorsun onların önüne gelenle yaptıklarını nereden bilyiorsun belki onlarda sevgilileriyle birşeyler hissettikleriyle yapmışlardır.. sornad adine baglıyorsun cidden çelişki
- +1 yıl
Bu yakaladi mi yataga falan kelepceler. Uzak durmak lazim 😅😅
Soran+1 yıl@ShadowSky123 evet kelepçelerim öyle fantezilerim var 😂😂
Soran+1 yılBen zaten sevgilisi olmayanlarla yapanlara dedim o... dedim onu bunu anlayamıyor musun. Ayrıca müslümam da değilim sadece dini şeylersen yapmayanları da vurgulamak için anlattım
- +1 yıl
Sevgilisi olmadan seks yapanlar o... rospu mu yani senin gozunde
- +1 yıl
Kelepce fantazin de varmis. 😅 yani bu fantaziyi yasaman icin sevgili olmayi mi bekliceksin 🙈
Cevap sahibi+1 yıl@ShadowSky123 sevgilisi ile yapanda başaksıylada yapan arada bir kagıt olmadıgı içni resmi degildir, kadın birkere tanımadıgı bir erkekle yaptı diye ors.. mu oluyor yani?
ya da başka bir kadın bir sürü sevgili olmuş hepsiyle yatmış buda ors.. olmuyor mu ozaman gözünde?
Soran+1 yıl@ShadowSky123 önüne gelenle yapanlar evet kadın erkek fark etmez. Benim gözümde bu kimi de sevgilimle yaptım diye bana öyle bakıyor bu da onun düşüncesi. Bu arada sevgilim var ama şu an şehir dışında ama kelepçeşeyecek ortam yok
Soran+1 yılKelepçeleyecek*
Cevap sahibi+1 yıletiketi soru sorana yapıcaktım sana yapmışım @shadowsky123
- +1 yıl
Bence sacmaliyosun. Sevgilisi olmasi ile olmamasi arasinda fark yok. Hadi nikahli ile nikahsiz arasinda desen bir dayanak noktan var derdim. Yine haksiz derdim ama bir dayanagin olabilirdi kendince. Ama sevgilisin ya. Nedir ki sevgililik. Kafana göre çakışıyosun sonra da önune gelene o.. ruspu diyosun. Yok ya. O zaman sen de o... pu sun senin mantigina gore.
Soran+1 yılArada fark var birisini seviyorsun ve seçiyorsun, diğerini sevmeden duygusuz bir şekilde yapıyorsun hatta tanımadam bile. Ben o duygusuz şekilde olana diyorum o.. diye. Önemli olam sevgi bence
Cevap sahibi+1 yıl@ShadowSky123 işte mantıgı burada duruyor kadının kendisine o.. dediginin farkında degil :D
Cevap sahibi+1 yılya sen kaç kişiyi sevdin (sevgililerimle ) diyorsun :D
Soran+1 yılKendime demiyorum ki ben duygusallık olmadan yapanlara diyorum. Ayrıca kendime dersem de derim fantezi olur 😂
Soran+1 yıl3 😊
Soran+1 yılAma birisi lisedeykendi küçüktük
- +1 yıl
Yoo. Ben yeni tanidigim birisi ile de gayet duygulu sevisebiliyorum. Hatta buradan gecenlerde tanistigim birisine az daha sevisirken asik olacaktim. Asil sen kendi derdine yan. Ayda yilda bir goruyosun. Onda da kimbilir 15 20 dk da bitiyodur. Icinde sinir yapmissin. Benim yeni tanisip da tam 5 saat nefes nefese önsevişme yaptigim kisi de oldu. Mesaiye uyumadan gittim de onun evinden kapidan ugurlarken bile dudak dudagaydik. Yeni tanistigim baska birisi ile tatile gitmistim de ilk gunumuzde 12 saat seks yapmistik araliksiz. Sence duygusuz olur mu bunlar. Sen derdine yan bence 😅🙈
Soran+1 yıl@ShadowSky123 ya bana saçma geliyor itici geliyor senin yaptığın şeyler ben yapmam önüne geleni sevebiliyorsun ve duygusal şeyler hissedebiliyorsun özeli kalmıyor bu işin
Cevap sahibi+1 yıl@ShadowSky123 aman boşver ne demek istedigimizi anlamıyor :D tamam bacım de geç he he deee avutsun kendini birtek o temiz her s*ks yapan kadına o.. gözüyle baksın
Soran+1 yılÇok seks konuşunca tahrik oluyorum 😂 yorum yapan kişi sen biseksürl misin
- +1 yıl
Bu kisilerin karakteri ile alakali. Ben tutkulu birisiyim. Karsima da tutkulu bir kiz gelince cosuyoruz. Yasamadigimiz duygu kalmiyor. Sabahina nikah masasina goturmek istedigim bile oldu sonra icimden napiyosun oglum sacmalama dedim. O... pu falan ayiboluyo. Ben oyle kizlar tanidim ki bana 2 yillik iliskimde yasamadigim duygu patlamalarini yasattilar. Sen sıkıcı hayatiniza yan.
Soran+1 yıl@ShadowSky123 bizim cinsel hayatımız sıkıcı değil ki. Son bir kaç aydır bazı sebeplerden görüşemiyoruz sadexe yoksa yapmadığımız fantezi kalmadı neredeyse
- +1 yıl
Kesin oyledir 🙈😅 ondan burda millete saldiriyosun
Soran+1 yıl@ShadowSky123 ya sinir oluyorum çünkü benim cinsel hayatımla ilgisi yok çok sevdiğim birisi ve üzülüyorum onun için. Bazı kişiler ufak kötü bir yorum yapınca onu koruma ihtiyacı hissediyorum ve sinirleniyorum
Soran+1 yılSen hangi şrhirdesin
- +1 yıl
Anladim.
- +1 yıl
Ben Istanbuldayim.
Cevap sahibi+1 yıl@ShadowSky123 kıza söylede sana özelden yazsın bildirim geliyor :D
- +1 yıl
Napiyosunuz bakalim 😅
+1 yılolabilir normal bir durum derim belki yasadıgı ortam cevre müsade etmedi degerleri vardır ya da zamanını beklemiştir yani gayet normal bir durum
10 Yorumla
+1 yılBisey düsünmem iyi bir sey bu ama baya mahrum kalmıssın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Saf ve tertemiz derim o erkek için sıkıntı olur sadece
00 Yorumla
+1 yılYaşamamıştır. Ama bu saatten sonra yaşarsa yataktan cıkmaz. Volkanik yanardag gibi patlar.
00 YorumlaEğer yolu Allah yolu ise Allah ona Hz. Rabia selameti nasip etsin...
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda cok az bulunan bir durum ama en guzeli bu benim icin
10 YorumlaEn iyi ihtimalle çirkin, en iyimser ihtimalle şizofren bir ruh hastası olduğunu düşünürüz.
Ömrünün en verimli çağlarını cinsel dürtülerini bastırarak geçiren birinden sağlıklı bir psikoloji veya tatmin edici görsel ögeler beklemek ahmaklık olur..15 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama herkes o... değil ki önüne gelenle yatsın mı... karşılıklı sevebileceği birisi çıkmamış.
- +1 yıl
Seks hayatı olan insanların tamamı bunu para karşılığında yaşamıyorlar, kimisi sevdiğini zannederek yaşıyor, kimisi doğrudan haz için.
İkisinde de bahsettiğin sıfata layık olmuyorsun, senin sefil zihniyetinde imza atmadan sevişen herkes o sıfatla anılsa da, gerçek dünyada bunun bir karşılığı yok yavrum..
Soran+1 yılCanım bem bakire değilim ben önüne gelenle sevilene o... diyorum insan seçici olur. Demiseksüel diye bir kavram da var araştır onu
- +1 yıl
Konumuz 38'ine kadar sevişmeyen insandı, bu insanın sevişmeyişine bir gerekçe sunan görüş sahibine ''saçmalama herkes oruzbu olmak zorunda mı'' diyorsan, problem görüş sahibinde değil sendedir yavrum..
Görüş sahibi burada ''her önüne gelene vermiyorsa ruh hastasıdır'' gibi bir iddiada bulunmadı, ne anlatıyorsun sen..
Soran+1 yılTamam da sen benimyazdığım 2 cümleden neden birisini alıyorsun ki o bir bütün. Sevgilisi olmamış o yüzden seks yapmamış, 2. si de o... olmadığı için de başkalarıyla da yapmamış. Açık oldu mu?
Yaşamıştır niye yaşamasın? Dünyada başka güzel şeylerde var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamıştır yahu ne alakası var sırf biriyle sevişmedi ya da ilişki yaşamadı diye hayatı yaşamamış mı oluyor
00 Yorumla
+1 yılKorkarım öyle diyenden. Her diyen milyar ilişki yasamış çıktı
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil
- +1 yıl
Milyara yakın ama
Soran+1 yılHiç yaşanamış
- +1 yıl
Ha erkek o zaman bu kadın sandım dogrudur o zaman
Soran+1 yılKadın
+1 yılne mutlu temiz kalmayı bilene hoş bu zamanda kaşarlık değer görmekte ama sen hep temiz inşallah😉
01 Yorumla
Soran+1 yılTemiz kalmak ne alaka
+1 yılKız kurusudur. Tehlikelidir maddedir ve uzak kalınmalıdır.
00 Yorumla
+1 yılYıllar boşa geçmiş desene yinede aldatilip kullanılmaktan daha kötü değil
00 Yorumla
+1 yılÇalışmaktan vakit bulamamış eğlenceye ne güzel her şeyin ilkini onunla yaşarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu falan da olmayacak ama ileride bulabilir mi sence
- +1 yıl
Nasip kısmet işler bunlar herkes evlenecek diye bir kayde yok hani karşısına çıkmıştır sevmemistir sevmediği biriyle de evlenip çocuk da yapılmaz ki sevdiği biri çıkar belki çocuk sahibi olur sizin tanıdığınız birisi mi bu
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatında karşı cinsten gelebilecek gereksiz stres ve tavırlardan korumus olursun fena mı.
00 Yorumla
+1 yılonun patlaması fena olur yatakta öldürür kadını jefkjsw :P
32 Yorumla- +1 yıl
Esas ben öldürürüm. Iki gün yapmasam icimde volkanlar patlıyor 😅🙈 onun volkan sönmüştür. Ayrica ben inanmiyorum 38 yil beklesin
- +1 yıl
Adam degil kadın🤭
+1 yılbazı insanlar hiç yaşayamıyor anlarım halini, çok üzücü, iyi düşünürüm
00 YorumlaHayat elinden uçup gidiyor...
Ne zaman anne olacak ne zaman evlenecek diye düşündüm şu an..00 Yorumla
+1 yıl38 yılın patlamasını yapar tek sıkıntı bu tabi bu bir sıkıntıysa☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yok bana dogal geliyor olabilir herkes birseyler yasicak diye kural yok saygi1duymak lazım
00 Yorumla
+1 yılBişey düşünmem ayıp değil üzülünecek durum da değil, herkes bişeyler yaşayacak diye bir kural yok
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun Kendisine derim. Allah şaşırtmasın diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil, hormonlar rahat durmaz ki adamı kamçılar, karşı koyamazsın bir süre sonra.
00 YorumlaOlabilir tercih meselesi kısmet bu işler diyorum Yasamamakla ilgisi yok biraz utangaçlık var demekki sende etrafındakilere şans ver
01 Yorumla
Soran+1 yılBenle alakalı değil
+1 yılHayatı yaşamamış değilde zevklerinden mahrum kalmış diyrbiliriiz
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli, en normali bu..✅
30 Yorumla
+1 yılTavsiye olmaz da bnce normal çünkü güvenemiyor insan hiç kimseye kolay kolay
00 Yorumla
+1 yılNiye hiç birşey yaşamamış ki bu kadın
02 Yorumla
Soran+1 yılKısmet olmamış, erkekler reddwtmiş biraz da
- +1 yıl
Olabilir yani normaldir nadirde olsa var öyle kadınlar. Ve bu yaşına kadar kendini de muhafaza etmesi güzel birşey. Tebrik ederim.
+1 yılBu devirde bulunmaz bir kadın...
10 YorumlaHayat sadece öyle mi yaşanıyor
10 YorumlaYanardag patlamasi olabilir
00 YorumlaAnnesinin yanından ayrılmmışmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkadaşlarıyla falan geziyor, geç döndüğü oluyor ama ailesiyle yaşıyor
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Olabilir , düşük ihtimal tabi.
00 YorumlaÖyle biri kalmışsa helal olsun :)
00 YorumlaGönder bana gelsin. Ilk fırsatta nikah dairesi 😂
00 YorumlaOnun atesi köyü yakar benden demesi 🤣
00 Yorumlaevlılık dusunuyomusunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir fikrim yok ben değilim o. Neden sordun
+1 yılHayatini yaşayamamıştır, ama geç te sayılmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılHayat dediğin seks mi
- +1 yıl
Niye garipsedin? Benim hayatin o
- +1 yıl
*hayatim
+1 yılUzak dur öyle adamdan
15 Yorumla- +1 yıl
Adam sandım kadınmış pardon
- +1 yıl
Meraktan soruyorum neden uzak durulmalı?
- +1 yıl
@RRRaskoInikov belli yaşta belli şeyleri yaşamamış insanlara güvenmiyorum
- +1 yıl
Belki reddedilmiştir olamaz mı? Ben sosyal bir insanım arkadaşlarım var ama bu yaşıma kadar sevgilim olmadı. Çünkü reddedildim sürekli olarak. Biri tipimi beğenmedi öbürü araban bile yok senin dedi.
Soran+1 yılNeden güvenmiyorsun ki
Ben hakkında iyi düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılÇirkindir, kiloludur diye düşünürüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayattan çok geri kalmış
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden öyle düşünüyorsun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü değil mi sence de
- +1 yıl
Neden olsun ki kişinin kendi kararı tam tersi durumda bir erkek yazsa bunu sana sorsa sen ne düşünürdün onun için
Soran+1 yılİstemiş ama karşısına çıkmamış üzücü olan o. Bana tuhaf gelirdi
- +1 yıl
Bakma sen şimdi gençlerin dediklerine sevgili ya da cinsellik şart değil kimse için
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemizsin iste ne mutlu sana 👍🏻🌟
06 Yorumla
Soran+1 yılBen değilim ayrıca temizlik iyi kalple, dürstlükle olur bu dediğinle değil. Önüne gelenle olanları saymıyprum
Cevap sahibi+1 yılbir dediğin bir dediği tutsun önce kivirtim duyorsunuz dansöz gibi
Cevap sahibi+1 yılsahtekar maniz ne siniz
Soran+1 yılTutarsız değilim sen neye ne dediğimi anlayamamışsın
Cevap sahibi+1 yılpardon yha kusura bakma ben herşeyi yanlış okums aklim da baska yerde hemde kafam cok gitmis oldumu kusura bakma beni maruz gör
Soran+1 yılÖnemli değil 😊
Mağara kadını diye düşünürüm : D:D:d:
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 38 yaşında hiç sevgilisi olmamış, öpüşmemiş birisi hakkında ne düşünürsünüz ve tavsiyeniz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler