Erkeklerin libidosuyla kadinlarin ki bir degil gunde 2milyon sperm ureten bir testise sahipler dolayisiyla cinsel olarak aciz kolay kolay kadini reddemeyiz.
Ziya? Büyük ihtimal 35 yıldır kız aramamış şimdi mi arıyor? Ve yaş aralığın 18- 24 ise uzak dur hatta 27 üsti isen konuş kagama taş mı yağdı erkek mi yok en olmadı bana yaw 30 35 yaş arası aramak ne
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Olabilir az bi olasılık ama olur müslüman ise normal 😐 bende birini buşamazsam bende öyle kalırım
Bakir değilim merak etme. Tepkini ölçmek istedim. Her kız böyle düşündüğü için günümüzde bakir bakire kavramı artık önemli değil Bi önemi de yok bana göre. Yapamayan beceriksizliğinden yapamıyordur. Gerisi hikaye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Helal olsun iyi dayanmis ama gay olma ihtimalide var.
Gay ihtimali neden?
Olabilir
İyi dayanmış kısmını anlayamadım tam dayanmak zor mu erkekler için böyle bir şeye? Sonuçta yoksa yoktur dayanmak bu konunun neresinde ki?
Erkeklerin libidosuyla kadinlarin ki bir degil gunde 2milyon sperm ureten bir testise sahipler dolayisiyla cinsel olarak aciz kolay kolay kadini reddemeyiz.
Ziya? Büyük ihtimal
35 yıldır kız aramamış şimdi mi arıyor?
Ve yaş aralığın 18- 24 ise uzak dur hatta 27 üsti isen konuş kagama taş mı yağdı erkek mi yok en olmadı bana yaw 30 35 yaş arası aramak ne
Olabilir az bi olasılık ama olur müslüman ise normal 😐 bende birini buşamazsam bende öyle kalırım
Benim de elime kız eli değmedi
Neden peki ve bu durumu kafaya takıyor musun?
Hayır takmıyorum. Kendi seçimim. İstesem çok olurdu
Neden öyle bir şey tercih ettin?
Evleneceğim kadına saklıyorum kendimi.
Peki ya hiç evlenemezsen🙄
Evleneceğin kadın karşına hiçte çıkmaya bilir bu ihtimalin olduğunu biliyorsun değil mi
Evet biliyorum. Ama vicdanım rahat olacak en azından
Evleneceğin kızı buldun diyelim acaba o kız sana kendini saklamış olacak mı? Sevgilisi olmayan kız artık yok en dindari da buna dahil
Benden öncesi sorun değil diyorsan sıkıntı olmaz tabi
Ben nasıl kendimi sakladıysam ondan da aynısını beklerim. Diğer türlü evlenmem zaten
O zaman geçmiş olsun
Neden 😄
Öyle bir kız yok sen kendine bir hayal dünyası kurmuş orada yaşıyorsun
En dindar tanıdığım kızlar bile çıkıyor birileriyle el ele tutuşma oluyor en az öyle söyleyim
Sadece el ele tutuşup gezmek senin için sorun olmamalı bence. Diğer türlüsü hiç yok çünkü
Bakir değilim merak etme. Tepkini ölçmek istedim. Her kız böyle düşündüğü için günümüzde bakir bakire kavramı artık önemli değil
Bi önemi de yok bana göre. Yapamayan beceriksizliğinden yapamıyordur. Gerisi hikaye
Paralı ilişki yaşamış olabilirsin tamam ama Kız arkadaşın oldu mu peki hiç?
Kız arkadaşım da oldu sevgilim de oldu tek gecelik ilişkim de oldu hepsini dibine kadar yaşadım
Bence neysen onu söyle böyle yalanlara gerek yok
Yalan değil ne yalan söyleyeceğim. Sadece tepkin ne onu merak ettim. Zaten gerçekleri söyledin sen de
Evet gerçekler maalesef bu. Zaman kötü
Ne yazık ki öyle. Kapalı da olsa neler neler var. Bizzat gördüm yaşadım
Övünülecek bir durumu yok bence tercih sebebi ya da gay
Yatakta üzülürsün beceriksiz olur
Kadinlarin ona hic bakmiyor olmasini dusunebilirim
Kötü bir şey bence
Neden kötü Peki?
Açar mısın
mastürbasyon yapmistir
Onu zaten herkes yapıyor?
sen kac yasindasin
beceriksiz