AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
Ben o kişinin azimli ve çalışkan olduğunu biliyorsam sıkıntı yapmazdım
kadınlar genel olark olmaz erkekler olur diye düşünüyorum
Bu durumdan psikolojik olarak etkilendiyse kendini sürekli zorda hissediyor gibiyse sevgili olmam.
Maddiyat yüzünden sevgili olmuyoruz sonuçta. Olabilir. Para sevgiye engel olmamalı
Sevgi maddiyat tanımaz. Ama psikolojik olarak çok zor günler geçirilir
Benim için sıkıntı değil..
Elimden geldiğince destek olmak da isterim..
#Vesselam
Olamazdım
maddiyat önemli özellikle el bebek Gül bebek büyüyenler için
Bilemiyorum zor kabul etsem bile en nihayetinde bir sorun çıkar
Toparlama gayretindeyse çalışma başarma azmi varsa tabi
Sevdiğim insanı parası için değil, onda huzur bulduğum için yanında olurum.
Çareler tükenmez, sevgi fedakarlıksa gönülden seve seve destek ve yardımcı olurum..
Olurdum 🙂 destek olamayacaksam ne anlamı kalır sevginin 🙂 sonu iyi olan bir yol bu, evlilik sonu 🙂 iyi bir hayat her kişiye lazım 🙂
Öyleydik evlenmeden önce dert değil Allah dağlık versin para kolay
Hayır, benim açımdan bir sıkıntı yaratmaz. Ki geçmişte bir problem olmadı.
Çok şükür çok iyi kazancım var maddi sıkıntım yok sevgili olayında bu konu benim için önemsiz
Bilmiyorum. Her ne kadar sevgi ön planda olsada bunu yaşamayan anlayamaz.
Maddi sorunu sıkınti değil ama birde borcu var benden birşeyler beklerse o sıkıntı ☺️😀
Büyük konuşmayayim ama bu saatten sonra biriyle konusursam ciddi bir iliski icin konusurum. Hayatinda bir plan yoksa ozellikle maddi konuda sıkıntı olmayabilir
sıkıntı olabilir
Kumar veya şapşallığı yüzünden değilse olurdum.
Bazı insanlar saftorik olduğu için sürekli çevresi tarafından dolandırılırlar.
Böyle biriyle veya kumarbaz biriyle gelecek düşünemem.
Yani maddiyatın bir önemi yok sevgi olduktan sonra
Eğer durumu kötü olsa bile incitmeden gereken yardımı yaparım😊
Gerçekçi ve dürüst olmak gerekirse diyelim ki, benim maddiyatım yoksa sevgiliminde yoksa sıkıntı elbette. Şu zaman da insanlar bırakın madiyatı iki çift söze eşini aldatıp başkasından çocuk yapıyor.
para öncelik değil derler genelde ama sonra ne evlilikler kalır ne ilişkiler... Geçiniz efendim bu işleri para en kötü ortalama değerlerde olmalı benzinsiz araba yürümez
Herkesin sıkıntıları var, fakat maddi sıkıntılar ara açar bence.
Benden önceki borç neden beni ilgilendirsin ve hayatımı etkilesinki.
Maddiyat’a önem veriyorum, vermiyorum diyenlere de inanmıyorum. Ama sırf maddiyatı kötü diye hoşlandığım kişiyle, sevdiğim kişiyle sevgili olmam diye bir durum yok. Önemli olan karakteri, para her zaman kazanılır.
Olmazdım Sorunlarını çözsün Sorunlu bir hayatı olan biriyle ilişkiyi yürütmek zordur
Eğer gerçek anlamda seviyorsam eğer hiç bir önem teşkil etmez di.
Evet erkek arkadaşım öyle şuanlık ama beraber aşıyoruz da Rabbim rızkımızı verıyor daha ıyı olcaz ınsallah
İllaki sıkıntı olur ama sevginin üstünde olacağına inanmıyorum hicbirseyin.
Sevdiysem olurdum.. kızların görüşünü görmek istiyorum..
Eğer bu açıdan ise üzülürüm. Çünkü her şey birlikte halledilir.
Maddiyat her zaman iyi olmaz her zaman kötü olmaz maddiyati birinci planda düşünen mutlu olamaz galiba
Olurum ama bir süre sonra sıkılırım aslan burcuyum karşımdan jestler beklerim
Neden olmayayım ki? Bize sevgiliyken para yedirecek erkek mi arıyoruz aşık olmak için? Hayır.
aşıksam tabiki maddi durumu umurumda olmaz, aksine yanında olup yardımcı olmaya çalışırım
Olurdum oldum da zaten seviyorsa maddiyetın çok da önemi yok
Erkekler olur ama şu zaman da hiç bir kadın beraber olmaz olurum diyen de yalan söylüyordur.
Ne yalan diycez be sevgiliyim. Baslar ken onu hesaba katmiyrz ama dogru erkek degerini bilmez
Maddi için onunla olmadığım için evet sevgili olurdum
Eğer bundan şikayet etmicek bana cimri olmıcaksa evet. Paramı yemeye niyetli erkeği hiç sevmem
Birini sevdiysen maddiyat gözüne gelmez ki, mantıkta maddiyatı takarsın aşkta sevgide umursamaz olursun
Yani insanlar uyuşturucu ticareti yapanlarla ya da icenlerle sevgili oluyor. Maddi sıkıntı duzelmeyecek bir şey değil.
Olurdum ki ben ikimizede yeterli gelirim. Sorun olmaz
Olurum ama kendisi gerçekten altın gibi bir insansa borcunu kapatmasına yardım da ederim... ama kaliteli biri olacak işte
maddi durumum iyi değil ama sevgilim bunu biliyor hiç sorun etmedi simdiye kadar
Maddiyat varsa o konuyu ben kapatırım. Açanı da sevemem sevmem çünkü.
İnsan ne olacağını bilemez ben bir erkek olarak bu durumda olan bir kız varsa ve onu seviyorsam maddi durumu sorun etmez çözüm bulmasına yardım bile ederdim
Kullanılacağımı hissediyorsam arkadaş bile olmam. Aptal yerine konulmak istemem
Sevgililik döneminde sorun olmazda iş ciddiye binince sorun yaratır evlilik düşünmeyeceksin öyle biriyle o zaman çünkü maddiyat olmadan evlilik olmaz
Paranın veremediği mutluluklar var huzur var paranın yapamadığı bir çok şey var ama kişilik önemli tabi bu konuda 👍😉
Madiiyatını hiç sormam ki. Belki çok çok sonra. Ne kadar borcu var ne oldu da borç yapıldı bunlar önemli.
Sevgi maddiyata bağlanmaz ki
La ufacık bir insanı duygu kırıntısı bulayım ne maddiyat eli ayagı olmasın
Maddi sıkıntıları olan biri ile evlendim şükür iyiyiz.
kadınlar icin sıkıntıdır
ama erkekler pek dert etmez bu durumu
Bilemiyorum.. maddi durumu çok takıyorsa sıkıntı çünkü.. pozitif kişilerden hoşlanırım
ben ozellikle olurum. cunku hic yoktan yoklugu tasarrufu bilir yetinmeyi bilir.
Tabi benim maddi durumum iyise en azindan destek cikar mutlu olmasini saglardim
Bir erkek olarak maddi sıkıntısı olan birinin maddiyatı benim onunla sevgili olmama engel değil. Maddiyat geçer önemli olan insanlık
Maddi sıkıntısı önemli değil fakat asıl mesele maddi sıkıntısı olup benden yararlanmak için birlikte olmasında.
Böyle bir durum benim açımdan kesinlikle sıkıntı yaratmaz. Maddi problemlerinin olması onunla sevgili olmama engel değil.
Maddi sıkıntı manevi sıkıntılara yol açabilir o yüzden sakıncalı
Hayatin ne kadar psikolojisini alt ust ettigine gore degisir..