merhaba arkadaşlar lütfen soracağım soruya alaylı bir tavırla cevap vermeyin ben evli bir bayanım eşimle sorunlarım var ve tek sorunuuz uyku problemi eşim aşırı derece uyuyu seven biri sıkılmaya başladım gerçektenn cumartesi ve pazar günümüz tek var bu günleri ii bir şekilde değerlendirmek varken sürekli uyuyor ya bir insan öğlen 3e kadar uyurmu dün gece annemlere geldim o kadar bunaldım yani düşünün...aradı beni ben konuyu açtım tartıştık biraz kapattı dün geceden beri aramıyor ne yapmalıyım çokta kibirli biri
Cevabın nedir?
bir gün bir adam senin dediğin gibiuykucu biriymiş adam fırsat bulsun bulmasın uyuyormuş otueduğu yerde bile eşi çok kızıyormuş devamlı laf söylüyormuş kavgalar bir biri ardına ne uyuşykluğu kalıyormuş ne tembelliği ve bir gün rahatsızlanmış hastaneye düşmüş adam
ve kadın gelmiş seni boşuyorum usandım senden ben senin hasta bakıcın değilim yeter artıkn ne halin varsa gör demiş hiç rahatsızlığını sormadan çıkıp gitmiş ve gerçekten kadın boşanma kararı vermiş
ve adam hastanede yatarken haber almış tabi adamın rahatsızlığı araştırılıyormuş hastanede adam bayılmış neyse o andada rahatsızlığını öğrenmişler adam baygın kendinde değil tabi uyutulmuş eşine doktor telefon açmış çabuk gelin eşinizi ameliyata almamız lazım
kadına olayı anlatmışlar kadın hastaneye gelmiş onay vermiş falan adam ameliyattan sonra eşini görmüş baş ucunda şaşırmış ve seninmiş tabi doktorlar gelmiş adamın yanına demişlerki beyninde küçük bir kiskten ötürü uyku hali yapıyordu şimdi artık düzeldiniz bir daha problem yaşamıyacaksınız demiş
adam doktora eşime bunu anlatınızmı ameliyat öncesi demiş doktorda evet demiş
adam eşine dönmüş kapıdan çık ve bir daha dönme iyi günümde yanımda olup kötü günümde beni anlamayıp yılarca çektirdiğin için bir daha seni görmek istemiyorum demiş
kısadan hisse sana değerli olan ne sence04 Yorumla
Soran+1 yılbunu doktorlar dizisinde izlemştmkardeşim ama bizim böylebi durum değil
Soran+1 yılbiliyorum fakat eşim uykuyu seviyor keyfi yani kendiside dedi
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 331 cevap paylaştı. arkadaşım bu dünyaya uyumaya gelen ahmaklar öteki tarafta cayır cayır yanacak bence tazen normalde bile ömrün üçte biri uyyarak geçiyor daha ne bu uyku düşkünlüğü anlam veremiyorum aynı sorun bendede var eşim klasik türk kızı ev hanımı saat 9.30 ondan önce uyanmaz akşam 11 dedimi iptal ben ailemdende yurt dışında olmamdanda dolayı sabah 7 de kahvaltıyı bile yapmış olurum gece en erken 1 de biter ben çözüm bulamadım artık oluruna bıraktım senin durumun daha kötü ben iş güç dışarda vakit öldürüyorum sen nasıl yaparsın bilmem bence karşına al konuş hayatın gerisi uyuyarak geçmez ileride dahada sorun olacak hayatın her noktasında ya da onu erken kaldırmayı hafta sonu bişeyler yapmaya zorladınmı hiç piknik gezi v.s. başbaşa yüyüyüş falan ya da yatakta tahrik gibi sonuç verdimi
130 Yorumla
Soran+1 yılher yolu denedim kardeşim uyku onun sevgilisi gibi yaa aynen seninde yazdığın gibi gece 11de yatağa öğleniin 3ünde uyanma gerçekten bıktım
- +1 yıl
işin zor aynı duyguları yaşadım biliyorum artık onu öyle kabullendim ve aynen sunu söyledim uyanık olduğun süre zarfında aynı hayatı paylaşırım senle uyuduğun sür zarfındaki benim yaşadıklarımdan hesap soramazsın diyede tehdit ettim yine umrunda olmadı uykuyu tercih etti beni kaybetme pahasına bende oluruna bıraktım o uyanıkken evliyiz değilken değilim ne yapayım üç günlük dünyaya uyumayamı geldim bunu imalıu bir şekilde dile getir bbence hafta içi çalışıyormu çok yorucuysa işi bu istisna tabi
Soran+1 yılsaat sabah 6da işe gidiyor akşam 7de geliyor öğlen arası yok bütün gün araba sürüyor
- +1 yıl
anladım işide kolay değilmiş ama malesef para kazanmak uğruna sevdiklerini kaybediyor işte klasik türk mantığı benimde işim gereği 6 da çıkıyorum ama işim tüm gün eglenceli geçiyor akşam eve gelene kadar eve geliyorum hiç çalışmadıgı halde yorgun bıkkın yarı ölü bir eş kapıyı açıyor bide onla uğraşıyorum ama yaşam sevincini kaybetmeden dışarıda sarj olarak geliyorum sanada tavsiyem bu ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen çocuk var mı boşanmak en son çözüm olduğu gibi kabullenmeyi dene öyle mutluysa sende hayatın geri kalan kısmında mutlu olmayı ögren benim buldugum yol bu
Soran+1 yıleşinle konuştunmu hiç kardeşim
Soran+1 yılgerçekten sinir bozucu bir durum
Soran+1 yıloff en son onun dediğini yapmak zorunda kaldım yapacak bişey yok uyusun yaa :(
Soran+1 yılbunaldımmmmmmmmmmmmmmmm
Soran+1 yılhangi ülkeye gittin
Soran+1 yılCocuk var mı
Soran+1 yılBen 21 yaşındayım eşimle 6 yıllık bir geçmişim var 1 buçuk senedir evliyim uyku evliliğimizin mahvetti sürekli kavga
- +1 yıl
tatlım bizim memlekette bir söz var (bu arada memleketim dünya) "ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen" derler. eger onun bu haliyle yaşamaya alışabilirsen hayatının bir kısmını farklı yönlendirip o uykuyu sectiğinde sende sana kalan zamanı değerlendireceksin ya da inceldiği yerden koparacaksın daha çok gençsin hayatı yaşamak dururken eziyete dönüştürmenin bir mantığı yok herşey senin elinde bu arada ancak ertesi gün mj okuyorum eger sakıncası yoksa dahaseri konuşabilmek için telefonumu verebilirim bunu yanlış anlama lütfen 0544 873 73 22 numaradan seninde benimde müsait zamanlarında sohbet ederiz sanada bir değişiklik olur ben hafta içi 9 dan akşam 16 ya kadar tamammen müsaitim kavgaların sonu gelmez bence hayatı kendine dar etmekle ömürde bitmez
Soran+1 yıleşimle boşanma aşamasındayız annemlerdeyim şu an
- +1 yıl
üzüldüm bir yuvanın yıkılmasına ama insanın mutluluk ve huzuruda çok önemli yazamama sebebin annenlerde olmanmı en azından boşanma noktasına geldiysen çocuk falan olmadan boşanman daha hayırlı yoksa ömür törpüsü olurdu zamanla mutsuzluk bence biraz kafanı dinle kaç gün oldu evden ayrılalı
Soran+1 yılSıkıntılar peşimi bırakmıyor
Soran+1 yılhahayy şehirden mi tek başıma markete inemiyorum
Soran+1 yılGeldi ozur diledi beni eve goturdu ama aramiz eskisi kadar ii degil ya ben cocuk istiyorum adam benden cocuk istemiyor bosanalim diyorum kabul etmiyor aileme aciklayamiyou derdimi kimseye anlatamiyorim birileri bana baktigi zaman ne kadar neseli bir insan surekli guluyir diyorlar halbuki kendimi delilige vurmasam varya kafayi yerim yaaa bilmiyorum benim imtihanim bu kadar zor olmamaliydi bazen dusunuyorumda bunlari hakedecek naptnn
- +1 yıl
hakkında hayırlısı olsun ama cocuk istemekle hata ediyorsun bence zaten sonun yok belli birde çocuğun günahına girme en azından daha yeni evlisin 5 seneden önce düşünme evliliğin rayına oturacakmı yoksa raydanmı çıkacak bekle çocuk yapmak için derim bu kadar olaydan sonra ders alıp değişiklik oldumu düzeldimi biraz yoksa oluruna bırak dert etme ve devam edersede ailene anlat ileride hangi şehirdeydin sen
Soran+1 yıldiyarbakırdayım... biliyormsun hiç akıllanmıyor öküzün cimrinin merhametsizin düzensizin korkağın teki ben bunca zaman hangi akla hizmet onunla kaldım bilmiyorum :(
üstüne gitme. uyku erkeklerin sosyal faaliyetlerden epeyce çok sevdiği bişey. uyku kalitesini artırmakta yardımcı olabilirsin, geç uyuyodur, oda havasızdır, yeteri kadar karanlıkta uyuyamıyodur, enerjisi azdır vs. dinlenmesine yardımcı olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılama çok sıkıldım bu durumdann inanki öyle bir hal almaya başladıki bilseydm bu kadar uykucuydu hayatta evlenmezdm ben daha 21 yaşındayım hayatımın en güzel çağında olan bir insanım yanlız sıkılıyorum hafta sonu sürekli bişeyler yapmak istiyorum çıkıp gezmek eğlenmek benimde hakkım
O biraz abartmis ama esim uykucu olsa bende ona ayak uydururdum yatardim yanina sarilirdim , kahvaltisini yatagina getirirdim :) canim ugrasmak istese yorgani ceker sinirlendirirdim sonra tatlilik yapardim. Bu seni rahatsiz etmesin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılcanım bu dediklerini yaptım bana ne diyor biliyormusun beni rahat bırak kendim uyanmak istiyorum öküzün teki yani
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
+1 yılİnanırmisin ayni dertten muzdaripim, 28 yasindayim esim 38 , ulan 40 yasina giricek ergen gibi uyuyo ortalama 10 12 saat uyku uyuyo cildiriyorum gicik oldum artik. Az önce kahvaltıya bile kalkmadı, Allahin günü uyandirmak zorundayim kahvalti içn bi günde kendiliginden kalk be adam 8 sene olmus daha bi kere. Kahvaltı hazırladığını görmedim. Ben her sabah erken kalkip yuruyus yaparim temizlik yemek bi çocuğum var onu okula götürür getiririm. Bi sürü işimi hallederim eve girerim bu hala uyo allahim sabir ver yarabbim. İçime fenalık gelio
10 Yorumlavalla benim uyku rekorum aralıksız 21 saat ben sana tavsiye vereyim spora başlat şekerden uzaktut enerjisi tavan yapacaktır bende uykucu bir insanım ancak çok uyumama neden olan şey depresyon oluyor spor düzenli beslenme ve şeker bunları yapırırsan günlük maksimum 7 saat anca uyur ben bunalrı yapıyorum ve bana artık ortalama 4 saat yetiyor günlük performansıma
00 Yorumlaal karşına tatlı dille konus ben sevdiğim kişiyle zaman gecirmek mutlu olmak istiyorum de sen böyle yaptıkca sana karsı sevgim azalıyorde düzeltmeye çalış elinden gelen herşeyi ama ama karsındakide odunsa yapcak bişi yok
11 Yorumla- 1 yıl
Bende bu dediklerinizi söyledim bna cevabı ben böyleyim oldu zaten evlilikten o kdr bıkmış ki ben gideyim diye ağzımın içine bakıyor sebeb-i de aile baskısı yüzünden evlenmekten kaynakli 11 yıllık evliyiz sadece ilk 3 sene güzeldi şimdi eşim 60 yaşında ki yaşlı dedeler gibi içi geçmiş şekilde davranıyo
- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana kalırsa şu gece ansızın uyanmalarına bir çare bulun bence normalde bende severim haftada bir pzarım var 12 gibi kalkar kahvaltımı eder duşumu alır sonra çıkarım... Ama yastığa başımı koydum mu uyurum ayağından sürüseler haberim olmaz ;))
00 Yorumla
+1 yılbir hadta öncedne yaparım planlarımı, kalkıp yapmak zorunda.gelmiyorsa tek gitmeme mani olamaz.kahvaltı da hazırlamam, ütü de olmaz mesela.çok daha fantastik hainlikler de düşünebilirim.kavgaya gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılİnsan 7-8 saatlik uykuyu geçtiği zaman akşama kadar uyumak istiyor bir türlü düzelemiyor, fazla uyutma 7 saatte kaldır düzelir ama ilk bir kaç gün nasıl kaldırın bilemicem
00 Yorumlafazla uyku ınsanı aptal eder 6 saat uyursam cok uyumus sayarım kendımı..
00 Yorumla
+1 yılEşinizin uyku surunu var anlaşılan bunun için hastaneye gidebilir
05 Yorumla
Soran+1 yılçokk teşekkür ederim ya
- +1 yıl
Hangi şehirde oturuyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul'da arıştırma ve üniversite hastelerinde bu poliklinik var ssk lı olarak faydalana bilir
Soran+1 yıld.bakır maalesef
- +1 yıl
Bence vardır dicle üniversitesinde
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte yüzüğü taktıktan eşi garantiye aldıktan sonra tipik erkek davranışları. ailesiyle bir hafta sonu gezi programı yapmayan kalisik tipler. durumu üzücü ve sıkıntılı. sabır diliyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim şimdi aradı zaten burnu sürttü heralde
Cevap sahibi+1 yıliyi bari. umarım biraz seninle ilgilenir.
çok uyuyor diye anenleremi gitti sen?
ayrıca eşin kilolu ve hantal birimi mi acaba?04 Yorumla
Soran+1 yılyok kilolu değil yazdığım gibi 1.86 boyunda kilo 98 ideal yani
- +1 yıl
1,87 boyunda 86 kg ve kendimi kilolu görüyorum eşin ideal değil biraz fazlası var neyse uyku hali kilo ile alakalı değil alıikanlık olmalı keşke tartışmadan konuşsaydınız ufak ufak uyku saatlerini azalta bilirdin zamanla tabi bu sefer erken kalktıkça agresif olurmu orasını bilemem akşamalrı kaçta yatıyor acaba geçmi?
Soran+1 yılakşam 11 öğlen 3e kadar uyuyr hafta sonları ben onunla tatlı bir dille çok konuştm işe yaramadı
+1 yılGecelik al bence ama sabah giy ve öyle uyandırmayı dene
00 Yorumlaeve gıt bı bak bence. belkı de bısey olmustur
01 Yorumla
Soran+1 yılevde değil işte ayrıca annemlere geldm diye şimdi aradm binaın önünden geçiyorum çık balkona diye öpücük atıp gitti dedim burnu sürtsün bakalım
Sağlık konusunda 6,4b cevap paylaştı. Başından aşağı suyu dökerek uyandırırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden alay ediyorsunuz anlamıyorum insan gibi derdimizi sorduk
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen evliliği ne sanıyordun güzelim?
03 Yorumla
Soran+1 yılbirlikte vakit geçirmek zannediyordum
Cevap sahibi+1 yılHer evlilik böyledir arkadaşım erkeklerin havası evlenince söner ama aynı adamla sevgili olsaydın çok daha farklı olurdu her şey.
Soran+1 yılseviliydk
bence kendını tatmın edıcek bırıyle tanıs en guzeli
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalamayın
Sağlık konusunda 8,9b cevap paylaştı. hep elimde suyla gezerim sürekli ıslatırım
02 Yorumla- +1 yıl
yok artık :)))
- Sağlık konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılya zor bir durum kilolumu?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır boyu 1.86 kilo 95
- +1 yıl
anlamadım ama bir sıkıntısı var gibi ya nasıl bu kadar düşüncesiz oluyorki.
+1 yılaz kudurt kız adamı e tgörsün uyumaz
00 Yorumlabana da hep uykucu kızlar denk gelir.. ilginç
00 YorumlaSorunu filan mı var?
03 Yorumla
Soran+1 yıluykusu çok hafif olduğu için uyuyamıyor gece 50 kere uyandığı için uykusunu alamıyor
Soran+1 yılkendi horlamasından sıçrayan bir insan
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu kıskandır
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Cevap sahibi+1 yılDisari tek cikacagim ama millet bakar vs. De
+1 yılben de uyurum!
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi