Kişilik & Karakter Uykucu bir eşiniz varsa nasıl başa çıkarsınız? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar ben evli değilim soruyu kendi adıma sormadım genel bir soru Uykucu bir eşiniz varsa nasıl başa çıkarsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sorun etmezdim ben 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Uykucu insan sevmem, direkt ayrılırım. Hayatımı herhangi bir erkeğin yaşama biçimine adayamam. 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sıkılırdım ya sürekli uyuyan bir eşe tahammül edemezdim 2 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. uyandırma yöntemlerim var hemde bütün hücreleriyle birlikte 1 0 Yorumla
Elactobacilluss Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Uykusunu alırdım her türlü yaa sen yapamadın mı hala 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ellemem uyusun madem. Kıyamam uyandırmaya 1 0 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bu hayatta herşeyin fazlası zarar 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Başında alarm kurup dururum 😂 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ömür geçmez öylesiyle 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bene uyurum 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Var yöntemler 😂 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. beraber uyuruz 0 0 Yorumla
_Altan_ Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Boşayarak 😀 0 1 Yorumla _Altan_ 1 yıl Ekstra bilgilendirme için minnettarız size Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
sorun etmezdim ben
Uykucu insan sevmem, direkt ayrılırım. Hayatımı herhangi bir erkeğin yaşama biçimine adayamam.
Sıkılırdım ya sürekli uyuyan bir eşe tahammül edemezdim
uyandırma yöntemlerim var hemde bütün hücreleriyle birlikte
Uykusunu alırdım her türlü yaa sen yapamadın mı hala
Bende uyurum kskskdkddkd
Ellemem uyusun madem. Kıyamam uyandırmaya
Bu hayatta herşeyin fazlası zarar
Yanına yata ben de uyurum
Başında alarm kurup dururum 😂
Ömür geçmez öylesiyle
Sen biliyoşun bunun cevabını 🫂👶
Bırakırım uyusun eşimden önemli ne varki
Bene uyurum