Artık içimde hangi dertlerim depreşiyorsa bele bi' mutsuz oluyorum ksjdjf

Yorucu bir günün ardından, şehrin işlerin çetrefilli hallerinden sıyrılıp insan gece, karanlık çökünce kendi ile baş başa kalır. Her şeyin muhasebesini yapar, günün krtiğini, neden ve sonuçlarını düşünür. Bazı şeyleri kurtarmak adına adım atmak ister ama sabahı beklemek zorunda kalacağı için zaman zaman bu bekleyiş eziyet haline dönüşebilir. Belki bu sebepten gece olan düşünceler, o an yaşananlar biraz insanı yorar ve mutsuzluğa sevk eder. Tabiki bunlar olasılık. Güzel geceleriniz ve uyandığınız sabahlar olsun, saygılar.
Eğer kalbimiz yarasalar ile sarılı ise ışıkta mutlu oluruz. Karanlıkta keder gelmesin diye bir düşüncemiz varsa, kalbimizdeki derin mahzende tuttuğumuz şeyleri özgür bırakacağız ve hayata yeni bir sayfa açacağız. Aksi takdirde sadece üzülür ve aynı noktaya döneriz.
insan sabah mantığıyla hareket eden akşam olunca dugularıyla hareket eden bir varlık o yüzden hep acilma olayları itiraflar hep akşam gece vakitleri söylenir bunun içinde bende varım tabi.😊Akşama olunca duygular daha ağır basıyor istemsizce bikinci altımızda ki o kişiyi geçerli daha çok özleriz ve geceleri o yüzden insan ağlar.
Mutsuzluk ya da hüzün hep içimizdedir bağırıp dursada onu duymayız ta ki tek başımıza kalana kadar kendini yalnız kaldığımız zamanlarda ki bu genel olarak gece oluyor, daha iyi göstermeye başlar..
Yani karanlık ve tek kalmışlık onun için muhteşem zamanlamadır..
Cevap
44Cevap
Gece ve sessizlik karanlık beni daha çok mutlu eder
Gece Karanligi biz uyuyup dinlenelim diye yaratilmistir. Bizse gece 2 lere 3 lere kadar takilip melankoliye gark edince hic dovunmemeliyiz. Erken yatip erken kalkan insan mutlu ve dinc insandir.. ya biz? Bitkin ve somurtkan.. iste bir nedeni de bu..
Sanırım standartlar dışıyım karanlık çökünce hüzünlenmiyorum bütün aile bir araya geliyoruz yemrk yiyoruz film izliyoruz kahve filan derken güzel geçiyor...
Merhaba,
Kişilere bağlı olarak değişir farklılık gösterebilir ve her şey olabilir! Ben karanlığı akşamı geceyi severim! 😅
Aslında o biraz Araştırma konusu olmuş ama bilmiyorum Adı üzerinde karanlık Çünkü Karanlıklar hiçbir zaman iyi olmadı 😂
Ben de ters etki oluyo galiba aşırı enerjik olurum, kışın soğuğunda sahili turlayasım geliyor. Hiperaktiflikten galiba. MaşAllah tü 🤣
Happpşuuu 😂😅
Düşünceler ikiye ayrılır davetsiz gelenler ve davet edebildiklerimiz davetsiz gelenleri kov bele tatlı şeyler hayal et kendin gibi 😬😬
Karanlık ile birlikte bana mutsuzluk çökmez; aksine severim. Huzur, sessizlik, derinlik, mutluluk verir bana. Gece sadece kendi benliğinle başbaşasındır, seni yoran, yıpratan gürültüden uzak, sadece gökyüzü dinler düşüncelerini
Gün icin de hayat telasesinde insanın kendini dinlemeye fırsatı olmuyor dünyanın sesi içinin sesini bastırıyor ancak gece çökünce hem duygusallık bastırıyor hem de sessizlikte içimizin düşüncelerimizin sesini duyabiliyoruz buda insanı üzebiliyor.
Geceleri herkes uyur sen yanlız odada karanlıkta oldugun icin beynin sürekli kurcalanır bir seylere Karanlıkta bismillahirrahmanirrahim şeytan geziyordur bir seylerle ugrasmadın icin kafanda sürekli soru isareti geziyordur
İnsan istesin yeter ki her türlü kendini mutlu etmeyi başarır. Mesela sevdiğin varsa yanında öylece oturup gözlerine baksa bile yeterlidir. Vs vs işte ✂️
Kaç gündür bende öyleyim. Sabahları gez eylence arkadaslar falan o kadar da düşünmüyorsun. Ama kendinle bas basa kaldığında. İçin icini kemirmeye baslar. Ve hiç bitmeyeceğini düşünüyorsun.
Bilmem bana da olur, normalde geçen hafta yediğim yemeği hatırlamazken gece yatağa kafamı koyduğum an taaa seneler evvel ki anılar aklıma gelir uyutmazlar🙄😀
güneşe ihtiyaç duyarız güneş varken daha enerjik ve pozitif oluruz karanlık olduğunda ise tam tersi kasvetli
Çünkü bomboşsun uğraşacsagın hiçbir meşgalen yok sadece düşüncelerden ibaretsin ve gecmişin kötü anılarını düşünmekten alıkoyamıyorsun kendini olay bu.
Biyolojik olarak açık havalı günlerde mutluluk hormonu salgılandıgı kapalı günlerde ya da akşamlar daha az salgılandığı içim
Mutlu gündüzler gecenin efkarıyla biter... Gecr yalnız kaldığın an bilinçaltın senle sohbet etmeye başlar ve pat! Anılar anılar...
Çünkü karanlık kusurları örter ama gerçekleri hatırlatır.
Gün sonunda enerji bittiğinde bu çöküntü durumu ve duygusallık oluyor. Bu yüzden alacağımız kararları gündüz vermek daha iyi olacaktır
Bende geçerli değil o aydınlıktada mutsuzum mutsuzluk genelimde var benim🤷🏼♀️
Hava kapalı olunca insanın içine birden sikiniti düşmesi gibi... yani psikolojik
Ben gece şarj oluyorum. Dertlerim kayboluyor, aşka gün be gün daha da hazır oluyorum. :)
Bana iyi geliyor, severim de. Sahte ışıklardan iyidir, samimidir karanlık.
Işıklar sönünce karanlık oluyor offf... Bunu sadece anlayanlar beğendi bile 😉😂
Aslinda Ben gece daha bir iyiyim kendimle basbasa kalma firsati buldugum içindir belki
Karanlığın mutsuzluk değil daha çok farkındalık getirdiğini düşünüyorum. Geçmişte içimize attığımız her türlü duygu kendimizle başbaşa kaldığımız zaman ortaya çıkar sonuçta. Karanlıkla yalnız kaldıkça düşüncelerinin açığa kavuştuğunu ve zamanla rahatladığını hissedeceksin.
Gece en duygusal olduğumuz anlardır. Sabah uyanınca tüm düşünceler değişiyor. Acı gerçekler başlıyor
psikolojik bir durum olabilir ama bende tam tersi karanlık çökünce içimi bir huzur kaplar
Gece yalnız olduğundan sessizlikde daha çok düşünüyosun ondan
Dertler acılar ağrılar gece azarmış rabbim sağlık versin... yalnız kalınca ister istemez herşeyi düşünüyor dertleniyor insan
Sessizken kafamızdaki düşünceler ortaya çıkar gündüzün telaşıyla olmuyor sanırım
Aslında mutsuzluk degil bunun adı karanlık demek sessızlık demek sessızlik isede huzur demek bnce
Karanlıkta mutsuzluk özgürleşir, kimse fark edemez diye.
Belkide yalnızlıktan karanlıktan değil
👍😂😂
Yoo ben geceleri daha mutlu ve aktif oluyorum. Sizde olmuyor mu?
Geceleri çok severim özellikle yaz gecelerini ay ve yıldızlar çekirge sesleri o duygu eşsiz 😍😍😍😍
Çünkü aklımızdaki düşünceler dinlenecek iken devreye girer ne bilem ben gı
Gece sessiz ıssız hayata açılan bir kapıdır. Alışana gece bir başka güzeldir
Bana mutluluk çöküyor
Bilmem insan boşlukta hissediyor kendini
Adı üstünde karatmışsın gene ortamı içimizi karartma şimdi
Bende karanlıkla birlikte huzur çöküyor
Hiç olmadı bana bilmiyorum
Mutsuzluk karanlık duyguların birleşimi demek ki
Kafadaki dusunceler parlar cunku
Çünkü mutlu olmak için nedenin yoktur
Karanlığa aşığım... En güzel dost...
Karanlik oldumu depresif anilarimiz uyanir
Sırf bu yüzden geceye küstüm
çünkü karanlık güzelliği örter net göremezsin birşeyi bu da sıkıntı yapar
Bende hep merak etmişimdir
Mutsuzluk degilde.. insanın geçmişi çöker
Tam tersi huzur doluyor kalbime.
Yalnızlık psikolojisi o. Bende de var
Kasvetlidir çünkü seni kısıtlıyor.
sus bakim uyuyan yılanı uyandırma
Enerjiden kaynaklıdır belki
herkesin kendiyle baş başa kaldıgı zamandır cünkü
Karanlık hüzündür.. Aydınlık, ışık, mutluluktur...
İnsan kendi gercekleriyle baş başa kalırsa ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar