Kişilik & Karakter Gece olunca neden hüzün çöküyor insana? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Size de oluyor mu Güncellemeler+1 yıl Beni engelleyen asalak, resmin ne oldugunu bilmeden on yargıyla yaklaşacak kadar aptalsin işte Gece olunca neden hüzün çöküyor insana? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gizli_sığınak Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı. sarılıp uyuyacağın birisi yok kral ondan emin ol cevabı bu 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yaşadıklarım ve yaşamadıklarını farkına varıyorum. O yüzden doya doya ağlayıp uyuya kalıyorum. O hüznü doyunca yaşıyorum. 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu ağır şeyler yaşadınız? Yorumla Yaban00 +1 yıl Maalesef. Yorumla Soran +1 yıl Sorun olmazsa dinlemek dertleşmek isterim Yorumla Yaban00 +1 yıl Gece seni kimse göremez, duyamaz. Sadece sen varsindir. Bütün zirhlarimi cikarip sadece gerçek ben kalıyorum. Yorumla Yaban00 +1 yıl Teşekkürler. Yorumla Soran +1 yıl Hep ciddi sağlam dik duran karakteri yansıtmak insanı daha çok yıpratıyor bu daha kötü Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet haklısın. Ama buna mecburum. Arada cocuklasiyorum ama. Yorumla Soran +1 yıl Yalnız değilsin; onca kalabalığın içinde yapayalnız kalıp ve yalnız kaldığında ne kadar aciz olduğunu bilmek insanı çok yoruyor ve yıpratıyor. Çocuklaşmak iyidir en azından motive ediyordur Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet. Yorumla Soran +1 yıl Güvenebilirseniz yazmak isterim Yorumla Yaban00 +1 yıl Teşekkürler, benimle kalması daha iyi. Acıyı hatırlamak yarayı kaynatmaya benzer. Yorumla Yaban00 +1 yıl *kanatmaya Yorumla Soran +1 yıl Bence paylaşmak hafifletir Yorumla Soran +1 yıl Ama yine de siz bilirsiniz Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evet boşluk 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Sebebi nedir peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgi ilgi eksikliği geçim sıkıntısı Yorumla Soran +1 yıl Geçim sıkıntısını bilmiyorum sevgi ilgi de artık istemiyorum kimseden ama bi kadin olarak bilemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyi Yorumla Soran +1 yıl Sizin adınıza bu dediklerinizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben özellikle bana değer verecek hoşlanacağım bir erkeğin beni çıkarsız sevmesini istiyorum çok açım Yorumla Soran +1 yıl Bu duygusal boşluk cok kötü bi durum. Çok ince bi zaaftır. Dikkat edin derim. Yasınız nedir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 32 Yorumla Soran +1 yıl Evli misiniz? Konuşmak ister misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekar burdan konuşmayı düşünmüyorum Yorumla Soran +1 yıl Lütfen niyetimi yanlış anlamayın sadece dertleşmek babında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler yinede. Ben düşünmüyorum Yorumla Soran +1 yıl Kırmayın lütfen, yanlışımı görürseniz engellersiniz 🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç görmesem daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Peki, 🙂 yine de kendinizi üzmeyin hersey gelip geçicidir Yorumla Soran +1 yıl Keşke bu skeilde olmasaydı Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Ben bu gece burayı sileceğim en azından sizinle tanışayım istiyorum, lütfen hanımefendi Yorumla Soran +1 yıl Cevap vermeyecek misiniz Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sarılıp uyuyacağın birisi yok kral ondan emin ol cevabı bu
Yaşadıklarım ve yaşamadıklarını farkına varıyorum. O yüzden doya doya ağlayıp uyuya kalıyorum. O hüznü doyunca yaşıyorum.
Çok mu ağır şeyler yaşadınız?
Maalesef.
Sorun olmazsa dinlemek dertleşmek isterim
Gece seni kimse göremez, duyamaz. Sadece sen varsindir. Bütün zirhlarimi cikarip sadece gerçek ben kalıyorum.
Teşekkürler.
Hep ciddi sağlam dik duran karakteri yansıtmak insanı daha çok yıpratıyor bu daha kötü
Evet haklısın. Ama buna mecburum. Arada cocuklasiyorum ama.
Yalnız değilsin; onca kalabalığın içinde yapayalnız kalıp ve yalnız kaldığında ne kadar aciz olduğunu bilmek insanı çok yoruyor ve yıpratıyor. Çocuklaşmak iyidir en azından motive ediyordur
Evet.
Güvenebilirseniz yazmak isterim
Teşekkürler, benimle kalması daha iyi. Acıyı hatırlamak yarayı kaynatmaya benzer.
*kanatmaya
Bence paylaşmak hafifletir
Ama yine de siz bilirsiniz
Günün nasil gectiyse gece de oyle oluyor
Kendinle baş başa kalıyorsun ondan
Hayır
Evet boşluk
Sebebi nedir peki
Sevgi ilgi eksikliği geçim sıkıntısı
Geçim sıkıntısını bilmiyorum sevgi ilgi de artık istemiyorum kimseden ama bi kadin olarak bilemem
Neyi
Sizin adınıza bu dediklerinizi
Ben özellikle bana değer verecek hoşlanacağım bir erkeğin beni çıkarsız sevmesini istiyorum çok açım
Bu duygusal boşluk cok kötü bi durum. Çok ince bi zaaftır. Dikkat edin derim. Yasınız nedir?
32
Evli misiniz? Konuşmak ister misin?
Bekar burdan konuşmayı düşünmüyorum
Lütfen niyetimi yanlış anlamayın sadece dertleşmek babında
Teşekkürler yinede. Ben düşünmüyorum
Kırmayın lütfen, yanlışımı görürseniz engellersiniz 🙏🏻
Hiç görmesem daha iyi
Peki, 🙂 yine de kendinizi üzmeyin hersey gelip geçicidir
Keşke bu skeilde olmasaydı
?
Ben bu gece burayı sileceğim en azından sizinle tanışayım istiyorum, lütfen hanımefendi
Cevap vermeyecek misiniz
İyi geceler
Nadiren