AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Boşan ondan sonra ne halt edersen et. Üstesinden gelemeyeceğim çok sıkıntılı bir sarmalın içine doğru gidiyorsun. Kaçtığın adam, adam olsa evli birini kaçırmaz..
şideetli geçimsizlik ve şiddet için şahit lazım. akrabaların komşuların gözü önünde olmadıkça hakim sizi boşamaz. şahit bulursan istediğin yere kaçarsın. boşanırsın akabinde.
Bütün yorumlara katılıyorum 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 cok güzel görüşler arkadaşlar hepinize alkış
Kaçarsan haklı iken haksız olursun başına kötü şeyler gelebilir hayatın mahvolur ailen yok mu evine dön
Boşanma davası aç kazan ondan sonra bak bakalım sevdiğim dediğin adam seni gelip adam gibi istiyor mu
Boşanma davası açıp öyle kaç. Kadın hep haklıdır yasaya göre ömür boyu nafakayı da bağlarlar sana.
Hastaneden darp raporu al o rapor doğrultusunda boşanma davası aç boşanırsın sevdiğin insanla kaçma tavsiye etmem
Üstüne uyurken alkol dök kirpit at yak dayak böyle olur de şaka şaka yapma gene 🤣
Uyurken üstüne alkol dökmesi daha doğru olmaz mı? Üstüne uyurken alkol dökmesi biraz saçma geldi sanki
Bosanma davasini olumsuz etkileyebilir bu durum. Bence kacma ve bosanmayi bekle
anne ve baban hayatta ise onların evıne gıt. bu bir kaçış olmaz. sonrada mahkemeye basvurursun
Sen kacarsin adam bunu ispatlar senden bosanir senden bir de tazminat alır oh mis gibi.
sığınma evine başvurup boşanma davası açabilirsiniz hiçbir şekilde yan yana gelmeyin
her şey olabilir kaçarsan yurt dışına kaç hani korkuyorsan aşk demek ki arka planda kalıyor olmalı
Saçmalama kır dizini otur evinde...
Yastık değişir kader değişmez 🤨aşk neymiş?
Yağmurdan kaçarken doluya yakalanırsan yazik sana
Evliyken kaçmak nedir bunu kimse kendine yediremez düşününce bile adamı huzursuz ediyor boşanmadan böyle bişeye girişme ve böyle kişiler tam bir karaktersiz kusura bakmasın kimse..!
bu ne hız kardeşim 19 ay oldu ne cabuk kocandan bıktın ne çabuk sevgili buldun
Herşeyden önce ailene durumu anlatıp ailenin desteğini alarak hareket etmeni öneririm
anlaşmalı olursa 1 ay ı bulmaz bile ama çekişmeli en az 1 sene sürüyor annemlerden biliyorum
Tazminat davası açar sevgilinle kaçtığını kanıtlarsa ömrü billah kurtulamazsın ödemelerden.
Koy eve bir kamera veya git al bir darp raporu
Denedim ve yakalandım
Anan baban o sümsüğe mi inanıyor
Kendini haklı çıkarmayı çok güzel basarıyor ben bile sasırıyorum
Lütfen rica ediyorum ailen ona inanıyorsa sen şiddet gordugunu söylediğin halde o onlara aile bile deme git al darp raporunu polise
Emin ol polis hiçbir bok yapmıyor oraya giden o rezilliği çektiğiyle kalıyor çok kişiye tanık oldum
Ve eminimki şu an sevdigim adamla kacicam demenin tek sebebide sana çevrende inanan bir Allahın kulu olmaması onun sana olan inancı ve sevgisi insanlar böyle kötü işte dayaktan ölsen birgün sosyal medyada paylaşırlar ama şu an hiçbişey yapmazlar çevrendekilerden bahsediyorum
Emin ol Şu an tek basıma boşanıp kendime bir hayatta kurarım hemsireyim Allaha sukur maaşım felan da var ama o cevre dekiler buna izin vermez
Bence senin bu ülkeden gidip izini felan kaybettirmen lazım kardeşim
Nasıl kaçabilirim ülkeden bari onunda aklını ver :/
Nedir bu ya insanlar kafayı yemiş sen keyfinden yok beni dövdü yok şöyle oldu mu diceksin döven insan zaten demez sana nasıl inanmazlar ailen nasıl onu doğru bulur aklım almıyor
Git ayvalığa ordan gemiyle yunanistana geçersin
İçinde olduğum halde bana bile film gibi geliyor bunlar insanlar eski kafada kalmış ailem Doğulu olduğu için eski kafalılar aynı zamanda bu yüzden gururlarınada yediremiyorlar
Bacım gözünü seveyim kurtar kendini biriyle kaçma tek kaç kurtul
Tesekkür ederim :/
Şöyle okkalı bir tazminat ödemeye haızr ol o zaman.
O kaçacağın kişi kötü niyetli olabilir ama kesinlikle boşan. Ve oku kendine bu işlere birsüre girme
daha küçüksün hayatı bilmiyorsun, neden evlenirsiniz ki olgunlaşmadan
Sevdiğim adam dediğin kişi belli bir zaman sonra bunları yüzü vurucak seni ben kurtardım dicek
Ailenin yanına git başka yere değil sonra bir dilekçe yaz başvuru yap süreç başlar sonrs
kaçma işler daha kötü olur
işte erken yaşta evlenmenin yanlış olduğunun bir örneği daha
Boşanmadan kaçarsan sen suçlu olursun
Tazminat ödersin kocana
Ya madem sevmiyon ne diye evlendin ne diye başkasının altına yattın
Evlisin ve sevdiğin adamla kaçmak diyorsun. Neden 18 yaşında evlendin? Neden eşini istemiyorsun?
Zorunda bırakıldım
Bu adam sana cidden şiddet uyguluyorsa ailene söyle ama kaçma başına iş gelir falan
Ailem yanımda değil boşanmamı istemiyor
Bu nasıl bir kafa kendilerine anne baba mı diyorlar? Kızını elin adamı dövüyor ve boşanma dövsün mü diyorlar yani? Üniversite okusan kendi hayatını kurunca boşanma davası açsan olur mu?
İyi düşün. seni gerçejtwn mi seviyor. bence kaçmadan boşan en güzeli. kötü kadın olarak anılmana gerek yok. ayrıldı gitti desinler
kaçıp boşanırsan uzun sürer. önce boşanma davası aç şidderli geçimsizlik evleri ayırmak için sebep olur istedğin yere gidersin
Biraz daha dene evlilik çocuk oyuncağı değil. Elinde telefon buralarda fink atcak kadar iyi durumdasın bir sorunun yok rahatlık açısından. Çocuk oyuncağı değil bu işler.
Sevdiğin sahip çıkar mı buna emin misin peki?
15 yasımda cıkmaya baslamıstık ben evlenmek zorunda bırakıldım buna ragmen bırakmadı beni
İnsaallah yanıltmaz hakkında hayırlısı olsun
Sana şiddet uyguladığını belgele. Rapor al kameraya çek. Ondan sonrası kolay olur diye düşünüyorum
Zaten yeni evlisin ne zaman hangi ara sevgili yaptında sevdin. Kaçmak nedir. Başına daha buyuk iş alacaksın
19 aylık süreçte ne kadar sürecir sevgilin var? kaçacağım dediğin adamdan bahsediyorum
Boşanacaksan o kişinin sana zarar vermemesi için gereken önlemlerini al
Kaçma bu senin başını belaya sokabilir hemde çok büyük bir bela..
Önce boşan sonra ne yapiyorsan yap, birisine güvenip de onunla gitme.. yoksa şu halini ararsın belki
18 yaşında evlenirsen olacağı bu kişiliğin oluşmamış senin daha😂😂
ne hızlı hayatın var öyle evlisin başkasını seviyosun vay mk :D
Yok sakın kaçma sevdiğin adam sana sahip çıkmazsa ortada kalırsın önce boşanmaya bak
Allah fırsat vermez ettigin yanına kalmaz beter ol inşallah bu nasıl adilik ya
sen ne ara büyüdün ki büyük sorunlar yaşayacaksın bebe
Yanlisin ustune yanlisla gidiyorsun evlendin hangi ara sevgili yaptin 🤔
Çık gel bana anne sevgisini bilmeyen biri eşine sevgi göstermezmiş
Bu hatayı yapan cok gordum kader değişmez hiç bir zaman sadacw yastık değişir unutma
Önce boşan sonra sevdiğinle git aksi takdirde eşin seni mahkemeye verir ve boşanma düreci uzun sürer
Hiç iyi olmaz... Dinî nikah nolacak düşünüyor musun? Biri boşamadan diğerine kaçıyorsun
bisanamayabilirsin neyse ya gercek oldugu da supheli
kaçarsan süreç daha kötü olur kadına şiddet başvuru merkezlerine başvur
Namus cinayeti yaşanıyor bu durumlarda. Bence önce boşan ondan sonra ne yaparsan yap
Eğer sevmiyorsan ve şiddet varsa ilerisi daha da kötüye gidecektir. Zaman erkenken git bir an önce..
selam oda istiyorsa ya kabul ederse hmm ilk mahkemede bosanirsiniz fakat istemiyorsa yıllar sürer ikincil gbi çekişmeli yani ispatlamalisin niseyleri
Bence hiç gerek yok boşalmak istediğini söyle kaçarsan çok rezillik çekersin haklıyken haksız duruma düşme
Ailen seni zorla mı evlendirdi? Evli iken sakın başka biriyle kaçma. Boşanırsın biraz kendi ayakların üzerinde durursun sonra kader, kısmet.
ömür boyu pişman olacağın bedelini ödeyecegin şeyler yapma sakın.. kaçmak haklıyı haksız yapar..
sen boşanmadan sevgili ayarlamisin tabi geçine mesin senin gibileri bide utanmdan yazmisin
Seni yakalarsa öldürse haklı boşanmadan başka adamla kaçman doğru değil
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma dikkat et. önce boşan ondan kurtulmak için kendini dahada ziyan edebilirsin.