Boşanmak istiyorum ama nasıl geçineceğim?

Esimden boşanmak istiyorum 8 yaşında da kizim var katlanamayacağım artık. Esim beni ailesinin hizmetçisi olarak görüyor. Sadece anne babasının değil mesela örnek vereyim eşim arıyor beni diyor ki dayimin eşini kuaföre götür, abimin eşi hastaneye gidecek onu götur, annem hasta git 2-3 gün onun evinde kal , büyük abimin eşi temizlik yapacakmış kızı gönder temizliğe yardım etsin. Ya allah için 8 yaşındaki kız kisin ortasında neyin temizliğini yapacak. 1 ay önce eşim beni aradı bilmem hangi kuzeninin eşinin sebze meyve ihtiyacı varmış git al diyor. Ya ne hakla ne hakla? Bunun için kavga ettik 1 aydır da konuşmuyoruz. Ben cidden boşanmaya karar verdim. Belki çoğunuz eşim ailesini çok seviyor sanacaksınız ama eşim anne babası dahil tüm akrabalarıyla kavgalı evimize gelseler çay yapmaz ama özellikle beni ezmek için hizmetçi muamelesi yapıyor. Etraftaki insanlar da eşimin bana olan hizmetçi muamelesini gördüğünden onlar da bana aynı şekilde davranıyor. Eşimin kuzeninin eşi ne alaka benden neden sebze meyve alışverişi istiyor? Tanımam bile. Neden kızım temizliğe gidiyor?

Neyse 2 yıllı diş protez mezunuyum mezun olalı 9 yıl oldu biraz unuttum ama yine de çalışsam hatırlarım. Sorun şu ki bu mesleğin geliri çok yüksek ama iş yeri acabilmem için 400 bin lazım minimum benim de böyle bir param yok. Ailemden de bana bakacak kimse yok. Tanıdığım diş protezciler var onlarla birlikte çalışabilirim ama kimse çalışan da aramiyor. Suriyeliler baya iyi para veriyor. Is başı 80 vereni tanıyorum ama onlar da yazın suriyeye dönecekler diye çalışan istemiyorlarmış. Napmam lazım cidden yoruldum?

Güncellemeler
1 yıl
Bir de sürekli beni arayıp mesela abimin eşini alışverişe gotur onu bunu bilmem nereye bırak diyor ya. Bazen hıhı diyip telefonu suratına kapatıp onun dediğini yapmıyorum. Yapmadığımi duyduğu zaman korkunç kavga ediyoruz ağzına gelen her kufuru de sayıyor. Evde sürekli bir şeyler kırıyor. Korkunç cidden psikolojik olarak çok yıprandım yeter. Bazı şerefsiz erkekler var kendilerinden iyi kadın gördüklerinde ezmek için her şeyi yaparlar. Sanki düşmanıyım ya. Ya ben senin esinim.
Güncellemeler
1 yıl
Kanser edecek beni yeminle ya
Boşanmak istiyorum ama nasıl geçineceğim?