Arkadaşlar ben 18 yaşımda evlendim Şu an 19 yaşındayım 19 aydır evliyim ve kocamla aramızda büyük sorunlar var zaman zaman el kaldırdığı bile oluyor ama ben bunları ispatlayamıyorum. Sevdiğim adamla evden kaçıcam bu kaçış sonucunda ne tür şeyler olur boşanma süreci nasıl olur bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim?
Cevabın nedir?
Sakın kaçmaya kalkma eşin eğer seni mahkemeye verirse eşini haklı görebilirler mahkemeye kanıt sunmak istiyosan ses kaydı ülkemizde yasal olmadığı için geçerli değildir bildiğim kadarıyla görüntü mesaj tarzı şeyler kanıt olarak sunulur fakat yeterli değildir öyle mahkemeye giden bir sürü insanı mağdur ediyorlar darp raporu almaya çalış anlaşmalı olmadığı sürece de boşanma sürecin sıkıntılı ve stresli geçecektir uzama imkanı da olabilir bu arada 18 yaşında evlenip hata yaptığını söylüyorsun kimsenin seni kurtaracağını felan düşünme yaşadıklarından ders çıkar bu dünya da herkes kendi çıkarı uğruna bir şeyler yapar kimse durduk yere sana yardım etmez belki eşinden kaçıp ona gittiğinde daha kötü olucak yapma etme ailenle görüşüyprsan onlardan destek al bu süreçte yanında olsunlar ve okumadıysan boşandıktan sonra da okulunu bitir ekonomik özgürlüğün olduğunda sana hiç kimse en ufak çıtını çıkartamaz çıkarsa bile yol verirsin senin için bu kadar zor olmaz inşallah çok güzel bir geleceğin olur sağlıklı günler
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle bir durumda ben olsam boşanmadan adım atmazdım. Çünki bir başkasına kaçarsan sen suçlu duruma düşeceksin. Önce boşanır, boşandıktan 1 sene sonra evlenirdim ki başkası varmış zaten demesinler. Bu şekilde yaparsan ne kadar haklı olsan da herkesin karşısında kendini suçlu duruma düşüreceksin. Boşanırlen ailen sana destek olacaksa bile kaçarsan olmayacak. Ve o kaçtığın insanın seni gerçekten sevip sevmediğine nasıl emin olacaksın? Ya senin bu durumundan istifade ediyorsa.. Geleceği kimse bilemez tabii ama bazı konulardada aceleci davranmamak gerekir. Önce boşan gerisi hallolur zaten. Bu aşama da da eğer çalışmaya niyetin varsa bir iş bul. Bak ozaman sakin kafayla daha net kararlar verebileceksin. şu an içinde bulunduğun durumdan dolayı sevdiğin adamı tek kaçış yolu olarak görebilir bu yüzden de kötü huyları varsa bunu farkedemeyebilirsin ama boşanırsan ve bir iş bulursan boş zamanlarında bu insanı daha fazla tanıma şansın olur. Yolun açık olsun. Mantıklı düşün.
41 Yorumla
Kesinlikle kesinlikle kaçma bana güven ve inan.
Senin kocan eşin sana bunu yapıyorsa o sevdiğin adam dediğin daha beterini yapacak belirli süre sonra.
Kocanı sevmiyor olabilirsin, şiddetli geçimsizlik olabilir.
Bu durumda boşanma davası aç ve boşanın bitirin ilişkiyi sağlıklı bir şekilde.
İlk kendi ayaklarının üzerinde tek başına dur biraz zaman geçsin ondan sonra düşünürsün başka ilişkileri.
Kesinlikle kendine kahraman arama, kimse senin kurtarıcın olamaz.
şu an sakinleşip iyi bir düşünceyle karar vermen gerekli.
Son olarakta şunu söyleyeceğim.
O sevdiğin kişiye kaçacağım diyorsun ya geniş bir açıdan bakarsan o kişi seni evliyken alacak büyük ihtimalle seni kışkırtan aklını çelen o kişidir.
Sakın sakın heba etme geleceğini iyi düşün.608 Yorumla- +1 yıl
Hemen hemen aynı seyleri yazacaktım ki sizin yorumunuzu okudum. Eline kalemine sağlık. Sen gibi sağ duyulu uyelerin varlığı güzel. Tesekkürler
- +1 yıl
Benim yerime de söylemişsin ne varsa tekrar yazmadım o sebeple m katılıyorum kesinlikle..
+1 yılMerhaba,
Her şey olabilir. Sen, eşin ve kaçacağın kişiye bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Net bir şey söylemek olmaz! Rabb'im bilir. Diyorsun ki el kaldırdığı oluyor. Böyle kişiden her şey beklenir. Bir seneyi geçmiş boşanabilirsin.
Evliliği ilişkiyi aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir. Kimi eşler yeryüzünde cenneti kimi eşler de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir. Gönlünüzce olsun...70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
135Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani büyük ihtimal burada görücü usulü falan evlenmissiniz yani ya da tanımadan evlenmissiniz yeterince iste bu yüzden hiçbir zaman tanımadan evliliği tavsiye etmiyorum, size burada önerim size el kaldırdığını veya hakaret ettiğini bir sekilde kaydettikten sonra bunu ailenizden güvendiğiniz birine göstermeniz olacaktır ve bu kisi size yardım edecektir bu konularda siz bu islere bulasırsanız bilmeden büyük bir ihtimal yanlıs birsey yapabilirsiniz, yani kanıt toplayın ailenizden güvendiğiniz birine gösterin bu kanıtları daha iyi yardımcı olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılAynen evliyken sevgili yap kendine sonra da acıtasyon yaratarak kendini çıkarmaya çalış.
Peki sormazlar mı sen evliyken ne ara birisiyle tanıştın sevgili oldun ve
şimdi de ona kaçtın.
Bazıları mahkemeyi düşünmüş senin için kötü olur demiş bence eşin sert yapıda birisiyse işi mahkemeye bırakmaz hem seni hem de evli kadına göz koyan o p*çi kötü bir şekilde yargılar ve o zaman mahkeme için bile şükredebilirsin.
Bence aklını başına al da her kimse ondan uzak dur zaten hiçbir erkek başkasıyla evliyken aldatan kadını ciddiye almaz kullanır kullanır ve bir süre sonrada şiddet vs gibi şeylere başvurur ve evlenmez zaten.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma meselesi bir şekilde olur gider de, boşanmadan kaçacak kadar saçma düşüncelerde olmamalısın. Haklıyken haksız duruma düşersin diyecem ama haklı da dğlsin ne olursa olsun evliyken sevgilin olması baştan saçmalık zaten. Ama mahkemede bana el kaldırdı diye ispatlasan bile bir işe yaramaz çünkü birine kaçtğın için aldatmadan dolayı tüm suç senin üzerine yıkılır. Nafaka bile ödemek zorunda kalabilirsin. Kız olsan bile. O yüzden adam akıllı boşan bitir herşeyi. Sonra kimle olursan ol. O zaman kimse bşy diyemez ama aldattığın ortaya çıkarsa tamamen haksız durumda kalırsın. Bir de yaşın çok küçük şu an herkesin peşinden gidecek kadar ap-tal olabilecek bir yaştasın. Olgunlukta dğlsin. Kaçma gibi saçma düşüncelerden uzak durmanı o kişiye de güvenmemeni tavsiye ederim. Yoksa müge anlıya çıkan bir konu da sen olursun bu gidişle.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be kuzum 18 yaşta kendimizi çok büyük zannediyoruz, sorumluluk alabilicek kadar büyüdüğümüzü düşünüyoruz ama öyle olmuyo maalesef. Kesinlikle kaçma. İstersen aşkından Çok yaşa yine de kaçma. Bir süre sonra sorunlar olduğunda hep senin başına kakabilir kocanı bırakıp benimle kaçtın diye. Ailen, güvendiğin akrabaların yok mu? Onlara anlat ben evliliği sürdüremiyorum şiddet görüyorum diye. Ya da ailenden kurtulmak için evliliği seçenek olarak gördün evlendin ama yağmurdan kaçarken doluya tutuldun. Kimseyle kaçma ve senden yaşça büyük bir akrabanla konuşup, kocandan boşanmak istediğini mutsuz olduğunu ve sana tavsiye vermesini söyle. Eğer kaçarsan ve kocan biriyle kaçtığını görürse, boşanma sürecinde beni aldattı diye bunu kullanır ve haklıyken haksız konuma düşersin.
10 Yorumla
+1 yılEvlisin ve sevdiğin de bir adam var...
Yani 19 yaşında evlenmek nedir kardeşim, daha sen kendi kişisel gelişimini tamamlamamışsın, olgunluğa ulaşmamışsın sonrada kalmış bir yuva kurmuşsun.. sorunlardan kaçarak kurtulamazsın. Kalıp yüzleşip, pes etmwmen gerekir. Yoksa bu yaptığın ilk kaçış olmaz40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. sen daha çok toysun. evli olupta kaçanların hepsi kullanılıp atılmıştır. sana sahip olunca sıkılacak senden. hiçbi erkek evli kadını sevdiği için kaçırmaz unutma. adam gibi git bosanıyosan boşan. sonra ağır gelir yasadıkların yapma böyle cahilce bişey
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kardeşim salakmısınız ya azcık mantık ve bu ne kadar güven kaçtığın kişi yarın bir gün ne malum başka birinin kollarından geldin demiyeceği etrafımda örneğinde var akrabalardan evli olup kaçan biri var bizde sonuc ne biliyor musun kaçtığı kişi genel evine sattı ve herkez hor görüyor boşanıcaksanda bir şekilde ispatla adam akıllı boşan git iş bul yatılı olur huzur evlerinde konaklama yeri oluyor en basitinden 3 milyar maaşın var.
30 Yorumla
+1 yılYaşın büyük değil düzgün karar alamıyorsun buna bağlı olarak bak bende 19 yaşındayım evet evliliğin erken olmuş rezil olmak kavga çıksın biri hastanelik biri ceza evi sen ortada rezil kepaze çok pişman olursun tek yapacağın ayrıl boşanma davası aç sonra biraz süre geçince de istediğinle evlen ama bence evleneceğin kişiye dikkat et evli bir bayanla olacak insan ise onunda sana hatası olacaktır önce düzgün bir insan bulmayı dene ve evlenme çaban değil çalışıp rahat rahat yaşayacağın şekilde hayatını ayarla koca değil sevgilin olur baktın gerçekten iyi ilişki ciddileşir bir 24 26 ya kadar sabret yaa
00 Yorumla
+1 yılBoşanma davasını habersizce bir avukat yardımı ile aç uzaklaştırma kararı çıkar. Senin bir ilişkin olduğunu kanıtlarsa sen zararlı çıkarsın. Ama şunu da bil sevgilin senin evli olduğunu bile bile o adamın yanına gönderiyorsa sevgisi gerçek olamaz emin ol
20 Yorumla
+1 yılSevdiğin adamla eşini aldat, ona sevgini verirken eşinden uzak dur, e bu yaşta bir adam da ilgisizlikten şiddetkar olsun. sonra burda kaçmaya sebep şiddeti göster...
Sen ne çakalmışsın ya...
Gittiğin adamla bu şekilde mutlu olabileceğini mi sanıyorsun. daha rezil olursun10 YorumlaKaçtığın kişi hapse girer. Boşanmayı kocan istemezse yıllarca sürebilir. Normalde ister tabi, ama senden hınç almak için istemeyecektir. Hayatın büyük ihtimalle cehenneme döner. Kocan benim gibi yarım akıllı ise, seni de, kaçtığın kişiyi de öldürür ve the end.
10 YorumlaBak şimdi kacarsan karşılıkli boşanma biraz zaman alır tehditler falan bilmem ne çocuğun yok tur umarım. ispatlayamiyorsan onların işine gelir onlar bilerek anlamamazliktan gelir seni seven adam nasıl biri bilmiyorum ama onu da iyi tanımaya çalış bak bazen gelen gideni aratir iyi dusunn gerçekten eziyet görüyorsan babanın evine git orda kaç yoksa kocanın evinde ne bilim adam kaldırmaz belki benim evimde kaçtı der mesela yine iyi düşün inşallah doğru olanı yaparsın 🤲🙏
10 Yorumla
+1 yılSeni onla zorlamı evlendirdiler. Sevmeden evlenmişsin. Bundan dolayıda onun hiçbir şeyine katlanamıyorsun. Sakın kaçma gibi hatada bulunma. Boşanma davası aç boşan. Ondan sonra ne yapacaksan yap. Eğer evliyken kaçarsan bu felaketlere yol açabilir. Kaçacağın kişinin nasıl biri olduğundan ve sana nasıl davranacağını bilemezsin. Ondada mutsuz olursan dönecebileceğin ailen bile geride olmayacaktır. Sakın hayatı mahvedecek bir hata yapma. Çok gençsin. Yazık olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlisin ve mutsuzsun. Ve galiyle doğru insanı bulduğunu sanıyor ve yuvanı yıkıp gidecek kadar da jararlısın. Gerçekten doğru insan mı yoksa kaçıp kurtulacağın, sığınıp srni koruyup kollayacağını sandığın biri mi? Aşk var mı gerçekten ve ne kadar tanıyıp biliyorsun onu? Ve hem erken yaşta evkenen hemde 1 srne sonra yine başka bir erkeğe eş olmaya giden bir kız olarak getçekten çok çok iyi düşündün mü?
00 Yorumla 19yaşındasın evlisin ve sevdiğin adam var acaba sevdiğin adam yüzünden mi kocanın her yaptığı batıyor sana
104 Yorumla- +1 yıl
Aranan yorum
- +1 yıl
Helal
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kaçmak bir çözüm olmaz. Sana evliyken bunu yapan adam kaçarsan daha neler yapar bir düşün. Önce bu durumları eşinle bir kere daha konuşmayı dene. Belki işin ciddiyetinianlar da birşeyler değişebilir. Yok hala aynı turum ve davranıs halindeyse aç davanı bekle. Kimseden yardım bekleme kendini hep güçlü tut. Türk kadını her zaman dik ve ayakları üzerinde durabilir inan bana.
10 YorumlaÇok karışık yalniz evden kaçarak bu problemi çözemezsin karşılıklı oturarak bu problemi cözmeye çalışın sevdiğin erkek ile evden kaçarsan amacına ulaştıktan sonra seni bir köşeye fırlayacaktır kocana kidip bu tartismalarda hirpalanadigini soyle eger problem asilamayacak duzeyde ise ayrılırsın
00 Yorumla
+1 yılÇok yazık erkenden böyle trajik bişeyle karşılaşman çok kötü kimseye güvenme derim tam tanımadığın biriyle kaçma kocan ile konuşarak anlaşmıyorsanız ayrılın hukuki süreç kocan ayrılmak istemese biraz uzayabilir ama sonunda ayrılırsınız sizden ricam bisey yapmadan önce biraz durun düşünün ona gore yapın kalın sağlıcakla
00 Yorumla
+1 yılKacacagin adam seni daha fazla hirpalayacak. Aileni devreye sok
14 Yorumla
Soran+1 yılDenedim
- +1 yıl
Ailen sahip çıkmıyorsa kacacagin adamın neyine guveniyorsun
Soran+1 yılCunkü ailemin bana bu yaşıma kadar faydası olduğu nu görmedim ama o adamın bana faydasını çok gördüm
- +1 yıl
Ne faydası var acaba.
Öncelikle kendi ayaklarının üzerinde durmalisjn
Gizli Üye(36-45)+1 yılOncelikle % 100 kusurlu olursun.
Esin bosanma asamasinda senden tazminat alir.
Hukuken herseey aleyhine olur. Hatta suanki telefon dokumlerini esin talep ederse mahkemede hersey ortaya cikar.
Yapman gereken sey, sana hakaretini ve darp olayini belgelemek. Mahkeme belgeye bakar.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılayrılma düşünceleri ilk yıllarda olur. ama şiddet görüyorsanız dava açın boşayın. çok kinlendiyseniz çocuk yapın öyle boşayın. bence çocuk doğduğu gün boşayın.
14 Yorumla- +1 yıl
@eyllgns çocuk nafaka almak ve her sene nafaka artırımı almak için.
+1 yılOlacak tek şey ihanet yüzünden tazminat ödemeye mahkum edilebilirsin.
Çocuk varsa onu da babaya verirler üstüne bir de nafaka ödetirler. Genç yaşında borç ödemekle uğraşırsın. Çocuğunu da haftada 1 gün ancak görürsün.21 Yorumla- +1 yıl
Günün sorusu seçilmiş ya süper 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bu yaşta ne zaman evlendin, hangi ara evlilik kötü gitti hangi ara başka bir Sevdiğin oldu
Şakaysa, berbat ötesi bir şaka51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYunanistan’a kaçman için önce siyasi suçlu terörist veya deaş mensubu olması gerekiyor Yunanistan başka şekilde kabul etmiyor normal türk vatandaşı olarak gidersen 10 sene hapis cezası yer ya ülken savaş içinde Libya ve Suriye gibi olmalı ya da terörist siyasi suçlu akıl verirken insanlar mantıklı verin lütfen ayvalıktan kaç diyor birde aşağıdaki Leyla hanım Bedava ya kimse Yunanistan’a götürmez 10 bin euro ya patlar.. inanma herkese her kesin dediğini de düşünme.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin adamı kocan duyarsa ömrübillah senden boşanmayabilir. Aileni devreye sokup ona medenice boşanalım, senden de hiç bir tazminat istemiyorum de. Sakince ikna olsun. Diğer adayla da hemen evlendiğini öğrenmesin olay çıkartabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem yanımda olsa ben şimdiye coktan boşanmıştım zaten kardeşim hem bir kadın boşandığında 1 yıl boyunca evlenemiyor o yüzden hemen evlendiğimi duyamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirak yha şeytanın Atına biniyorsun evliyken oynaş buluyosun sonra kocana olan ilgin azalıyor tabi popon kalktığı için adam da yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu hissediyor sana tepki gösterince kocam bana el kaldırıyor
bırak sütten çıkmış ak kaşık değil sin
tek taraflı kimseye hak verilmez ben vermem
ve son olaral evliyken başka bir adama kaçma bunu her insan kaldıramaz ikinizide hoplatir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasallah bu yasta evlenmis ustune kuma bile almis biz daha oturuyoz😂😂😂 kocadan kocaya kacmak nasil nir akil tutulmasidir yahu.. Bu sekilde gidersen daha neler gelir basina senin dunya toz pembe degil...
44 Yorumla- +1 yıl
Bende koz koz oturuyorum
- +1 yıl
Laaan seeesli güldüm haykırdım resmen
- +1 yıl
O eşşek gibi ahiran senmidin
- +1 yıl
@Kucukahmet sen gibi
Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Kaçmak senin işini kolaylaştırmak yerine daha da zora sokar. İnat ederse boşanmaz veya normalden daha uzun sürer. Otur konuş ayrılmak istediğini söyle kabul etmez ise isteklerine cevap verme bir zaman sonra kendisi isteyecektir.
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşında niye evlendin merak ediyorum ama neyse soruna gelecek olursak hemen boşanma davasını aç bana şiddet uyguluyor diye ve darp raporu falan al bir de tanık bulursan iş tamamdır tek celsede boşanırsınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Evlenirken acele etmişin belliki evliliğin önemini anlamamışın. sabırlı olmalısın. Sakin olarak karar ver , sevdiğim dediğin adamla ilişkin ne zaman başladı, ne kadar ileri gittiniz? sevdiğin adama kaçtığını düşün sonrası ne olacak?
00 Yorumla
+1 yılKüçücük yaşta evlenmeyi marifet sanıyor bir de etrafınıza bak ben birini buldum sen evde kaldın diye hava atıyorsunuz. Bak ne oluyo sonuç, boşanma.
30 YorumlaKaç demek doğru olmaz namusunla yargılayacak seni kaçma boşanma sürecine gir ama sana zarar verecekse polis merkezinde yat gerekiyorsa o kadar diyorum sana. dediklerimi dikkate al.
10 Yorumla
+1 yılsakın kaçma, kaçtığın kişiyle durumlar daha kötü olabilir
madem mutsuzsun ailenle paylaş ve ayrıl, eğer sana eziyet ediyorsa, ama kaçmak çözüm olmaz, tam tersi kaçtığın kişi seni kullanabilir10 YorumlaTelefonu gizli biryere yerleştir sonra adamı kızdırmaya çalış sana vurmaya kalkarsa bırak vursun kemarada herşey kanıt olarak elinde olacak sonracıma odana git ağlamaya başla ve polise git görüntüleri ver şikayetci ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önce evliliğini kurtarmaya çalış yasin çok küçük mantıklı dusunemiyorsun eşini aldattığın adamı hayatından çıkart kafandan sil o adamı önce sonra eşine odaklan eşini sevmeye çalış sen diğer adama odaklanmissin eşini ihmal ediyorsun buda sana kavga şiddet olarak geri dönüyor bunu başaramazsan eğer denedim olmuyor deyip bosanirsin sonra kendi yolunu cizersin
00 Yorumla
+1 yılİyi halt yemıssın halada yemeye devam etmek ıstıyosan ya akıllı olun biraz neden bitiyor neden evlendin madem boyle bir niyetin var sana yardımcı olayım gizliden cık
12 Yorumla- +1 yıl
bacım şteeee daha ne olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım yaşın çok küçük neden kiydin kendine?
Sevmediğin biriyle neden evlendin yazık değil mi sana.
Bak canım olan olmuş madem şiddet var ayril ondan
Şiddet uygulayan birinden Hayır gelmez kimseye
Sana verebileceğim en iyi tavsiye kaç kurtar kendini00 Yorumla
+1 yılNeye kaçıyorsun artık bayanlar için bosanma davaları daha kolay siddetli gecimsizlik diye dava acıyorsun ilk dava olmazsa 2. de mutlaka bosanıyor kaçmanada gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Evi terk edersen her türlü sen zararlı çıkarsın?
Çocuk var mı?
Maddi manevi tazminat talebin olacak mı?
Detaylar önemli.
.00 Yorumla Evliyklen Başka bir Kişiye Kacarsan her türlü sen suçlu oluyorsun bunun kanıtı felan işlemez sen Evlilik Birliğı icinde Birine Kaçma bunu Koçana yapma Sevdiğın var ise neden evlendın Evliyken Başkasını daha iyi görmekten vazgecın gecınemiyorsanız önce bir Eşınız ile oturup düşünün Konuşun, kavgaların Sebebi nedir neden Evliyken Bir Sevdığınız var bunu oturup bir düşünün bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çocuk yaşta evlenerek bir hata yapmışsın
şimdi sevdiğin adamla kaçarak ikinci hatayı yapıcaksın
adamı aldatıyorsun resmen ve bu ortaya çıkarsa mahkemede suçlu sen olabilirsin.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah seni bildiyi gibi yapsin, ispatlayamasanda istemiyorum boşanmak istiyorum de, ailen sana sahip çikmayacakmi ne diye şeytana uyup kötü şeyler yapiyorsun, ayrilacaksan neden evlendin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Ne ara evlendin ne ara başka birini sevdin. Hıza bak ben 19 ayda bekar kızlarla bile ancak flört dönemine giriyorum ya.
20 Yorumla
+1 yılsevdiğim adamla kaçıcam diyorsun yazık olmuş evlendiğin adama gerçeği söyleyip boşanmalısın el kaldırmaya karşıyım ama aynı zamanda evli olup başka birini sevmiş kişiyede
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTamam kocan şiddet uyguluyor haksız da , sen de suçsuz degilsin evli birisinin nasıl sevdigi adam olabilir? Allah akıl versin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Evli pişman bekar pişman. Sevgilisi olan bin pisman
43 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😅
- +1 yıl
Ben olacağım inşaAllah olmazsa da olmaz yapacak bir şey yok hayırlısı yahu😅
+1 yıl18 yaşında evlenmişsin,19 yaşında bir de sevgilin var. Akıllanmamışsın hala bir erkeğe güvenip kendini kurtaracağını düşünüyorsun.
21 Yorumla
+1 yılÇok sakat bir durum. Kocan istese hapse bile attırır seni. Bir kere evli olduğun için zina suçu. Önce boşan sonra ne yaparsan yap.
Zira adam seni süründürmek isteyip boşanmam dese yıllar alır.00 Yorumla
+1 yılYani bildiğim kadarıyla haklı durumdan haksıza düşecek ve belki adama tazminat bile ödeyeceksin isterse
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. 183 ü ara Aile bakanlığı danışma hattı en güzel ve en temiz bilgiyi gerekli yardımları ordan alabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında kocanın bir suçu yoktur.
Sırf sevdiğin birisi olduğu için o adamın her yaptığı sana iğne gibi batıyordur00 Yorumla Sende olay baştan kopmuş zaten hızlıca evlenmişsin ve hızlıca sevdiğin adam edinmişsin - sorun sen görünüyorsun - daha akıllıca hareket etmeye çalış belki kötü gördüklerin o kadar kötü değildir
00 Yorumla
+1 yılBirşey diyemiyorum pes doğrusu adam yaptıklarında hakliymis sana meğerse sevdiğin adamla kacacaksin ha 😁sen onunla da yasayamazsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevmediğin adamla niye evlendin? bir başkasını nasıl sevebildin? mq senin aklına😬 bir düzgün iş yap😅 önce doğru dürüst ayrıl.
00 YorumlaHata ustune hata yaparak hayatina en kotuyu seciyorsun tavsiye etmem. Kacmayi iliskimdeki eksileri gozden gecir esinle aile danismanina git bence
00 YorumlaGitcen şikayetçi olcan kadınların ifadesi esas beyan olarak gecer. O ananin babaninda ayri ank. Yazik günah yaa allahin belaları.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hastanede calışıyorum bu srkildr kadınları çok görüyorum darp raporu alıyorlar ve sadece ugrastıklarıyla kalıyor Baska hiçbir şey olmuyor kardesim
+1 yılKocanın adamdan haberi olmasın perişan olursun. İkinci normal bir boşanma geçir sanki kimseyi sevmiyormuşsun da şiddetli geçimsizlikten dolayı. Boşandıktan sonra evlen. şimdi kaçarsan haksız olursun toplumdada devlet tarafındanda
10 Yorumla
+1 yılBoşanmadan kaçma. bir kuzenim öyle kaçti. Kendi zararli cikti. Hem de kaçacagin adam karakter sahibi olsa elin namusuna göz koymazdi.
10 YorumlaKaçacagın kişininde yarın öbür gün sana şiddet uygulamayacagını nerden biliyorsun güvenme kaçma boşan sağlam kafayla hareket et bence
00 YorumlaYeni nesil hep böyle..
Çocuk akıllı..
Sen sevdiğinle kaç 1 yıl sonra başkasına aşık olursun..
Çünkü alışmış kudurmuştan beterdir..10 Yorumla- Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası