Sevgiliyle ticaret ve siyaset konuşmak ne büyük aptallıktır! Nasıl konuyu değiştirebilirim?

Arkadaşlar benim bir sevgilim var beni çok sevdiğini arkadaşlarına söylemesi ve bana kur yapmasına rağmen beni aylarca peşinde koşturdu.Şimdi beraberiz ama kız yapısı gereği çok soğuk.Ama tip derseniz çok güzel bişey sarışın buz kraliçesi gibi bir kız okadar güzel yani.Ama bu kız böyle iki sevgili arasında geçen saf romantik ve küçük şakalaşmalara dayanan konuşmaları 'aptalca' buluyor.Onları yapanları 'çocuk' olarak nitelendiriyor.İkimizin aileside ticari olarak oldukça yüksek yerlerde ve siyasi görüşlerimiz aynı aynı partilere yatırım yapıyoruz vs.Ama dediğim gibi kızla muhabbetimiz hep ticari ve siyasi konular Mesala bilmem ne holding halka arza ediliyormuş,burda bu fabrikası açıcaz,şukadar satış olursa şukadar kar olur ciro bukadar olur,hangi sektörler karlı,şurda şu plaza kiralıkmış geliri yaklaşık bukadar olur veya orda bu iş iyi yapılır,bu parti iyi ...ismi bu konuşmasında hata yaptı'Tarzında hep konuşmalarımız çok ciddiyim :( Birazda daha günlük konuları konuşalım dediğimde 'Biz çocukmuyuz şurda 2 sene sonra yönetime geçiceksin alışsan iyi olur biz sıradan insanalar değiliz çocuk gibi muhabbetlerle zaman kaybedemem' diyor.Ama o aşıklar arası tatlı ve gündelik basit konuşmalar çok daha çekici.Onu nasıl alıştırabilirm ? Nasıl konuyu değiştirebilirim ?
Sevgiliyle ticaret ve siyaset konuşmak ne büyük aptallıktır! Nasıl konuyu değiştirebilirim?