erkek arkadaşım benimle karşıt görüşte biri değil ama ben düşüncelerimi söylediğim zaman bazen küçümsüyor, ne biliyorsun diyor, hatta bugün canım bile dedi. benim kendime ait fikirlerim var sonucunda düzgünce söylüyorum ve doğru olduğuna da inanıyorum. geleceğe yönelik umutsuzluk var içimde herkeste olduğu gibi. bunları düzgünce belirttikten sonra kavga olacağını düşünmemiştim ama gelip hakaret vb etti. üstüne sen karşıt görüşlü musun yani anlamadım fikrin mı değişti dedim. hayır ne alakası var ben iki tarafın da iyi kötü yönlerini söylüyorum diyor. tamam ben de iyi ve kötü yönleri söylüyorum ama gelip de ona buna küfür hakaret sallamıyorum sonuçta. ne düşündüğümü bilen ve arkasında duran bir insanım ama böyle olunca kendimi hiçbir şey bilmiyormuş gibi hissettirdi kendisi. ailesi benden farklı görüşlere sahip olan biri ama ona rağmen severim ve beni etkilemez. bu tarz konuları açma taraftarı değildim ama benimle aynı görüşte olduğunu bildiğimden sorun olmayacağını düşünmüştüm. sizce de böyle şeyler için kavga etmek saçma değil mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Görüşlerin neler ve hangilerine mál diyor? Bunları söyle sevgilinin kime oy verdiğini söyleyim sana veya kimden taraf olduğu
ben ilk turda da ikinci turda da Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekledim. Çok çok iyi olduğunu düşündüğüm için değil, bir şeylerin değişmesi gerektiği için yoksa her şeyin daha kötü olacağını düşündüğüm için ve bazı araştırmalar vb sonucu böyle bir karar verdim. hiç de pişman değilim içim çok rahat. onun ailesi akpli bunu önceden beridir biliyordum. bana göre üzücü bir durum hâlâ böyle düşünenlerin olması ama yine de saygı duyuyorum, annesi de babası da iyi insanlar ve aramıza siyaset koyup millete sırtımı dönecek halim yok. normalde ekonomi hakkında, sokaktaki yabancılar hakkında bir sürü şey konuşuyoruz ve fikirlerimiz aynı. kendisi de çok sinirleniyor yani. bugün sevgilime, biraz daha ileriki zamanlarda bu oy verenlerin karısına kızına nasıl yılışacaklarından, neler olacağını düşündüğümden bahsettim. bi anda geldi canım canım konuşma çocuk musun sen dedi anlam veremedim ve şaşırdım yani. sonra canım dedi kime dediğini sordum, bütün herkese söylediğini söyledi. kaç aydır siyaset mevzuları dönüyor konuyu kapatalım artık sıkıldım dedi. Kılıçdaroğlunun yerine başka biri aday olsa daha iyi olacağını falan söyledi. konu arasında hakaretler vb etti. ben de böyle olunca bana göre karşıt görüşlü mu fikri mı değişti diye merak ettim. öyle olmadığını iki tarafın da iyi ya da kötü özelliklerini söylediğini, yapılmış hatalar olduğunu falan söyledi. en son da beni hiç anlamıyorsun seninle aynı şeyleri düşünüyoruz ama sen körü körüne bağlısín bu yüzden anlaşamıyoruza getirdi. ama halbuki öyle değil yani hak verdiğim şeyler falan vardı. ne diye gelip de sen bir seu bilmiyorsuna getirip ezikler gibi konuştu anlam veremiyorum yani
Anladım, emin ol sevgilin tayyibe oy atmıştır bundan eminim. Çünkü bu tarz konuşmaları kaldıramayan kaçamak cevaplar veren tipler o görüşte oluyor. İki kültür ve siyaset çatışması olmuş aranızda, yerinde olsam bana bunları söyleyen biriyle bu hayatı paylaşmazdım. Çünkü cahil ve ileriyi göremeyen bir tip, ama seviyorsan siyasete girmemeye özen gösterin. Bu ülkede her şey siyaset olmuş hayatımızın her alanında var ne kadar dayanabilirsiniz orasıda malum
ben oy kullandım ama kendisi oy kullanamıyor bazı sebeplerden ötürü. benim amacım sadece gündemi konuşmak ya da bu olaylar hakkında ne düşünüyor onu öğrenmekti çünkü benim için önemli bir konu. ben hâlâ saygımı bozmayıp düzgünce konuşuyorsam ondan da aynı şeyi bekliyorum doğal olarak. bu konuşmadan sonra bir daha hiçbir şey konuşmadık bir iki saat oldu. geldiği zaman konuyu tekrardan açacağım ki bu saçma sapan saygısızlığın sebebini öğrenebileyim. ne değişecek bilmiyorum da...
Konuş çünkü senin isyanın haklı bir isyan ve buna her Türk vatandaşının katılması lazım. Ama görüşleriniz ters bu bir gerçek, bu koyu AKP'li değil utangaç AKP'li 😅
of vallahi daraldim ya bu kadar hassas olduğum bir konu gerçekten geldi beni vurdu.
Zor bir durum knka cidden sana hakaret eden ve görüşüne saygı göstermeyen biriyle bu hayatı devam ettirmek için çok iyi düşün
Sana bu sözleri söyleyen adam da bence bir daha düşün devam edip etmemek için seni küçümseyen adam da dikkatli ol derim
hayır tamam siyaset alanında öyle aşırı aşırı bilgili biri değilim bunu ben de kabul ediyorum zaten. ama gerekli araştırmamı yaptım kendime yönelik bir fikrim var. o kim de beni küçümsüyor ben de bunu anlamadım yani. üstüne bu tartışma olduktan sonra sinirlenip telefonu kapattı ve bir süre konuşmayalım sinir ettin dedi, iki saattir falan doğru düzgün konuşmadık. çok saçma değil mi saygılı konuşmak verken ne bu tavırlar?
Ya evet tabii ki ma yani sinirlenmiş işte o an boş ver sen de çok takma zaman ver o yazar zaten eninde sonunda
böyle saçma bir şey için ilişkiyi bitirmeniz saçma sende söyleme fikirlerini
ilişkiyi bitirmek gibi bir şey olmadı zaten ama dediğim gibi kaç yıldır sevgili olduğum insanla bunları konuşmak bu kadar gerici olmamalı. yarın öbür gün birlikte bir şey izleyip yorum yapamayacak mıyız? her şeyi geçtim gelip bana hakaret edip bilmiyormuşum muamelesi yapması da saçmalıktan başka bir şey değil. benim görüşlerime ve bunun başında olanlara küfür edip ben karşı tarafta da değilim demesi cok soru işareti barındırıyor...
Herkes çok politize oldu herkes gergin.
evet açıkçası ben de bu gerginliklerimize rağmen böyle bir konu açma taraftarı değildim ama insan ister istemez düşüncesini merak ediyor sonuçta. saygı duyduğum şey var duymadığım şey var yine de düzgünce söylerim. benim düşüncelerime ve bunun başındaki insanlara küfürler edip hakaret etmek, bana bilmiyormuşum muamelesi yapmak ne kadar doğru Allah aşkına? bunları söyledikten sonra ben karşıt fikirli değilim diyor, ne demek yani bu
Siz birdaha siyaset konuşmayın bence😁
ya ama kaç yıldır sevgiliyiz biz böyle şeyleri hiç konusamayacak miyiz? benim fikrimde olmasını da geçtim sanki saygı duymuyor ezikliyor, ben böyle bir şey istemem yapmam da yani
Senin ona verdiğin değeri sana vermiyor. Almadığın bişeyi veriyorsun sen. Aldığın kadar değer ver sonra bak nasıl yola geliyor.