Sevgili ile siyaset yüzünden tartışmak?

erkek arkadaşım benimle karşıt görüşte biri değil ama ben düşüncelerimi söylediğim zaman bazen küçümsüyor, ne biliyorsun diyor, hatta bugün canım bile dedi. benim kendime ait fikirlerim var sonucunda düzgünce söylüyorum ve doğru olduğuna da inanıyorum. geleceğe yönelik umutsuzluk var içimde herkeste olduğu gibi. bunları düzgünce belirttikten sonra kavga olacağını düşünmemiştim ama gelip hakaret vb etti. üstüne sen karşıt görüşlü musun yani anlamadım fikrin mı değişti dedim. hayır ne alakası var ben iki tarafın da iyi kötü yönlerini söylüyorum diyor. tamam ben de iyi ve kötü yönleri söylüyorum ama gelip de ona buna küfür hakaret sallamıyorum sonuçta. ne düşündüğümü bilen ve arkasında duran bir insanım ama böyle olunca kendimi hiçbir şey bilmiyormuş gibi hissettirdi kendisi. ailesi benden farklı görüşlere sahip olan biri ama ona rağmen severim ve beni etkilemez. bu tarz konuları açma taraftarı değildim ama benimle aynı görüşte olduğunu bildiğimden sorun olmayacağını düşünmüştüm. sizce de böyle şeyler için kavga etmek saçma değil mi?
Sevgili ile siyaset yüzünden tartışmak?