Arkadaşlar alay etmeyin ve yardım edin. Sizin denedikleriniz var mı?
Istediğimiz kişinin araması için bildiğiniz bir ritüel ve ya dua var mı?

Bu videoda yapılan meditasyonu yaklaşık 2 kere yaptım ve daha önce hiç konuşmadığım fakat hoşlandığım bir kişiden mesaj geldi. Bu şey gibi bir şeyin ondan vazgeçince gelmesi
Hangi video
Gelmemiş:( Can Aydoğmuşun youtube kanalındaki eski ilişkilerden özgürleşmek için yapılması gerekenler videosu
Tamam teşekkürler. Yapıcam
Rıca ederim
Rabbena inneke camiun nasi li yevmin la raybe fih. Oku onun adini soyle Allahim beni onunla biraraya getir de. siksik oku bunu. Hayriini gireceksin
Sahi mi? Anlami ne ki
Allah in el Cami sifati.99 isminden biridir. Birsey kaybettigimde birini bulmak istedigimde okurum. Ey hakkinda suphe olmayan insanlari ahrette biraraya toplayacak ulu Allah beni filan seyle ya da kisiyle bulustur
Aradigini bulma duasi yaz googledan cikar zaten
olgunlaştığında, hayatın gerçekleriyle yüzleştiğinde bu sorunu hatırlayıp kendine güleceksin.
Hayır.2 senedir sorunum beni aramaması
Cevap
4Cevap
Yahu sen niye aramiyorsun:)
Sevgili yapmis
Aninda sevgili olsun demiyorum benimle. sadece sorsun beni
Sevgilisi oldugu için çekiniyorum
Iste o yuzden onun yazmasino bekliyorum... deliricem. artik durumumda efkarli seyler paylasiyorum. icki falan
Neden sen aramıyorsun?
Üüüüüüüü...😭😭😭😭 Sevgilisi var şu an ama ben özür dilerim ama sı*arım o kıza... Rezil birisi
Sevdiği varken seni aramasını beklemek ne kadar etik?
Rezil derken o senin düşüncen..
Demek ki sevdiğin kişi onu değerli buluyor ki gönlünde yer vermiş.
Benim düşüncem;seni sevmeyen için bekleme.
Şu an için gönlünde sana yer yok..
Bunu anlamalı ve duygularına gem vurmalısın. Araya girmek yakışmaz..
Ara beni duası 😂😊
100 gun oruc 1 hac
Kim bu kişi
4 senedir tanıdığım bir birimize ilgimizin olup bir birimize söyleyemediğim ilişki. Benim oradan ayrılmamla 2 sene önce son buluyor. Ve o da sevgili yapıyor
Dört senede aramasını söyleyememişsin ne yapmayı düşünüyorsun
2 sene
Dört senedir tanıdığını söylemişsin
Evet. ama 2 senedir gormuyorum onu.
İnanmayın
En İyi Cevaplar