Yani mesela o uygulamaya ikimizde girebilsek ve kıldığımız vakitlere tik koysak ve kim kılıp kılmadığını bilse ve birbirine hatırlatsa uyarsa filan
Güncellemeler
+1 yıl
Hem birbirimize motivasyon vermesi teşvik olması açısından bu durum için kullanabileceğimiz, birlikte girebileceğimiz başka bir etkinlik uygulaması da olabilir bildiğiniz var mı
İstediğimiz biriyle birlikte namaz kılabileceğimiz bir uygulama var mıdır?
Ya elbette ama etkinlik tarzı kıldığın vakitleri işaretler ben de işaretlerim oradan görebiliriz hem daha çok hoşuna gider diye düşündüm alışkanlık kazanması için
O şekilde ihmal edeceğini düşünüyorum. Bugün mesela tüm vakit namazlarını kılmayı dene dedim tamam dedi. Gün sonunda sordum mesela kalmadım dedi. Ama bunun anlık vakit vakit takibi eğlenceli bir şekilde yaparsak iyi olur diye düşündüm o yüzden hedef takibi gibi uygulamalar arıyorum
Anlık kafamdaki düşüncelerle toparlamadan yazdım o yüzden biraz yanlış anlaşıldı sanırım. Aslında istediğim şey hedef takibi gibi bir uygulama mesela her gerçekleştirdiğimiz hedeften sonra tik koyarız ya ya da yapamadıklarımıza çarpı atarız ben de her vakit namazı için etkinlik oluşturalım ve tik ya da çarpı ile kılıp kılmadığımız vakitleri karşımızda görelim istiyorum ki yapmadığımız vakitler o kırmızı çarpı ile gözümüzün önünde olsun o tabloyu hep tik yapmaya çalışalım filan alışkanlık kazanalım. Mesela 1 aylık verilere baktığımızda gittikçe daha düzene girdiğini görelim. Daha iyisini yapmaya çalışalım
Anlık kafamdaki düşüncelerle toparlamadan yazdım o yüzden biraz yanlış anlaşıldı belki siz de o yüzden saçma buldunuz sandım. Aslında istediğim şey hedef takibi gibi bir uygulama mesela her gerçekleştirdiğimiz hedeften sonra tik koyarız ya ya da yapamadıklarımıza çarpı atarız ben de her vakit namazı için etkinlik oluşturalım ve tik ya da çarpı ile kılıp kılmadığımız vakitleri karşımızda görelim istiyorum ki yapmadığımız vakitler o kırmızı çarpı ile gözümüzün önünde olsun o tabloyu hep tik yapmaya çalışalım filan alışkanlık kazanalım. Mesela 1 aylık verilere baktığımızda gittikçe daha düzene girdiğini görelim. Daha iyisini yapmaya çalışalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence çok mantıklı günümüzde f*ck buddy bile varken neden prayer buddy olmasın ki
5 vakit ezan var, her vakitte de davet var, başka bir programa gerek var mı? :)
Bir mesaj veya çağrı atmak zor olmamalı
Ya elbette ama etkinlik tarzı kıldığın vakitleri işaretler ben de işaretlerim oradan görebiliriz hem daha çok hoşuna gider diye düşündüm alışkanlık kazanması için
Sen onunkileri yazsan o da seninkileri?
Ya da gün sonu değerlendirmesinde bunları konuşsanız
O şekilde ihmal edeceğini düşünüyorum. Bugün mesela tüm vakit namazlarını kılmayı dene dedim tamam dedi. Gün sonunda sordum mesela kalmadım dedi. Ama bunun anlık vakit vakit takibi eğlenceli bir şekilde yaparsak iyi olur diye düşündüm o yüzden hedef takibi gibi uygulamalar arıyorum
burada büyümüş bir insandan bahsediyoruz değil mi? Bunun takibini yaparak yalana da teşvik edebilirsin. Sen sadece Allah içine versin diye dua et.
Takibini yapmak gibi değil de teşvik etmek çünkü kendisi de yapmak istiyor ama yapamadığını söylüyor. Dua edicem bu arada teşekkür ederim
Bu nasıl bir istek bu kafayla namaz kabul olmaz
HAHAHSJAKDHSHJDHW
Ne var ki bunda birbirimizi teşvik edicez
Kankam ne yazdığının farkında mısın
Siz anlamadınız pek
Bence sen yazdığını oku 😅
Anlık kafamdaki düşüncelerle toparlamadan yazdım o yüzden biraz yanlış anlaşıldı sanırım. Aslında istediğim şey hedef takibi gibi bir uygulama mesela her gerçekleştirdiğimiz hedeften sonra tik koyarız ya ya da yapamadıklarımıza çarpı atarız ben de her vakit namazı için etkinlik oluşturalım ve tik ya da çarpı ile kılıp kılmadığımız vakitleri karşımızda görelim istiyorum ki yapmadığımız vakitler o kırmızı çarpı ile gözümüzün önünde olsun o tabloyu hep tik yapmaya çalışalım filan alışkanlık kazanalım. Mesela 1 aylık verilere baktığımızda gittikçe daha düzene girdiğini görelim. Daha iyisini yapmaya çalışalım
Öyle bir uygulama yok istersen hatırlatayım sana namaz vakitlerini
yazıkk, kimlerle yaşıyoruz , kafalara bak
@bursagrkleli hayırdır sen
İbadet gizli olmalı net ayet var.
O nasıl bir şey oluyor
WhatsApp grubu kur
Nasıl yapıcazki ordan
Kılan kıldım desin
Ya böyle etkinlikle işaretleme vs daha hoş olur istek uyandırır diye düşündüm. Alışkanlık kazanmak açısından
Çok hoşsun sen ya
Anlamadım saçma mı buldunuz
Aksine nerdeyse sana aşık olacağım
Anlık kafamdaki düşüncelerle toparlamadan yazdım o yüzden biraz yanlış anlaşıldı belki siz de o yüzden saçma buldunuz sandım. Aslında istediğim şey hedef takibi gibi bir uygulama mesela her gerçekleştirdiğimiz hedeften sonra tik koyarız ya ya da yapamadıklarımıza çarpı atarız ben de her vakit namazı için etkinlik oluşturalım ve tik ya da çarpı ile kılıp kılmadığımız vakitleri karşımızda görelim istiyorum ki yapmadığımız vakitler o kırmızı çarpı ile gözümüzün önünde olsun o tabloyu hep tik yapmaya çalışalım filan alışkanlık kazanalım. Mesela 1 aylık verilere baktığımızda gittikçe daha düzene girdiğini görelim. Daha iyisini yapmaya çalışalım
Saçma değil. Kesinlikle muhteşem
Teşekkür ederim
Uyudun mu
Bilmiyorum
Co-op namaz, iyimiş.