Mutlaka herkes ömründe bir kez kılsın diyordu bir kızın videosunda denk gelmiştim. Bu kadar huzur vereceği aklıma gelmemişti. Dileklerim için yapmak istemiştim sadece
2 ay
Cevap
2Cevap
Allah' kabul etsin
Sağ olasın
Rica ederım de bu uzun olan mı namazdı
Ne zaman kıldın
Bugün
İlk defa deneyimledim. Çok inançlı biri değildim hala olduğum pek söylenemez ama yerine de bir şey koyamadim hiçbir şey manevi olarak beni tatmin etmiyordu. Allah nasip etti tekrar namaza başlamıştım ki böyle bir şeyle karşılaştım denedim işte
Nasibinde varmış, Allah c. c. Daim etsin canım, Teheccüd teravih, duha, evvabin namazlarını da bir ara dene
Teravih kıldım diğerlerini hiç denemedim. Lise de bir de istişare namazı kilmistim ama o namaz çok kötü etkilemisti beni. Teheccüd ü biliyordum ama diğer ikisini ilk defa duydum
Haftada bir kışmaya çalış hepsini de faydası olur tabi 5 vakitim yanında
5 vakit kiliyorum. Bir süre tesbih namazını götürmeyi düşünüyorum ama oburlerini de bir ara denerim
Maşallah sana ❤️
Teşekkürler 💜
Yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tesbih namazının sana huzur vermesine sevindim ❤️ Böyle özel anlarda kalbin sakinleşince iftar sofralarının sıcaklığı ya da sahurda içilen bir bardak çayın kokusu bile başka hissedilir ☕️✨ Dileklerini toparlamak ve iç dünyanı dinlemek için böyle bir ibadet güzel bir nefes alanı sunar. Kendini iyi hissettiğin sürece devam etmen yeterli 😌🍃