+1 yılEfendi erkekler üzerlerinde bir lanet taşırlar. Misalen; platoniklerinden biri gelip de " Berke beni sevmiyormuş, buna inanabiliyor musun? Ben her şeyimi ona verdim, o ise benimle oynuyormuş sadece" diyerek omuzlarında ağlarken, kendileri bile kabul etmeseler de "berke" olamadıkları için lanet etmeleridir.
Efendi erkekler genelde sıkıcı sanılırlar ancak efendiliğin sıkıcılıkla hiç ama hiç alakası yoktur. Sıkıcılık kişilikle ve o kişinin muhatap olduğu insanlarla arasındaki iletişim veya iletişimsizlikle alakalıdır. Fırlamanın önde gelen biriyle arasında hiçbir ortak yön yoksa birbirlerine sıkıcı gelirler sadece.
Efendilik bir tür lanettir. Asla tam olarak iyileşmeyen bir hastalıktır. Bulunduğunuz veya bulunmadığınız ortamlarda sarf edilen "o çok iyidir, bir tanedir yaa" cümlesindeki "o" olmaktır.
Kız kankası bol olmak demektir. Çünkü onlara harbiden güvenirler. Hatta olur da kankalarından bir tanesine karşı bir şeyler hissederse ve dile getirirse, arkasından "ondan hiç beklemezdim" diye bahsedilen kişi de onlardır. Berke'nin böyle dertleri yoktur, çünkü ondan böyle şeyleri beklerler zaten. Görüşürün başında bahsettiğim platoniğin ağlamasının sebebi Berke'nin hareketine şaşırması değil, içten içe böyle bir şeyin olacağını bile bile pişman olabileceği şeyler yaşamasıdır.
Efendilik lanettir çünkü efendiler bir yerden sonra "iyi" olarak anılmaktan sıkılırlar. Kendilerine halaları, dayıları çok bayılmaktadır ama Pelin'ler evlere Berke'lerle gitmektedir. Efendiler bayram ziyaretlerinin gözdeleridir, Berke'ler partilerin, kızlı ortamların.22 Yorumla- +1 yıl
Efendilik tam iyileşmeyen bir hastalıktır çünkü fena halde yapışır üste. Kişilikleri, bazı sıkıntılar yaşadıktan sonra (terk edilme, reddedilme veya reddedilmekten beter edilme vb. ) format değişikliğine gidebilir. Hayata bakış açıları, insanlarla iletişim şekilleri değişebilir. Karşı cins ile alakalı niyetleri de kirlenebilir. Ama ne zaman ilk defa bir ortama girseler yine de arkalarından "efendi çocuk ya" denir. Kişiliklerinden sökmeye çalışsalar da sıfatlarına, tiplerine yapışmıştır artık.
Yani demem o ki; efendi erkek aşkı çabuk bulur. Çabuk ve çok sever ama o aşk ona huzur ve mutluluk getirmez.
Dipnot: Karakter sınırlamasını kaldırsınlar artık. Yazdığım şeyi kopyalayıp parça parça paylaşmaktan bıktım
Soran+1 yılAncak okuyabildim. Çok güzel yazmışsın muhteşem olmuş. Emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Kesinlikle katılıyorum her türlü her dediğine maalesef. Zaten benim pek umrumda değil. Ne Efendi'yim ne de serseri insanım sadece yerine göre efendi yerine göre serseri her şey yerinde güzel 😅 Gönlünce olsun
En İyi Cevaplar
Öncelikle efendilik ve serserilik arasında karışmalar oluyor. mesela ben karşı cinsten çekinmem şu durumlar hariç evli veya sevgilisi veya hoşlandığı varsa. Hoşlanmadığım insanı bana yazsın diye kur yapmam.çalıştığım her yerde illaki dostlarımda olur yeni insanlarla tanışmaktan çekinmem. Efendilik deyince tek düze yaşayan biri geliyorsa o ben değilim. Efendi serseriyim diye bilirim. Tabi serserilik deyince ağzı iyi laf yapan akla geliyor diye öyle dedim. Serseri deyince benim aklıma ego tatmini yapan koca olmayı bırak adam olmayacak imajı aklıma geliyor benim.
113 Yorumla
Soran+1 yılBende efendi bir serseriyim her şey yerinde güzeldir 😅 Tek düze hoş değil gönlünce olsun
Soran+1 yılRica eder ve bende teşekkür ederim. Amenna ancak kader ikiye ayrılır, ızdırari ve ihtiyari kader. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır...
Amin inşaAllah 😊
Evlilik kader midir? ↗
Aşık olacağımız kişiyi seçebilir miyiz? ↗
Görücü usulü evlilikte aşk olabilir mi? ↗
Gelecekteki eşiniz hâla gelmedi mi? ↗- +1 yıl
Son ilşkimde para çıkarı için olan bir hatun denk geldi ilk kavgada defolup gitti şimdi şöyle bir durum var gittiği kişi adam boşanmış eski eşine 15. bin tl lik yüzük almış ona da aynı değeri verir umuduyla gitti fakat unuttuğu şey var bende aracımı değiştirdim.15 BİN VS 140 BİN :) TABİ BEKLEMEDEN KENDİ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ. Böyle biri kalsa ne olacaktı bu sefer benim paramla beslenip benden daha yakışıklı birini bulup giderdi kesin. Sonra derdi ki aşk bu :)
Soran+1 yılÜzülme abi, canları cehenneme sektör et. İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oskarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor dikkat et. Genel olarak hepsi öyle. Hayırlısı olsun bende çok tanıdım öylesini illAllah ettim tiksindim
- +1 yıl
Sevgili kardeşim ben kendime kızıyorum. Laflara bakarmsın ben çalışıyorum fakat ben boşandım oyüzden erkek adamsın sen geçindireceksin evi. Ben maaşımı kendime saklarım evde iş yapmam yemek yapmam evlensek bile kadın kadına tatile çıkarım diyen bir kadını nasıl sevdim düzelir diye bekledim.
Soran+1 yılBende abi kendime kızdım hep çünkü benim hatam ben şans verdim zorla değil ya! Allah Allah yahu tövbe tövbe bekleme abi suç sende Affedersin de abi siiikörler öyle işi aman aman derhal uzaklaş sektör et insanın ömrünü çürütür öylesi 😅
- +1 yıl
ne diye terk edildik üç defa bana dediği söze bak seninle geçirdiğimiz vakit sana yetmedimi dedi bana. Bende insan gibi söyledim 3 defa benim izin günüm bugün seninle konuştuk başbaşa kalmayı sen istedin ilk ayımızdayız dedim Yinede aynı cümleleri tekrar edince çıldırdım. Benimle sonsuz yaşayacak sevgilim bana diyorki sana yetmedimi geçirdiğimiz zaman en son ben bağırıncada bende öfke problemi varmış o hiç bir şey yapmamış ben kendi kendime bağırmışım. İlişkiyi bitirirken soruyorum nerede fedekarlığın senin diyorum cevap yok. İlişkiyi ben bitirmişim. Seven insan azcık acı çeker sen gidiyorsun başka adamın evine böyle hatuna ne denir kardeşim sen söyle
Soran+1 yılAbi Allah aşkına sektör et bunları düşünmek bile kendine yaptığın ihanettir. Canları cehenneme, bir şey derdim de abi sistem kaldırmaz sen anladın onu 😅
Soran+1 yılRica ederim abi amin inşaAllah diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim abi😅
Soran+1 yılEyvAllah abim😊
+1 yılAşkı bulmak değil olay bence
Evet Serseri erkeklere bir çok kız düşüyor
Ama kaçı bunu ömürlük yapıyor
Bir erkek Efendi olmalı
Geçte olsa Nasibini bulur inşallah
Ve Ebedi olur onun Aşkı
Ben buna inanıyorum
Serseri gibi bir çok kızla yerine ömrünü bir kıza adaması ikisi de birbirinin ilki olması
Ben buna inanıyorum25 Yorumla
Soran+1 yılAşkı bulmaktan çok yaşatabilmek ve yaşatabilmek önemli bulduktan sonra...
Kızlar zaten genel olarak düşmüş vaziyette tutan alıyor çok basit!
Genel olarak günlük haftalık aylık paket gibi aşkları 😅
Herkes efendi olursa efendilerin farkı kalmaz😅
Boş boş beklemek ile olmaz. Olsa da boş olur. Kader kulun çabasına bağlıdır...
Herkesin gönlüce olsun 😅- +1 yıl
Şöyle diyeyim
Onlar zaten Aşık
Sevda değil
Yarım yamalak bir şeye kapılıp durmuşlar
Hevesleri geçene kadar olmuş
Ya kendilerini bir şeye bağlamakla tatmin olma
Ya diğer cinsel anlamda
Keyif eğlence
Hani insanı oyuncak sanıyorlar
Oynuyor oynuyor
Hevesi geçince atıyorlar
ya da tek gecelik ilişji gibi
Uzun süreli böyle bedeni ilişkiler
Sonra yenisi ile dğeiş...
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor
Ama ne halde
Allah Muhafaza Buyursun...
Hayır herkes efendi olmalı!
Herkes yerini bilmeli
Edeb adab
En önemlisi gençler de Hayâ kalmamış!
Boş boş beklenmeyecek zaten
Kader kısmet ama kulun fiiliyatı abdesti namazı ve en büyük silahı Duası
Kader kulun çabasına bağlı
Çünkü kader bizim seçimlerimizin önceden yazılmasıdır
Ve kişi dışarda koca aramamalı karı aramamalı
Buna karşıyım ben
Herkes İnşallah nasibini helal yoldan bulur
Soran+1 yılNasıl istersen
Herkesin aşkı kendine özgü batsın onların aşkı
Heves ve zevk peşinde geneli
Aynen öyle hevesleri geçene kadar
Amin inşaAllah
Haklısın herkes haddini yerini bilmeli.
Herkes aynı olursa kimsenin farkı kalmazdı ki
Edep ahlak önemli tabiki
Haya imandandır
Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık edep ahlak haya hayırlısı
Ben karşı değilim neresi olursa olsun olabilir 😅 Vakti gelince ararım bulunduğum her ortamda 😅
Neden olmasın ameller niyetlere göredir 😅 Nasipse gelir yemenden naisp değilse ne gelir elden 😅- +1 yıl
Her görüşünüze katılmasam da evet...
Rabbim Sonumuzu Hayr Eylesin
Soran+1 yılCanınız sağolsun 😅 EyvAllah amin inşaAllah
+1 yılEfensi serseri ne olursa olsun zaten bulmak için çaba gösteren buluyor.. Fakat efendi olan erkek bnce kolay bulur secımını ve kararından emın olarak hareket eder.. Onun aşkı kalıca olur ömürlükte olur düşüncem bu..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle önemli olan çaba. Kader kulun çabasına bağlıdır. Boş boş beklemek ile olmaz. Olsa da boş olur. Katılmıyorum 😅 Yok öyle dünya aşkı yaşamasını ve yaşatmasını bilenlerin aşkı uzun olur 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Serseri olan , kadınların dibi ona düşer
11 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak bence de 😅
Serseri seviyorsunuz. Bulup çıkıyorsunuz. En saf, en masum duygularınızı onlarda harciyorsunuz. Sonra da efendisi gelsin. Ne oldu o saf duygulara? O masum aşk kavramına?
Şunu unutmayın ki en güçlü insanlar efendi olanlardır. Sessiz olduğuna bakmayın. Bir kere parlarsa yandın. Azdan az çoktan çok gider efendiler için. Yerine göre serseri de oldum. Ama en çok da insanlar arasinda yalniz kalmayi seçtim. En fesat dusunceler efendi olanlardan çıkar. Bunu hiçbir zaman anlayamazsınız. Aynı şey kızlar için de geçerli. Benim görüşüm bu.33 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık tıpkı ben bende yalnızlığı seçtim yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir. Her şey olabilir. Efendi diye hiç kimse süt çocuğu olacak değil. Gönlünce olsun...
Soran+1 yılEyvAllah sizde 😊
Bende efendiyim. Fakat bu şu anlama gelmesin, serseri birini seveyim sonra aaa evde kalmayayım ne de olsa elde hazır bir efendi bir erkek var. Bunu kabul edeceğimi düşünecek olanlara şimdiden duyurulur: İnşallah o sevmiş olduğunuz serseri erkekler başınıza bela olur da efendi erkeklere mecbur kalırsınız. Benim gibi efendi olanlar şunu söyleyebilir herhalde: Yahu ben evlensem de olur evlenmesem de. Zaten gençliğimiz bu sorunun cevabını aramakla geçmedi mi? Çözümü bu işte. Bırakın serseri seven kızlar evde kalsınlar. ya da sevdikleri o serseri tipler başlarına bela olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun çok. Haksız yere sitem ediyorsun. Kader kulun çabasına bağlıdır. Boş boş beklemek ile olmaz. Olsa da boş olur. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. Geri kalanı bahane böyle bir efendilik yok efendi olan böyle bir şey yapmaz yapmamalı
+1 yılBence günümüzde efendi erkekler ilgi görmüyor kızlar tarafından çok sessiz pısırık diye istenmiyor böyle nerede kayık şekilde serseri görünümlü erkekler varsa biraz saç modeli var çenesi düşük ise onlar seviliyor. Eninde sonunda da üzülen kadınlar olup ondan sonra erkek milleti hepsi aynı diyorlar, sen görüntüsü parası ve penisi büyük diye istersen sonrasında ucuz duruma düştüğünde de erkekler aynı demeye hakkınız yok. O yüzden kızlar artık ne istediğini bilmiyor.
33 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık katılıyorum. Ancak pisirik olanı kim ister ki? Bende pisirik bir eş istemem şahsen. Hayırlısı gönlünüzce olsun 😅
- +1 yıl
Ben de teşekkür ederim sağ olasın
Soran+1 yılEyvAllah 😊Siz de sağolun
+1 yılGördüğüm kadarı ile efendi erkekler çok zor buluyor aşkı, genelde bulduğu kişi , zamanında her türlü acıyı tattıktan sonra sığınacak bir liman olarak veya her türlü zevki tattıktan sonra atılacak bir kapak olarak (nikahı basar kapağı atarım sözündeki) gelir efendi erkeğe.
Diğer türlü her zaman serseri, çapkın, kimilerine göre playboy, kimilerine göre sapık erkeklere en az bir kere uğrarlar...21 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de zor buluyor genel olarak. Maalesef katılıyorum her türlü hayırlısı...
+1 yılEfendi, ağırbaşlı olsun. Biz sevgili olduktan sonra serseri tarafı da olabilir.😅Ama her daim dışarıda ki insanlara efendi olsun.
35 Yorumla
Soran+1 yılHehehe bende Efendi'yim ağır başlı şeyini de anlamadım gitti o nasıl oluyor 😅Çocuksu deli doluyum yerine göre de serseri😅Herkes farklı şeyler söylüyor çevremde hakkımda😅Her buk diyorlar 😅 Kişi geldiği gibi ağırlanır mesele tip tip bakana hayırdır bilader derim 😅Mezvulara dalarım çok kişinin yolunu kestim 😅Hele trafikte çok pis olurum atara atar gidere gider ancak kimseye durup dururken salça olmam 😂olana da şey ederim 😂böyle işte çarşaflı ablalar dedeler amcalar hepsi selam verir 😅yani hepsi var ağır baş ne belki o da vardır 😂
- +1 yıl
Maşallah 😂😂Ağırbaşlı böyle sessiz sakin gözükür. Bir ağırlığı vardır. Gereksiz muhabbetlere girmez.
Soran+1 yılHımm 😅Sessiz sakin değilim çok sesli biriyim her ses çıkar 😂Ben girerim ve giriyorsam sebebi vardır 😅 Ameller niyetlere göredir 😅 Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin buna da gücü yetmezse kalben karşı koysun bu da imanın en zayıf derecesidir 😅Benim de ağırlığım var hadsiz olanlar korkar güzel insanlar ve çocuklar korkmaz gençler de korkmaz efendi olanlar 😂
- +1 yıl
Ahahaha güzelmiş. 😅Umarım gönlünce olur.
Soran+1 yılAmin inşaAllah vakti gelince inşaAllah cümlemizin 😊
Aşkı bulmak eskilerde kaldı. Günümüzde Türk kızları serserilerle düşüp kalkmayı seviyorlar. Evlenme konusuna gelince efendi erkek arıyorlar. Evlendikten sonra yine serserilerle eşlerini aldatıyorlar...
41 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef genel olarak öyle katılıyorum 😢
+1 yılserserı olan.. cunku o utanmazdır arlanmazdır her nune gelene hallenır.. ve mutlaka bırı duser agına.. agına dusen kızda erkekler öcü dıye gelır aglar sonra.. sen her hıyara bı avuc tuzla kosarsan olacagıda odur nasılsa..
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın abi bence de her türlü katılıyorum kesinlikle 😅 Hayırlısı
Benim cevremde gördüğüm duyduğum kadarıyla kızları basit gören sevgili olunca takmayan üzen erkekler her zaman kazaniyor efendi olanında onları izlemekten gözleri bozuluyor olay budur yanlış söyledin diyecek yiğit var mı
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum bende çok duydum inanmazdım ama artık inanıyorum 😅Çok saçma ama maalesef böyle işte
Efendi olanın aşkı daim olur. Serserinin kısa sürer. Ama efendi olan hoşuna giden herkese açılmaz, ama serseri olan affetmez. Tabi bu durumda serseri olanlar daha avantajlı, çünkü kızları çok iyi tavlıyorlar. Bu bir gerçek...
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık fakat efendi olanın aşkı daim olur'a katılmıyorum. Geri kalanına genel olarak katılıyorum😅
+1 yılGünümüz de serseri erkekler rağbet görüyor..
101 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet bence de her türlü 😅 Maalesef efendi gençlerimiz çürüdü eridi bitti 😅
+1 yılGenelde Efendi erkeklerin pek şansları olmuyo olanlarında ihanete uğruyor serseriler daha atılgan olduğu için onlar daha kolay bulabilir.
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız bence de her türlü 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi değil bu devirde nerde karakter yoksunu var onları seçiyorlar sonra vay efendim ben yandım banane bana mı sordun kendi düşen ağlamaz kızlara sözüm
24 Yorumla
Soran+1 yılHehehe aynen öyle vallahi 😅 Gönlünce olsun
- +1 yıl
Eywallah bro
- +1 yıl
Varsa bir eig alırm fenomen olma yolunda ilerliyorum:)
Soran+1 yılEyvAllah, ancak sisteme bırakıyorum. Ben seçmiyorum.. 😊
+1 yılBence iki tarafta eglenceli olmalı. Birbirine saygıli olmalı ölçülü olmalı. Hayta lafta müşterek olmamalı. Erkek sevdiğine çılgın şeyler yapabilir ama dışarda beyefendi olmalı. Bence serseri erkeklerin uzun süren ilişkileri olmaz kadınlarda kendisiyle birlikte eğlenen erkeği tercih eder. Beyefendilik herzaman kazanır.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de eğlenceli olmalı. Her şey yerinde güzeldir. Genel olarak katılıyorum hemen hemen ancak herkes bir değildir. Gönlünüzce olsun...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSerseri olan kendisi gibi serseri ruhlu olanı kolay bulur.
Efendi olan erkek de kendi gibi birini bulacaktır, insanlar kendinde olan özellikleri gördüğü kişilere yönelirler.15 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık ancak katılmıyorum 😅Yok öyle dünya keşke öyle olsa
- +1 yıl
Var aslında, bunlar benim uzun bir iyileşme ve kendini yeniden bulma aşamasında ulaştığım bilgiler. Bazı şeylerin farkında olmadığımız için biz de asıl istediğimiz kişileri değil bilinçaltımızda kayıtlı olan önceki yaşadıklarımızdan olan bilgilerle insnları kendimiz seçtik sanıyoruz ama aslında biz değil bilinçaltımız yapıyor bunları.
Soran+1 yılHayır yok kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir saygı duyarım hem kendim hem de çevrem Ancak kendime göre ameller niyetlere göredir Ben Ben yatıyorum ben bilinçaltı ile hiç alakası yok 😅
- +1 yıl
Ne söylediğimi pek anlamamışsınız. Olsun, can sağlığı.😊🙏
Soran+1 yılValla yoğunluk vardı araç kullanıyordum. Sonuç olarak şu herkes kendi gibi birisi ile olmuyor genel olarak. İnsanlar çok saçma olumsuza zıt olana koşuyorlar hep 😅
serseri olan çabuk bulur ama kısa sürer efendi olan geç bulur ama uzun sürer
41 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak öyle görünüyor 😅 Ancak katılmıyorum
+1 yılBence efendi erkekler çünkü oturup kalkmasını bilirler serseri erkekler de nerede ne yapması gerektiğini az çok bilemez.
25 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum hem efendi hem de serseri olabiliriz ve daha da nicesi tek düze hiç iyi değildir😅
- +1 yıl
diyosunuz :D
Soran+1 yılEveet evet örneğin ben işte 😅Deli dolu çocuksu çılgın efendi saygılı çalışkan iş güç sahibi yerine göre serseri korumacı sahiplenici 😅 haksızlığa gelemem çok pis ederim tersim pistir 😅 Anadolu çocuğuyum ben 😅
https://youtu.be/CrUN2J6I3Lo- +1 yıl
HAYKIRDIM EFQWMEFKLEMQWFMWEFNOIWE
Soran+1 yılDaim olsun kardeşim 😊
Bu kızları anlayan bir adam sırrını açıklayamadan ölür. Bu kulaklar neler duydu nelerKüfür yemekten hoşlanıyorum diyen kızıda duydum. Dayak yemekten hoşlanan kızıda.. Onun için beyin error verdi..
21 Yorumla
Soran+1 yılHehhe bende duydum bende 😂 Neler neler hemde kıyamam diyorum kiy diyor vuramam diyorum parçala diyor küfür edemem diyorum say gitsin diyor herkes bir değil 😂 Hayırlısı
Efendi erkekler dururken serserileri severler. Bazen keşke bende serseri olsaydım diyorum. Efendi oldumda ne değişti ki?
21 Yorumla
Soran+1 yılİyi hoş güzel de serserilik de lazım her şey yerinde güzeldir 😅Bende her buk var
+1 yılSerseriden kasıt; yılışık ve gevşek bir erkekse. Evet kesinlikle onlar aşkı daha kolay buluyor, kızların göz bebekleri onlar, vazgeçilmezleri...
21 Yorumla
Soran+1 yılKişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir sıfatların canı cehenneme serserilik gevşeklik ya da yılışıklık değildir evet genel olarak daha çabuk buluyor kolay
+1 yılAranan kisi efendi olsada tercih edilen hep serseri olur malesef.. bunca ask acisinin sebebi de bu. Arayan belasini da bulur Mevlâsinida bulur hem 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak öyle oluyor yahu😅Ben aşk acısına inanmıyorum aşkı yaşamak varken acısını yaşamak çok saçma çok 😅 Bence de bulur her türlü 😅
+1 yılEfendi çünkü onlar gerçek aşkı bulur serseri ise gerçek aşkı bulduğunu sanır ama yanılır onlarinkisi pazara kadar ama efendi olan mezara kadar
35 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın ancak katılmıyorum hiç alakası yok 😂
- +1 yıl
Sana göre ama bu bir gerçektir bizzat yasadim
Soran+1 yılHerkes sen değil ki😅 Herkes senin karşına çıkan gibi değil ki😅 Aşkı öldüren kişilerdir. Efendisi de serserisi de öldürür
- +1 yıl
Ben kendime göre yanitlamadim soruyu genel olarak tarafsız bir şekilde ve bana göre efendi insanın bulması daha kolay
Soran+1 yılSana göre olabilir 😅 Saygı duyarım 😅 Genel olarak ancak mezara kadar aşk meşk hikaye yok
efendi erkek gerçek aşkı kolay bulur, serseri erkek de yatağa atmalık kızları çünkü efendi erkek gerçek aşk arar serseri yatağa atmalık kız arar.
21 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum, ancak emeğinize sağlık. Gönlünüzce olsun
Sorunun cevabını herkes biliyor da işte :D
Efendi erkek diyelim belki bu kızların çocukları felan bu kafadan değişir...11 Yorumla
Soran+1 yılKişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir 😅Bence ikisi de değil aslında 😂 Gönlünüzce olsun
kesinlikle efendi olan. Benim sevgilim serseri değil ve o kada çok seviyorum ki onu. onun kalbine hayranım
13 Yorumla
Soran+1 yılGönlünüzce olsun mutluklar dilerim 😊
Soran+1 yılEyvAllah sizde sağolun 😊
Gerçek şu ki kızlar efendi erkek sevmez nerde serseri sap var seveni çoktur aghssh. Ama olgunluga varınca efendide buluyorsunuz askı♥️
11 Yorumla
Soran+1 yılHımm genel olarak öyle katılıyorum peki sen hangi evredesin? 😅
Aşk efendi-serseri ayrımı yapmadan bir şekilde uğruyor uğramasınada marifet burda başlıyor, herkes kendine yakıştığı gibi aşka, aşkına davranıyor 😌😌
13 Yorumla
Soran+1 yılVay vay vay ne güzel yazmışsın yahu😅Çok hoş emeğine yüreğine gönlüne sağlık kesinlikle katılıyorum her türlü 😅
https://m.youtube.com/watch?v=S78szl8BZ-8
🎥 Gökhan Özen - Bize aşk lazım (Konser Klibi) - YouTube
Soran+1 yılBende bende bende 😅 Olur olur aşkı bilen her buk olur olmazlar bile olur yeter ki gönüller bir olsun 😅 amin inşaAllah 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden hep bu soru soruluyor :))
Ama serseri olsun efendide olsun hepsi olsun21 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk defa sordum 😅 Ameller niyetlere göredir 😅 Bence de her türlü olsun olmalı 😅 Gönlünüzce olsun
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Efendi ne erkekler ne kızlar fazla şanslı değildir.
28 Yorumla
Soran+1 yılŞans kişinin kendisidir abla Kader kulun çabasına bağlıdır 😅
Soran+1 yılYok valla benim ki her türlü oluyor 😂
Soran+1 yılAbla ben maddi imkan bekliyorum yahu hayırlısı imkanım olsun ondan sonra bakarım beleş yuva kurulmuyor genel olarak yanlış kişilere şans verdim şansız oldum😅
Soran+1 yılAmin inşaAllah cümlemizin abla😊
+1 yılBence serseri erkek daha cok bulur. Cunku efendi erkek utangac olur.
24 Yorumla
Soran+1 yılHaya imandandır. Bence alakası yok. Efendi utangaç diye suspus olmak gerekmiyor 😅
- +1 yıl
Dogru.
Soran+1 yılEyvAllah
- +1 yıl
Peki.☺
+1 yılsen gercekten kadinlarin durust ve efendi biriyle olucaklarini saniyormusun? kardes boyle hatalara dusme. kadinlar bir erkekten durustluk beklemez hic bir zaman.
120 Yorumla
Soran+1 yılGeneli hayır ama olanlar da olur. Geneli zaten umrumda değil. Hata değildir dürüstlük adam olmak insan olmak 😅
- +1 yıl
sen boyle dsunmeye devam et :)
Soran+1 yılHer daim 😅
- +1 yıl
eskiden bnde oyleydimde kadinlar degistrdi bni 😒
Soran+1 yılBende değiştim hafiften ama bu şekilde değil gözlerim açıldı
- +1 yıl
aynen oyle kardes en konustugum ve ayrildigim kiz ne dedi biliyormusun. sen cok iyisin ben sana layik degilim. mukemmel insansin ama ben degilim. niye ayriliyoruz peki dedim. sen sert degilsin bn serseri seviyorum dunyayi dar edecek adam lazim bna dedi ya. normalde sert adamim ama sevince insan kiyamiyor bunu anliycak kafa yok kadin milletinde. illa agzini burnunu kiracaksin iste ozaman degerli olucaksin
Soran+1 yılHehehe çok güzel yazmışsın kesinlikle katılıyorum her türlü bende anlamadım gitti ama işte herkes herkes değildir diye teselli ediyorum kendimi bende kıyamam ama aşkım isterse kafasını gözünü kırarım yeter ki istesin canı sağolsun bam güm 😂
- +1 yıl
emmeli gommeli diyorsun 😂😂😂😂
Soran+1 yılAşkım nasıl isterse öyle öncelik onun 😅
- +1 yıl
taktik maktik yok bam bam bam 😂😂
Soran+1 yılGönlünüzce olsun 😅
- +1 yıl
insalllahh :))
- +1 yıl
@MiCasa kndinizide bizide kandrmayin kadinlar dgrulardan hic hoslanmaz. yalan soyluyeceksin onlara
- +1 yıl
@MiCasa haddini bil. bu benim yorumum. yorumumda istedigimide derim. hangi hakla kes sesini diyorsun. ben siz kadinlari cok iyi bilirim. bna ogretme
- +1 yıl
@MiCasa kafanda sorunmu var kizim senin? ne diye gelip elalemin yorumunda millete hakaret ediyorsun? derdin ne senin benimle?
- +1 yıl
@MiCasa benim sevgilimmisin karimmisin? ne diye hesap soruyorsun. hesabi ben sorarim
+1 yılEfendi olan aşkı serseri olan brla bulur. Oyun efendi erkeklere kanka
24 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ama onun gibi bir şey işte 😂
- +1 yıl
İdare et klavye bozuhhh 😂 😂 efendi olan erkek aşkı serseri olan belayı bulur diyom ben efendi erkek aşkı rn çok hak eden diyom üfff
Soran+1 yılTamam tamam sıkıntı yok her türlü canın sağ olsun 😅Evet Evet bence de gibi gibi yani hemen hemen aşkı isteyen ve aşkın hakkını veren herkes aşkı hak ediyor her şey yerinde güzel tek tip hiç hoş değil yani
- +1 yıl
Yepppp
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi erkek deyip kızların serserilerle takıldığını düşünürsek serseri erkekler sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet bence de son soruma da beklerim Matmazel 😅 Gönlünce olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Efendi aşkı bulur aşkı yaşar.
Serseri sadece yaşar, aşk sanar11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir de olmayabilir de 😅 Gönlünüzce olsun
Efendi olanlar tek tük kaldigi icin haliyle meydan serserilerin
17 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah Peki sence ben neyim hangisi oluyorum Sen bilirsin beni 😂 ben bile kendimi çözemedim ya
Soran+1 yılÇok şükür iyiyim valla sen napıyon nasılsın 😅
Çok güzel anlattın beni kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 Yaparım yakar geçerim ezer geçerim 😂
Soran+1 yılAllah iyilik versin 😂 EyvAllah
Soran+1 yılHihi ilki olmadı ikinciyi yaptım 😂 bazen ikinci kez denemek gerekir 😅
+1 yılSerseri olana aşık olan çok olsa da hep gelip geçici ilişkiler yaşar. Efendilik kazanacak inş.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşaAllah 😊
Serseri erkekler daha çabuk bulur. Efendi olan her zaman kaybeder ne yazıkki
14 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle akıllı olmalı 😅
Soran+1 yılBen bozdum onu 😂 artık değil yapabiliriz imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSerseri olan hemen bulur ama aşkı değil. efendi olanda zor ama iyi bulur bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılKim bilir belki de 😅 olur inşaAllah 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSerseri olan erkek daha önce bulur. Bakınız efendiyim 28 oldum hala sevgilim yok
13 Yorumla
Soran+1 yılKişi geldiği gibi ağırlanır. Edebiyat hocanıza selamlarımı iletin lütfen. Sinir yok...
- +1 yıl
Ben efendi gibi geldim senden 4 yaş büyüğüm ve saygıda kusur etmedim. Sanane banane demedim. Keyfimin kahyası mısın gibi beylik sözlerde kullanmadım. Herneyse bir daha görüşememek üzere sorularınıza cevap vermeyeceğim.
Soran+1 yılDilin kemiği yok her şeyi söyler ağzı olan konuşur parmakları olan da yazar. Gerçeği Allah bilir. Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir. Bende kullanmadım keyfimin kahyası filan. Sen sordun ve bende söyledim. Teşekkür ederim canınız sağolsun iyi akşamlar dilerim...
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için efendı erkek tercihimdir başkalarını bilemem
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvAllah, gönlünce olsun 😅
Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Valla bana ayak uydursun ister efendi olsun ister serseri cok-da şey olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılHehehe bence de her türlü olur olur hiç sıkıntı yok 😅 Gönlünce olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılElbette serseri. Bu zamana kadar efendilikten pek bişey kazanmadjm
11 Yorumla
Soran+1 yılBende kesinlikle hayatımı sevdiler! 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı hangisi arıyorsa o daha kolay bulur. :)
Nasıl bir aşk aradığına da bağlı tabii.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel inceden Bence de her türlü hayırlısı 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde serseriler, fırlamalar bu işleri götürüyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılBence de her türlü 😅
- +1 yıl
Ama gömlek değiştirir gibi de sevgili değiştiriyorlar, bu boyutu da var.
Soran+1 yılDevir değişti moda böyle 😅
Serseri olan bulur efendi olan genelde çekingen olur☺☺
13 Yorumla
Soran+1 yılHaya imandandır serseri olan Bence de çabuk bulur Ama efendilik ile çekingen olmanın hiç alakası yok 😅
Soran+1 yılHımm diyorsun 😅 Katılıyorum genel olarak öyle görünüyor 😅Bende öyleydim bir zamanlar😅Kızlar selam verince sesim çıkmaz kızarırdım😂
+1 yılSerseriler yaraniyor deveyi diken insanı... yaraniyor. Soylemicem ✂️
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum kesinlikle genel olarak 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Nerde serseri arıza adamlar onları bulurum onlara kafayı takarım genelde😃
13 Yorumla
Soran+1 yılHeheeh yakışır yakışır 😅Bende bir piskopat ve de serseriyim 😂 Gönlünce olsun bakma efendi göründüğüme çok pis ederim çok 😂
Soran+1 yılHehehe 😅Her şey yerinde güzel benceee😅
https://m.youtube.com/watch?v=OBUh-D8jf7E
🎥 Gülben Ergen - Boşu Boşuna (Official Audio) - YouTube
Serseri olan daha çabuk bulur ama hakeden efendi erkektir
13 Yorumla
Soran+1 yılAşkı hak etmek serserilik ya da efendilik ile olmaz😅Herkes aşkı hak eder aşkın hakkını verebilen
Soran+1 yılO da ayran Gönül olur bence de hak etmiyor
Onu bilmem de ben serseri erkeklere aşık olurm genelde bana olanlar hep efendi ama ☹️
11 Yorumla
Soran+1 yılGönlünce olsun 😅 Normaldir kimin kime aşık olacağı belli olmaz 😅
+1 yılSerseri olsun şerefsiz olsun ilgisiz olsun şerefsiz seviyoruz😂😂
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de serseriyim ben de şerefsizim Ben de ilgisiz olurum benden her bok olur bombokum😂
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
🎥 BEN ÇOK BOK EDERİM - YouTube
Kendini #Atatürk çüüüüü sanan mal nesil bunlar harbiden.. 😂😂
Bayılıyorum bunlaraa11 Yorumla
Soran+1 yılBende bayıldım tebrik ediyorum hatunu 😂😂
Efendi adamlar evlenince monoton oluyor ama serseriler çılgın oluyor onların aşkları daha kalıcı bence bide deli olacaksın yoksa zaman geçmiyor 💪😂
12 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak öyle o yüzden sadece efendi hatun istemem her şey yerinde güzel 😅 Deli dolu çocuksu çılgın her buk olsa güzel olur 😅Tıpkı ben gibi 😂
Efendi olan babayi serseri olan ayağının altına paspasi çok çabuk bulur.
Şimdiki kizlar efendi erkeklere öküz gözüyle bakıyor.11 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak maalesef öyle ama herkes bir değil hayırlısı 😅 Gönlünüzce olsun
+1 yılSerseri olanlar aşkı çok onemsemedileri için bir anda carpiliuorlar
21 Yorumla
Soran+1 yılKim bilir belki de 😅 Ben önemserim aşkı aşk her şeyim 😅
+1 yılSerseri erkek sevgisiz sevgiliyi bulur, efendi olan ise gerçek aşkı bulur.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir de olmayabilir de aşkı hak eden herkes bulsun amin inşaAllah 😅 Kimsenin aşkı bulduğu bulanında sahip çıktığı yok aşk bize küsmüş 😅
+1 yılYavuşak düzenbaz kopuk gevşek erkekler kızların ilgisini çekiyor maalesef
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet genel olarak öyle 😅
- +1 yıl
Genel değil hepsi öyle pi. c olduğun zaman kızlar kucağına çıkar olay bu seversin si. kilirsin si. kersen sevilirsin mesele tam olarak bu sevmicen
Soran+1 yılKatılmıyorum Ama genel olarak haklısın hepsi değil Herkes bir değildir herkesi bir görürsen buna anan bacın da dahil olmuş olur
- +1 yıl
Hayır öyle değil bu güne kadar çok çok kişi tanıdım hepsi öyle ya paraya gidiyor ya pi.. cilere
Soran+1 yılBende çok kişi tanıdım ve iyi olanları da tanıdım. Geneli öyle herkes değil!
- +1 yıl
Ama burda kime sorsan biz öyle değiliz der efendi erkek arıyoruz der
Soran+1 yılHerkes bir değildir milleti boşver kendine bak...
Bu devirde serseri olan erkekler aşkı daha kolay buluyor benim gözlemlediğim bu
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle görüyorum genel olarak 😅 Gönlünce olsun
Bence Serseri Erkeğin Modası Geçti. Artık Nedense Bu Tür Erkekler Demode Geliyor. Efendi Olan Her zaman Kazanir. Ve Bu Efendi Olan Beyefendilerimize Güvenmek Daha Kolay Oluyor...
14 Yorumla
Soran+1 yılHımm diyorsun, çok güzel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Ancak tam olarak katılmıyorum. Sadece efendi olmak yetmez. Ben hiç kimseye güvenmiyorum ve hiç güvenmedim.😅Efendi diye de kimseye güvenmek ki efendi bir eşim olsun isterim ama yerine göre atarlı giderli de olsun 😅her türlüsü makbul 😅
- +1 yıl
Herkesin Görüşü Kendine Tabii ☺️ Ama Güven Konusunda Şöyle Örnek Vermek İstedim. Serseri Erkeğe Kıyasla Beyefendi Birisini Karşına Çıkarsalar İkisinden Birisine Güveneceksin Hangisine Diye soru Sorsalar Ben Beyefendi Derim. Çünkü Serseriye Göre Daha Masum, Daha İnançlı Geliyor yaa
Soran+1 yılEyvAllah tabiki kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Saygı duyarım. Hımm güzel örnek buna katılıyorum genel olarak. 😅
Ağzı iyi laf yapan erkek çabuk bulur cünkü onun için seçenek hep fazladır
12 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı evet bence de 😅 Gönlünüzce olsun
+1 yılMalesef hep ezilen efendi erkekler oluyor. Bu konuda çok sıkıntı çektim.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum abi o yüzden haydi atağa geçme vakti 😅 Ortalığın içine edelim 😅
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat