Aşık olacağımız kişiyi seçebilir miyiz?

Soruma Hoş Geldiniz,

Aşkın binbir çeşit kalıpları var. Yok aşk şöyle olur. Yok böyle olur. İlk görüşte aşk olmaz. Tanıdıkça aşk olur. İlk görüşte beğenme hoşlantı olur. Yok aşık olacağımız kişiyi karar veremeyiz. Yok aşk bizi bulur. Yok aşkı arama aşk beklenmedik zamanda olur. Falan filan bunları boşverelim..
Diyorlar ki istediğimize aşık olmayız heheheh😅
Diyorlar ki istediğimize aşık olmayız heheheh😅
Aşkın kalıbı olmaz. Aşkın kalıplarının canı cehenneme! İstediğim kişiye aşık olabilirim. Bu benim aşkım. Bu benim sevgim. Bu benim duygularım. Duygularımı kontrol edebilirim. Siz de yapabilirsiniz. Neden olmasın ki! Kime ne bizim aşkımızdan, duygularımızdan. Onların aşkından, aşktan anladıklarından bize ne! Herkesin aşkı kendine. Aşk kişiye özeldir. Herkesin aşkı başka başka olabilir..
Ben şimdi sana aşık oluyorum sıkıyorsa biri engel olsun😂
Ben şimdi sana aşık oluyorum sıkıyorsa biri engel olsun😂
Mesela, herhangi karşı cins ile tanışıyoruz. Birlikte yiyip içip geziyoruz. Düşüncelerimiz, beklentilerimiz, hedeflerimiz, hemen hemen birbirimize uygun. Uygun olmasa da tam olarak aniden, karşıklıklı fedakarlık ile ortada buluşuyoruz. Her şey iyi güzel ve ciddi, haramdan uzak helale yakın. Ben böyle kıza aşık olurum, her türlü. Buna kim engel olabilir ki!
Sen merak etme aşkım ben hepsini severim tek tek 😅
Sen merak etme aşkım ben hepsini severim tek tek 😅
Aşık olacağımız kişiyi seçebiliriz. Aşık olmak, aşkı yaşamak ve yaşatmak varken, aşksız kalmak çok saçma. Aşk istiyorum aşk. Haydi hep beraber aşık olalım, aşksız kalmayalım. Rabb'im gönlümüze göre versin. Biraz uzun oldu, kusuruma bakmayın lütfen...

Siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Müsait olur olmaz geliyorum. Görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Ek olarak aşık olacağımız kişiyi seçebiliriz derken. Şu bu o güzelmiş gidip de aşık olayım tam da ağzıma göre diye bir şey yok. Detayda uzun uzun açıkladım zaten...
Güncellemeler
+1 yıl
Ev sahibi olarak güzel ağırlamaya çalıştım. Kişi geldiği gibi ağırlanır. Misafir umduğu soruyu değil bulduğu soruyu cevaplaymış. O kadar detay ikram ettim. Emeğe saygı bir teşekkürü çok görmeyin. 😅 Huzurlu ve mutlu geceler. Sizler için yazıyorum. Belki birine faydamız oluy...
Aşık olacağımız kişiyi seçebilir miyiz?