Evleneceğimiz kişiyi seçebiliriz, sevgili olacağımız kişiyi seçebiliriz, yani sevgi hoşlanma bunlar beğenince olabilecek doğal şeyler. Bu iyiymiş bununla olur diyebiliriz mantıklı düşünüp.
Ama aşk öyle değil, insan hiç istemediği birine de aşık olabilir, ben şöyle şöyle olan birini asla sevmem dersin ama bir bakmışsın tamda öyle birine gönül vermişsindir. sevgininde ötesinde bir duygu olmuştur. İnan aşk çok zalım bişey. Mantığını çürüten ve duygunun ağır bastığı bir şey. Seçilemez. Tabi bence :)29 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın emeğine yüreğine sağlık. Evet evleneceğimiz sevgili olacağımız seçeriz her türlü 😅 Ben zaten mantıklı olan bir aşk sevgi isterim 😅 mantıksız istemem çok saçma gelir 😅Ahireti düşünmek gelecek düşünmek lazım gelişi güzel olur da zaman içinde bozulabilir ya da güzel olabilir daha da güzel 😅 bizimkiler zaman içinde bozuldu istemediğimiz birine aşık olabiliriz 😅ama olmayadabiliriz😅 Büyük konuşmamak lazim😅 Seçilir seçilir her türlü 😅 Katılmıyorum 😅
Soran+1 yılSevdiğimi seçmek durup dururken sevmem seçmem ki 😅Bir şeyler olur elektrik filan😅 Kendiliğinden oluverir içinden gelir sevmek 😅Aşk aşk aşk aşktır o 😅
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😅 Aşk kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir 😅 Sana göre olmasın ama bana göre aşk 😅Bu benim aşkım 😅
Soran+1 yılHehehe güle güle yine gel 😅Aşkım yok aşk var sadece 😅 Aşk var ama yaşayan yaşatabilen çok nadir yok gibi hayırlısı😅
Soran+1 yılÇok şey var kafam da 😂 Normalirrr
En İyi Cevaplar
Ben ilk görüşte aşka inananlardim, ama henüz kimseye ilk görüşte aşık olmadım oda ayrı bir detay 🤭😃 yaşayarak aşık olmayı tercih ediyorum şimdilerde herhangi bir ilgisiyle dediğin gibi birlikte aynı şeyleri düşünmek aynı şeylerde üzülmek aynı şeylerde gülmek ayrı bir dünya ya ilk görüşte beğenirsin ama zaman geçtikçe parmaklarına kadar aşık olabilirsin
25 Yorumla
Soran+1 yılBen inanmıyorum 😅Heheeh bende bende olmadım😅Ben zaten insanların aşkına da inanmam😅 Yalancı kandırıkçı hepsi 😅 Bende yaşayarak olmak isterim 😅Oh oh çok güzel bitirmişsin kesinlikle katılıyorum muhteşem emeğine sağlık 😊 Gönlünce olsun
Soran+1 yılAşk değil de aşıklar yalan kişilerin aşkı yalan 😅Genel olarak haklısın ama herkes bir değil 😅Bizde yok ben en düşüğüne en azına razıyım
Soran+1 yılHehehe olsun olsun her türlü 😅
Hayır seçemeyiz Nereden mi Biliyorum bende yaşıyorum o duyguyu da şu an o yüzden Aşk bir anda beklenmedik bir anda olur Nasıl olduğunu anlayamaz sın Mesela ben Captain Marveli canlandıran oyuncu Brie larsona aşık oldum öyle çok aşık oldum ki ona gözüm ondan başkasını görmüyor o durum aşık oldum Nasıl aşık olduğumu anlamadım kimseyle dalga falan geçmiyorum ciddiyim yani demem o ki aşkın ne zaman geleceği belli olmaz birden bire gelir ne olduğunu anlayamaz insan
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın emeğine yüreğine sağlık gönlünce olsun. Tabiki olabilir ama daha küçüksün. Şimdilik böyle düşünmen normal ve bu senin aşkın olabilir ama herkesin aşkı bir değil. Hiç kimse vazgeçilmez değildir hiç kimse senden daha değerli değildir. Oluru varken olmaza aşık olmak hiç iyi değil 😊Mutlu günler dilerim
Soran+1 yıl25 gelince belki anlarsın. Gönlünce olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabi canım. Beni beğenmeyeni ben neden beğeneyim ki :) Eğer aşık olacaksam aynı zamanda aşkıda yakalamalıyım. Ben temkinli birisiyim. Öyle yok yaz aşkı, yok kış aşkı falan bilmem. Mümkünse tek seferde hedefi 12den vurmalıyım :)
12 Yorumla
Soran+1 yılEyvAllah abi bence de 😅Dimi abi ya canı cehenneme 😅 Bende abi dikkat ediyorum her türlü 😅 Hehehe hayırlısı abim gönlünce olsun 😊 Bende tam 12 isterim mümkünse sonsuzluk olsun ahirette de birlikte olalım
- +1 yıl
Amin. İnşallah :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Aşk ansızın çıkar ve seçme şansın yoktur
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum ama kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir 😅 olabilir 😅 Gönlünce olsun abi
+1 yılAşık olacağımız kişiyi bence seçemeyiz. En azından ben seçemedim 😅 sevmek/aşık olmak için kendimi zorladığım kişiler oldu asla onlara hoşlantı bile hissedemedim. Sadece zamanla alışkanlık oluştu his değil. Ama hoşlandığım/aşık olduğum/sevdiğim kişileri düşünüyorum da onlara karşı bu duyguları hissetmem için onlar hiçbir şey yapmamıştı, onları görür görmez bu his oluştu. Ben bu hislerin peşinden gittim sadece 😌
24 Yorumla
Soran+1 yılHayır seçeriz her türlü okudun mu detayları 😅Emek verdim😅 Seçemediğimiz de olabilir 😅 Yapabilirsin😅Kendini zorlama öyle de olmaz yahu 😅İçin kıpır kıpır olacak elektrik olacak yıldırım misali çatır çutur çarpacak ki olsun 😂
Görür görmez aşk olmaz olmamalı tanıdıkça aşk isterim tanıdıkça her bir zerresine aşık olmak tepeden tırnağa her türlü 😅
İlk görüşte mi yoksa tanıdıkça mı aşık olmak isterdiniz? ↗- +1 yıl
Kaba taslak okumuştum detayları 😅 bana yanlışlar yaptıracak kendime çizdiğim yoldan beni alıkoyacak aşklardan hep kaçtım, kendimle savaştım o duygumun soğuması için ve çok zamanımı alsada üstesinden geldim çok şükür. Hiç tanımadığım birine karşı o çekim hissini bir seferde yakalayıp o hissin tükenmesi için uzunca süre uğraşmak can sıkıcıda olsa kendime geleceğime yaptığım bir iyilik olduğundan sabrettim. Tanıdıkça cidden birine birşey hissedemiyorum ilk anda hissetmediysem, o kişiden hatta sürekli bir kaçma isteği oluyor. Ama çekim hissi başta oluşmuşsa tanıdıkça ona olan saygım sevgim bağlılığım artar, kaçmak değil hep yanıbaşında olmak isterim. Bunlar kendimce yaşadıklarım herkeste farklı seyredebilir 😌😌
- +1 yıl
Bir sorudan diğer soruya geçilen bir labirentin içine girmiş oldum 😂😂
Soran+1 yılKaba taslak olmaz yarım hoca dinden tarım doktor candan eder demişler 😅Tam oku😅Kaç kaç kaçmaya devam et 😅bende çok savaştım kendimle hep galip geldim 😅Sonuçta savaşan benim sadece 😅çok şükür😅Sabreden derviş muradına ermiş hayırlısı bakalım 😅 Olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok ki 😅Sektör et 😅 Çekim hissi diyorum işte 😅çok güzel çok iyi böyle devam haydi bire 😅Hehehe gir gir çekinme gel güzel oluyor 😅Konu konuyu açar 😅
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. O kadar güzel bir konu seçmişsiniz ki.. uzun zamandır sevemeyen zor seven biriyim. Öncelikle bahsettiğiniz beklentiler uymuyor. Onlar uysa ısınamıyorum. Hep bisi çıkıyor. O nedenle bana göre biz karar veremiyoruz. Ama biraz zorlamak duygulari yönlendirmek gerekebilir. Belki de uğraşmıyoruz. Olmaz deyip çıkıyoruz icinden.
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim senin güzelliğin. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştırılan insanlardır. Yapabiliriz. Sevmeyi isterken delicesine sevemiyorum bende! Beklentiler uymuyor ise orta yol yok ise hiç gerek yok zorlamanın hiçbir anlamı yok. Uyuyor ama ısınma olmuyorsa başka bir konu! Mesela neden ısınmıyorsun? İllaki bir sebebi vardır. Ameller niyetlere göredir. Bişi çıkıyor çıkıyor da nedir onlar?
Duygularımızı kontrol edebiliriz. Emek olmadan olmaz. Çaba şart ancak hak eden için olmalıdır. Boşa kürek sallamak sadece bizi yıpratır. Hemen olmaz diye kestirip atmak da olmaz. Burada da değindiğim konular var. Bence tarzında sorular ve dahaa da çok var!
Evlilik kader midir? ↗
Görücü usulü evlilikte aşk olabilir mi? ↗
Gelecekteki eşiniz hâla gelmedi mi? ↗
Bunlara da beklerim müsait olduğunda 😊- +1 yıl
Aynen uymayan icin gerek yok. Ben mesela sigara icen birini istemem kültürsüz birini istemem. Dindar olacak aileme uygun olacak falan. Hepsi olduğu da oldu ama adamin gozune bakip ben bununla bir ömür geçirebilirim diyemiyorum itici geliyor cekici degil. Şu an biri var yeni yeni. Ama icim isindi kafama yatıyor kalbim de de bisiler var bende uğraşıyorum kalbim daha da alışsın diye. Bakalim kismet 😊
Soran+1 yılHihi gerek yok 😅Canı cehenneme 😅 Hımm peki neden sigara içen birini istemiyorsun? Sigara sağlığa zararlı ama insanlar kadar zararlı değildir! 😅
Kültür derken mesela 😅
İnsanız hata bizler için. Her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir Rabbim tövbe edenleri sever!
Dindar biri bu devirde zor işte! Ahir zamanda yaşıyoruz. Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık aşk ve sevgi edep ahlak haya hayırlısı! Hımm itici geliyorsa 😅Kafana yatmayan bir şey illaki olmuştur 😅
Heheeh ne gözel sevindim sizin adınıza 😅
Hayırlı uğurlu mutlu ve huzurlu olsun😅
Zamanın önemi yok. Zaman sadece su misali akıp gider. Zamana yön veren biziz bizleriz!
Nasip kısmet sensin sen 😅Şans kişinin kendisidir 😅
Canı cehenneme derken (uzak ırak ne halt ederse etsin diyorum) 😅
Soran+1 yılHımm 😅
Canın sağ olsun 😅
Bana itici gelmiyor 😅
Heheeh diplomanın önemi yok ki insanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür 😅 Ben çok öğretmen çıkardım cebimden 😅
Evet olmaz tabiki olamaz iletişim önemli 😅
Çok var öyle mühendisler😂
+1 yılBence biraz sevgi saygı yeter aşkı çok büyütüyo herkes ömür geçiyor. Hele bir işiniz var ve çalışıyorsanız mantığınız sizi daha çok kontrol ediyor. Ben sevebileceğim kişiyi az çok görünce tahmin ederim. Bunla anlaşırım diyosam konuşurum. Aşık olmak biraz kafa yoran dağıtan bir şey hiç gerek yok😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHehehe çok güzel yazmışsın ponçik olmuş emeğine yüreğine sağlık 😅Aşk çok büyük zaten biz büyütmüyoruz 😅Aşk demek her şey demek 😅 Gönlünce olsun
+1 yılAçıklamana bayağı güldüm ya😂benim yazdıklarımın zıttını yazmışsın😅aşk beklenmedik anda olur evet. ama belli bir zaman geçirdikten sonra. ilk görüşte aşk diye birşey zaten olamaz 😅😂ve şu aşk muhabbetinden sıkıldım 😀herkesin kendine göre doğruları vardır. sana doğru gelen başkasına yanlış gelebilir görüşler değişir😏ben aşık olmamayı seçerim. olmak isteyenler düşünsün 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılHeheh hep gül daim ve canın sağolsun 😅 Beklediğimiz bir anda da olabilir 😅 Bende zaten ilk görüşte istemem aşkı tanıdıkça 😅Aşktan hiç sıkılmadım daha yaşayamadım nasıl sıkılayım😅 aşksızlıktan sıkıldım 😅doğru tektir kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez 😅Evet olabilir normal ben benim sende sen 😅 offf ya canın sağolsun 😅 Gönlünce olsun
- +1 yıl
Sende öyle hep gül 😅pekala 😅seninde herşey gönlünce olsun
Soran+1 yılEyvAllah 😅Amin inşAllah 😊 Mutlu günler
+1 yılYazını okumaktan keyif aldım öncelikle onu diyeyim..
Aşk iki kişi arasınadır ve o iki kişiye aittir. Yani biriciktir. Aşık olmak istiyorsun, cesursun😅
Ben aşık olmaktan korkarım çünkü sevgim yeryüzünü bile aşar.. olursam ki o da çok zor.😅 olacağım kişiyi de seçebilirim sanırım bilemiyorumm🤷♀️🤷♀️17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sevindim. Sağolasın. Bende korkuyorum ama çok da istiyorum. Vay anasını yahu bu ne aşk böyle 😅 Benim ki zor değil 😅 İstersem olur vakti geldiğinde isterim😅 Seçersin yahu hiç merak etme sen inan bana 😅Her türlü gönlünce olsun
- +1 yıl
Evet büyüük olur.. Herkes gönlüne göre inşallah.. vakti zamanı gelince. Seçebiliriz umarım. Üzüntü ve pişmanlık duymayacağımız bir karar
Soran+1 yılAmin inşAllah, benim sevgimin aşkımın çeyreği bile en az İstanbul kadar büyük sen kime atar gider yapıyorsun 😅Amin inşAllah hayırlısı
- +1 yıl
Hah benim sevgim evreni aşar 😒😅😅
Soran+1 yılVay anasını benim ki o kadar değil belki de daha fazla bilemiyorum 😅Bir gün yaşattığım olursa ona sorarım o söyler 😅
- +1 yıl
Mutlaka sor ona bunu
Soran+1 yılSoracağım zaten hayırlısıyla 😅
+1 yılAşk her an her yerde karşımıza çıkabilir neler olacağını önceden kestirmemiz imkansız akışına bırakmak gerek. Ne yasanmali ise yasanmali ki aklımızda acabalar kalmasın...
11 Yorumla
Soran+1 yılHeheeh tabiki her yerde olabilir 😅 Hayırlısı bakalım ben akışına bırakmam elimden geleni yapar çabalarım. Zaman su misali akıp gider zamana yön veren bizleriz. Hayırlısı gönlünce olsun 😊
+1 yılAşık olacağımız kişiyi seçeriz elbette ilk görüşte olan aşk değil hoslantidir bence. Ayrıca kişinin bize hissettirdiklerine aşık oluruz dış görüntüsüne değil. Yani kaba tabiri ile tipini beğenir içine aşık oluruz. Allah herkesin gönlüne gore versin ☺☺
14 Yorumla
Soran+1 yılBence de her türlü çok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın emeğine sağlık 😊 amin inşAllah 😊 Gönlünce olsun
- +1 yıl
Sende çok güzel anlatmışsın aşkı senin de emegine ellerine sağlık👍🌼🌼
Soran+1 yılEyvAllah, senin güzelliğin teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim😊
+1 yılSeçemiyorum. Seçebilsek bunca ancı, platonik sevgi diye bir şey olmazdı.
21 Yorumla
Soran+1 yılHımm olabilir. Herkes seçecek diye bir şey yok. Platonik kendi kendine sevmek güzel bir şey benim için. Ben hep kendi kendime sevdim. Gönlünce olsun
+1 yılDüsündüklerimi dökmüşsün buraya. Senin bütün yazdıklarını çok beğeniyorum. Hepsi beni anlatıyor sanki🤷♀️ Aşık olacağim kisiyi tabiki ben seçiyorum. Sevmedigin birine aşık olamazsın. Birini sevmek de benim elimde olan bisey.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim beğendiğine sevindim. Çok güzel düşünüyorsun bence de her türlü 😅 Gönlünce olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabikide seceriz. Secmeyiz diyenlere katılmıyorum. Örnek veriyorum secmemiş olsaydilar yakisikli-güzel birknin maddi durumu cok cok kötuolmasina ragmen asık olurlardi. Oyle birine aşik olmazlar cunku maddi durumu iyi degil buda onlarin aşık olduğu kisiyi sectikleri anlamina geliyor. Tabii benim görusum katilmayanlara saygim sonsuz. Gosterdigim en ufak bir (ÖRNEKTİR)
13 Yorumla
Soran+1 yılBence de her türlü seçeriz. Bende katılmıyorum. Ver ver örneği 😅Çok güzel düşünüyorsun valla mükemmel örnek katılıyorum ben sana boşver milleti 😅 Gönlünce olsun
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim😊seninde hersey gönlunce olsun @Kim_Bilir_Belkidee
Soran+1 yılRicalayyy 😅 Amin inşAllah mutlu günler dilerim 😅
+1 yılHayır seçemeyiz. Mantık bir çok konuda kurallar koyabilir ve bunu arayabilir ama aşk dediğin zaman o kuralların hiçbirinin olmadığı halde sevdiğini aşık olduğunu hissettiğin biri olabilir.
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır seçeriz. Mantıklı olan aşkı sevdayı isterim. Mantıksız olana karnım yok. Hak etmeyene aşkım yok. Katılmıyorum ancak saygı duyarım bu senin aşkın 😅 Gönlünce olsun
- +1 yıl
Seçip seçmemek kararı sana ait aşık oldğunu seçmek zorunda dğlsin :) ama aşık olma meselesi bazen mantık aramaz. Mantık ararsan aşkı seçmeyebilirsin de ☺️ bu da senin kararın. Ki yakın zamanda direkt bunu yaşadım. Sevdiğini hissediyorsun ama sevilmeye değer hiçbir yanı yok. Keşke olsaydı diyorsun sevmek istiyorsun ama bulamıyorsun. Bu yüzden de mantığını seçerek vazgeçiyorsun ☺️ o yüzden aşk mantık aramıyor her türlü bulabiliyor seni ama seçim yapmak başka ☺️☺️
Soran+1 yılZorunda değiliz tabi mecbur değiliz benim keyfim öyle istiyor ben istiyorum 😅 Yok yok ben hep mantık ararım kişilere bağlı olarak değişir istekler 😅 Hayatıma soktukları yeter artık 😂Ben mantıklı aşk istiyorum mantıklı sevgi ve mantıklı bir evlilik hepsi birlikte mantıklı aşk evliliği 😅
- +1 yıl
Evettt sonuncu en güzelii mantıklı aşk evliliği, en güzeli o benim de istediğim o inşallah ☺️
Soran+1 yılBen de ben de hayırlısı mutlu günler dilerim hoşça kal 😊
Seçeriz ben seçtim... onunla büyüdüm hatta annelerimiz altımızı bile birlikte temizlermiş beraber yedik , gezdik, içtik karakterini bildiğim halde ona aşık olmak istedim ve 6 sene sevdim sadece ben sevdim bir karşılık ummadan hemde. Ve sonucunu bildiğim halde aşık oldum.
115 Yorumla
Soran+1 yılEvet seçeriz her türlü 😅 Vay anasını yahu o kadar da şey etmeye gerek yok 😅 Tövbe tövbe peki sonra ne oldu neler oldu? Sonuç ne sonuç 😊 Gönlünce olsun
Soran+1 yılÜzüldüm, öldü mü yoksa diğer türlü mü ona göre bir şey diycem😊
Soran+1 yılHımm, üzülme, sen çok değerlisin. En değerli sensin. Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir. Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler...
Sen senin ile olana bak. Senden uzak olana değil. Yeniden aşık olabilirsin. O kim ki? Senin tırnağın bile olamaz. Onu gözünde büyüten adam eden sensin sen. Sen olmasan o bir hiç. Canı cehenneme.
Yazık etme kendine. Daha fazla incitme kendini. Buna bir dur de son ver aşkı yaşamak varken acısını yaşama aşksızlığı yaşama 😊
Sen her şeye değersin mutlu olmayı hak ediyorsun mutsuzluğa itme kendini yapabilirsin inanıyorum sende inan kendine inan silkelen yeni bir sen olsun sabah doğan güneş ile yeni bir sayfa aç tertemiz gönlünce yaşa hüzne yer verme yeter artık yetti yetmeli yetmedi mi? Bıkmadın mi?
Soran+1 yılEvet değmez ama sen her şeye değersin 😊 Ricalayyy 😊 Unutmak diye bir şey yoktur ama alışabiliriz 😊
Soran+1 yılEğer kova değilsem sadece alışabilirim😅
Soran+1 yılHehehe oldu o zaman 😅 napıyoruz şimdi 😅
Soran+1 yılHeheeh ben ev sahibiyim 😅Sorumu sordum cevabımı aldım😅Yedik içtik eğlendik😅 Güzel oldu 😅 Misafirliğin kısası makbul demişler😅Başka soru kalmadı bu konu hakkında 😅Başka bir soruda görüşmek üzere 😅Her daim beklerim 😅Gel misafirim ol 😅Sana sorular soram😅 huzurlu ve mutlu geceler dilerim 😅 Hoşça kal
Soran+1 yılEyvAllah 😅
+1 yılAşık olcağımız kişiyi önce beyin görür beğenir ve kalpte yaşarız. Yani bu demek oluyor ki aşık olacağımız kişiyi seçiyoruz. Zaten çoğunlukla o kişiyi tanımadan severiz sonra tanırız.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın emeğine yüreğine sağlık kesinlikle katılıyorum her dediğine her türlü 😅 Gönlünce olsun
- +1 yıl
:))
+1 yılEğer aşk diye bir şey varsa biz değil ama kalbimiz seçebilir 😲 Neyseki aşka inanmıyorum ☹️Kalbimde inanmıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet var ama yaşayan yaşatabilen çok nadir yok gibi. Ben de insanların aşkına inanmıyorum. Hayırlısı 😅Gönlünce olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılKime aşık olacağımızı seçemeyiz. Hiç aşık olmayacağını düşündüğün insana gün gelir sırılsıklam aşık olursun. Hayat sürprizlerle dolu.
21 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum seçeriz ancak herkes seçemez. Herkesin aşkı kendine. Senin dediğin de olabilir. İmkansız değil. Hayırlısı. Gönlünce olsun 😅
Seçtiğini zanneder insan halbuki düşününce kim mutsuzluğu seçer çoğu aşklar mutsuzlukla biter den yola çıkarak bu örneği verdim. istisnalar hariç
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun mükemmel örnek de ne alakası var şimdi hiç katılmıyorum 😅Aşkı öldüren kişilerdir. Birbirini seven iki kişi arasındaki mutsuzluk bahanedir. Herkesin aşkı kendine. Ben kendi kendime yaşarken bile çok mutlu oldum hep mutlu oldum. Millet aşkı bilmiyor körü körüne oluyor sonra buku yiyor 😅 Gönlünce olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün olduğunca seçmeye çalışıyorum. Zaten kendime uygun bulmadığım biriyle arkadaş da olmam. Yani seçebiliriz. Kaldı ki küçük insanlar da değiliz, ay bugün bununla takılayım yarın şununla gezeyim falan demek bana göre değil 🤷🏻♀️
111 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi yapıyorsun çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum bende her türlü 😅 Olmaz yakışmaz bize 😅 Gönlünce olsun
Cevap sahibi+1 yılPeki ya sen seçebiliyor musun?
Soran+1 yılBen hayallerde yaşadım. Kendi kendime yaşadım hep. Vakti gelmedi imkanım yoktu aşka. Vakti gelince seçeneğime inanıyorum. Uzun detay yazdım okursan sevinirim. Güzel insanlar için. Ben helalimden başkasına aşık olmam ama azıcık sevsem de aşk gelir insana
Cevap sahibi+1 yılDetayı okudum, haramdan uzak helale yakın yazmışsın, çok güzel bir düşünce. Fakat aşk bu, kişi kendini engellese dahi bir anda ortaya çıkabiliyor, var olabiliyor.
Tam anlamıyla aşık olmasan bile hoşlanmış olabilirsin belki diye demiştim ben.
Soran+1 yılEyvAllah, sevindim. Tabiki haramdan uzak helale yakın olmalı ahiretlik olmalı. Ben istemem vakitsiz aşkı kabul etmem. Etmediğim çok oldu çok güzel insanlar olduğu halde bekletmek istemediğim beklemek istemediğim için. Evet olabilir de ben istemem. Hem ben benim olsun diye de sevmem ki. Hoşlandım evet sevdim. Oldu hoşlandığım hoşlandığımı sevdiğim ama o da kendi kendime oldu uzaktan uzaktan da olsa korudum kokladım sahip çıktım hep yakın oldum ona ama uzaktan
Cevap sahibi+1 yılİnşallah dilediğin gibi biriyle hayatını birleştirirsin
Peki sence herkes hakettiği kişiyle mi evleniyor? Yanii sence geçmişi kötü olan biriyle iyi olan biti evlenebilir mi?
Soran+1 yılAmin inşAllah. Hayır herkes hak ettiği ile değil. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyarı kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir..
Rabb'im zamandan ötedir. Her şeyi bilir. Sen şimdi soruma geldin bu senin kaderin. Rabb'im soruma geleceğini biliyordu. Fakat gelmek zorunda değildin. Sen istediğin için geldin soruma. Hak etmeyen birine şans verebilirsin inana bilirsin. İnsanlar oscarlık oyuncu köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde..
Geçmişi kötü olan biri? Her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir. Rabb'im tövbe edenleri sever..
Evet evlenebilir...
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim uzun uzun ilgilendiğin için, gecen hayır olsun iyi geceler ☺🌸
Soran+1 yılEyvAllah, ricalayyy, her daim beklerim, cümlemizin gecesi hayır olsun, iyi geceler tatlı rüyalayyy😅
Cevap sahibi+1 yılAhahahaa sağolasın sana da tatlı rüyalar Allah rahatlık versin ☺
Soran+1 yılHeheeh eyvAllah amin inşAllah 😊
+1 yılBenim fikrimce seçemeyiz. Aşk beklenmedik bir şekilde olan bir şey. Hiç ummadığımız anda gerçekleşiyor.
113 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olabilir ama olmayabilir de 😅 Gönlünce olsun hayırlısı😅
- +1 yıl
Benim sözlerime ne kadar da çok benziyor dmdmmd😂.
Seninde gönlünce olsun 💫
Soran+1 yılHeheeh 😂Söz söze benzer göz göze benzer ama benzemeyedebilir😅amin inşAllah 😊
- +1 yıl
Ya ahahah
Peki tamam hadi öyle olsun 😅
Soran+1 yılHeheeh olsunn😅
Her türlü o kadar 😅- +1 yıl
İyi bakalım 😃
Bir daha ki sefere aynı şeyleri söylemeyebilirim ama 😊
Soran+1 yılBakarız her türlü 😅Canın sağolsun ne desen olur 😅 Kişi geldiği gibi ağırlanır bende 😅Ne yazarsan yazarım aynı şekilde 😅Gel bana geliym sana 😂
- +1 yıl
Sjsjjdjdj vay be güzel dedin 😅
Soran+1 yılEyvAllah senin güzelliğin 😊
- +1 yıl
Kendine dikkat et 😊
Soran+1 yılEyvAllah sende görüşmek üzere hoşça kal 😊
- +1 yıl
İyi geceler 💫
Soran+1 yılİyi geceler tatlı rüyalayyy😅
+1 yılBence mantık çerçevsinde olabilir ( sadece sosyal medya da geçerli günlük hayatta mümkün değil imkansız)
150 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum 😅 Gönlünüzce olsun
- +1 yıl
Demek katılmıyorsun heee😊 inşallah mahallenin delisine aşık olursun 😁😁😁
Soran+1 yılHehehe ben zaten deliyim deli dolu çok iyi olur çok güzel olur da 😅Akıllı deli olsun😅Mutlu günler dilerim
- +1 yıl
Sağol 😊
Soran+1 yılEyvAllah 😊
- +1 yıl
Bende pek akıllı sayılmam aslında 😊
Soran+1 yılEn güzeli valla 😅 Akıllı olupta ne yapacaz ki 😅
- +1 yıl
Demi ya Albert Einstein akıllı oldu da ne oldu 😊
Soran+1 yılKesinlikle her türlü 😅 Dünyanın kahrını biz mi çekelim 😅
- +1 yıl
E o zaman ne yapıyoruz 😊
Soran+1 yılElinizden geleni yapıyoruz dua ediyoruz son olarak tevekkül ediyoruz hayırlısı diyip vedalaşıyoruz 😅
- +1 yıl
Önce hayırlısı sonra nasip diyoruz iyi günler 😊 mesaj kutum boş ara sıra mesaj atabilirsiniz 😊
Soran+1 yılKader kulun çabasına bağlıdır. Nasip kısmet sensin.
https://m.youtube.com/watch?v=fDXmFYdisg8
🎥 CAN DÜNDAR^^ Kırlangıcın Öyküsü^^ - YouTube
Özelde konuşmayı sevmiyorum soru da konuşmayı severim 😅 EyvAllah- +1 yıl
Aydınlat beni lütfen
- +1 yıl
Benim içinde sorun yok 😊 maksat muhabbet olsun can sıkıntısı
Soran+1 yılAydınlatırım her türlü her yönden. Ancak özeli sevmiyorum. Sor sorunu davet yolla etiket yap gelirim her türlü 😅
- +1 yıl
Aynısı sizin içinde geçerli
Soran+1 yılEyvAllah..
- +1 yıl
Himmet anıl öztekin kitaplarını okudunuz mu? ( kitap okumayı seviyorsunuz sanırım)
- +1 yıl
Hikmet Anıl öztekin dicektim
Soran+1 yılKitap okumayı severim. Eskiden şiir söz yazardım ancak bıraktım. Belgesel biyografi çok izlerim. Daha çok dini şeyler izlerim. Mesela Hasan Basri hakkında çok film izledim. Hz Rabia filminde de vardı. Çok güzel bir filmdi muhteşem...
- +1 yıl
Ama yerli dini diziler pek doğru bir şekilde çekilmiyor ben Hz Yusuf ve ashakı keyf dizlerini çok severek izliyorum İran yapımı güzel diziler demek şiir yazıyordunuz bak bu güzelmiş
Soran+1 yılHaklısın genel olarak öyle ancak çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer görmesini bilene.
Hz Yusuf defalarca bitirdim. Her seferinde huzurla doldum taştım. Hz Muhammed (s. a. v) efendimizin hayatı var o da çok güzel dizi..
İranlılar bu işi biliyor mükemmel yansıtıyor. Eski dini Türk filmlerine bakıyorum çok saçma berbat ama yine de güzel olan yerleri de var. Eski türk Hz Yusuf da açık saçık kadınlar dansözler var alem yapıyor millet yiyişiyorlar resmen eyvAllah senin güzelliğin- +1 yıl
Ashabı kehfi izledin mi
Soran+1 yılEmin değilim net olarak yoksa söylerdim
- +1 yıl
Onu mutlaka izle bak ağlicaksın bile izlerken 😊
Soran+1 yılOlur söz ilk sıraya aldım hemen bu akşam başlarım 😊
- +1 yıl
Ama yalnız izle çünkü alıcaksın 😁
Soran+1 yılAilem ile izlerim ailemde sever hep birlikte gözlerimiz dolar
- +1 yıl
13 bölüm hepsini bitirmeden kapatmıcaksın o derece güzel
Soran+1 yılZaten üst üste severim izlemeyi
- +1 yıl
Boş zamanın çok galiba ayrıca 😁
Soran+1 yılHayır aksine hiç yok ev iş ailem erteliyorum genelde çoğu kişiyi 😅
- +1 yıl
Ev işleri zaten hepsine bedeldir diye düşünüyorum
Soran+1 yılKesinlikle 😅 Hayırlısı bakalım
- +1 yıl
Doktora yapıyorsun sanırım 😁 hayırlısı Babanız nereli 😊 merak ettim
Soran+1 yılBu kadar yeterli hocam. Konu dışına çok çıkmayalım lütfen...
- +1 yıl
Bitirdiğinizde düşüncelerinizi mi duymak istiyorum
Soran+1 yılTabiki olur gelirim yine anlatırım 😊
- +1 yıl
Şiir yazıyorum demiştin bir aralar 😊
Soran+1 yılEvet demiştim ancak bu kadar yeterli sorular var yazmam gereken düşüncelerimi paylaşırsam daha iyi olur belki faydam olur...
- +1 yıl
Aaa evet bende görüşlerimi paylaşlaşmalıyım 😊 görüşmek üzere denk gelirsem size salça olurum 😊
Soran+1 yılEyvAllah olur tabiki teşekkür eder mutlu günler dilerim...
- +1 yıl
Size de iyi günler Allah'a emanet olun 😊
Soran+1 yılEyvAllah hocam
- +1 yıl
Rica etsem bana hocam yerine farklı bir şey desen 😊
Soran+1 yılEyvAllah Üyecan
- +1 yıl
bak bu güzel sevdim teşekkürler 😊
Soran+1 yılSevmene sevindim 😅
- +1 yıl
😊.
+1 yılAşık olacağımız kişiyi seçemeyiz, öyle olsa zaten bunun adı aşk olmaz.
25 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah ne alakası var 😅Kim demiş seçemeyiz diye 😅Aşk kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir hanfendi😅 Katılmıyorum gönlünce olsun
- +1 yıl
Seçersen o aşk olmaz maalesef. :D aşık olmadın hiç o zaman.. Aşkla sevmek aynı şey değil. Belki birini zamanla seversin ama aşk dediğimiz kavram apayrı birşey.
Soran+1 yılAllah Allah olur olur olur bal gibi olur 😅 Kremalı puskevit gibi olur 😅Çok iyi çok güzel olur 😅 Ben çocukken olmuştum kendi kendime hep kendi kendime sevdim zaten 😅Aşk ile sevmek aynı şey değil evet farklı farklı şeyler. Sıfatların sözlerin ne anlamı var ki? Sözü söz yapan söze anlam katan sözü söyleyendir sen ben biz onlar 😅 katılmıyorum hanfendi 😅Zaman sadece su misali akıp gider zamana yön veren bizleriz 😅 Aşk benim için de bambaşka bir şey her şeyim hiç olmasa da hep onun için çabaladım durdum çabalıyorum 😅Her türlü olurum ama herkes olamaz 😅
- +1 yıl
İyi taam katılma🤓
Soran+1 yılHehehe 😂Her türlü 😅
Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Secemiyosun, sevmemen, aşık olamaman gereken birine aşık oluveriyosun. Eger secebilseydi insan beyniyle severdi, kalbiyle değil..
112 Yorumla
Soran+1 yılSeçeriz efenim her türlü seçeriz yapabiliriz 😅O dediğin de olabilir 😅 Vazgeçmek zor değil 😅Hiç kimse vazgeçilmez değildir 😅 Gönlünce olsun 😅Beyin ile ne alakası var yahu 😂Kalbim beni dinler 😅
Soran+1 yılHeheeh beni ne yapacan ki 😅Ben hep aşığım aşk benim içimde 😅Aşk kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir 😅 Evet olmuştum çocukken kendi kendime
Soran+1 yılAnlar anlar aklı yok mu aşkın aşık olanın 😅Aşk insanı aptallaştirir o başka bir konu şimdi 😅 Benim kalbim beni dinler herkes bir değil 😊Çok zor da değil yapabilirsin. Sen çok değerlisin en değerli sensin hiç kimse senden daha değerli değildir 😅 olursa olur elinden geleni yap ama olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok 😅 Üzülme sektör et yahu
Soran+1 yılHehehe Allah'ım ya 😂Arife tarif ne hacet 😅 Düşünürüm helalimden başkasına aşık olmam aşkı yaşatmam 😅 Gerçi ben azıcık sevsem de aşk geliyor insanlara😅Ya naber
Soran+1 yılHeheeh kolay mı sandın sen beni ne sandın yaaaa😅Bende bir çene var Allah bir çene vermiş uf uf uf 😅 Heheeh amin inşAllah bende aşkı bekliyordum 😅 Arıyordum kim kimi bulursa artıkın 😅
Soran+1 yılHeheeh amin inşAllah cümlemizin hakkında hayırlısı 😅
Kimi zaman. Ama bence seçilmemiş tesadüfi olaylar daha çok hoşuma gider. Bir işin buyusunu ben oluşturmamalıyım; bırakalım kendi buyusunu kendi oluştursun bize sadece doya doya yasamak kalsın onu 💐
15 Yorumla
Soran+1 yılKim bilir belki de tabiki olabilir. Benim de hoşuma gider hayırlısı. Kendi kendine olması daha güzel olur zaten tanıştıkca kendi kendine olur. Ben şu kıza aşık olam iyi bir şeye benziyor demek olmaz😅
Yaşarız inşAllah😅 Gönlünce olsun 😊
Soran+1 yılHehehe 😅Amin inşAllah 😊 Desek mi😅
Soran+1 yılHemde çok 😅 Musmutlu günler dilerim 😅
+1 yılSeçemeyiz maalesef ama duygularımızı kontrol altında tutabiliriz diye düşünüyorum
25 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum seçebiliriz 😅 Yapabilirsin😅 Tutarız her türlü de herkes beceremez 😅 Gönlünce olsun
- +1 yıl
Ben alışığım düşüncelerime katılmamana sorun değil hehe😇😂
Soran+1 yılHeheehe 😅 Teşekkür ederim ancak bir gün herkes katılır genel olarak düşüncelerime er ya da geç sen haklıymışsın der geç olmadan şimdi sende katıl bana 😅
- +1 yıl
Düşünmem lazım 😀😀
Soran+1 yılDüşündün müğ😅
Seçebilmek mümkün mü ki. Seçim yapabileceğiniz tek yönü hayatımıza dahil etmek/etmemek olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet mümkündür. Bu dediğin de bir seçimdir. Gönlünce olsun
+1 yılHayır. Öyle bir imkan olsa kimse mutsuz aşk yaşamazdı.
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum 😅 Mutlu olmak hiç zor değil 😅İnsanlar mutsuzluğu seçiyor bile bile 😅 Gönlünce olsun
+1 yılAşka inancım 0 sıfır zero
Tek ask ilahi olandır gerisi menfaat ilişkisi11 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların aşkına inancım sıfır 😅 Katılmıyorum herkes bir değil 😅 Gönlünüzce olsun
+1 yılİstediğimiz kişiye aşık olabiliriz tabi ama isteyebilmek önemli. Herkesi de sevmek istemiyor bu kalp
17 Yorumla
Soran+1 yılOf ulan of kesinlikle katılıyorum benim ki de istemiyor ama insan olsun yeter diyor başka ne lazım ki 😅 İnsanlık ölüyor sevecek insan yok kalmadı gibi yok denecek kadar az hayırlısı😅 Gönlünce olsun
- +1 yıl
Sevilmeyi hakeden çok insan var Aslında ama olmuyor 😌birini sevemiyor olmak da çok kötü.
Soran+1 yılNerde o insanlar hiç sanmıyorum çok yok 😅Belki lafta olabilir ama özde sanmıyorum 😅Birini sevemiyor olmak değil de neden sevemiyorsun o önemli 😅Ameller niyetlere göredir
- +1 yıl
Bilemiyorum nedenini ufak tefek şeyler batıyor soğuyorum sanırım problem bende 😂
Soran+1 yılHeheeh bunlar senin sorunun evet sorun sende 😂Bazi şeyleri görmezden gel 😂 Karaktersizlik haricinde
- +1 yıl
Ah ah insallah 😂
Soran+1 yılAmin inşAllah 😊
+1 yılSeçebilirsek zeğngin yahuşuhlu bir bey alam ben sdfsjdjd
11 Yorumla
Soran+1 yılGönlünce olsun 😅
İlk görüşte aşka inanmam o yüzden seçebiliriz gibi de gelmiyor değil
11 Yorumla
Soran+1 yılSeçebiliriz her türlü 😅 Ben her türlü aşka inanırım ama insanların aşkına inanmam 😅 Gönlünce olsun
+1 yılAşk seçilebilecek bir duygu değil bence geldi mi geliyor hiç olmadık birine de olabiliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir de olmayabilir de kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir 😅 Gönlünce olsun 😅Bence her türlü seçilir
Zaten bir insanı ilk görüşte beğeniriz zamanla aşık oluruz bu bile aşkı bizim seçtiğimizi gösterir.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun valla mükemmel kesinlikle katılıyorum bu kadar açık ve net 😅 Gönlünce olsun
Soran+1 yılRicalayyy 😅
Sanmiyorum bilmiyorum belki ama olmayan birseyi secmek olmaz mümkün degil sanni😄
14 Yorumla
Soran+1 yılHehehe of ya 😅Canın sağolsun bir gün olur görürsün😅Yokken görmemek normal 😅 Gönlünce olsun
Soran+1 yılAmin inşAllah 😊
Aşık olucağımız kişiyi seçemeyiz hayatın bize cilvesi en olur olmadık yerde aniden çıkar karşımıza 😊
19 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah seçeriz seçeriz her türlü sen inan bana gerisini takma boşver 😅Tabiki öyle de olabilir ama seçebiliriz de yapabiliriz inan yahu 😅 Gönlünce olsun
Soran+1 yılHehehe evvet seçelim her türlü ama dikkatli olalım bak her bulduğumuzu aşk sanmayalım😂Piyasa da sahte aşk çok zehirler öldürür valla aman aman 😂
Soran+1 yılTövbe tövbe yahu 😅 Uzak dur o kadar
Soran+1 yılNe istersen onu yap 😅
Soran+1 yılGönlünce olsun 😅
Tabii.. aşık olacagimiz kisiyi katalogdan secebiliyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki sizde öyle olabilir. Gönlünüzce olsun
+1 yılAşkı beyin seçer, maalesef biz buna müdahale edemeyiz.
111 Yorumla
Soran+1 yılHayır müdahale edebiliriz katılmıyorum hih 😅
- +1 yıl
Bizi yöneten şey de beyindir ki 😅
Soran+1 yılYok yahu yanlış mesela ben şimdi elimi oynatmak isterim beyin bunu algılar ve elimi oynatır 😂
- +1 yıl
O istek dalgaları da beyinde bulunur maalesef 😅
Soran+1 yılYa orasını karıştırma fazla biyoloji yok bende temel var sadece 😅
Mesela sen şimdi benimle tanıştın sohbet muhabbet tanıma tanışma birlikte yedik içtik Çay poğaça börek Her neyse zaman içinde beni sevebilir ve aşık olabilirsin ama istemiyorsan olmazsın zorla değil ya 😅- +1 yıl
Allah yazdıysa seni seçerim 😂🌼
Soran+1 yılBiz istedikten sonra Rabbim yazar anlaştıktan sonra her türlü olur Niye olmasın 😅
- +1 yıl
Tabii 🥰
Soran+1 yılBaşka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal iyi bak kendine 😅 hayırlısı
- +1 yıl
Görüşmek üzere 😍
Soran+1 yılEyvAllah 😊
+1 yılŞahsen ben aşkın olduğuna inanmıyorum çünkü iyi gününde yanında olan kötü gününde yanında olmuyo.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen inanıyorum aşk var hep vardı. İnsanların aşkına inanmıyorum bu yüzden. Gönlünce olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk etapta seçemeyiz gönül bu ota da konar hesabı sonra iş ciddiye binince devam edip etmeme konusunda seçim yapabiliriz
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet gönül hiç belli olmaz ama olabilir de yapabiliriz Yamuş😅 Katılıyorum her türlü devam edip etmemesi önemli zaten hayırlısı 😊 Gönlünce olsun
Seçsek bu kadar üzülür müydük be? 😂
33 Yorumla
Soran+1 yılBunlar hep bizim suçumuz 😂 Boşuna üzüldük 😅 Gönlünce olsun
Soran+1 yılHak etmeyen insanları sevdik hak etmeyen insanlara şans verdik bunlar bizim suçumuz inandık Güvendik adam sandık 😅
+1 yıl
Evleneceğimiz kişiyi, ilişki kuracağımız kişiyi seçebiliriz aşık olacağımız kişiyi de seçebiliriz sonuçta sevgi, dugu hepsi bizim aşk kişiye özeldir Aşksız kalmayalım inşallah 🌺💫😍122 Yorumla
Soran+1 yılEvvet her türlü seçeriz 😅Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 amin amin inşAllah ne güzel konuşuyorsun 😅 Gönlünce olsun
- +1 yıl
Tesekkürler düşüncelerim bunlar Amin senin de gönlünce olsun ☺️🤗
Soran+1 yılRicalayyy sevindim 😅 Amin inşAllah😅Mutlu günler dilerim
- +1 yıl
Tesekkürler mutlu, huzurlu günler dilerim 🤗
Soran+1 yılEyvAllah 😊Bi Ricalayyy daha 😅
- +1 yıl
Ne demek ☺️☺️
Soran+1 yılKim bilir belki de çok şey demek 😅
- +1 yıl
O anlamda demedigimi biliyorsun 😀☺️
Soran+1 yılBilmem 😅Benim ne anlamda dediğimi biliyor musun 😅
- +1 yıl
Biliyorum tabii o yüzden öyle dedim ya ☺️
Soran+1 yılHımm iyi o zaman çünkü çok şey dedim ben şimdi sana 😅
- +1 yıl
"O çok şey" iyi şeyler diye düşünüyorum ☺️
Soran+1 yılSence aksi olabilir mi ki 🤔
- +1 yıl
Olamaz tabii 🤗
Soran+1 yılHihi olamaz olabilemez 😊Sevmek en güzel duygu sevmesini bilene 😊 SevgiDuygu 😅
- +1 yıl
Tabii öyle katılıyorum sana senin deyişinle her türlü ☺️😀
Soran+1 yılHehehe sevindim katil bana her türlü 😅 Başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal 😊 Kaçıyorum ben
- +1 yıl
Hoşça kal görüşürüz 🤗
Soran+1 yılOluyyy 😅 Görüşelim ne zaman
- +1 yıl
Müsait bir zamanda ☺️
Soran+1 yılİnşAllah 😅
- +1 yıl
☺️🤗
+1 yılKimin kalbi sana daha yakınsa onu hissedersin onu istersin herkes kışken o bahar gibidir yani demem o ki kime aşık olacağına kalbin karar verir önce hisseder sonra hissettirir atışlarıyla..
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın muhteşem 😅 Yani sonuç olarak seçiyor muyuz 😅 Seçemiyor muyuz😅Onu şey edemedim 😅 Gönlünce olsun😅Sonuç olarak kalp benim ben kontrol ederim 😅
Kalbim seçiyor anamın beyni değil veya babamın seçtiği kişi. Şanslıyım :D
116 Yorumla
Soran+1 yılHehehe iyi hoş da yani ne diyorsun oluy mu 😅olmaz mı😅Bende şanslıyım şans kişinin kendisidir 😅 Gönlünce olsun
Soran+1 yılMerhaba 😅
Çok iyi oldu çok güzel oldu taam mı 😅 Evet anladım her türlü valla bak 😅
Ben seçerim kalbimin duygularımin kontrolü bende 😅Yoksa hal etmeyenleri seviyor nalet olası 😅
https://m.youtube.com/watch?v=v5LfPucCIwo
🎥 çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı? - YouTube
Soran+1 yılHeheeh hemde nasıl öldürüyor beni her seferinde deli oluyorum 😂 EyvAllah elimden kaçtı valla hemde açık olayım dedim her yönden 😅
Soran+1 yılEyvAllah da bencelere talep yok 😅Soruya daha çok teleb var 😅Soruda detay vererek daha çok kişiye ulaşmış oluyor 😅İyi geceler
Soran+1 yılBir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken, denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar. Biraz daha yaklaşınca bu Kişinin, sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığını fark eder ve
Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsun diye sorar.
Topladıklarını hızla denize atmaya devam eden kişi, Yaşamaları İçin yanıtını verince, adama şaşkınlıkla
İyi ama burada binlerce deniz yıldızı var. Hepsini atmanıza imkan Yok. Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki? der.
Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi,
Bak Onun İçin Çok Şey Değişti karşılığını verir.
Var olup olmaması önemli. Çok şey değişebilir. Kim bilir belki de...
Soran+1 yılAmeller niyetlere göredir. Görüş paylaşmak yeterli. Soru sormak da yeterli. Ben çok şey sunuyorum da herkes göremez ki. Bakmak ile olmaz görmek gerek. Bakarsan göremezsin...
Soran+1 yılO da olabilir bu daha güzel oldu az önceki bakış açından daha güzelleri de olabilir. Herkesin baktığı pencere farklı farklı farklı şeyler görüyor insanlar..
Yolunu kaybeden kimseye yol göstermek sadakadır. Şimdi soru sormuş biri ve yardım istiyor ne yapacağını bilmiyor. Bende ona ne yapması gerektiğini söylüyorum. Bu da bir yardımdır. Derdi olanın derdini dinliyorum bu da bir çeşit yardımdır. Elimden gelen ne olursa yapıyorum. Bu da bir yardımdır.
Laf olsun diye soru sormuyorum. İnsanlar çoğu şeyi yanlış biliyor. Herkesin doğrusu kendine ama doğru tektir kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez. Yüzlerce kişi ile telde konuştum ve yol gösterdim iyi olmasına vesile oldum ya da takıntısı olanlara vs vs vs bunların hepsi yardım etmektir. Ameller niyetlere göredir derken de bunu demek istedim. Benim amacım birilerine faydam olsun. İyi olsunlar. İyi olmalarında katkım olsun...
Soran+1 yılEyvAllah bu da senin güzelliğin 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık olacağımız kişiyi seçebiliriz, çünkü bu saatten sonra her şey mantıkla ilerliyor diye düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvvet bence de her türlü 😅Ben zaten mantıklı bir aşk isterim sevgi 😅 Saçma sapan olana karnım yok 😅Gelecek düşünülmeli 😊Çok güzel düşünüyorsun 😅 Gönlünce olsun
Bence de aşık olacağım kişiyi ben seçerim. Yok aileler evleniyor ailelerin kafa yapisi uyusmazsa olmaz yok siyasi görüş yok kafa yapisi hiçbiri umrumda olmaz ben jstedikten sonra biz askimiza sahip çiktigimiz sürece bu tür seyler biri yildiramaz
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın emeğine sağlık. Kesinlikle katılıyorum her türlü 😅Hayırlısı gönlünce olsun 😊
Hmm secemeyiz çünki karşımıza neyin nasıl cıkıcağı belli olmuyor aslında , en önemlisi aşkına sadık olan biri karşına çıkması değilmi😉
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet seçeriz 😅Kader kulun çabasına bağlıdır 😅Son dediğine katılıyorum 😀 Gönlünce olsun
Soran+1 yılEvet olabilir tabiki 😅Ancak bu da bize bağlı yahu 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa sen nesin böyle, ahh ben sana ne diyeyim başkası gibi davranıyorsun. Neden böylesin anlasam.. içinde başka bir var dışarıya yansıtdığın başka o yüzden aşk frekansları karışık.. seni kim değiştirdi bilmiyorum ama elime geçerse kulağını çekip ceza vericem ona.. seni de konuştura bilsem korumasan o kişileri güzel olur. 😏
01 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle düşünüyorsun ki
+1 yılŞu aşk kavramına inanmayan bitek ben mi varım ya 🤦🏻♀️
211 Yorumla
Soran+1 yılHehehe aşka inanıyorum ama insanların aşkına ve sevgisine inanmıyorum 😅
- +1 yıl
Ya sevgiye inanıyorum tabikide de şu aşk kavramını çözemedim 🤔
Soran+1 yılHımm bende inanıyorum inanmıyorum da insanlarınkine inanmıyorum 😅
Aşk mı herkesin aşkı kendine özgüdür kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir! 😊
Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir ve sadece helalime olur 😅- +1 yıl
Kimse bir insanı bu kadar çok sevemez ki ya var mı böyle insanlar gerçekten filmler dışında merak ediyorum doğrusu.
Yaşamadığım şeylere inancım yok pek.
Bana göre aşk 3 harften ibaret alfabemizdeki A Ş ve K harflerinin birleşmesi 😅
Soran+1 yılBen varım! Hep vardım da değerimi bilen olmadı, kırdılar, üzdüler korkuttular, yine de deli gibi istiyorum çünkü aşk her şeyim 😅
Ben filmlerden daha güzelini yaşatırım en güzelini hiç yaşamamışım dedirtirim😅
Ben de yaşamadım ama inanıyorum 😅
Hehehe Allah'ım ya deli 😅Öyle tabiki düz mantık 😅- +1 yıl
Tamam şu işlerini bir yoluna sok bakarız 😂😂😂
Şapşal Allah sana umduğunu verir inşallah 🤲🏻😊
Soran+1 yılHeheh hayırlısı bakalım elimden geleni yapıyorum ve yapacağım 😅
Amin amin inşaAllah cümlemize matmazel 😅
Bu soruda bitti sanırım bittik 😅- +1 yıl
Diyorum ya ben beceremiyorum sorun bende kısa ve öz hayat felsefem oldu artık tıkandığım yerde hayırlısı diyorum geçiyorum 😊😂
Soran+1 yılYok yahu çok güzel becerdin çok iyi oldu çok güzel oldu taam mi😅
Her şeyin fazlası zarardır bokunu çıkarmamak lazım şimdi 😂😂
Konuştuk zaten o kadar 😅
Peki hayırlısı o zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal iyi bak kendine 😊 iyi geceler tatlı rüyalar- +1 yıl
Teşekkürler sende kendine iyi bak 😊
Soran+1 yılEyvAllah 😅 Olurrr bakarım 😅
Hiç sanmam aşk öyle birşey değil. Aklından geçenle gönlünün seçtiği bazen birbirini tutmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir gönlünden geçeni aklından geçir 😅Aklından geçeni gönlüne sok 😅 Gönlünce
Soran+1 yılOlsun
Yazdıklarına harfiyen katılıyorum, doğru. Seçeriz! :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😅 Gönlünce olsun kardeşim
+1 yılSeçtiğin kişiye aşık olabilirsin. Diğer türlü sıkıntı 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılSeçtiğine oluyorsa olduğunu da seçebilirsin 😅Sıfır sıkıntı reis 😅Her türlü 😅 Gönlünce olsun
- +1 yıl
Teşekkürler 👍😂
Soran+1 yılRicalayyy 😅
+1 yılBence de seçebiliriz biriyle uyumluysan zateb direk aklına o yön geliyor
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet bence de her türlü kesinlikle katılıyorum 😅 Gönlünce olsun 😅
- +1 yıl
Keşke olsaydı olmadı hayırlısı ya saolun :)
Soran+1 yılOlmuyorsa olmuyor zorlamanın hiçbir anlamı yoktur. Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir hayırlısı. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştırılan insanlardır..
Keşke olsaydı derken 😅hangi anlamda 😅- +1 yıl
Gönlümce olması😅
Soran+1 yılHehehe pekiii gönlün nedir nasıl ne lazım ne eksik 😅Daha açık detaylı lütfen 😅ne oluyor ya da olmuyor 😅
+1 yılSeçemeyiz. Aşka da pek inanmıyorum gerçi ama nasipse bir an da çıkar herhalde 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah yahu seçeriz ama kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir 😅 saygı duyarım 😅 Aşka inanmıyorsun sürekli aşk soruyorsun 😂Bu ne yaman çelişki 😂 Nasip kısmet sensin Kader kulun çabasına bağlıdır 😅 hayırlısı
- +1 yıl
Aşka inanmıyorum ama olmak istiyorum 😅 Bir yanım da hala umut var 😂
Soran+1 yılBende insanların aşkına inanmıyorum ama olmak istiyorum 😅Benim de içimde bir umut hayırlısı 😅
- +1 yıl
İnşallah bir gün oluruz 😂 🙏
Soran+1 yılAmin inşaAllah
+1 yılKimi neyi nasıl kafanda düşünürsen, hayatına herzaman öyle bir insan çekersin. Hayatınıza giren iyi ve kötü insanlar kendi seçimlerinizdir.
15 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum, insanlar oscarlık oyuncu sahte hiç belli olmaz. Ancak suç bizimdir kötü insanları hayatımıza alırsak. Herkes iyi gibi geliyor genelde. Gönlünce olsun
- +1 yıl
Çekim yasasını araştır derim
Soran+1 yılÇekim yasası nerden çıktı? Eskiden çekim yasası mi vardı?
- +1 yıl
Evet hep vardı
Soran+1 yılYok ya ben neden hiç duymadım 😅Ne işe yarıyor o 😅
+1 yılHayat secimlerimizden ibaret ama Aşk.. Olmayabiliyor
13 Yorumla
Soran+1 yılAma olabilir de neden olmasın 😅 Gönlünce olsun
- +1 yıl
Gönlümce olmasina bir kac yıl var😕
Teşekkürler seninde gönlünce olsun
Soran+1 yılBenim de hedef 2020 haydi hayırlısı 😅 Ricalayyy amin inşAllah 😊 Mutlu günler dilerim
+1 yılBu yazıları okuyunca biraz daha içim rahatladı. Bakış açım değişti. Teşekkürler. Ama ben yinede aşık olduğum kişiye çok uzaktayım ki bu uzaklık mesafelere mahsus değil, önceden birlikte atan kalbimiz şimdi oldukça birbirinden uzaklaştı ama ben ona hala aşığım. Ve uzun zamandırda kendisiyle karşılaşamıyorum🥺
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. Aşık olacağım kişiyi seçebileceğimi söylediğimde gülüyorlardı bence onlar aşkı bilmiyor ben gâyet farkındayım bu konuda böyle düşünmene çok sevindim :p
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide secebiliriz🎉
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet bence de her türlü Çok akıllısın burcu 😂
- +1 yıl
Iyi iyi efferm😂😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim sana da afermm
- +1 yıl
Asdfeaödshsc
Soran+1 yılGjjhgfgjuuiyiyiy
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Secemeyiz, çok saçma insanlar ve seçtiği insanları gördüm
00 YorumlaSeçeriz biz aşık oluyoruz sonuçta
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de kesinlikle katılıyorum her türlü 😜😅
+1 yılHayır. Ama unutmaya çalışabülürük
13 Yorumla
Soran+1 yılHımm katılmıyorum çünkü Unutmak diye bir şey yoktur ama alışabiliriz 😊 Gönlünce olsun
- +1 yıl
Ben unuturum 🙂 zaten sevmek benim lügatımda yok, sosyopatım ben
Soran+1 yılNe güzel gönlünce olsun 😅
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım