Soruma Hoş Geldiniz,
Aşkın binbir çeşit kalıpları var. Yok aşk şöyle olur. Yok böyle olur. İlk görüşte aşk olmaz. Tanıdıkça aşk olur. İlk görüşte beğenme, hoşlantı olur. Yok aşık olacağımız kişiyi karar veremeyiz. Yok aşk bizi bulur. Yok aşkı arama, aşk beklenmedik zamanda olur. Falan filan bunları boşverelim.

Aşkın kalıbı olmaz. Aşkın kalıplarının canı cehenneme! İstediğim kişiye aşık olabilirim. Bu benim aşkım. Bu benim sevgim. Bu benim duygularım. Duygularımı kontrol edebilirim. Siz de yapabilirsiniz. Neden olmasın ki! Kime ne bizim aşkımızdan, duygularımızdan. Onların aşkından, aşktan anladıklarından bize ne! Herkesin aşkı kendine. Aşk kişiye özeldir. Herkesin aşkı başka başka olabilir.

Mesela, herhangi karşı cins ile tanışıyoruz. Birlikte yiyip içip geziyoruz. Düşüncelerimiz, beklentilerimiz, hedeflerimiz, hemen hemen birbirimize uygun. Uygun olmasa da tam olarak aniden, karşıklıklı fedakarlık ile ortada buluşuyoruz. Her şey iyi güzel ve ciddi, ben böyle kıza aşık olurum, her türlü. Buna kim engel olabilir ki!

Aşık olacağımız kişiyi seçebiliriz. Aşık olmak, aşkı yaşamak ve yaşatmak varken, aşksız kalmak ve aşk acısı yaşamak çok saçma! Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir, zorlaştırmayın lütfen, zor olmayın, zoru oynamayın, hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor..
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer