Sorulara şöyle kuşbakışı baktım Özellikle de kızların sorularına. hep gıcık gıcık Aşk ilişkileri ve eşiyle sevgilisiyle yaşadığı Cinsel sorunlar... Başka hiç bir dertleri yok

Benim şu an tek derdim eğitim ve iş.
Aşk meşk elbet olur buraya kadar düşmedik vesselam...
Benim 16 milyon İstanbullu hemşehrimin hormonlarıyla oynama çok rica ediyorum
Kariyer ve güç sahibi olmalı herkes ki boyun eğmesin kimse
Cevap
9Cevap
Türk kızlarının en büyük derdi ülke bence. Ne yapsalar az bile. Rahat bir şekilde davranamıyorlar bile bu da ülkenin ayıbı.
köyde falan mı yaşıyorsun Buradaki kızlar canavar neredeyse tepemize çıkacaklar
Türkiye için genel olarak konuştum hayır dostum Çanakkale de yaşıyorum
hiç merak etme Senden Benden rahatlar çatur çutur teklif ediyorlar
Dostum onu ben de biliyorum genel olarak diyorum kadın cinayetlerinden vs bahsettim ben
Vallahi kardeşim cinayete şiddeti her türlü karşıyım ama Mediye a 200'lük yapıyor bu konuda.. içme erkek cinayeti olma hiç mi Karısı tarafından öldürülen öldürülen erkek yok Neden bunlar gündeme gelmiyor
Kardeşim durduk yere öldürülen bir erkek görmedim , veya son sözleri ölmek istemiyorum olan bir erkek de görmedim veya boşandığı eşi tarafından parçalanan bir erkek de görmedim eğri oturup doğru konuşmak lazım
Göremezsin Çünkü gündemde fazla yer bulmuyor daha geçen gün eşi tarafından baltayla parçalanan erkek vardı Haber'de Tabii Kıyıda köşede
Ama diyorum ya çok nadir kanka şimdi doğruya doğru
Soruyu sıranın tek derdi herkese cinsellik ile cevap vermek 😅 sen ona çok eğitimli bir cevap vermişsin boşver
@catttwomenn teşekkür ederim😊
Yok. Egosunu tavanda tutabileceği biri. Parası olan biri. Diğerlerine hava atabilmesi için 😂🤣😂
eveey beyinlerini kullanmıyorlarki zaten yok nede olsa kocası bakar bizim olmayan beynimizi calıstırmamıza gerek yok diyip vurduruyorlar
Bence ne erkek ne kadın hepimizin derdi para
Kaç para 😀pıyasan bir saate 200 lira yeter mi
Yetmez
500 son en kralına gidiyorum o paray
Çok az
iddia ediyorum çirkin göbekli bir şeysin bu ne hava😀yokya kesin bakiresin sanal takılan
500 e mont yok insan niye 500 için bir şeyler yapsın deli mi bu insanlar şahsen ben değilim ama sen öylesin 😅
Vallahi değilim😀ama piyasa bu bir zikişe araba parası mı versinler
Ben piyasadan değilim
serbest takılıyorsun galiba😀ama Sen profesyonel sin Anlaşılan zengin koca paketleyeceksın
Tabiiii hedefim acun
O yaşlandı be genç bulalım sana hem senin hakkından GelemeZ o
Yok boşanıcaö 150 bin nafaka alacam
Başını alırsın anca fagagah
Hadi canım git yat 😀
👍🏻👍🏻
Burası KS ne bekliyorsun
KS den tek beklentim meme daha fazlası yok afafaga
Şov yapma bu sorularla o zaman ksjdkd
Ne sovu ben her zaman söylerim Bunu😀 kimseden bir şey saklamadık
Kadının derdi aşk erkegin derdi manita :D
Aşkı da sevişmek için kılıf kullanıyorsunuz Yalan mı😀