Güzellik oldukça göreceli bir bakış açısıdır, benim bakış açımca çoğu kadın güzel, fiziksel açıdan çekici olmasa dahi bir diğer yönlerden güzel olabilir insan.
Konu burada fizik ise evet Türk kızları'nın yüksek bir çoğunluğu oldukça güzel.
Benim için her insan güzel ve dış görünüş güzelliğin sadece bir parçası. Başka şeyler olmalı o yüzü güzelleştiren. Çok aşırı güzel erkek / kadın tanıyorum içleri bom boş. Irk ayrımı yapmadan gönlü yüzü kadar güzel türk kızları tanıdım :).
Erkeklerimiz bembeyaz tenli oluyor :D gerçi kızlarda... hepsinin favorileri lüle lüle değil bir de. ondan dolayı esmer seviyorlar ama ben türkiyede yeterince esmer gördüm sarı kumral seviyorum. Ondan sana sarı söyleyeyim bir michael aloni.
Şimdi baktım vardır ya hepimiz ortadoğuluyuz birbirimizi mikmişiz. Mesela hazar türkleri ebemi mikmiş. Üstüne komplocular diyor ki avarlarda ebeni mikti.
:D ben yolda sokakta türk amcalarına, kırolarına, Mağara adamı gibi genç erkeklere, erkeksi bıyığını bile aldırmamış genç kızlara ya da kuru kara 30 lu yaşlı kadınlara hiç laf etmedim. Türklerin güzel olup olmadığını soran arkadaşlarıma Güzelliği değerlendirirken hep güzel kızları erkekleri saydım. Peki.
Kimsenin kimseden ilham kapmasına gerek yok yaşamışsın görmüşsün çok sevdiğin sana yardımcı olan amcalarına teyzelerine neden hakarette bulunuyorsun. Güzellik çirkinlik mevzusunda ben sadece gördüğüm kadar görüşümü belirttim kimseye yakıştırmalarda bulunmadım. Müşterilerim var çok iyi insanlar ama o ayrı. Ben hiç birine şurası şöyle burası böyle diye senin gibi hakarette bulunmadım. Önce konuştuklarında samimi ol.
En İyi Cevaplar